![]() ![]() |
Sep 3 2010, 12:48 AM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 973 Inregistrat pe: 20-October 08 De la: pe malul marii... Membrul Nr.: 45,895 |
Si painea mea facuta cu ORION. Deci draga Iulia am cumparat MP, nu am avut nici un rebut pana acum.Multumesc pentru sfaturi!Scuzati calitatea pozei! Draga Caminutzo, ce ma bucur pentru tine!!! Iti doresc sa-ti aduca si tie masina asta macar tot atitea bucurii cit mi-a adus mie a mea! Am fost si eu si-am vazut-o de aproape la PLUS, e exact ca a mea! Si ce-mi place painea ta (cum sa nu-mi placa, e facuta exact pe gustul meu!!!) Sa mai pui poze, si sa-mi spui ce experientze mai faci! Te pup mult, si sa ne faci paini multe!!! -------------------- |
|
|
|
Sep 3 2010, 12:56 AM
Trimis la
|
|||
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 973 Inregistrat pe: 20-October 08 De la: pe malul marii... Membrul Nr.: 45,895 |
Paine alba (partiala alba
Acest mesaj a fost editat de iulia13: Sep 3 2010, 12:57 AM -------------------- |
||
|
|
|||
|
|
|
Sep 3 2010, 11:46 AM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
eu (mai) am o intrebare.. ultimele paini s-au crapat de numai. inseamna ca am pus prea multa drojdie (respectand reteta, dar in orice caz, prea multa)? sau de ce pocnesc asa? vad ca la voi nu prea au capul spart... -------------------- |
|
|
|
Sep 3 2010, 01:15 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,313 Inregistrat pe: 27-August 07 Membrul Nr.: 38,672 |
|
|
|
|
Sep 3 2010, 01:25 PM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
Adina...cita drojdie pui? Eu pun putina,cam 12 gr drojdie proaspata... vezi ca in pagina anterioara am o reteta scrisa si compara cu cantitatile puse de tine. 9 grame uscata pun.. fix un pliculet. sa vad cum iese cu 6 gr, adica 2 lingurite? n-are ce sa se intample.. (azi trebuie sa merg sa iau iarrr faina, de cand cu MP e jale -------------------- |
|
|
|
Sep 3 2010, 01:37 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,285 Inregistrat pe: 5-May 09 De la: pe ici pe colo Membrul Nr.: 51,265 |
buna
deci am recuperat banii de la MP. Plecind spre casa am oprit totusi la LIDL si am vazut de pe 9 sept ca pun in vinzare masini de piine la 40E nu stiu detalii am vazut doar 850W Mai vad ..... |
|
|
|
Sep 3 2010, 02:01 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,313 Inregistrat pe: 27-August 07 Membrul Nr.: 38,672 |
9 grame uscata pun.. fix un pliculet. sa vad cum iese cu 6 gr, adica 2 lingurite? n-are ce sa se intample.. (azi trebuie sa merg sa iau iarrr faina, de cand cu MP e jale Poti sa incerci daca cu 9 grame iese crescuta bine. Si eu vreau sa mai reduc din drojdie (care este oricum destul de putina)...cu cit pun acum iese atit de crescuta ca se lipeste de capac. buna deci am recuperat banii de la MP. Plecind spre casa am oprit totusi la LIDL si am vazut de pe 9 sept ca pun in vinzare masini de piine la 40E nu stiu detalii am vazut doar 850W Mai vad ..... Bine ca ai recuperat banii...MP la 850 W este buna....acum poti face comparatie cu vechea MP care era defecta. Si fii atenta cand cumperi sa-ti dea certificat de garantie .... chiar nu ma asteptam ca in Grecia sa cumperi un electrocasnic fara nici o garantie. |
|
|
|
Sep 3 2010, 02:34 PM
Trimis la
|
|
|
ce bine arata painica ta, Iulia! nu zici si cu ce program ai obtinut-o? eu (mai) am o intrebare.. ultimele paini s-au crapat de numai. inseamna ca am pus prea multa drojdie (respectand reteta, dar in orice caz, prea multa)? sau de ce pocnesc asa? vad ca la voi nu prea au capul spart... Multumesc! Despre programe, ce sa-ti spun, eu folosesc programele in functie de timpii de crestere si framantare, plus ca mai mereu utilizez programele respective cu functiunea "rapid", adica timp redus! Painea de mai sus e coapta pe programul 3 (paine integrala), dar, in loc de 3h35 cit e programul normal eu o pun pe timp redus, si am o paine in 2h35! Despre drojdie, eu am parerile mele, si felul meu de a ma "juca" cu ea, am vazut ca parerile diverg, asa ca am sa evit polemica! Daca vrei sa nu-ti mai crape painile, cu vreo 20 de minute inainte sa intre masina pe programul de coacere, scoate aluatul si "chinuieste-l" putin! -------------------- |
|
|
|
Sep 3 2010, 02:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 702 Inregistrat pe: 31-March 08 De la: brasov Membrul Nr.: 42,405 |
Draga Caminutzo, ce ma bucur pentru tine!!! Iti doresc sa-ti aduca si tie masina asta macar tot atitea bucurii cit mi-a adus mie a mea! Am fost si eu si-am vazut-o de aproape la PLUS, e exact ca a mea! Si ce-mi place painea ta (cum sa nu-mi placa, e facuta exact pe gustul meu!!!) Sa mai pui poze, si sa-mi spui ce experientze mai faci! Te pup mult, si sa ne faci paini multe!!! E facuta si dupa reteta ta! Am cumparat doua masini in aceeasi zi,una si pentru sora mea.Si ea este multumita de rezultate,fara rateuri! |
|
|
|
Sep 3 2010, 02:49 PM
Trimis la
|
|
|
buna deci am recuperat banii de la MP. Plecind spre casa am oprit totusi la LIDL si am vazut de pe 9 sept ca pun in vinzare masini de piine la 40E nu stiu detalii am vazut doar 850W Mai vad ..... Carmaw, am intrat pe site-ul de la Lidl Grecia, si am vazut-o!!! OOOAAA! Ca e tare frumoasa! Am scos poza de acolo, ca era mica rau, si am marit-o, sa vad ce butoane are! Din cite vad eu, desi e mai frumoasa decit ultima pe care am luat-o eu (tot SilverCrest, dar alba, sora geamana a Orionului lui Carminap!) pare sa aiba aceleasi programe si caracteristici!!! Asa ca eu ti-o recomand din toata inima, si fara nici o umbra de indoiala! Eu folosesc una la fel, dar cu alt nume, de peste 3 ani, am facut si dulceata, am folosit-o in draci, si nu m-a dezamagit niciodata! Cea noua e in debara, a facut 2 paini de incercare, sa vad ca e OK, cind am cumparat-o, si acum e pe post de "roata de rezerva"! Asta ca sa stau eu cu sufletul impacat! Deci, ca sa rezum, te rog sa stai de noaptea de 8 septembrie la intrare la Lidl, ca sa fii prima la deschidere, sa nu ratezi frumusetea aia de masina! Sau, o rezervi inainte, te aranjezi cu seful de la magazin, cum am facut eu!
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
Sep 3 2010, 02:52 PM
Trimis la
|
|
|
E facuta si dupa reteta ta! Am cumparat doua masini in aceeasi zi,una si pentru sora mea.Si ea este multumita de rezultate,fara rateuri! Hai sa-i tinem pumnii lui Carmaw, sa-si ia si ea masina aia, si sa uite de deceptii! -------------------- |
|
|
|
Sep 3 2010, 03:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 702 Inregistrat pe: 31-March 08 De la: brasov Membrul Nr.: 42,405 |
|
|
|
|
Sep 3 2010, 03:59 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,285 Inregistrat pe: 5-May 09 De la: pe ici pe colo Membrul Nr.: 51,265 |
Hai ca mi s au 'aburit ochii'...ca eram atit de necajita!!!
Multumesc din suflet pt mesajele voastre calde! zau ca nu m am asteptat..... O IAU FETE DRAGI BINENTELES CA O IAU CA DOAR ce sa fac cu stocurile de faina ,graunte etc..... Va pup si va multumesc din toata inima ca mi ati fost alaturi! Acest mesaj a fost editat de carmaw: Sep 3 2010, 03:59 PM |
|
|
|
Sep 3 2010, 07:02 PM
Trimis la
|
|
|
Hai ca mi s au 'aburit ochii'...ca eram atit de necajita!!! Multumesc din suflet pt mesajele voastre calde! zau ca nu m am asteptat..... O IAU FETE DRAGI BINENTELES CA O IAU CA DOAR ce sa fac cu stocurile de faina ,graunte etc..... Va pup si va multumesc din toata inima ca mi ati fost alaturi! Carmaw abia astept sa cumperi masinuta si sa fii fericita. Sa stii ca este de f mare ajutor MP....o sa te indragostesti de ea. Eu...dupa ce a decedat prima masina....pina am luat a doua eram ca fara maini...partea proasta e ca ai mei s-au invatat cu bunatatea de paine facuta in casa iar eu cum nu mai aveam MP eram nevoita sa framant si sa coc la cuptor..... NASPA. Cu stocurile nici o problema....se rezolva imediat. |
|
|
|
Sep 3 2010, 08:49 PM
Trimis la
|
|
|
Carmaw abia astept sa cumperi masinuta si sa fii fericita. Sa stii ca este de f mare ajutor MP....o sa te indragostesti de ea. Eu...dupa ce a decedat prima masina....pina am luat a doua eram ca fara maini...partea proasta e ca ai mei s-au invatat cu bunatatea de paine facuta in casa iar eu cum nu mai aveam MP eram nevoita sa framant si sa coc la cuptor..... NASPA. Cu stocurile nici o problema....se rezolva imediat. |
|
|
|
Sep 7 2010, 12:05 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 234 Inregistrat pe: 31-August 09 De la: Bucureşti Membrul Nr.: 53,598 |
9 grame uscata pun.. fix un pliculet. Nu vreau să par cârcotaş, dar am văzut numai plicuri de 7, 10 şi 25 g de drojdie pudră. Ce firmă e a ta, cu plicuri de 9 g ? Sărutări de mâini profesoarei mele (şi a multora dintre noi), Iula13 ! Ca de obicei capodopere ! Chiar azi mi-a spus soţia: ”pregăteşte-te să faci PFFF (pâine fermecată fără frământare) ! S-a răcorit îndeajuns. Însă acum, problema noastră, a tuturor, e noua maşină a lui carmaw. Şi mie mi se pare o maşină de lux, ca aspect şi sper să fie şi la calitate. Ah, nu mai trece timpul ăsta o dată ! Dar, uite că e 7 septembrie. Ce mai e până-n 9 ? -------------------- Unul bea că-i băutor,
Altul bea că-i bestie, Numai eu, că am umor, Beau aşa, de chestie... Păstorel |
|
|
|
Sep 9 2010, 08:34 AM
Trimis la
|
|
|
Gata le am!
multumesc din suflet fetelor care m -au ajutat! |
|
|
|
Sep 9 2010, 09:33 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
Sep 9 2010, 10:48 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
Sep 15 2010, 09:36 PM
Trimis la
|
|
|
In seara asta m-am incumetat sa fac mini-baghete cu aceasta "scula":
[attachment=314407:P1060608.JPG] Reteta este foaaaarte simpla, un sfert din ingredientele puse de obicei la o paine de 1300 gr. Acum sa va prezint si painicile, pozate fara blitz: [attachment=314408:P1060609.JPG] |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|