![]() ![]() |
Mar 1 2010, 05:03 PM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 973 Inregistrat pe: 20-October 08 De la: pe malul marii... Membrul Nr.: 45,895 |
Imi place tot ce vad, dar vin cu raspunsuri mai tirziu! -------------------- |
|
|
|
Mar 1 2010, 11:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,217 Inregistrat pe: 13-September 07 De la: with nose in dipers... Membrul Nr.: 38,838 |
waw cw dw painici si cozonaci pe aici!!!!
care mai de care mai apetisante eu din pacate nu fac decat paine dupa reteta clasica fara adaosuri pt ca eu nu prea mananc paine aproape deloc iar ai mei sunt niste "traditionalisti" - : "painea se face din apa+sare+drojdie si faina fara alte adaosuri" refuza orice paine care are ceva in plus asa ca ....mai scap cate o data si mai fac cate una cu branza si ardei sau cu ceapa calita dar fff rar va admir fff tare pt "mintile deschise"!!!!!!! (a fost un compliment -chiar daca nu suna fff bine-numa ca nu ma stiu la complimente ff bine -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Mar 2 2010, 03:55 AM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 973 Inregistrat pe: 20-October 08 De la: pe malul marii... Membrul Nr.: 45,895 |
iulia faci niste painici sa-ti traiasca parca sunt umflate cu pompa Dupa cum zice un mare clasic in viata (Poca) cateodata imi vine sa ma pup pentru ce-mi trazneste prin cap ( la retete adica Asa, asa! Sa mai faci! -------------------- |
|
|
|
Mar 4 2010, 06:23 PM
Trimis la
|
||||
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 6-February 09 De la: galati Membrul Nr.: 48,745 |
uitati aici: si in sectiune: uitati cine vrea reteta: - - iaurt-200 g -1 ou -apa 170 g -ulei-2 lingurite -faina alba 500 g -tarate de grau100 g -sare 1 lingurita jumate -zahar 1 lingura -drojdie proaspata de 25 g dizolvata intr-o l-ta de apa --seminte de in 6 l=te -seminte de floarea soarelui 6 l-te atat am pus eu ca astea aveam in casa dar se poate pune cate 3 l-te de: seminte ;de dovleac,floarea soarelui,susan si mac. |
|||
|
|
||||
Mar 4 2010, 10:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 283 Inregistrat pe: 29-November 08 De la: constanta Membrul Nr.: 46,828 |
si acu minunea: ![]() ![]() ![]() pupicei si spor la bunatati! -------------------- pupicei, noi 2
|
|
|
|
Mar 5 2010, 12:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 753 Inregistrat pe: 8-May 09 Membrul Nr.: 51,355 |
si cozonacul... Bulinuta, dupa ce reteta ai facut cozonacul, ca arata tare bine? -------------------- |
|
|
|
Mar 5 2010, 06:49 PM
Trimis la
|
|
|
Mami de Rege si Printz! Grup: Membri Postari: 4,329 Inregistrat pe: 10-January 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,159 |
Reteta am gasit-o pe blogul Iuliei, uite aici: http://paini-la-masina.wifeo.com/-cozonac-...ta-si-rahat.php
Am respectat-o cat de cat, in sensul ca am pus ulei in loc de unt, faina in loc de amidon, lapte cu esenta de rom in loc de amaretto... Parol ca a fost foarte bun, chiar si asa... L-am umplut cu cacao, nuci si stafide imbatate in wiskey. |
|
|
|
Mar 6 2010, 01:04 AM
Trimis la
|
|
|
revin si eu ... am facut o paine de 1 kg. cu: seminte,ou, iaurt si tarate de grau.....reteta am modificat-o sa vad ce-i poate capul, a ieisit o "super paine",, a crescut ca am zis ca se atinge de geam. .... Mama mia, ce painoi!!! Dorynaaa, tu cu ce le umfli, caci barosane le faci!!! Dar am si eu o rugaminte, regleaza aparatul ala cum trebuie, ca prea sint neclare pozele si e pacat, ca nu vedem bine painoaiele astea frumoase pe care le faci! Banuiesc ca faci pozele seara, deci nici lumina nu te ajuta, asa ca, ori reglezi focusul, ori pui painea sub un halogen, ori faci mai multe poze una dupa alta, si alegi apoi pe cele clare! Seara buna la toata lumea pupicei si spor la bunatati! Miha, eu n-am rosii uscate de la mamaie (nici mamaie nu mai am, si asa i-as fi facut niste paini frumoase...), dar fac paini cu rosii, pun masline si cascaval si taritze, si mai ales ierburi, oregan sau cimbru, etc... Dar le fac numai la ocazii, ca si cele cu ardei, caci sint cam prea "bogate" in calorii. Dar parfumul... e de nu se poate! Banuiesc ca rosiile uscate sint si mai parfumate! O sa caut o poza, mi se pare ca facusem, si o sa o pun! Reteta am gasit-o pe blogul Iuliei, uite aici: http://paini-la-masina.wifeo.com/-cozonac-...ta-si-rahat.php Am respectat-o cat de cat, in sensul ca am pus ulei in loc de unt, faina in loc de amidon, lapte cu esenta de rom in loc de amaretto... Parol ca a fost foarte bun, chiar si asa... L-am umplut cu cacao, nuci si stafide imbatate in wiskey. Arata pufos rau! Cred ca de la imbatatul stafidelor!!! Auzi la ea, le-a pus in whisky!!! Tu le-ai pus in whisky, dar eu le-am imbatat si cu tzuica odata! Dar de ce n-ai facut direct reteta cu ulei, parca pusesem si retete cu ulei!? Acest mesaj a fost editat de iulia13: Mar 6 2010, 01:15 AM -------------------- |
|
|
|
Mar 6 2010, 01:08 AM
Trimis la
|
|
|
Mi-am pus si eu masinuta la treaba ieri si azi, si iata ce a iesit: Paine neagra cu mac si susan: Paine neagra cu in: Au iesit foarte bune. Florentina, super paini!!! -------------------- |
|
|
|
Mar 6 2010, 01:13 AM
Trimis la
|
||
|
Si unul cu ulei si kefir, plin de ciocolata si portocala!!!
Am tot facut cozonaci in ultimul timp, am si poze, timp de micsorat si de scris aici n-a prea fost... -------------------- |
|
|
|
||
Mar 6 2010, 11:09 AM
Trimis la
|
|
|
Mami de Rege si Printz! Grup: Membri Postari: 4,329 Inregistrat pe: 10-January 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,159 |
Scuze de h-ul lipsa de la whiskey.
Nu mai aveam rom in casa, asa ca a fost binevenit. |
|
|
|
Mar 7 2010, 04:00 AM
Trimis la
|
|
|
Scuze de h-ul lipsa de la whiskey. Nu mai aveam rom in casa, asa ca a fost binevenit. H-ul ca h-ul, bine ca n-a lipsit lichidul respectiv! Al meu sot vrea sa fac un cozonac cu whisky!!! Cica ptr "aperitiv"! -------------------- |
|
|
|
Mar 7 2010, 09:24 AM
Trimis la
|
|||
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 421 Inregistrat pe: 9-October 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 54,249 |
Florentina, super paini!!! Fata daca tot m-ai invitat acum imi fac de cap -------------------- |
||
|
|
|||
Mar 7 2010, 05:09 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 6-February 09 De la: galati Membrul Nr.: 48,745 |
[quote name='iulia13' date='Mar 6 2010, 01:04 AM' post='850424']
Mama mia, ce painoi!!! Dorynaaa, tu cu ce le umfli, caci barosane le faci!!! Dar am si eu o rugaminte, regleaza aparatul ala cum trebuie, ca prea sint neclare pozele si e pacat, ca nu vedem bine painoaiele astea frumoase pe care le faci! Banuiesc ca faci pozele seara, deci nici lumina nu te ajuta, asa ca, ori reglezi focusul, ori pui painea sub un halogen, ori faci mai multe poze una dupa alta, si alegi apoi pe cele clare! da... iulia asa e, cresc ca nebunele parca sunt niste bureti,iar in ceea ce priveste pozele, le fac seara dar cred ca nu e nici reglat aparatul e un DV mp 3/4 player sa vad ce-i pot face. aseara am facut o paine la viteza: am pus-o la programul rapid de 58 minute-(framantare, dospire si coacere) a iesit super dar nu am mai reusit sa-i mai fac poze |
|
|
|
Mar 8 2010, 05:10 PM
Trimis la
|
|
![]() zen Grup: Membri Postari: 3,241 Inregistrat pe: 13-October 06 De la: Ardeleanca din Reghin,acum in capitala Membrul Nr.: 34,351 |
de sambata sunt si eu posesoarea unei masini de paine,Bluesky daca nu ma insel
-------------------- Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
|
|
|
Mar 9 2010, 11:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 50 Inregistrat pe: 21-March 08 De la: Pitesti Membrul Nr.: 42,194 |
din pacate a venit si rândul meu sa ma alatur fetelor care au masina nefunctionala: am facut sambata o pâine de 1,5 kg si dupa ce am scos-o din cuva, am constatat ca un ax al unei palete nu se mai invârte. Sotul meu a pus parca mai mult de 900 g faina, asa cum spune reteta, nici nu a putut masina sa framante aluatul... in fine, conteaza ca acum nu mai am masina, o sa fac paine asa cum am vazut la Iulia, cea fara framantari. Mai neplacut e ca am sunat la service-ul de aici din Pitesti si au spus ca nu schimba cuva, iar cei de la Sapel Bucuresti au spus ca se poate schimba, fiind in garantie, daca decide seful de service, dar ar trebui sa o trimit eu la Bucuresti. Mâine sper sa ajung la service-ul local, sa ii pun lui nenea cuva in brate. M-a cam surprins ca nici nu a zis sa vin sa se uite la ea...
|
|
|
|
Mar 11 2010, 03:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 283 Inregistrat pe: 29-November 08 De la: constanta Membrul Nr.: 46,828 |
Neaparat de incercat! Este un must have al acestui sezon
![]() ![]() ![]() pupicei, miha -------------------- pupicei, noi 2
|
|
|
|
Mar 11 2010, 03:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
Iulia, poate tu erai cea mai in masura sa deschizi topicul ce am facut eu acum dar multe painici si altele frumoase si bune chiar daca este o reteta comuna si nu vrem topic separat vine pus aici la masina de paine iar cine nu lucreaza cu acest aparat minunat nici nu intra sa le admire
Toate painicile frumoase ce faceti fetelor pacat sa ramana nevazute |
|
|
|
Mar 11 2010, 06:03 PM
Trimis la
|
|||
|
salutare culinareselor !!!!!!!!!!....... uraaaaaaaa!!!!!!!!!!!! sunt ffffff. bucuroasa ca am mai facut o briosa, dar de data asta mi-a iesit super.
bineinteles am folosit o alta reteta si deasupra am uns-o cu galbenus de ou. si aici reteta: pt 750 g (dar eu am setat-o pt.1 kg) 60 ml lapte 3 oua (aceste 2 se bat ca la bezea)-albusul- spuma,galbenusul si apoi se adauga laptele 140 g unt 1 l-ta jum. sare 50 g zahar 430 g faina(cernuta) 2o g drojdie proaspata (putin diluata) 110 g ciocolata (bucati) 50-100g stafide |
||
|
|
|||
Mar 12 2010, 12:17 AM
Trimis la
|
|
|
de sambata sunt si eu posesoarea unei masini de paine,Bluesky daca nu ma insel -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|