IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

113 Pagini V  « < 111 112 113  
Reply to this topicStart new topic
> Masina de facut paine, retete, idei, sfaturi = experientele noastre
iulia13
mesaj Ieri, 12:22 AM
Trimis la #2241

Big Chef

Grup: Members
Postari: 838
Inregistrat pe: 20-October 08
De la: pe malul marii...
Membrul Nr.: 45,895

CITAT(FlorentinaG @ Mar 7 2010, 08:24 AM) *
Fata daca tot m-ai invitat acum imi fac de cap biggrin.gif .

Flori, cu asa frumusete de pâini, te rog frumos sa-ti faci de cap cit de des poti! tongue.gif
Are un aspect super si painea integrala are numai avantaje pentru sanatate, asa ca... poalele in cap poti sa ti le pui!!! laugh.gif
Si aterizezi cu painea si la "fantezii" ! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
iulia13
mesaj Ieri, 12:42 AM
Trimis la #2242

Big Chef

CITAT(alice07 @ Mar 9 2010, 10:58 PM) *
din pacate a venit si rândul meu sa ma alatur fetelor care au masina nefunctionala: am constatat ca un ax al unei palete nu se mai invârte.

ohmy.gif Vai Alice, ce rau imi pare sa aud asa ceva!
Imi pare rau ca n-am citit mai din timp, caci ti-as fi spus ca ai putea sa incerci sa intori cuva cu fundul in sus, si sa incerci sa slabesti garnitura aia mica care tine axul etans, eventual pui si o picatura de ulei mineral (ulei ptr. masina de cusut, de ex.) si sa fortezi axul ala pina isi da drumul!
Asta numai daca esti sigura ca axul din cuva e intepenit, caci daca e de la masina, atunci mai bine mergi la service cu ea! mad.gif
Astept sa ne spui ce ai rezolvat cu ea! Si iti tin pumnii! unsure.gif

--------------------

+Quote Post

iulia13
mesaj Ieri, 01:07 AM
Trimis la #2243

Big Chef

CITAT(kismoni @ Mar 11 2010, 02:19 PM) *
Iulia, poate tu erai cea mai in masura sa deschizi topicul ce am facut eu acum dar multe painici si altele frumoase si bune chiar daca este o reteta comuna si nu vrem topic separat vine pus aici la masina de paine iar cine nu lucreaza cu acest aparat minunat nici nu intra sa le admire smile.gif cum mi-ai sugerat si mie sa pun topic pentru acele cornulete, dar erau ceva atat de comun ca nu avea rost sa ii fac topic.
Toate painicile frumoase ce faceti fetelor pacat sa ramana nevazute smile.gif

Moni draga, stai linistita, eu nu sufar de problema "concurentei" wink.gif
Topicul asta nu imi apartine mie, apartine tuturor celor care s-au indragostit de masina de paine si de comoditatea cu care poti sa faci o paine buna, fara sa stai lipit de cuptor, si a celor care vor sa impartaseasca ceva din experientele lor, sau sa dea o mana de ajutor in caz de nevoie!
Dar ai MARE dreptate, aici ar trebui sa punem numai pozele painilor facute de la A la Z in masina de paine, (adica si coapte in ea), si retetele si discutiile aferente!
De fapt, topicul tau raspunde la mai multe deodata, si cred ca e bine! Daca era vorba numai de paini, se puteau pune la "Paine de casa", dar asa cum ai spus si tu, mai sint si cornuri, baghete, chifle, e frumos sa aratam "ce am mai copt azi" asa cum se face cu dulciurile, sau cu felurile de mancare!
Uite eu chiar acum ma duc sa pun o paine mica, mica, care a evadat din masina de paine si s-a dus direct in cuptor! smile.gif
Te pup, si sper sa mai faci si paini la masina! tongue.gif

--------------------

+Quote Post
cristiama
mesaj Ieri, 11:38 AM
Trimis la #2244

micro Bucatar

Postari: 3
Inregistrat pe: 31-March 06
Membrul Nr.: 31,295

Fetelor,

Ne-am luat si noi dupa vre-un an de invartit in jurul ei, masina de facut paine.
Si acum nu ma mai opresc, din weekend de cand am luat-o coc in fiecare zi cate o paine de 500 g, suntem doar 2 si sa apucam sa o mancam, am mai adus si la servici, azi a dus sotul.
Am incercat toate semintele care le aveam in casa, toate legumele si acum ne pregatim sa facem rezerve serioase in weekend de materie prima pt brutarie.

Mi se pare ataaat de buna si mai ales stiu ce pun in ea.

va multumesc ca veniti cu idei atat de diverse, acum o sa incerc cu bucatele mici de cascaval.

+Quote Post
alice07
mesaj Ieri, 10:30 PM
Trimis la #2245

micro Bucatar

Postari: 38
Inregistrat pe: 21-March 08
De la: Pitesti
Membrul Nr.: 42,194

CITAT(iulia13 @ Mar 12 2010, 12:42 AM) *
ohmy.gif Vai Alice, ce rau imi pare sa aud asa ceva!

buna seara. E o adevarata istorie cu masina mea de pâine. Stiu ca tu ai spus la un moment dat cum se face ungerea masinii, dar am zis sa nu umblu la ea, convinsa fiind, dupa ce am citit pe forumuri, ca mi se va schimba cuva pt ca e in garantie. In fine, luni am telefonat la service-ul din Pitesti, unde mi-au spus din prima ca nu face obiectul garantiei cuva... am sunat la Sapel, unde in final, o doamna mi-a spus ca se schimba, daca seful de service decide, dar trebuia sa trimit cuva la Bucuresti. Abia azi am ajuns la service-ul din Pitesti, de unde i-am sunat din nou pe cei de la Sapel, care m-au ametzit si ei ca nu se schimba partile detasabile... intre timp, sotzul se mai uita o data la cuva si imi sopteste ca acum se invârte axul biggrin.gif; cum nenea de la service vorbea la telefon, am tacut, si am plecat, acceptand in final argumentele, uitandu-ne conspirativ unul la celalalt tongue.gif Eu duminica am incercat sa pun un pic de ulei pe langa ax, dar tot blocat era, probabil pana azi a avut vreme sa se greseze. Asadar, ajunsa acasa, am pus din nou masinuta in functiune, si am facut o painica cu faina integrala, alba si de secara. Pt mine a fost bine ca s-a terminat cu bine, de acum o sa ii pun ulei la ax, dar ce sa zic, pt service-ul de la Moulinex n-as da o nota prea mare... dry.gif Multumesc pentru sfat, Iulia, sper sa nu mai am alte probleme cu masinuta si niciuna dintre noi!

Acest mesaj a fost editat de alice07: Ieri, 10:31 PM

+Quote Post
iulia13
mesaj Astazi, 04:24 AM
Trimis la #2246

Big Chef

CITAT(cristiama @ Mar 12 2010, 10:38 AM) *
Fetelor, Ne-am luat si noi dupa vre-un an de invartit in jurul ei, masina de facut paine.
Si acum nu ma mai opresc, ...Mi se pare ataaat de buna si mai ales stiu ce pun in ea.

Bine-ai venit! Noi avem masina de doi ani, dar sint la fel de incintata!!! Si tot inventez!!! laugh.gif
Sa ne pui si poze cu painicile tale! smile.gif

--------------------

+Quote Post
iulia13
mesaj Astazi, 04:36 AM
Trimis la #2247

Big Chef

CITAT(alice07 @ Mar 12 2010, 09:30 PM) *
buna seara. E o adevarata istorie cu masina mea de pâine. ....acum se invârte axul biggrin.gif ; Asadar, ajunsa acasa, am pus din nou masinuta in functiune, si am facut o painica cu faina integrala, alba si de secara. Pt mine a fost bine ca s-a terminat cu bine, de acum o sa ii pun ulei la ax, dar ce sa zic, pt service-ul de la Moulinex n-as da o nota prea mare... dry.gif Multumesc pentru sfat, Iulia, sper sa nu mai am alte probleme cu masinuta si niciuna dintre noi!

URAAAAAAA! smile.gif rolleyes.gif
Eu cred ca i-a fost frica masinii de aia de la Service!!! Si si-a revenit urgent! laugh.gif

--------------------

+Quote Post
kismoni
mesaj Astazi, 08:25 AM
Trimis la #2248

Master of disaster

Postari: 3,496
Inregistrat pe: 19-May 07
De la: Oradea-Bologna
Membrul Nr.: 37,805

QUOTE(iulia13 @ Mar 12 2010, 12:07 AM) *
Moni draga, stai linistita, eu nu sufar de problema "concurentei" wink.gif
Topicul asta nu imi apartine mie, apartine tuturor celor care s-au indragostit de masina de paine si de comoditatea cu care poti sa faci o paine buna, fara sa stai lipit de cuptor, si a celor care vor sa impartaseasca ceva din experientele lor, sau sa dea o mana de ajutor in caz de nevoie!
Dar ai MARE dreptate, aici ar trebui sa punem numai pozele painilor facute de la A la Z in masina de paine, (adica si coapte in ea), si retetele si discutiile aferente!
De fapt, topicul tau raspunde la mai multe deodata, si cred ca e bine! Daca era vorba numai de paini, se puteau pune la "Paine de casa", dar asa cum ai spus si tu, mai sint si cornuri, baghete, chifle, e frumos sa aratam "ce am mai copt azi" asa cum se face cu dulciurile, sau cu felurile de mancare!
Uite eu chiar acum ma duc sa pun o paine mica, mica, care a evadat din masina de paine si s-a dus direct in cuptor! smile.gif
Te pup, si sper sa mai faci si paini la masina! tongue.gif

painea noastra cea de toate zilele o fac la masina smile.gif doar cand imi vin inspiratii scot aluatul framantat, astfel vei activa si tu pe doua topice si nu se pierd painicile frumoase pupic.gif

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

113 Pagini V  « < 111 112 113
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
Tags

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 13th March 2010 - 10:31 PM
Design by: Free IPB Skins & Web Proxy