Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Mar 12 2010, 12:22 AM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Members Postari: 967 Inregistrat pe: 20-October 08 De la: pe malul marii... Membrul Nr.: 45,895 |
Fata daca tot m-ai invitat acum imi fac de cap Flori, cu asa frumusete de pâini, te rog frumos sa-ti faci de cap cit de des poti! Are un aspect super si painea integrala are numai avantaje pentru sanatate, asa ca... poalele in cap poti sa ti le pui!!! Si aterizezi cu painea si la "fantezii" ! -------------------- |
|
|
|
Mar 12 2010, 12:42 AM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Members Postari: 967 Inregistrat pe: 20-October 08 De la: pe malul marii... Membrul Nr.: 45,895 |
din pacate a venit si rândul meu sa ma alatur fetelor care au masina nefunctionala: am constatat ca un ax al unei palete nu se mai invârte. Imi pare rau ca n-am citit mai din timp, caci ti-as fi spus ca ai putea sa incerci sa intori cuva cu fundul in sus, si sa incerci sa slabesti garnitura aia mica care tine axul etans, eventual pui si o picatura de ulei mineral (ulei ptr. masina de cusut, de ex.) si sa fortezi axul ala pina isi da drumul! Asta numai daca esti sigura ca axul din cuva e intepenit, caci daca e de la masina, atunci mai bine mergi la service cu ea! Astept sa ne spui ce ai rezolvat cu ea! Si iti tin pumnii! -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Mar 12 2010, 01:07 AM
Trimis la
|
|
|
Iulia, poate tu erai cea mai in masura sa deschizi topicul ce am facut eu acum dar multe painici si altele frumoase si bune chiar daca este o reteta comuna si nu vrem topic separat vine pus aici la masina de paine iar cine nu lucreaza cu acest aparat minunat nici nu intra sa le admire Toate painicile frumoase ce faceti fetelor pacat sa ramana nevazute Moni draga, stai linistita, eu nu sufar de problema "concurentei" Topicul asta nu imi apartine mie, apartine tuturor celor care s-au indragostit de masina de paine si de comoditatea cu care poti sa faci o paine buna, fara sa stai lipit de cuptor, si a celor care vor sa impartaseasca ceva din experientele lor, sau sa dea o mana de ajutor in caz de nevoie! Dar ai MARE dreptate, aici ar trebui sa punem numai pozele painilor facute de la A la Z in masina de paine, (adica si coapte in ea), si retetele si discutiile aferente! De fapt, topicul tau raspunde la mai multe deodata, si cred ca e bine! Daca era vorba numai de paini, se puteau pune la "Paine de casa", dar asa cum ai spus si tu, mai sint si cornuri, baghete, chifle, e frumos sa aratam "ce am mai copt azi" asa cum se face cu dulciurile, sau cu felurile de mancare! Uite eu chiar acum ma duc sa pun o paine mica, mica, care a evadat din masina de paine si s-a dus direct in cuptor! Te pup, si sper sa mai faci si paini la masina! -------------------- |
|
|
|
Mar 12 2010, 11:38 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 3 Inregistrat pe: 31-March 06 Membrul Nr.: 31,295 |
Fetelor,
Ne-am luat si noi dupa vre-un an de invartit in jurul ei, masina de facut paine. Si acum nu ma mai opresc, din weekend de cand am luat-o coc in fiecare zi cate o paine de 500 g, suntem doar 2 si sa apucam sa o mancam, am mai adus si la servici, azi a dus sotul. Am incercat toate semintele care le aveam in casa, toate legumele si acum ne pregatim sa facem rezerve serioase in weekend de materie prima pt brutarie. Mi se pare ataaat de buna si mai ales stiu ce pun in ea. va multumesc ca veniti cu idei atat de diverse, acum o sa incerc cu bucatele mici de cascaval. |
|
|
|
Mar 12 2010, 10:30 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Members Postari: 47 Inregistrat pe: 21-March 08 De la: Pitesti Membrul Nr.: 42,194 |
buna seara. E o adevarata istorie cu masina mea de pâine. Stiu ca tu ai spus la un moment dat cum se face ungerea masinii, dar am zis sa nu umblu la ea, convinsa fiind, dupa ce am citit pe forumuri, ca mi se va schimba cuva pt ca e in garantie. In fine, luni am telefonat la service-ul din Pitesti, unde mi-au spus din prima ca nu face obiectul garantiei cuva... am sunat la Sapel, unde in final, o doamna mi-a spus ca se schimba, daca seful de service decide, dar trebuia sa trimit cuva la Bucuresti. Abia azi am ajuns la service-ul din Pitesti, de unde i-am sunat din nou pe cei de la Sapel, care m-au ametzit si ei ca nu se schimba partile detasabile... intre timp, sotzul se mai uita o data la cuva si imi sopteste ca acum se invârte axul Acest mesaj a fost editat de alice07: Mar 12 2010, 10:31 PM |
|
|
|
Mar 13 2010, 04:24 AM
Trimis la
|
|
|
Fetelor, Ne-am luat si noi dupa vre-un an de invartit in jurul ei, masina de facut paine. Si acum nu ma mai opresc, ...Mi se pare ataaat de buna si mai ales stiu ce pun in ea. Bine-ai venit! Noi avem masina de doi ani, dar sint la fel de incintata!!! Si tot inventez!!! Sa ne pui si poze cu painicile tale! -------------------- |
|
|
|
Mar 13 2010, 04:36 AM
Trimis la
|
|
|
buna seara. E o adevarata istorie cu masina mea de pâine. ....acum se invârte axul URAAAAAAA! Eu cred ca i-a fost frica masinii de aia de la Service!!! Si si-a revenit urgent! -------------------- |
|
|
|
Mar 13 2010, 08:25 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,731 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Bologna Membrul Nr.: 37,805 |
Moni draga, stai linistita, eu nu sufar de problema "concurentei" Topicul asta nu imi apartine mie, apartine tuturor celor care s-au indragostit de masina de paine si de comoditatea cu care poti sa faci o paine buna, fara sa stai lipit de cuptor, si a celor care vor sa impartaseasca ceva din experientele lor, sau sa dea o mana de ajutor in caz de nevoie! Dar ai MARE dreptate, aici ar trebui sa punem numai pozele painilor facute de la A la Z in masina de paine, (adica si coapte in ea), si retetele si discutiile aferente! De fapt, topicul tau raspunde la mai multe deodata, si cred ca e bine! Daca era vorba numai de paini, se puteau pune la "Paine de casa", dar asa cum ai spus si tu, mai sint si cornuri, baghete, chifle, e frumos sa aratam "ce am mai copt azi" asa cum se face cu dulciurile, sau cu felurile de mancare! Uite eu chiar acum ma duc sa pun o paine mica, mica, care a evadat din masina de paine si s-a dus direct in cuptor! Te pup, si sper sa mai faci si paini la masina! painea noastra cea de toate zilele o fac la masina |
|
|
|
Mar 14 2010, 10:36 AM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Members Postari: 47 Inregistrat pe: 21-March 08 De la: Pitesti Membrul Nr.: 42,194 |
|
|
|
|
Mar 16 2010, 03:06 AM
Trimis la
|
|
|
de sambata sunt si eu posesoarea unei masini de paine,Bluesky daca nu ma insel A trecut si week-end-ul, si luni, si poze??? Bimbilico, nu ne lasa prea mult in asteptare! -------------------- |
|
|
|
Mar 16 2010, 09:42 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 506 Inregistrat pe: 8-May 09 Membrul Nr.: 51,355 |
Fetelor, ma puteti ajuta cu un sfat? Am o masina de paine orion, am facut paine cu secara, cozonac (Iulia, multumesc mult de reteta, a fost nemaipomenit, promit ca o sa pun si poze cand am un pic de timp), daaar, painea din faina integrala imi cade, nici macar dreapta nu e, daramite bombata frumos, ca ale voastre.
Reteta e cea din carte: 600g faina 1250 25g drojdie (am pus si mai multa si mai putina si rezultatul e acelasi) 340ml apa 1 lingura zahar brun 1 lingura ulei 2 lingurite sare programul 3 (paine integrala) pentru o paine de 1250g Gustul e foarte bun, textura si consistenta de asemenea, e elastica pufoasa, buna.....dar e cazuta! Oare de ce? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFE61oe/]
![]() |
|
|
|
Mar 17 2010, 01:52 AM
Trimis la
|
|
![]() zen Grup: Members Postari: 2,305 Inregistrat pe: 13-October 06 De la: Ardeleanca din Reghin,acum in capitala Membrul Nr.: 34,351 |
A trecut si week-end-ul, si luni, si poze??? Bimbilico, nu ne lasa prea mult in asteptare! hellou.Am facut vineri prima painica,a iesit suuuper,dar nu i-am facut poze ca mi se descarcase camera foto si incarcatorul era la tzarania.Si azi(de fapt ieri -------------------- Bimbi,mami de 3
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
|
|
|
Mar 17 2010, 01:59 AM
Trimis la
|
|
|
Fetelor, ma puteti ajuta cu un sfat? Am o masina de paine orion, am facut paine cu secara, cozonac (Iulia, multumesc mult de reteta, a fost nemaipomenit, promit ca o sa pun si poze cand am un pic de timp), daaar, painea din faina integrala imi cade, nici macar dreapta nu e, daramite bombata frumos, ca ale voastre. Reteta e cea din carte: 600g faina 1250 25g drojdie (am pus si mai multa si mai putina si rezultatul e acelasi) 340ml apa 1 lingura zahar brun 1 lingura ulei 2 lingurite sare programul 3 (paine integrala) pentru o paine de 1250g Gustul e foarte bun, textura si consistenta de asemenea, e elastica pufoasa, buna.....dar e cazuta! Oare de ce? Deci cozonacul nu ti s-a lasat, dar reteta de mai sus da! Pai, am verificat-o atent, si eu ti-as da urmatoarele sfaturi: 1) pune doar 310-320 ml. de apa 2) Pune 30-35 gr. de drojdie proaspata 3) pune doar o lingurita de sare (e mai bine si pentru sanatate Maine iti voi pune aici si reteta mea preferata de paine integrala, stiu ca ti-am promis-o mai de mult, dar e tot pe perete in bucatarie!!! Nu e scrisa pe perete, e lipita acolo! -------------------- |
|
|
|
Mar 17 2010, 02:07 AM
Trimis la
|
|||
|
iata si pâinica, am facut-o de 1 kg, mie imi place sa nu fie alba Si mie la fel imi place! Acest mesaj a fost editat de iulia13: Mar 17 2010, 02:07 AM -------------------- |
||
|
|
|||
Mar 17 2010, 02:09 AM
Trimis la
|
|
|
hellou.Am facut vineri prima painica,a iesit suuuper,dar nu i-am facut poze ca mi se descarcase camera foto si incarcatorul era la tzarania.Si azi(de fapt ieri Bimbiloiule, bravo, bine ca ti-au iesit painicile! Ce marca e masina ta? Si ce "marime"? Asteptam poze! -------------------- |
|
|
|
Mar 17 2010, 08:40 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 506 Inregistrat pe: 8-May 09 Membrul Nr.: 51,355 |
Deci cozonacul nu ti s-a lasat, dar reteta de mai sus da! Pai, am verificat-o atent, si eu ti-as da urmatoarele sfaturi: 1) pune doar 310-320 ml. de apa 2) Pune 30-35 gr. de drojdie proaspata 3) pune doar o lingurita de sare (e mai bine si pentru sanatate Maine iti voi pune aici si reteta mea preferata de paine integrala, stiu ca ti-am promis-o mai de mult, dar e tot pe perete in bucatarie!!! Nu e scrisa pe perete, e lipita acolo! Iulia, multumesc frumos, cred ca o sa incerc chiar azi si-ti spun ce-a iesit. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFE61oe/]
![]() |
|
|
|
Mar 18 2010, 12:59 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 24 Inregistrat pe: 27-January 10 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 56,460 |
fetelor se poate face cozonac la masina de facut paine?Va rog sa ma ajutati cu o reteta.Multumesc
|
|
|
|
Mar 18 2010, 01:42 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 24 Inregistrat pe: 27-January 10 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 56,460 |
Am vazut ca sunt cateva retete de cozonac dar asta e masina mamei mele si nu stiu exact cum se umbla la ea...exista vreo reteta sa pot pune toate ingredientele la inceput si sa nu umblu la masina pana se termina de facut cozonacul..sau chiar panetone(eventual)
|
|
|
|
Mar 19 2010, 06:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 742 Inregistrat pe: 6-March 06 Membrul Nr.: 30,683 |
Salutare tuturor mancaciosilor de paine facuta la masina
O intrebare (incurcatoare Mulsumesc aniticipat! -------------------- calm
|
|
|
|
Mar 20 2010, 03:18 AM
Trimis la
|
|
|
Salutare tuturor mancaciosilor de paine facuta la masina O intrebare (incurcatoare Mulsumesc aniticipat! Un aluat prea "uscat", adica nu a fost destul de umed, sau painea a fost prea mult coapta, sau lipsa de antioxidanti. Incearca ori sa reduci cu 5-10 minute coptul, sau verifica daca nu cumva aluatul ar mai vrea putina apa sau alt lichid, (exclus ulei!) in timpul framantarii, si vezi daca asa se elimina problema. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|
||