Reply to this topicStart new topic
> Fondant, tort acoperite cu fondant, gen Barbi
amalyca
mesaj Jan 27 2010, 01:42 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 3
Inregistrat pe: 27-January 10
Membrul Nr.: 56,445



As dori sa fac un tort Barbi, cu fondant pe deasupra pt pitica mea. Pe site am vazut ca torul Barbi consta in mult blat si crema. Deoarece nu-mi plac blaturile, as dori sa stiu daca pot face tortul barbi din totul de ciocolata, http://www.culinar.ro/forum/continut/Retet...I-DE-CIOCOLATA/
daca merge aplicat fondantul peste ciocolata? mellow.gif
Merci
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ramo.
mesaj Jan 27 2010, 01:57 PM


TorTareasa in devenire


Grup: Membri
Postari: 1,115
Inregistrat pe: 21-February 07
Membrul Nr.: 36,630



QUOTE(amalyca @ Jan 27 2010, 01:42 PM) *
As dori sa fac un tort Barbi, cu fondant pe deasupra pt pitica mea. Pe site am vazut ca torul Barbi consta in mult blat si crema. Deoarece nu-mi plac blaturile, as dori sa stiu daca pot face tortul barbi din totul de ciocolata, http://www.culinar.ro/forum/continut/Retet...I-DE-CIOCOLATA/
daca merge aplicat fondantul peste ciocolata? mellow.gif
Merci

Buna Amalyca si bine ai venit. Nu stiu exact la ce te referi tu cand zici fondant, dar fondantul e o pasta care se lucreza la cald si e mai mult decat greu sa lucrezi in ea. Tind totusi sa cred ca te referi defapt la pasta de zahar pe care eu ti-o recomand si cu ea poti sa imbraci ce fel de tort vrei tu cu conditia sa-l ungi inainte de acoperire cu un strat subtire de unt frecat cu zahar si ceva arome. Untul are rolul de a nu lasa umezeala sa iasa din tort pe pasta ca sa o strice.
Poti sa vezi torturi imbracate in pasta asta la TORTURILE NOASTRE.
Reteta pastei de zahar e aici :

http://www.culinar.ro/forum/continut/Tehni...Pasta-de-zahar/

Edit: am botezat-o si am corectat numele smile.gif

Acest mesaj a fost editat de Ramo.: Jan 27 2010, 01:58 PM


--------------------






incepand din 07.01.2011
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amalyca
mesaj Feb 2 2010, 08:33 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 3
Inregistrat pe: 27-January 10
Membrul Nr.: 56,445



CITAT(Ramo. @ Jan 27 2010, 01:57 PM) *
Buna Amalyca si bine ai venit. Nu stiu exact la ce te referi tu cand zici fondant, dar fondantul e o pasta care se lucreza la cald si e mai mult decat greu sa lucrezi in ea. Tind totusi sa cred ca te referi defapt la pasta de zahar pe care eu ti-o recomand si cu ea poti sa imbraci ce fel de tort vrei tu cu conditia sa-l ungi inainte de acoperire cu un strat subtire de unt frecat cu zahar si ceva arome. Untul are rolul de a nu lasa umezeala sa iasa din tort pe pasta ca sa o strice.
Poti sa vezi torturi imbracate in pasta asta la TORTURILE NOASTRE.
Reteta pastei de zahar e aici :

http://www.culinar.ro/forum/continut/Tehni...Pasta-de-zahar/

Edit: am botezat-o si am corectat numele smile.gif


Merci pt faptul ca te-ai uitat pe nelamurirea mea, pe care nu mi-a spulberat-o nimeni pana sa fac tortul. Asa ca daca nimeni nu stia am facut cum am crezut eu mai bine si uite ca a iesit.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ramo.
mesaj Feb 2 2010, 08:41 PM


TorTareasa in devenire


Grup: Membri
Postari: 1,115
Inregistrat pe: 21-February 07
Membrul Nr.: 36,630




QUOTE(amalyca @ Feb 2 2010, 08:33 PM) *
Merci pt faptul ca te-ai uitat pe nelamurirea mea, pe care nu mi-a spulberat-o nimeni pana sa fac tortul. Asa ca daca nimeni nu stia am facut cum am crezut eu mai bine si uite ca a iesit.

mi se pare mie sau folosesti un ton ironic? Incercam doar sa ajut, dar se pare ca ai intrebat cu alte scopuri,pacat sad.gif


--------------------






incepand din 07.01.2011
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amalyca
mesaj Feb 10 2010, 06:18 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 3
Inregistrat pe: 27-January 10
Membrul Nr.: 56,445



CITAT(Ramo. @ Feb 2 2010, 08:41 PM) *
mi se pare mie sau folosesti un ton ironic? Incercam doar sa ajut, dar se pare ca ai intrebat cu alte scopuri,pacat sad.gif


Ce scopuri?? Ce ironie?
Nu era nici o ironie, am incercat sa incarc pozele dar erau mai mari de 1 Mb si nu am putut, le-am transformat si le incarc.
Am fost dezamagita ca nimeni nu a stiut daca se poate imbraca un tort de ciocolata in fondant, in conditiile in care cele mai multe de pe acest site imi sunt cu mult mai avansate in tainele culinare. Am batut si unt cu zahar ca sa lipesc fondantul peste tor dar nu mai era nevoie pt ca tortul avea gasimea lui proprie.
N-am vrut sa par ironica, poate ca prea putine persoane se uita la acest topic. Oricum iti multumesc ca ti-ai indreptat atentia catre nelamurirea mea, ai fost singura.

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
catigrec2
mesaj Feb 10 2010, 11:23 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 158
Inregistrat pe: 30-July 07
De la: Timisoara
Membrul Nr.: 38,415



ti-a iesit frumos tortul!

sa iti traiasca pitica!

Acest mesaj a fost editat de catigrec2: Feb 10 2010, 11:23 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 24th July 2014 - 04:08 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare