![]() ![]() |
Sep 14 2006, 03:51 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,555 Inregistrat pe: 22-December 05 De la: De Nederlands Membrul Nr.: 29,531 |
se facea ca era acum 4 ani...eu o intalnesc pe ea prima oara pe taram mioritic, prietenie si feblete mare...amicitie ca la toarta, toata lumea rasufla usurata, io nu stiam de ce... dupa o vreme ajung pe taramul ei...continua amicitia, locuim la "ei", vezi bine... cu mentiunea ca eu stau in banca mea, nu raspund la provocari, desi apar tot felul de rabufneli...fac pe nepriceputa, ca sa nu se iste flacari...toata lumea rasufla in continuare linistita... dupa o alta buca' de vreme, adica cateva luni, se naste puica noastra, ne mutam...iesim de sub radar...si incepe conflictul, se demasca rivalitatea acum, ma intreb: se poa' sa existe rivalitate, venind doar dintr-o parte? ca jur pe rosu ca nu am ridicat o unghie, pana sa se imputa rau chestiunea? hhmmmm?? rivalitatea se lungeste pe durata a aproximativ un an juma, se manifeste prin: expozitii de haine, stiind ca eu eram si mare, si in lipsa de bani, sau in tot felul de "cadouri"- a se citi obiecte care nu-i mai erau de folos si care erau daruite cu mare "sacrificiu", necesitand in schimb multumiri vesnice, si culmineaza cu accese intai ascunse apoi pe fata de gelozie, la auzul vestii, dar mai ales la fina observatie ca sunt la cura si, ei...prin toate astea am trecut in ultimii 3 ani si ceva care s-au scurs...la inceput cu uimire, apoi chiar si cu mandrie, de ce sa nu recunosc, apoi cu mila... insa exista...bola asta... a mea o are... n-o poate trata...ca nu depinde de ea ce fac eu...dar o racaie...acum vede ca nu ma mai deranjeaza nimic din "mizeriile" astea...ca nu le pot spune altfel... insa e trist...viata e asa de scurta...si a ei i-a dovedit-o adeseori...din nefericire...dar parca o mentine in viata...nu stiu, nu inteleg... o fi asta numai intre femei de alt neam?? noi conflicte "face to face" n-am avut decat o data, cand a dat repede inapoi...in rest, asta e hobby-ul ei...sa se laude, sa mi se laude...sa arate, sa dovedeasca...ce? cui? pentru ce? ei...asta fu... spuneti si voi... ar fi bine daca sunt eu , sau ea, sau noi, unicul caz... -------------------- |
|
|
|
Sep 14 2006, 04:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,048 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
Socrella mea (socrella pentru ca nu mi-e soacra hi hi hi) are 66 si e vaaaaaiiiiiiii bat de slaba, mananca doua rosii de alea cat buricu' deshtului pe zi,. daca vine la mine se da de ceasu' mortii, daca a mancat o felie de tiramisu. gata are greturi , rauri , diarei fo' 5 zile. Ea se crede printre amicele ei o tzop-modeala, ca restul is fumei normale oleac' mai plinute (am vazut cel putin o sora de-a ei)uochei. Ea e , stai sa ma gandesc cum zice al meu aaa, da "die grande Dame" cu toale peste toale, pe care eu nu mi le-as putea trage pe popou Insa ce mi-a lasat un gust amar candva e ca mi-a spus ca sunt slaba -------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
|
|
|
Sep 14 2006, 04:59 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,555 Inregistrat pe: 22-December 05 De la: De Nederlands Membrul Nr.: 29,531 |
Laponelu, socrella mea, c-asa o numesc si io, ca sa nu fiu mitocana sa-i gasesc alt nume, are vreo 56 parca...dar, fara sa fiu carcotasa, de la atatea slabiri, ingrasari, fumat, plus ca are piele alba, are la riduuuri, pare de 65+, mai ales nevopsita si nepomadata.
...apropos de riduri, a venit intr-o seara acasa,acum vreo 4 ani, initial nu am stiut de unde, dupa ce m-am aolit io ca o baba cu cataveica la gura am aflat, avea niste urme pe fata de parca o taiase cineva cu lama, parol...(ca sa vezi carevasazica ce face ele socrellele ca sa se tie batoase), numai ca era urmata, ca asa e la ei, de socrel...asa ca am eliminat ideea atacului stradal...deci, m-am aolit - cataveica la gura - si am priceput ca fusese sa injecteze botox acum ma taie rasul, dar atunci m-am speriat... ce poa' sa faca cineva, in dementa asta numita rivalitate... si ce-a mai durut-o... nu putea sa vorbeasca nici a doua zi de umflatura si durere... mai acum vreo zi-doua am auzit alta: ca vrea sa isi faca "ridicare de fata", dupa ce in alte timpuri era mandra de faptul ca e bunica tanara, ca are "riduri de ras", alea din jurul ochilor...hmmm... care i-o fi fata adevarata? cred ca nici chirurgul n-o gaseste... da' macar rasuflu si io acum usurata, ca nu-s singura pe lume...te am pe tine, Laponico si la ziua fie-mii m-a intrebat direct, dupa ce se holba pe ascuns alte dati la mine si la talia mea, cate kg am acum, asa...fara nici un inconjur...i-am spus ca 70. raspuns-intrebare: 70???!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!? pai ea are 68...?! cum adica... (fie-so a privit-o asa, intr-o parte...de genul: taci, ca nici tu nu crezi ce spui hmmm...ma gandeam: sa i-o spui lu' Mutu care a jucat la Verona si l-au prins pe "zapada" la Chelsea da' las-o sa se simta bine...atat i-a mai ramas si ei... da...si astfel de peripetii se deruleaza sau imi ajung la ureky. apropos, nici nu stiu daca threadul asta isi are locul aici, dar chiar nu stiam unde sa-l plasez... in rest, sanatate si virtute!! -------------------- |
|
|
|
Sep 14 2006, 05:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,924 Inregistrat pe: 12-December 01 Membrul Nr.: 1,338 |
Uite cum ma "obligi" sa bag rima :s-avem ce bea si .... deh, mediul studentesc e contagios, altminteri, la cantitatea de simt al umorului si la modul de etalare bati 7 soacre la popou, fie el si cu lifting, era sa zic facial |
|
|
|
Sep 14 2006, 06:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 64 Inregistrat pe: 22-June 06 De la: aiurea si nicaierea, calator in lumea mare Membrul Nr.: 32,589 |
-------------------- "I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel." --Maya Angelou
|
|
|
|
Sep 14 2006, 06:25 PM
Trimis la
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,048 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
Hmmm, da' noi nu ne plangem, mey ziceti repede care ati plans la topicul asta ai?? Noi ne impartasim unica, nemaintalnita, miro-firobolanta sansa de a avea asa...socrelle. Cine mai este ca ele..off offf...mai mai! Maryland, crezi in legea compensatiei? O sa ái o soacra tare ! Apetito, eu de botulescu nu o suspectezi pe socrella, da' de piticei pe te miri unde si carcelushi la cerebel...umpic asa. Iara-s rea, ptiu! Acest mesaj a fost editat de Lapona Enigel: Sep 14 2006, 06:28 PM -------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
Sep 14 2006, 06:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 64 Inregistrat pe: 22-June 06 De la: aiurea si nicaierea, calator in lumea mare Membrul Nr.: 32,589 |
Multumesc de incurajari. Soacra-mea D-zeu sa-i dea sanatate, e o femeie de la tara, care a facut si crescut noua copii, care nu se baga in viata lor, dimpotriva daca ma supara barbatelul meu ea il cearta. De maica-mea ce sa spun D-zeu cu mila. E prea lunga povestea. Poate altadata.
-------------------- "I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel." --Maya Angelou
|
|
|
|
Sep 14 2006, 06:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 622 Inregistrat pe: 27-July 06 De la: Piatra Neamt Membrul Nr.: 33,050 |
Tragand eu concluzii de prin viata mea de pana acum,mi-am zis sa-mi fac o casuta de reclamatii si sugestii in creier.Chestia e ca am inceput sa uit asa ca m-am gandit sa-mi fac un carnetel intitulatNU FACETI CA ELE(adica soacrele).Cu asta cred ca am spus tot.Ori am uitat ceva?
|
|
|
|
Sep 15 2006, 09:02 AM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,110 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
eu ma inteleg biiine cu soacra, pt simplul motiv a ne vedem din hasti in pasti, si ca vorbim la telefon odata pe saptamana cand e inRO, mai des dar nu exagerat cand e aici.
este maniaca cu curatenia, (eu nu) este scoaba (eu nu) este limitata ( eu nu Ha HA!!!) n-are deloc simtul umorului ( eu daaaaaaaaaaaaa) etc etc. deci in concluzie suntem total in paralel. la inceput ma enerva ca dadea sfaturi *inteligente* in cresterea copilului, dar dupa m-am hotarat sa zic , ca ea, sa fac , ca mine. aprob masinal tot ce zice , dar ma gandesc la ale mele. raiul pe pamant. toata lumea e multumita. -------------------- |
|
|
|
Sep 15 2006, 10:04 AM
Trimis la
|
|
|
hi hi Eugenia, habar n-am care e continuarea...vorba asta o avea o colega la serviciu...si i-am preluat-o...
in rest, ca bine zici...humoru' m-a tinut lucida, ca altfel...dirijam furnicile, lungita pe burta, pe pajistea unui loc linistit, cu oameni prietenosi, la ore fixe. mary, imi pare sincer rau...ai tu dreptate...nasol e sa iti faca asa "sangele" tau...dar stii cum e? eu pe ea o am aici de ...mama, sa zic asa...ca mama mea e departe...si mi-e si mila sa-i spun tot, ca plange si se framanta, hmmm...si ii e ei c-o sa am soarta ei, a mamei mele...insa io-s mai razboinica asa...nu ma dau la tine daca ma lasi in pace, imediat ce-ai intrat in ograda mea, dau drumu' la caini, hi hi... si nici nu ma ascund sa pozez in "the most succesfull wife", nu ma mint singura si pe nimeni acum, ca stella...ne intelegem bine...ca stam la 200 km distanta...taaaaaaaaaaaaaaaaaare bine-i!! vine in vizita, nu atinge nimic, cere voie, admira...pe fata pe spate, cine stie ce-o fi... unu' pe fata, unu' pe dos...ca la crosetat... hai fetele...sa povestim si sa zambim, nu?! pi es: de ziua lu' socrellu' ii dau pe spate c-o culinareala...sa vezi atunci unghii roase, pregatiti manichiura -------------------- |
|
|
|
Sep 15 2006, 04:05 PM
Trimis la
|
|
-------------------- .................................
|
|
|
Sep 15 2006, 05:16 PM
Trimis la
|
|
Apetito imi place atitudinea ta. Deja simt ca mai am putin si o i-au razna. Am inceput deja sa o ignor si sa tratez cu umor toata situatia. Multumesc de incurajari.
|
|
|
|
Sep 15 2006, 05:25 PM
Trimis la
|
|
![]() Otti Grup: Membri Postari: 3,662 Inregistrat pe: 12-February 04 De la: Berlin Membrul Nr.: 11,851 |
ei,ce-i larma asta aici,lasatzi fomeile sa traga aer in piept adanc nu le mai sufocatzi cu critici
Mary intr-adevar durerea ta in suflet trebuie sa fie mare insa toate la timpul lor,curaj si fruntea sus pt a o depashi -------------------- ��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
Viata-i grea zilele-s putine, daca poti traieste bine |
|
|
|
Sep 15 2006, 06:05 PM
Trimis la
|
|
Otti, pina acum opt ani eu nu am stiut ce inseamna sa te doara sufletul. Acum o durere in piept care nu e organica, nu trece, si e permanent cu mine. Norocul meu este ca am un sot foarte intelegator, si o fiica care imi lumineaza viata. Daca ei n-ar fi fost aici cu mine cred ca de mult numaram furnici la ore fixe , vorba lui apetito.
|
|
|
|
Oct 11 2006, 08:43 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 83 Inregistrat pe: 12-June 06 De la: Bucuresti-Pieptanari Membrul Nr.: 32,455 |
Apetito eu zic sa nu pui toate relele la inima ( ca mine). Soacra-meanu ma inghite nici acum dupa 20 de ani. Pur si simplu mi-a si spus
|
|
|
|
Feb 17 2007, 02:47 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 3 Inregistrat pe: 17-February 07 Membrul Nr.: 36,574 |
argh, in sfarsit gasesc si eu gagici kre barfesc cu gust.
in final cred k numai simtul umorului is salvation&redemption. yo mi-s trecuta prin faze de genu' timp de vreo 6 ani.. si atata mi-am batut kpu' k am impresia c-am dat in diabet, parol! acu' am terminat-o cu trecutul si m-am lipit k mark de scrisoare de un alt fiu singur la parinti. same ol' s**t, apparently, da' de data asta i'm gonna make it work, am experienta, i've been worse! in fond.. am mai gresit si io, si-n 6 ani chiar n-am invatat sa gatesc prea bine. potentiala noua "socrella" m-a abordat din start (apreciez deschiderea, totusi.. sper sa nu se transforme in aruncarea manusii pkt k eu am tendinta sa ma inteleg atat de bine cu socrii masculi, incat aproape las impresia k sunt mama ranitilor si pt fiu si pt sots, in fond, am ajuns la concluzia k cel mai importanta e stabilirea prioritatilor, cunoasterea, acceptarea lucrurilor de necompromis si stabilirea clara a rolului fiecarei femei in viata lui. unless mamik i-ar putea fi iubita, iar eu, genitoare.. so.. bring it on! make love AND war! |
|
|
|
May 6 2008, 11:29 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 7 Inregistrat pe: 6-May 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 43,063 |
sa va povestesc... se facea ca era acum 4 ani...eu o intalnesc pe ea prima oara pe taram mioritic, prietenie si feblete mare...amicitie ca la toarta, toata lumea rasufla usurata, io nu stiam de ce... dupa o vreme ajung pe taramul ei...continua amicitia, locuim la "ei", vezi bine... cu mentiunea ca eu stau in banca mea, nu raspund la provocari, desi apar tot felul de rabufneli...fac pe nepriceputa, ca sa nu se iste flacari...toata lumea rasufla in continuare linistita... dupa o alta buca' de vreme, adica cateva luni, se naste puica noastra, ne mutam...iesim de sub radar...si incepe conflictul, se demasca rivalitatea acum, ma intreb: se poa' sa existe rivalitate, venind doar dintr-o parte? ca jur pe rosu ca nu am ridicat o unghie, pana sa se imputa rau chestiunea? hhmmmm?? rivalitatea se lungeste pe durata a aproximativ un an juma, se manifeste prin: expozitii de haine, stiind ca eu eram si mare, si in lipsa de bani, sau in tot felul de "cadouri"- a se citi obiecte care nu-i mai erau de folos si care erau daruite cu mare "sacrificiu", necesitand in schimb multumiri vesnice, si culmineaza cu accese intai ascunse apoi pe fata de gelozie, la auzul vestii, dar mai ales la fina observatie ca sunt la cura si, ei...prin toate astea am trecut in ultimii 3 ani si ceva care s-au scurs...la inceput cu uimire, apoi chiar si cu mandrie, de ce sa nu recunosc, apoi cu mila... insa exista...bola asta... a mea o are... n-o poate trata...ca nu depinde de ea ce fac eu...dar o racaie...acum vede ca nu ma mai deranjeaza nimic din "mizeriile" astea...ca nu le pot spune altfel... insa e trist...viata e asa de scurta...si a ei i-a dovedit-o adeseori...din nefericire...dar parca o mentine in viata...nu stiu, nu inteleg... o fi asta numai intre femei de alt neam?? noi conflicte "face to face" n-am avut decat o data, cand a dat repede inapoi...in rest, asta e hobby-ul ei...sa se laude, sa mi se laude...sa arate, sa dovedeasca...ce? cui? pentru ce? ei...asta fu... spuneti si voi... ar fi bine daca sunt eu , sau ea, sau noi, unicul caz... |
|
|
|
May 6 2008, 11:30 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 7 Inregistrat pe: 6-May 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 43,063 |
sa va povestesc... se facea ca era acum 4 ani...eu o intalnesc pe ea prima oara pe taram mioritic, prietenie si feblete mare...amicitie ca la toarta, toata lumea rasufla usurata, io nu stiam de ce... dupa o vreme ajung pe taramul ei...continua amicitia, locuim la "ei", vezi bine... cu mentiunea ca eu stau in banca mea, nu raspund la provocari, desi apar tot felul de rabufneli...fac pe nepriceputa, ca sa nu se iste flacari...toata lumea rasufla in continuare linistita... dupa o alta buca' de vreme, adica cateva luni, se naste puica noastra, ne mutam...iesim de sub radar...si incepe conflictul, se demasca rivalitatea acum, ma intreb: se poa' sa existe rivalitate, venind doar dintr-o parte? ca jur pe rosu ca nu am ridicat o unghie, pana sa se imputa rau chestiunea? hhmmmm?? rivalitatea se lungeste pe durata a aproximativ un an juma, se manifeste prin: expozitii de haine, stiind ca eu eram si mare, si in lipsa de bani, sau in tot felul de "cadouri"- a se citi obiecte care nu-i mai erau de folos si care erau daruite cu mare "sacrificiu", necesitand in schimb multumiri vesnice, si culmineaza cu accese intai ascunse apoi pe fata de gelozie, la auzul vestii, dar mai ales la fina observatie ca sunt la cura si, ei...prin toate astea am trecut in ultimii 3 ani si ceva care s-au scurs...la inceput cu uimire, apoi chiar si cu mandrie, de ce sa nu recunosc, apoi cu mila... insa exista...bola asta... a mea o are... n-o poate trata...ca nu depinde de ea ce fac eu...dar o racaie...acum vede ca nu ma mai deranjeaza nimic din "mizeriile" astea...ca nu le pot spune altfel... insa e trist...viata e asa de scurta...si a ei i-a dovedit-o adeseori...din nefericire...dar parca o mentine in viata...nu stiu, nu inteleg... o fi asta numai intre femei de alt neam?? noi conflicte "face to face" n-am avut decat o data, cand a dat repede inapoi...in rest, asta e hobby-ul ei...sa se laude, sa mi se laude...sa arate, sa dovedeasca...ce? cui? pentru ce? ei...asta fu... spuneti si voi... ar fi bine daca sunt eu , sau ea, sau noi, unicul caz... BUNA, tuturor! sunt tare suparata... luna trecuta, i-am spus soacrei, in fata cat de mult o urasc, ca nu o mai suport, si multe altele! problema e ca de atunci, am interdictie pe tot parcursul vietii lor, sa nu mai calc la ei in casa... Incearca de atunci tot timpul sa il sune pe sotul meu, si sa ii explice ca trebuie neaparat sa ne despartim sa ii deschida ochii, chiar asa se exprima, iar sotul ..., nu mai stie pe ce cale sa o ia... Sunt la capatul puterilor, regret cate i-am spus , asa cu zambetul pe buze, si vreau sa imi salvez casnicia,,,!Credeti-ma , am avut motive sa ii vorbesc asa urat... .Problema e ,,,ca si sotul meu e suparat pe mine, dar s-a hotarat sa imi mai dea o sansa...Acum de PASTE, nici nu vor sa auda socrii, ca sa mergem impreuna la ei in casa... asa ca insista sa vina doar sotul meu...Ce e de facut!? Oare mai pot spera ca ma vor ierta vreodata?Ei nici nu vor sa auda de asa ceva!NU VREAU SA IMI PIERD CASNICIA!!!!!! Buna tuturor!....Ce sa zic... a trecut si Pastele...si soacra mea pana in ultima clipa a sperat ca sotul meu sa o viziteze...(singur!), insa, ma mir si eu ca el, a ales sa il petrecem doar noi doi la casa noastra. Nu am mers nici la ai mei, dar nici la ai lui.. Intre timp,insa, ce pot spune, decat ca ... am ajuns sa merg , impreuna cu sotul, bineinteles, la....psihiatru..!Da, la psihiatru, direct ce psiholog, sau alti medici..!De ce!?...Ehhhh!Pt ca asa mi-au recomandat toti:sotul, famnilia mea, socrii, cumnata!Au considerat ca sunt nebuna de simt toate acele lucruri pt soacra mea draga..AAA...nu v-am spus motivele pt care i-am spus in fata soacrei cat de mult o urasc!...iata:...pai cand soacra iti face tatal prost, in fata, sau cand auzi fara sa vrei ca ii spune fiului ei ca nu ma mai suporta, sau cand spune ca fiul ei nu m-ar fi luat de nevasta daca stia ca nu am cine stie ce averi,,,sau cand zice ca in caz de divort, eu nu am dreptul la nimic din apartamentul nou achizitionat de noi, (cu bani primiti o mare parte din partea parintilor mei si ce am mai strans de pe urma nuntii, +credit imobiliar), eeettttccccc, pt ca m-a tinut 2 saptamani fara serviciu,,, cum sa iti mai tii nervii in frau, sentimentele o iau razna si daca nimeni nu te intelege, nici chiar sotul, nici chiar parintii, care vor cu orice pret sa imi iubesc soacra asa cume ea si sa iert toooottt... uite asa ajungi la psihiatru sa il intrebi pe el daca e normal sa simti atata suparare , atata ura, pt ca eu nu am putut lasa de la mine!Daaa, si cum ziceam a trecut Pastele si acu chiar tre sa mergem in orasul natal, ca sa isi vada sotul parintii, nepotii, sora, eu familia mea....Si iar nu voi fii primita in casa socrilor, vom merge fiecare la casa lui, ca atunci cand eram prieteni.... pt ca nici acum cu sarbatorile astea sfinte socrii nu m-au iertat....Si uite asa stau cu grija pt ce se va intampla cand sotul va fii singur cu ai lui, imi e teama sa nu il influenteze, iar si iar, pt ca mama soacra mi-a promis ca o sa faca tot posibilul sa ne desparta si spera sa il influenteze pe sot ca sa aiba sorti de izbanda ca doar ii e mama, si sigur o va asculta....., iar eu ma pregatesc de o alta sedinta de psihoterapie... si sunt asa de nefericita !Nu mai stiu unde sa gasesc raspunsuri... sincer! Acest mesaj a fost editat de delia c: May 6 2008, 11:32 AM |
|
|
|
May 6 2008, 11:35 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
Du-te si tu si cere-ti iertare, chiar daca tu stii ca ai dreptate si ca ai procedat asa cum credeai ca e mai bine. Fa-o pentru sotul tau si pentru a-ti salva casnicia!! Sotul tau e intre ciocan si nicovala, nu cred ca-i e chiar usor!
Acest mesaj a fost editat de any_annette: May 6 2008, 11:36 AM |
|
|
|
May 6 2008, 11:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,142 Inregistrat pe: 10-December 07 De la: de pe aici de aproape Membrul Nr.: 40,320 |
nu stiu ce e aia. eu cu soacra-mea discut orice desi mi-a trebuit multi ani ca sa o fac sa inteleaga ca iubim acelasi barbat, ea ca mama , eu ca sotie. acum il cearta daca il parasc cu ceva. ne vedem destul de rar desi stam in acelasi oras. ma port frumos cu ea pentru ca a stiut sa-si creasca feciorul ca sa devina barbatul minunat pe care il am . pentru atat merita sa-i multumesc. are si ea piticii ei dar ma descurc cu ei.la inceput eram mai inganfata dar mi-a trecut cu timpul. si daca acum ii spun ca vreau cine stie ce in 30 min e la mine. are uneori idei traznite dar le accept asa cum sunt. deja m-am inatat cu ele.
delia c trebuie sa vorbesti cu ea fara sa va certati. sa-i spui ca ai fost nervoasa si ca ai vrea sa lamuriti lucrurile de dragul sotului tau.pentru ca amandoua ii sfasiati lui sufletul.si are sa fie bine. te pup si bafta maxima. |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|