Rugaminte postare la topicul "Ce dulciuri gatim astazi":
Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!
![]() ![]() |
Feb 17 2010, 05:15 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,020 Inregistrat pe: 14-May 04 De la: In afara Romaniei - Chicago USA Membrul Nr.: 14,232 |
thank you! |
|
|
|
Feb 17 2010, 01:24 PM
Trimis la
|
||
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 835 Inregistrat pe: 21-November 06 De la: Ardeal Membrul Nr.: 34,997 |
Aveti careva reteta de la "Non plus ultra"? ca am vazut-o undeva si n-o mai gasesc.... thank you! Mii de scuze că o pun scanată, mi-a fost mai la îndemână: -------------------- dana
|
|
|
|
||
|
|
|
Feb 18 2010, 06:01 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,020 Inregistrat pe: 14-May 04 De la: In afara Romaniei - Chicago USA Membrul Nr.: 14,232 |
dana multumesc mult de tot!!!! in ce carticica o ai? este in ceva carticica din colectia "Coleidoscop" cumva? ca mi se pare familiar "formatul"... |
|
|
|
Feb 18 2010, 06:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 835 Inregistrat pe: 21-November 06 De la: Ardeal Membrul Nr.: 34,997 |
-------------------- dana
|
|
|
|
Feb 18 2010, 06:42 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
Sep 1 2010, 01:28 AM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 5 Inregistrat pe: 10-August 10 Membrul Nr.: 59,497 |
Buna seara...noaptea...dimineata :-)
Tare mi-a placut acest topic si drept dovada am citit toate cele 65 de pagini; evident nu m-am putut abtine sa nu imi fac notite, asadar, pentru cele mai putin rabdatoare, am facut o sinteza cu ce mi-a placut mie (sunt o subiectiva si jumatate, deh). Sper sa va fie de folos P.S. Poate ca am omis pe ici pe colo sa mentionez care a cui este reteta, n-am facut-o intentionat, de aceea va rog sa modificati unde credeti ca este vre-o greseala Si inca un P.S. Nu stiu de ce, dar unele retete nu s-au vazut deloc.... Initial am incercat sa uploadez documentul direct pe culinar....ei bine, mi s-a terminat rabdarea - am o conexiune la net....Asadar, cine doreste, poate sa-mi lase PM...si acum...soooomn -------------------- De cate ori am ocazia, fac ASTA
|
|
|
|
Sep 1 2010, 03:37 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Administratori Postari: 8,001 Inregistrat pe: 7-February 06 De la: cu curca la raze Membrul Nr.: 30,225 |
Buna seara...noaptea...dimineata :-) Tare mi-a placut acest topic si drept dovada am citit toate cele 65 de pagini; evident nu m-am putut abtine sa nu imi fac notite, asadar, pentru cele mai putin rabdatoare, am facut o sinteza cu ce mi-a placut mie (sunt o subiectiva si jumatate, deh). Sper sa va fie de folos P.S. Poate ca am omis pe ici pe colo sa mentionez care a cui este reteta, n-am facut-o intentionat, de aceea va rog sa modificati unde credeti ca este vre-o greseala Si inca un P.S. Nu stiu de ce, dar unele retete nu s-au vazut deloc.... Initial am incercat sa uploadez documentul direct pe culinar....ei bine, mi s-a terminat rabdarea - am o conexiune la net....Asadar, cine doreste, poate sa-mi lase PM...si acum...soooomn daca citesti si Regulamentul si iti pui pe blog un link catre culinar,.ro va fi absolut exceptional! multumim! -------------------- Guvi's
Fan n_puiu Lord, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill because they pushed me too far |
|
|
|
Sep 1 2010, 07:57 AM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 5 Inregistrat pe: 10-August 10 Membrul Nr.: 59,497 |
daca citesti si Regulamentul si iti pui pe blog un link catre culinar,.ro va fi absolut exceptional! multumim! Guvi, m-as conforma cu placere, doar ca am renuntat la cautari -------------------- De cate ori am ocazia, fac ASTA
|
|
|
|
Sep 1 2010, 08:12 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Administratori Postari: 8,001 Inregistrat pe: 7-February 06 De la: cu curca la raze Membrul Nr.: 30,225 |
Guvi, m-as conforma cu placere, doar ca am renuntat la cautari bannere aici -------------------- Guvi's
Fan n_puiu Lord, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill because they pushed me too far |
|
|
|
Sep 1 2010, 08:45 AM
Trimis la
|
|
-------------------- De cate ori am ocazia, fac ASTA
|
|
|
|
Sep 1 2010, 10:23 AM
Trimis la
|
|
In sfarsit
Pentru nelamuriri, reprosuri, etc nu ezitati sa-mi dati de stire O zi minunata la toata lumea! Edit: Am uitat sa specific, pentru a-l descarca mergeti in josul paginii si apasati pe Save file to your PC: click here Acest mesaj a fost editat de petite_foury: Sep 1 2010, 10:30 AM -------------------- De cate ori am ocazia, fac ASTA
|
|
|
|
Sep 1 2010, 01:50 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,124 Inregistrat pe: 22-December 05 De la: De Nederlands Membrul Nr.: 29,531 |
intreba cineva de stoll-urile alea
se mananca la greu si-n Olanda... cam cum e cozonacul in Ro...la Paste, Craciun, asa e ala pe-aici, prin tarile astea, cred celelalte fursecuri sunt ori spritz, ori din aluat de tarta georgeta care e treaba cu Non Plus Ultra? m-ai facut curioasa -------------------- |
|
|
|
Oct 7 2010, 02:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,369 Inregistrat pe: 29-December 01 De la: Trelleborg Membrul Nr.: 1,610 |
In sfarsit :D/ Asadar, dragele mele, puteti descarca retelele gata de printat de aici Pentru nelamuriri, reprosuri, etc nu ezitati sa-mi dati de stire O zi minunata la toata lumea! Edit: Am uitat sa specific, pentru a-l descarca mergeti in josul paginii si apasati pe Save file to your PC: click here Mii de multumiri! Esti tare, petite_foury! -------------------- Blogul meu aici
|
|
|
|
Oct 7 2010, 05:28 PM
Trimis la
|
|
Mii de multumiri! Esti tare, petite_foury! Merci, Elena -------------------- De cate ori am ocazia, fac ASTA
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|