![]() ![]() |
Mar 12 2010, 04:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 384 Inregistrat pe: 31-August 06 Membrul Nr.: 33,587 |
De mult ma batea gandul sa deschid aici un topic in care fiecare sa-si posteze idei de machiaj, nelamuriri, tehnici. Asa ne putem da cu parerea si ajuta una pe cealalta. Eu sunt incepatoare dar imi doresc sa prind cat mai multe. Daca mai e cineva aici care considera ca e o idee buna, doua degetele sus si incepem sa ne desfasuram -------------------- super girls don't cry
|
|
|
|
Mar 12 2010, 06:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 817 Inregistrat pe: 23-June 08 De la: onesti Membrul Nr.: 43,887 |
Am cercetat forumul dar ce am gasit nu se incadra la ce vroiam eu pentru ca restul erau cu poze luate de pe net si nu creatii pe propria fata. De mult ma batea gandul sa deschid aici un topic in care fiecare sa-si posteze idei de machiaj, nelamuriri, tehnici. Asa ne putem da cu parerea si ajuta una pe cealalta. Eu sunt incepatoare dar imi doresc sa prind cat mai multe. Daca mai e cineva aici care considera ca e o idee buna, doua degetele sus si incepem sa ne desfasuram io am ridicat doua deste -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Mar 12 2010, 09:37 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 781 Inregistrat pe: 28-August 09 Membrul Nr.: 53,559 |
|
|
|
|
Mar 12 2010, 11:07 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 207 Inregistrat pe: 3-July 08 De la: Cluj-Napoca RO, Crema (CR) IT Membrul Nr.: 44,037 |
PS. Eu ca barbat sunt impotriva chimicalelor imprastiate pe fata. Sunteti frumoase si fara. -------------------- "...Safe sex is not telling the girl your real name or where you live..."
Blog de ardelean |
|
|
|
Mar 13 2010, 08:46 AM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,285 Inregistrat pe: 5-May 09 De la: pe ici pe colo Membrul Nr.: 51,265 |
|
|
|
|
Mar 13 2010, 12:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatori Postari: 7,628 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
PS. Eu ca barbat sunt impotriva chimicalelor imprastiate pe fata. Sunteti frumoase si fara. suntem frumoase ''fara chimicale'' doar daca beti 3 beri si o votca? sau indiferent de situatie?!! -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Mar 13 2010, 03:25 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 781 Inregistrat pe: 28-August 09 Membrul Nr.: 53,559 |
mai bine cu chimicale decit sa ne fie rusine de lume sa mai iesim afara
|
|
|
|
Mar 13 2010, 04:38 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,164 Inregistrat pe: 25-February 09 Membrul Nr.: 49,293 |
Trei beri si o vodca mare la barbat si nu mai aveti nevoie de nici un machiaj. PS. Eu ca barbat sunt impotriva chimicalelor imprastiate pe fata. Sunteti frumoase si fara. Asta e interpretabila... Unora(barbatilor...nu neaparat tuturor) le palce ca ale lor sa fie "naturale" sa nu atraga atentia altora...in schimb voi, barbatii, cand vedeti una mai "dichisita" si pusa la punct (aici includ si machiajul)...va fug ochii imediat... |
|
|
|
Mar 13 2010, 04:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
Asta e interpretabila... Unora(barbatilor...nu neaparat tuturor) le palce ca ale lor sa fie "naturale" sa nu atraga atentia altora...in schimb voi, barbatii, cand vedeti una mai "dichisita" si pusa la punct (aici includ si machiajul)...va fug ochii imediat... gradina vecinului e intotdeauna mai verde iar paunul se umfla in pene dar pe asta nu o stiti ? femeile se imbraca si infrumuseteza pentru celelalte femei invidioase Ligia, poate ne pui niste machiaje trendy pentru primavara ? |
|
|
|
Mar 13 2010, 10:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,389 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Germany Membrul Nr.: 34,303 |
Si pe mine ma avantajeaza culorile inchise de make up la ochi, uitati 4 tipuri de smokey eyes, destul de decente, se potrivesc si la ochii caprui si maro:
ca sa va iasa un smoke eye reusit, dupa ce trageti liniile cu creionul dermatograf, dati peste margini foarte usor cu un betisor de ureche. Functioneaza perfect si daca folositi fard ![]() ![]() ![]() ![]() sursa pozelor: starsnrockets.com |
|
|
|
Mar 13 2010, 10:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,389 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Germany Membrul Nr.: 34,303 |
Si un look de primavara, cred ca se vad foarte bine culorile folosite. Sunt folosite 3 farduri, lila inchis chiar deasupra genelor, mai sus lila deschis deschis si sub sprancene un fard de culoarea sampaniei, se foloseste ceva foarte apropiat pielii ca sa nu semenam cu un clown
![]() sursa pozei: amica.de |
|
|
|
Mar 14 2010, 04:14 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 384 Inregistrat pe: 31-August 06 Membrul Nr.: 33,587 |
O sa pun momentan cam ce am strans pana acum din machiajul meu. M-am trezit cam tarziu cu imortalizatul dar mai bine acum decat deloc
machiaj 1 martie: ![]() ![]() Verde: ![]() ![]() smokey roz: ![]() ![]() simplu maro": ![]() ![]() o tentativa de arabic eyes : ![]() ![]() Un verde de seara: ![]() ![]() Albastru de primavara: ![]()
-------------------- super girls don't cry
|
|
|
|
Mar 14 2010, 04:16 AM
Trimis la
|
|
Continui intr-un nou post pentru ca nu-mi mai ia pozele:
Ceva mai colorat : cam supra expusa prima poza ![]() ![]() Roz-maro: ![]()
-------------------- super girls don't cry
|
|
|
|
Mar 14 2010, 08:25 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 125 Inregistrat pe: 14-February 09 De la: Constanta Membrul Nr.: 49,004 |
Sunt foarte frumoase, iar ochii tai sunt expresivi!
|
|
|
|
Mar 14 2010, 09:23 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,505 Inregistrat pe: 20-March 06 De la: buzau Membrul Nr.: 30,859 |
Ligia, daca am fi toate la fel de tinere si frumoase ca tine nu ne-am mai face pb dpdv al machiajului! imi place machiajul in nuante cat mai apropiate intre ele, cel roz-maro, smokie-roz, maro.
o idee pe care am preluat-o si eu: incercati sa dati un trend usor ascendent si parului din sprancene, adica pieptanati-le putin in sus. se vede diferenta. |
|
|
|
Mar 14 2010, 02:58 PM
Trimis la
|
|
Ligia ai niste oki f frumosi
tu te fardezi singurica? |
|
|
|
Mar 14 2010, 03:12 PM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
Ligia, foarte faine machiajele!
dar trebuie sa marturisesc ca arabian style m-a dat pe spate. cum ai facut conturul? cu tus? pensula sau carioca? nu s-a intins? .. ce recomandati pentru mascarea cearcanelor? (o schimbare ca in poza pusa de Bianca 21.. ) -------------------- |
|
|
|
Mar 14 2010, 03:49 PM
Trimis la
|
|
Trebuie sa folosesti un anticearcan care sa nu fie prea sec sau prea gras pentru ca o sa accentuezi ridurile mici de la ochi. Pui anticearcan pe dosul mainii si il combini cu fondul de ten, vezi sa fie culori apropiate tenului tau, si apoi cu grija il intinzi peste cearcane, si sa nu uiti sa il intinzi si in coltul intern al ochiului ca altfel o sa ai efect de masca.
daca cearcanele sunt verzi alegi un anticearcan mai rosiatic, daca sunt albastrui sau vinete alegi ceva mai deschis la culoare, inspre galben, dar extrem de discret, nu chiar culoarea galbena. |
|
|
|
Mar 14 2010, 08:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 559 Inregistrat pe: 12-September 09 De la: imash Membrul Nr.: 53,799 |
Fetelor..recomandati-mi si mie un fond de ten bun...
P.S.din pacat am tenul f deschis la culoare,astfel incat ori imi gasesc o nuanta de zici ca-s masca ..ori una da zici ca-s "mult mai Alba ca Zapada" Edit:Ligia ce farduri folosesti? Ai niste ochi superbi... Acest mesaj a fost editat de iepure: Mar 14 2010, 09:06 PM -------------------- "Cine fura azi un bou, are muschi.. nu gluma." "Ce poti face astazi nu lasa pe... mine...'" |
|
|
|
Mar 14 2010, 10:16 PM
Trimis la
|
|
![]() departe ff departe Grup: Membri Postari: 1,227 Inregistrat pe: 8-May 05 De la: Medias -now Ireland Membrul Nr.: 23,944 |
F fain te fardezi si ai niste ochi f faini .Banuiesc ca ai facut un curs ceva ,sau pur si simplu practica multa pe tine?
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|