Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
AtenÅ£ie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conÅ£ină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorÅ£i din toate codurile înregistrate prin SMS. InformaÅ£ii detaliate ÅŸi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Nov 10 2006, 01:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,523 Inregistrat pe: 26-April 06 Membrul Nr.: 31,787 |
a iesit o nebunie, am mancat amandoi pana n-am mai putut! multumim mult pentru reteta, Dan@! pentru ca ne era taaaaaaaaare foame, si pentru ca aveam forme de chec, am facut doua portii, cu cateva mici modificari: - m-am avut cascaval si am pus branza feta, si am eliminat untul. rezultatul? o nebunie! reteta a fost retinuta si pentru paste cu branza feta, patrunjel, ceapa si usturoi! - esalota am dedus eu ca e ceapa - am adaugat si 4 catei de usturoi, pentru ca noua ne place foarte mult. - deasupra am pus ouale batute, dar pentru ca tavile erau deja foarte pline, am avut probleme in incercarea de a face oul batut sa stea pe rulada. asa ca data viitoare o sa amestec ouale in sosul de branza. sper sa fie ok. - cam asa aratau inainte de a le pune la cuptor: scoase din cuptor: vedere din avion (n-am mai avut rabdare sa ornez frumos, mirosea asa de bine......) face to face: si ultima poza, mie mi s-a parut ca arata ca un animal cu palarie -------------------- Zambeste, maine va fi mai rau!
|
|
|
|
Nov 15 2006, 10:36 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 684 Inregistrat pe: 6-May 04 De la: Iasi (Iasi) Membrul Nr.: 14,023 |
Nu am poze,dar trebuie neaparat sa spun cit de grozava a fost budinca!
Iar pastele colorate ,verzi si rozii arata foarte bine in combinatie cu baconul ! Mnea,mnea...mi-au ramas 3 bucatele pe care le-am luat la serviciu si mi-am impresionat colegele si o vor presta cu siguranta! Sarumina DANA ! Acest mesaj a fost editat de chrissy: Nov 15 2006, 10:37 AM -------------------- ![]() |
|
|
|
|
|
|
Nov 19 2006, 02:39 PM
Trimis la
|
|
![]() (^_^) who cares ? Grup: Members Postari: 9,157 Inregistrat pe: 18-February 05 De la: Missipippi & Missiruppi Membrul Nr.: 21,598 |
Crisa, minunata budinca ai facut ! Ti-am furat si eu cu privirea o portie de "animalut cu palarie".
Chrissy, ma bucur nespus ca budinca tricolor a fost pe gustul tau si-al colegelor tale. Sa va fie de bine, fetelor ! Am mai incercat budinca, sub forma de graten cu ton, folosind doar un sos béchamel amestecat cu 2 conserve mici de ton si renuntind la ouale batute. A fost delicioasa.
Imagini Atasate
-------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
Nov 19 2006, 08:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,523 Inregistrat pe: 26-April 06 Membrul Nr.: 31,787 |
dan@, arata delicios si cu ton, cred ca am sa incerc si eu!
-------------------- Zambeste, maine va fi mai rau!
|
|
|
|
Jan 14 2007, 10:43 AM
Trimis la
|
|
![]() (^_^) who cares ? Grup: Members Postari: 9,157 Inregistrat pe: 18-February 05 De la: Missipippi & Missiruppi Membrul Nr.: 21,598 |
In principiu am fiert : 300 g de macaroane (conform instructiunilor de pe pachet), un broccoli si o conopida potrivit de mari (am lasat sa fiarba 3' in apa putin sarata si apoi le-am desfacut in buchetele), 2 morcovi taiati rondele si 100 g mazare. Intr-o forma termorezistenta, pe care am "fîss-fîssssîit-o" (daca nu aveti pulverizator, merge unsa si cu o pana de gîsca sau o pensula) cu ulei de masline si tapetat-o cu pesmet, am pus macaroanele scurse de apa, legumele si 400 g somon taiat cuburi (pe care le-am marinat 10' in zeama de la o 1/2 de lamîie). Peste toate acestea am turnat acelasi sos ca la budinca aperitiv, la care am facut o mica modificare adaugind putina coaja rasa de lamîie si marar verde tocat (merge si cel uscat, daca n-aveti proaspat). Am asezonat cu sare si piper, presarat parmesan si dat totul la cuptorul preincalzit (200°C), timp de 12'. Pofta buna !
Imagini Atasate
-------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
Jan 14 2007, 12:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 500 Inregistrat pe: 13-October 06 Membrul Nr.: 34,346 |
Arata foarte bine! Cred ca combinatia de gusturi a fost tare interesanta!
-------------------- |
|
|
|
Dec 4 2007, 12:45 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 684 Inregistrat pe: 6-May 04 De la: Iasi (Iasi) Membrul Nr.: 14,023 |
Acum am si pozica,asa incit o sa ma "laud"cu budinca mea!
Dan@,multumesc mult inca o data! -------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 6 2007, 12:58 PM
Trimis la
|
|
Chrissy, sa va fie de bine budinca !
Vad eu bine, ca ai folosit paste in 3 culori sau ma insel ? -------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
Dec 7 2007, 04:47 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 31 Inregistrat pe: 19-February 07 De la: portsmouth,nh Membrul Nr.: 36,597 |
cand zici branza de "veci" pt budinca dulce la ce banza exact te referi? ca si eu sunt pe un taram unde nu se gaseste nici branza proaspata nici telemea:)Ricotta?
|
|
|
|
Dec 7 2007, 07:27 AM
Trimis la
|
|
cand zici branza de "veci" pt budinca dulce la ce banza exact te referi? ca si eu sunt pe un taram unde nu se gaseste nici branza proaspata nici telemea:)Ricotta? Maryloo, m-am referit la cottage cheese. Ricotta din cite stiu eu, e ca urda; iar mie brinza asta nu mi-a placut de mic copil, datorita gustului amarui pe care il are. Dar in lipsa de altceva, banuiesc ca poti sa o folosesti si eventual, sa maresti putin cantitatea de zahar. Daca nu, vezi ca povesteau Adriana si alte fete pe forum acum citiva ani, cum se prepara brinza de vaci acasa. -------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
Dec 7 2007, 07:48 AM
Trimis la
|
|
Dana , ai dreptate,sint farfale in trei culori
-------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 7 2007, 09:04 AM
Trimis la
|
|
Chrissy
![]() |
|
|
|
Dec 7 2007, 11:20 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,470 Inregistrat pe: 29-December 05 De la: Warsaw Membrul Nr.: 29,623 |
Dana, ce bucate, ce poze, cred ca pe diseara pun in aplicare reteta cu pasta si somon cu legume. Multumesc pentru retete!
-------------------- |
|
|
|
Apr 8 2008, 12:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,117 Inregistrat pe: 16-September 05 De la: Germania; Halle Membrul Nr.: 27,417 |
Eu ti-as zice un banc ... Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba: -Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut? -Ceva bijuterii, un televizor si putine economii... -Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit? -Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala... -Bula, DE CE A MURIT? -A fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa aduca niste cartofi, sa facem piure . A cazut pe scari si si-a rupt gatul. -Ce ghinion! Si ce-ati facut? -Budinca de macaroane cu branza. - 300g macaroane (eu am folosit fusilli=spirale) - 300g brinza de "veci" - 4 oua - 2,5dl lapte - 3 linguri de zahar tos - 1 lingurita de zahar vanilat - 1 lingura de stafide - 250g ananas proaspat taiat in bucati mici (puteti folosi si ananas din compot, scurs de zeama) - 1/2 lingurita coaja de lamiie si portocala rase (pentru aroma budincii) - putin unt pentru uns o forma termorezitenta Se fierb macaroanele "al dente" si se scurg de apa. Intr-un castron se amesteca macaroanele cu brinza, stafidele si ananasul, totul distribuindu-se apoi uniform, intr-o forma termorezistenta. La aceasta reteta pot folosi si branza Ricotta?Am o cutie prin frigider si ma gandeam sa o folosesc. -------------------- |
|
|
|
Apr 8 2008, 12:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,117 Inregistrat pe: 16-September 05 De la: Germania; Halle Membrul Nr.: 27,417 |
Acum am vazut ca nu recomanzi Ricotta...
-------------------- |
|
|
|
Apr 8 2008, 12:22 PM
Trimis la
|
|
La aceasta reteta pot folosi si branza Ricotta?Am o cutie prin frigider si ma gandeam sa o folosesc. Acum am vazut ca nu recomanzi Ricotta... Dana, dacă eşti fan ricotta, poţi s-o foloseşti - e o brînză care se comportă bine la temp. ridicate. Mie nu-mi place, da' asta-i altă "budincă de macaroane" (chestie de gusturi) ! -------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
Apr 8 2008, 12:24 PM
Trimis la
|
|
Dana, dacă eşti fan ricotta, poţi s-o foloseşti - e o brînză care se comportă bine la temp. ridicate. Mie nu-mi place, da' asta-i altă "budincă de macaroane" (chestie de gusturi) ! Pai nu sunt fan Ricotta.Este prima oara cand am cumparat si sa o mananc pe paine nu imi place... Mersi! -------------------- |
|
|
|
Apr 17 2008, 01:41 PM
Trimis la
|
|
-Budinca de macaroane cu branza. - 300g macaroane (eu am folosit fusilli=spirale) - 300g brinza de "veci" - 4 oua - 2,5dl lapte - 3 linguri de zahar tos - 1 lingurita de zahar vanilat - 1 lingura de stafide - 250g ananas proaspat taiat in bucati mici (puteti folosi si ananas din compot, scurs de zeama) - 1/2 lingurita coaja de lamiie si portocala rase (pentru aroma budincii) - putin unt pentru uns o forma termorezitenta Se fierb macaroanele "al dente" si se scurg de apa. Intr-un castron se amesteca macaroanele cu brinza, stafidele si ananasul, totul distribuindu-se apoi uniform, intr-o forma termorezistenta. Mai am o intrebare.Dupa ce le bag la cuptor,mai amestec in ele?Intreb fiindca eu am amestecat din cand in cand si nu au iesit asa aurii deasupra... -------------------- |
|
|
|
Apr 17 2008, 02:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Supercalifragilistic!!! Grup: Members Postari: 8,687 Inregistrat pe: 10-August 05 Membrul Nr.: 26,306 |
Nu mai amesteca in ele, lasa-le sa prinda crusta.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|