![]() ![]() |
Aug 10 2006, 10:30 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 159 Inregistrat pe: 21-July 06 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 32,985 |
-------------------- |
|
|
|
Aug 15 2006, 09:55 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 159 Inregistrat pe: 21-July 06 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 32,985 |
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
Aug 16 2006, 08:39 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,374 Inregistrat pe: 1-September 03 De la: Dîn Corleone Membrul Nr.: 8,842 |
|
|
|
|
Aug 16 2006, 12:10 PM
Trimis la
|
|
-------------------- |
|
|
|
Sep 6 2006, 12:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,046 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
-------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
Dec 19 2008, 04:59 PM
Trimis la
|
|
am facut din nou placinta cu praz si spanac si acum a iesit delicioasa! foile au fost cum imi plac mie putin mai molcute, nu exagerat de crocante. Am pus insa mai putine foi si nu tot pachetul
-------------------- |
|
|
|
Mar 10 2010, 06:27 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 109 Inregistrat pe: 10-April 07 De la: pe langa Chicago... Membrul Nr.: 37,342 |
Am incercat aseara placinta. Umplutura delicioasa, dar foile mele de placinta au dus la esecul retetei... Sau am pus prea multe, sau nu le-am uns destul... cert e ca au iesit foarte tari si cum puneam mana pe iele zbura aluatu (adica sarea bucatele de crocant ce era)... E drept ca a fost prima data cand am incercat sa lucrez cu foi de placinta... Poate ma ajuta cei experimentati sa repar problema, nu de alta, dar chiar as vrea sa o mai fac reteta asta raspunsul meu vine cam tirziu, dar sper sa fie bine venit. am descoperit si eu secretul asta de la o colega de servici acum citeva luni de zile si de atunci tot asa fac. deci la retetele cu foi de placinta: dupa ce scoti prajitura din cuptor, acoperi imediat tava cu folie de aluminiu (sa nu intre aer deloc). prajitura o sa "transpire" pt ca este fierbinte si picaturile de apa cad pe foile de placinta. o lasi asa acoperita pina devine calduta, dupa care iei folia de aluminiu de pe tava. o sa vezi ca foile de deasupra sint moi, nu mai e nimic tare (ies asa moi cum este placinta cu brinza la patiserie). parerea mea este ca prima data cind incerci metoda asta sa te tot uiti la placinta si sa vezi cit de fragede/umede sint foile. s-ar putea ca voua sa va placa foile nu foarte moi si atunci opresti procesul de "transpiratie" al placintei in momentul in care foile au fragezimea pe care ti-o doresti. noua ne plac foarte moi, sa nu mai fie nimic crocant in ele, si de aceea las folia de aluminiu pe tava pina cind devine calduta. |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|