Reply to this topicStart new topic
> crema ganache nereusita
pitzaiche
mesaj Dec 18 2011, 12:53 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 26
Inregistrat pe: 26-June 09
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 52,384



Am facut, ieri, o crema ganache (frisca lichida meggle si ciocolata milka lapte) azi dimineata am adaugat cca 50 g unt si nici la ora asta nu-i destul de intarita . Vreau sa o folosesc ptr a umple niste islere. Ma poate ajuta cineva cu vre-o idee? Stiu ca ganache-ul nu are unt, dar , am mai facut asa cu ciocolata ffff ieftina de la Lidl, si mi-a iesit. Cum s-o dreg?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cerra
mesaj Dec 18 2011, 01:23 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,025
Inregistrat pe: 2-January 08
De la: timisoara
Membrul Nr.: 40,681



CITAT(pitzaiche @ Dec 18 2011, 12:53 PM) *
Am facut, ieri, o crema ganache (frisca lichida meggle si ciocolata milka lapte) azi dimineata am adaugat cca 50 g unt si nici la ora asta nu-i destul de intarita . Vreau sa o folosesc ptr a umple niste islere. Ma poate ajuta cineva cu vre-o idee? Stiu ca ganache-ul nu are unt, dar , am mai facut asa cu ciocolata ffff ieftina de la Lidl, si mi-a iesit. Cum s-o dreg?


Eu zic sa bagi mixerul in ea pina se umfla.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rym
mesaj Dec 18 2011, 01:43 PM


D.Cantemir


Grup: Moderatori
Postari: 8,769
Inregistrat pe: 13-December 06
De la: israel.
Membrul Nr.: 35,433



QUOTE(pitzaiche @ Dec 18 2011, 12:53 PM) *
. Cum s-o dreg?


Eu am dres cu un plic de crema ole cacao.
am adaugat si am mixat.

citeam undeva ca merge si 1 plic intaritor frisca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kate
mesaj Dec 18 2011, 03:09 PM


*********


Grup: Membri
Postari: 1,954
Inregistrat pe: 13-April 08
Membrul Nr.: 42,669




Eu as adauga nuca sau alune (caramelizate sau nu).Stiu ca iese altceva...dar zic ce-as face eu.


--------------------
Question: What would it be like to feel no envy, jealousy, regret, guilt, shame, blame, or hatred?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pitzaiche
mesaj Dec 18 2011, 03:14 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 26
Inregistrat pe: 26-June 09
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 52,384



CITAT(rym @ Dec 18 2011, 01:43 PM) *
Eu am dres cu un plic de crema ole cacao.
am adaugat si am mixat.

citeam undeva ca merge si 1 plic intaritor frisca.

n-am intaritor de frisca, am fiert 5 linguri de amidon cu 250 ml lapte si acu ' o sa vad de s-o drege.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pitzaiche
mesaj Dec 18 2011, 03:29 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 26
Inregistrat pe: 26-June 09
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 52,384



CITAT(Strugurel @ Dec 18 2011, 03:09 PM) *
Eu as adauga nuca sau alune (caramelizate sau nu).Stiu ca iese altceva...dar zic ce-as face eu.

A m dressssssss-o! Am adaugat amidonul meu si nucile "tale". Buna ideea cu nucile. em_new_22.gif floare.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rym
mesaj Dec 18 2011, 03:55 PM


D.Cantemir


Grup: Moderatori
Postari: 8,769
Inregistrat pe: 13-December 06
De la: israel.
Membrul Nr.: 35,433



QUOTE(pitzaiche @ Dec 18 2011, 03:29 PM) *
A m dressssssss-o! Am adaugat amidonul meu si nucile "tale". Buna ideea cu nucile. em_new_22.gif floare.gif



D.gif bine ca ai dres'o.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
apetito
mesaj Dec 18 2011, 04:01 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,210
Inregistrat pe: 22-December 05
De la: De Nederlands
Membrul Nr.: 29,531



si eu tot cu mixerul am dres ganache-urile care parea pleostite
racita intai intr-un vas cu apa si apoi la frigider cu ea
eu nu am lucrat niciodata cu Milka, pentru mine ciocolatele "no name", cu cat mai ieftine, cu-atat mai mare sansa de reusita
lidl rullz, in special amara
si ganache intotdeauna cu amaruie


--------------------




geniul e ereditar, secretul artei este exercitiul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pitzaiche
mesaj Dec 18 2011, 05:18 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 26
Inregistrat pe: 26-June 09
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 52,384



CITAT(rym @ Dec 18 2011, 03:55 PM) *
D.gif bine ca ai dres'o.

Erau f bune si sugestiile tale, dar, nu prea am creme la plic. Oricum, multumesc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mikidaniro
mesaj Dec 18 2011, 05:24 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 495
Inregistrat pe: 22-June 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 25,040



Am patit-o si eu o data,am mai batut frisca si am turnat crema putin cate putin.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rym
mesaj Dec 18 2011, 06:20 PM


D.Cantemir


Grup: Moderatori
Postari: 8,769
Inregistrat pe: 13-December 06
De la: israel.
Membrul Nr.: 35,433



QUOTE(pitzaiche @ Dec 18 2011, 05:18 PM) *
Erau f bune si sugestiile tale, dar, nu prea am creme la plic. Oricum, multumesc


crema la plic tot amidon are;asa ca ai fost inspirata.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
florinelanajjar
mesaj Dec 18 2011, 06:29 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 718
Inregistrat pe: 4-April 10
De la: bucuresti
Membrul Nr.: 57,605



QUOTE(apetito @ Dec 18 2011, 04:01 PM) *
si eu tot cu mixerul am dres ganache-urile care parea pleostite
racita intai intr-un vas cu apa si apoi la frigider cu ea
eu nu am lucrat niciodata cu Milka, pentru mine ciocolatele "no name", cu cat mai ieftine, cu-atat mai mare sansa de reusita
lidl rullz, in special amara
si ganache intotdeauna cu amaruie



mare dreptate ai..am patit-o si eu vinerea trecuta,folosisem cioco cu lapte ( ca asta aveam in casa ),nici neam sa se intareasca, eu o vroiam ptr o glazura
am facut alt ganche cu cioco amaruie ,apoi am amestecat cu compoz de cioco cu lapte s anu o arunc ...asa a mers.
invatare de minte !


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pitzaiche
mesaj Dec 19 2011, 10:07 AM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 26
Inregistrat pe: 26-June 09
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 52,384



CITAT(apetito @ Dec 18 2011, 04:01 PM) *
si eu tot cu mixerul am dres ganache-urile care parea pleostite
racita intai intr-un vas cu apa si apoi la frigider cu ea
eu nu am lucrat niciodata cu Milka, pentru mine ciocolatele "no name", cu cat mai ieftine, cu-atat mai mare sansa de reusita
lidl rullz, in special amara
si ganache intotdeauna cu amaruie

Asa-i, cea amara de la lidl este excelenta. Acum am facut pentru nora si fiul meu, sa le trimit, si-am zis sa pun mai buna si mai dulce.
Dar acum am invatat lectia, nu mai fac experimente cind sint in criza de timp.

Cristina
Go to the top of the page
 
+Quote Post
moatza
mesaj Dec 19 2011, 10:50 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,505
Inregistrat pe: 20-March 06
Membrul Nr.: 30,859



Cristina, acuma ai dres-o, dar parerea mea e ca-i pacat sa pui faina/amidon intr-o ganache . Un rezultat f bun ai fi obtinut daca adaugai 2-3 linguri de cacao si ceva esenta de rom, fara sa mai fierbi sau altceva. Cacaua ii da o consistenta cremoasa si o aroma pregnanata de ciocolata. Merita macar sa incerci.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pitzaiche
mesaj Dec 19 2011, 10:59 AM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 26
Inregistrat pe: 26-June 09
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 52,384



CITAT(moatza @ Dec 19 2011, 10:50 AM) *
Cristina, acuma ai dres-o, dar parerea mea e ca-i pacat sa pui faina/amidon intr-o ganache . Un rezultat f bun ai fi obtinut daca adaugai 2-3 linguri de cacao si ceva esenta de rom, fara sa mai fierbi sau altceva. Cacaua ii da o consistenta cremoasa si o aroma pregnanata de ciocolata. Merita macar sa incerci.

Pai daca nu mi-a trecut prin cap, ce sa incerc? blink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th October 2014 - 02:38 PM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare