> 

Rugaminte postare la topicul "Ce dulciuri gatim astazi":

Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!

10 Pagini V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> PRAJITURI SI TORTURI CU CAPSUNI
CG
mesaj Jun 2 2005, 11:24 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 370
Inregistrat pe: 5-April 05
De la: Germania
Membrul Nr.: 23,075



TORT DE CAPSUNI SI LICHIOR DE OUA

INGREDIENTE BLAT:
- 120 g faina
- 40 g amidon
- 3 lingurite praf de copt
- 150 g zahar pudra
- 1 pachetel zahar vanilat
- 150 ml ulei
- 150 ml lichior de oua
- 3 oua

INGREDIENTE UMPLUTURA:
- 500 g capsuni
- 8 foi de gelatina
- 250 g branza proaspata (aici zice de quark cu 40% grasime, dar banuiesc ca la fel de bine merge o branza gen Philadelphia, sau branza proaspata de vaci)
- 125 ml lichior de oua
- 80 g zahar
- 1 pachetel zahar vanilat
- 400 ml smantana pentru frisca (rece si nebatuta)

PENTRU DECORAT:
- 50 g ciocolata alba
- 2 linguri gem de capsuni
- 50 ml lichior de oua

PREPARAREA:

BLATUL: Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt si se cern intr-un castron. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca cu mixerul, intai la viteza mica si pe urma la viteza mare aprox. 2 min, pana se obtine un aluat omogen. Se coace intr-o forma cu pereti detasabili la 170 grade 30 de minute. Se scoate blatul din forma si se pune la racit (aici zice ca pe hartie de copt – da la asta va pricepeti voi).
Blatul se taie in doua parti egale. Partea care va fi baza se aseaza pe un platou si se pune deasupra un inel pentru torturi (se pot folosi si peretii formei detasabile).

UMPLUTURA: Capsunii se curata de codite, si se pun deoparte 6 bucati pentru ornat. Restul capsunilor se taie in bucatele mici.
Gelatina se pune la inmuiat conform instructiunilor de pe pachet.
Branza, lichiorul, zaharul si zaharul vanilat se amesteca cu un tel. Se bate smantana. Gelatina se dizolva cconform instructiunilor de pe pachet (nu zice in ce).
Se amesteca 4 linguri din compozitia de branza cu gelatina topita si pe urma treptat cu restul compozitiei de branza. Cand compozitia incepe sa se inchege se adauga frisca batuta. La sfarsit se adauga si bucatelele de capsuni.

Jumatate din umplutura se pune pe stratul de baza, se acopera cu jumatatea de blat ramasa si se apasa usor. Restul de umplutura se aseaza deasupra. Compozitia obtinuta se tine cel putin 3 ore la frigider.

DECORARE: Ciocolata alba (rece) se rade pentru a obtine fulgi de ciocolata, iar gemul de capsuni se paseaza printr-o sita. Se scoate cu grija inelul de tort, sau peretii de la forma detasabila de pe tortul racit. Cu un cutit se ung partile laterale ale tortului cu gemul de capsuni si se acopera cu fulgii de ciocolata. Deasupra se decoreaza cu lichiorul de oua cu ajutorul unui sprit facut dintr-o punga de hartie (nu zice cum se face sa stea tare si sa nu curga, dar banuiesc ca se poate cu amidon sau ceva), si se orneaza cu capsunele ramase.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Afrodite
mesaj Jun 2 2005, 11:28 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,319
Inregistrat pe: 26-October 04
Membrul Nr.: 18,050



CG,citind mesajul postat de tine mai sus m-am gindit ca v-ei traduce primul tort si eu m-a voi ocupa de cel de-al doilea.
Cred ca este bine in viitor sa specificam fiecare dintr-e noi ce v-om traduce,in felul acesta rezolvam treaba mai eficient.
Eu acum chiar ca nu mai am timp de celalalt,daca i-l traduci spune-mi daca nu revin eu mai tirziu.
Bay! icon_lol.gif


--------------------
http://leckereien.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CG
mesaj Jun 2 2005, 11:35 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 370
Inregistrat pe: 5-April 05
De la: Germania
Membrul Nr.: 23,075



Afrodite, n-am vrut sa te incurc sau sa facem treaba de 2 ori. Eu am inteles ca nu ai timp sa traduci nimic, pentru ca esti ocupata. Asa ca am tradus si eu tortul care mi-a facut mai mult cu ochiul. Sa nu te superi pe mine floare.gif

Hai ca ma ocup imediat si de celalalt sa ma revansez si sa iti las timp sa calci si sa te ocupi de piticii tai. (eu urasc cu patima sa calc orice - numai in situatii de urgenta majora mai calc ceva - ca norocul ca barbatu uraste la fel de mult sa poarte camasi icon_lol.gif )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CG
mesaj Jun 2 2005, 01:22 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 370
Inregistrat pe: 5-April 05
De la: Germania
Membrul Nr.: 23,075




TORT DE CAPSUNI CU FLUTURASI

INGREDIENTE BLAT:
- 150 g unt
- 50 g fulgi de cocos
- 4 oua
- 150 g zahar
- 150 g faina
- o lingurita praf de copt

INGREDIENTE UMPLUTURA:
- 250 g capsuni
- zeama de lamaie
- o lingura gem de capsuni
- 6 foi de gelatina
- 125 g smantana de frisca
- 500 g branza praspata (aici quark cu procent scazut de grasime, cred ca merge si Philadelphia)
- 3 linguri zahar pudra
- 250 g mascarpone

PENTRU ORNAT:
- 100 g marzipan
- 100 g zahar pudra
- colorant alimentar galben
- 3-4 capsuni
- 500 g frisca
- felii subtiri de limette

PREPARAREA:

BLAT: Cuptorul se incalzeste la 150 de grade.
Albusele se bat spuma si se amesteca cu 2 linguri zahar si cocosul. Galbenusele se spumeaza cu restul de zahar si se amesteca cu faina si praful de copt. In aceasta compozitie se adauga albusele cu cocos si la sfarsit untul topit. Blatul se coace la 150 de grade intr-o forma cu pereti detasabili (Ø 26 cm) tapetata cu hartie de copt, aprox. 45 min.

UMPLUTURA: Capsunii se spala, se curata si se taie in bucatele mici. Se amesteca cu zeama de lamaie si gemul si se lasa putin, dupa care se paseaza ca un piure.
Gelatina se inmoaie in apa rece. Frisca se bate. Branza, zaharul pudra si mascarpone se amesteca omogen si se adauga dupa gust putina zeama de lamaie. Compozitia se amesteca cu frisca batuta. Gelatina topita la foc mic se amesteca de asemenea in compozitie. Crema obtinuta se imparte in jumatate, iar una din jumatati se amesteca cu pireul de capsuni.

Blatul se imparte in 3 parti egale. Partea care va fi baza se aseaza pe un platou si peste ea se pune un inel de tort (sau peretii formei detasabile). Se adauga crema cu capsuni, peste care se adauga inca o foaie de blat si se apasa usor. Se adauga crema alba si se acopera cu ultima foaie de blat. Se tine tortul la frigider cel putin 3 ore.

PENTRU DECORARE: Se amesteca marzipanul cu zaharul pudra si cateva picaturi de colorant alimentar galben. Se intinde din amestec intre folii de plastic transparente, o foaie de aprox. 1-2 mm grosime. Din aceasta foaie se decupeaza inimioare.

Tortul racit se acopera cu frisca batuta. Pentru fluturasi: cate 2 inimoare se infig in frisca cu partea ascutita pentru a forma aripile. Corpul se face din felii subtiri de capsuni, iar antenele din fasii subtiri de coaja de limette.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
CG
mesaj Jun 2 2005, 01:27 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 370
Inregistrat pe: 5-April 05
De la: Germania
Membrul Nr.: 23,075



Daca am facut ceva greseli trageti-ma de maneca si corectez. Eu am tradus cam ce spunea acolo si nu stiu sigur daca functioneaza retetele intr-adevar. Cred ca totusi cele cu experienta isi dau mai usor seama.

icon_smile.gif

Pentru cele din Germania sau Austria - quark-ul cu ce se poate aproxima sau inlocui? Branza? Iaurt?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Afrodite
mesaj Jun 2 2005, 08:41 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,319
Inregistrat pe: 26-October 04
Membrul Nr.: 18,050



CG,la suparare nici nu m-am gindit si nici nu incape vorba.
Ai dreptate icon_redface.gif ,a-m spus ca nu a-m timp dar intr-e timp m-am hotait sa mai consum o cafea si sa nu stau degeaba m-am gindit sa traduc tortul a-l doilea.
Tot baiul asta sa fie si atunci sigur v-a fii viata mai frumoasa. icon_lol.gif icon_lol.gif

La intrebarea ta de Quark,cred ca cel mai potrivit este ,asta in cazul in care in RO. nu se gaseste acest prod.(desi eu cred ca l-am vazut)sa se amesteca brinza proaspata de vaci ci iaurt pina se obtine o masa cremoasa si nu prea lichida.

Sper sa imi mai dai o mina de ajutor la tradus si nu-ti fa ginduri de suparare.
Cu interventia postari de mai sus a-m intentionat doar putin organizarea munci noastre.
O seara placuta in continuare si pe miine(sper icon_bounce.gif )!


--------------------
http://leckereien.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mama Celeste
mesaj Jun 2 2005, 10:10 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,714
Inregistrat pe: 20-November 04
Membrul Nr.: 18,817



Fetelor sinteti doua comoare ... eu una sint moarta dupa retete de genul asta. De cate ori calc intr-un magazin de carti raftul cu carti de torturi ma atrage cel mai repede.

Afrodite eu cand ma uit la pagina aia ... nu mai pot sa ies ...cu toate ca le-am deschis retetele toate cred ca de vre-o 3 ori tot nu ma pot abtine.

Ma rog la voi sa aveti bunavointa sa le traduceti ...asa cum am spun in limita timpului vostru fara a va neglija familia sau viata personala ...ca atunci m-as simti prost.

Va multumesc din suflet pt traducere.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Afrodite
mesaj Jun 3 2005, 07:30 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,319
Inregistrat pe: 26-October 04
Membrul Nr.: 18,050



Mama Celeste,astazi am putinel timp si incerc sa traduc iarasi 2 retete.
Si sa stii ca incerc sa l-e traduc pe toate de la partea cu prajituri si torturi.
Celelalte categorii sa mai vedem daca sint cereri.
Bay! - si zimbeste ca m-ai convins icon_razz.gif


--------------------
http://leckereien.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Afrodite
mesaj Jun 3 2005, 09:54 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,319
Inregistrat pe: 26-October 04
Membrul Nr.: 18,050



TORTUL SAMBUCA

INGREDIENTE:-blat
- 250 g biscuiti Cantuccine (un fel de biscuiti cu migdale italienesti si f. crocanti)
- 125 g unt la temp. camerei

INGREDIENTE:-crema
- 10 foi gelatina alba
- 250 g brinza Mascarpone
- 300 g iaurt degresat
- 125 g zahar
- 1/8 l Sambuca (Likr italienesc cu gust de Anis?)
- 200 g smintina pentru frisca

INGREDIENTE:- ornare
- 120 g afine sau coacaze (pot fi si congelate)
- 750 g capsuni
- 1 pac de gelatina pt.tarte de culoare clara-alba
- 2 ls zahar

MOD PREPARARE:-blat
Biscuitii se razuiesc sau se pun intr-o punga si su ajutorul unei oale sau ce credeti se zdrobesc bine si se amesteca cu untuosi se aseaza cu miinile intr-o forma de tort cu diametrul de 28cm.sau intr-o tava cu laturile de 30/40 cm.

MOD PREPARARE:-crema
Gelatina se inmoaie in apa rece cel putin 5 min.
Brinza Mascarpone,iaurtul,zaharul si lichiorul se amesteca bine.
Gelatina se topeste in 2ls apa calda bine dar nu fierbinte tare(eu zic ca este c-am putin apa mai bine 3ls)si se amesteca repede cu crema
Smintina se bate pina la obtinerea fristei si se amesteca la fel cu crema.
Aceasta crema se toarne peste blat si se pune la frigiderca. 1 ora.

MOD PREPARARE:-ornare
Afinele sau coacazea se spala si se scurge bine,iar cele congelata se descongeleaza si se scurg.
Capsuni la fel se spala curata scurg si se injumatatesc sau se taie in sferturi.
Tortul se acopera cu aceste fructe se pune la frigider ca &frac12; ore dupa care, se toarne gelatina pt. tarte preparata cum scrie pe pac cu 2ls zahar si &frac14; l apa.
Tortul se pune din nou la frigider si cind gelatina s-a intarit se poate servi.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
http://leckereien.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Afrodite
mesaj Jun 3 2005, 09:57 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,319
Inregistrat pe: 26-October 04
Membrul Nr.: 18,050



Aici sint biscuiti Cantuccine,care zic eu ca pot fii inlocuiti cu biscuiti facuti de casa cu nuci,migdale sau alune ,sau chiar cu biscuiti din cumparat.

Am gasit pe net si retete pt. acesti biscuiti-Cantuccine . Daca doreste careva din voi traduc.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
http://leckereien.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CG
mesaj Jun 3 2005, 09:59 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 370
Inregistrat pe: 5-April 05
De la: Germania
Membrul Nr.: 23,075



Afrodite - ce mai traduci azi? Poate mai am si eu un pic de vreme sa traduc o reteta sau doua, dar nu vreau sa ne suprapunem iar.

O zi minunata smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Afrodite
mesaj Jun 3 2005, 10:02 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,319
Inregistrat pe: 26-October 04
Membrul Nr.: 18,050



CG,eu trec acum la urmatorul ERDBEER-MANGO-TORTE si pt. astazi este OK. iar in zilele urmatoare m-a orientez dupa traducerile tale si voi continua.
Si tie o zi buna! icon_lol.gif


--------------------
http://leckereien.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Afrodite
mesaj Jun 3 2005, 10:37 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,319
Inregistrat pe: 26-October 04
Membrul Nr.: 18,050



TORT CU MANGO SI CAPSUNI

INGREDIENTE:-blat
- 2oua,
- 75 g zahar,
- 40 gfaina,
- 40 gamidon alimentar;

INGREDIENTE:-insiropare

- 20 gzahar pudra,
- 2 ls lichior din mirodenii sau suc de caise(eu zic ca este la parerea ficaruia cu ce insiropeaza tortul,eu prefr siropul de mangi in acest caz)

INGREDIENTE:-crema
- 11foi gelatina alba,
- 600 g capsuni,
- 2 mango coapte(ca. 750 g),
- 500 g iaurt NE-degrest
- 75 gzahar pudra,
- 400 gsmintina pt. frisca,
- 2 albusuri de ou proaspete

MOD PREPARARE:-blat
Ouale se separa,albusurile se bat spuma,se adaoga zaharul batind spuma mai departe pina zaharul s-a topit(eu pun in general zahar pudra)se adaoga in continuare galbenusurile,faina si amidonul in prealabil impreuna amestecate si cernute.
Aceasta masa se toarne intr-o forma de tort in prealabil tapetate cu cirtie pt. copt si se da la cuptor pt. ca 15 min. la o temp de E_180C,E ventilet-160C,Gaz treapta- 3.
Dupa ce blatul s-a copt se rastoarna pe platoul de tort.se indeparteaza hirtia si s-e incinge in jurul lui un cerc pt. tort,un carton sau partea detasabina de la forma pt. tort.

INSIROPAREA:
Se amesteca 6ls apa cu zaharul pudra si lichiorul sau sucul si se insiropeaza blatul.

MOD PREPARARE:-crema
Gelatina se inmoaie in apa rece cel putin 5 min.
Capsuni se spala ,curata ,scurg si jumatate din cant, lor se paseaza.iar citava se pun deoparte pt. ornare,iar restul se insumatatesc sau se taie in sferturi.
Mango se curata si pulpa fructului ,jumatate se paseaza,cealalta jumatate se taie in cuburi si 2-3 ls dina ceste cuburi se pun deoparte pt. ornare.
Iaurtul se amesteca cu zaharul.gelatina se scurge si se topeste in putin suc sau apa calda bine dar nu fierbinte f. tare si se amesteca cu iaurtul.
Masa de iaurt se injumatateste si fiecare jumatate se amesteca cu pireul de fructe(una cu capsuni si una cu mango).Amindoua se pun la rece in frigider pina incep sa se intareasca.
Smintina se bate frisca ,albusul de ou se bate spuma,iar in cremale scoase de la rece se amesteca in fiecare bucatelele de fructe(in cea de capsuni capsinii,iar in cea de mango,buc, de mango)si la fel se mai amesteca in fiecare crema jumatate din cantitatea de frisca si jumatate din cant. de spuma din albus.
Cremale se mai lasa la frigider pt. a deveni mai tari ,dupa care se toarne peste blatul de tort dupa preferita.

Tortul se pune la rece pt. 1 ora si inainte de servire se orneaza cu restul fructelor puse deoparte.

Eu personal prefer fructele pt. ornat sa l-e acoper cu gelatina,deoarece la mine nu se mainica tortul in aceasi zi si in felul acesta nu risc sa se usuce pe tort sau sa schimbe culoarea lor.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
http://leckereien.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mama Celeste
mesaj Jun 3 2005, 10:39 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,714
Inregistrat pe: 20-November 04
Membrul Nr.: 18,817



Merci mult Afrodite ...esti o doamna, sa stii ca apreciez foarte mult gestul.
La fel si pt CG.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CG
mesaj Jun 3 2005, 11:05 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 370
Inregistrat pe: 5-April 05
De la: Germania
Membrul Nr.: 23,075



TORT DE CAPSUNI SI MIGDALE

INGREDIENTE (pentru aprox 12 felii de tort):
- 200 g faina
- 1 ou
- 150 g zahar
- o priza sare
- un pachetel zahar vanilat
- 100 g unt sau margarina
- 1,5 kg capsuni
- 4 pachetele gelatina rosie (fiecare pentru ¼ l lichid)
- 100 g migdale maruntite
- 50 g gem de caise
- frisca si frunze de menta pentru decorat

PREPARAREA:

Faina, oul, 75 g zahar, sarea, zaharul vanilat si untul taiat in bucatele se framanta pentru a obtine un aluat omogen care se pune 30 de minute la rece.

Blatul se aseaza intr-o forma cu pereti detasabili (Ø 26 cm), unsa in prealabil, acoperind doar baza formei. Se inteapa cu o furculita in mai multe locuri si se coace la 200 grade 18-20 min., dupa care se pune la racit.

Capsunii se spala si se curata, iar cei mai mari se taie eventual in jumatate. Se umple forma cu blatul cu capsuni. Praful pentru jeleul de capsuni cu 75 g zahar si 900 ml apa se fierb amestecand continuu, dupa care se toarna peste capsuni. Tortul se da la rece aprox 3 ore.

Migdalele se prajesc intr-o tigaie fara grasime.
Tortul racit se scoate din forma detasabila si se ung marginile cu gemul de caise incalzit in prealabil. Peste acesta se pun bucatelele de migdale si se apasa usor.
Se orneaza cu frisca si frunze de menta.

Precizare: 1. cred ca pliculete de jeleu rosu pentru decorat torturi Dr. Oetker se gasesc cam peste tot.
2. fiecare portie = 300 cal. si 13 g grasime

Go to the top of the page
 
+Quote Post
CG
mesaj Jun 3 2005, 11:43 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 370
Inregistrat pe: 5-April 05
De la: Germania
Membrul Nr.: 23,075



PRAJITURA CU IAURT SI CAPSUNI

INGREDIENTE (aprox. 12 bucati):

BLAT: - 100 g ciocolata amaruie
- 100 g ciocolata cu lapte
- 75 g corn flakes (fulgi de porumb)
- 50 g migdale maruntite

CREMA IAURT: - 6 foi gelatina
- 450 g iaurt gras
- 150 g zahar
- 1 limette
- 200 g capsuni
- 250 g frisca

GLAZURA: - 250 ml suc de grepfrut rosu
- un pachet jeleu transparent pentru decorat (pentru ¼ l lichid)
- 50 g zahar

PREPARARE:

BLAT: Ciocolata maruntita se topeste la bain-marie. Corn flakes se zdrobesc intr-o punga si impreuna cu migdalele se adauga ciocolatei topite. Compozitia se toarna intr-o forma patrata (25x25 cm) sau rotunda (Ø 28 cm), cu pereti detasabili, tapetata cu hartie de copt si se apasa usor pentru a deveni compacta. Se lasa sa se intareasca.

CREMA DE IAURT: Gelatina se pune in apa rece la inmuiat. Iaurtul, zaharul, coaja rasa de limette si sucul de la aceasta se amesteca. Gelatina se topeste la foc mic. Se adauga peste gelatina topita cateva linguri din crema de iaurt si se amesteca omogen, dupa care se toarna compozitia cu gelatina peste restul cremei de iaurt. Cand crema incepe sa se intareasca se adauga cu grija frisca batuta si capsunile taiate bucatele. Se aseaza crema obtinuta peste blatul de ciocolata si sa da la frigider cel putin 4 ore (mai bine peste noapte).

GLAZURA DE JELEU: Se prepara din praful de jeleu cu sucul de grepfrut o glazura la foc mic, amestecand continuu, dupa care se toarna cu lingura peste crema de iaurt si se lasa sa se intareasca.

Per portie – 325 cal. si 15 g grasime

Go to the top of the page
 
+Quote Post
CG
mesaj Jun 3 2005, 11:45 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 370
Inregistrat pe: 5-April 05
De la: Germania
Membrul Nr.: 23,075



Cam atat pe azi. Daca aveti intrebari ma stradui sa va raspund.

Sper sa va placa - mie mi se par delicioase si usor de facut.

O zi buna smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mephala30
mesaj Jun 3 2005, 12:25 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 590
Inregistrat pe: 16-September 04
De la: Iasi
Membrul Nr.: 17,038



Multumim pentru osteneala. icon_cheers.gif

Afrodite, iti trimit un pm.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Afrodite
mesaj Jun 3 2005, 01:00 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,319
Inregistrat pe: 26-October 04
Membrul Nr.: 18,050



fetelor icon_wink.gif pupic.gif icon_razz.gif


--------------------
http://leckereien.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Afrodite
mesaj Jun 3 2005, 01:11 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,319
Inregistrat pe: 26-October 04
Membrul Nr.: 18,050



CG,uite am o propunere.
Din linkul si categoria cu retete de torturi si prajituri cu capsune o sa traduc eu toate retetele ramase din prima coloana.
Tu bineinteles daca doresti sa traduci cele ramase din a doua coloana.
Ce zici este OK.?
Iar cele din a 3-a coloana n-e hotarim in momentul in care sint gata primele doua. icon_lol.gif


--------------------
http://leckereien.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

10 Pagini V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 22nd November 2014 - 06:46 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare