![]() ![]() |
Mar 28 2006, 11:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Regulile ,sînt identice ca cele de la concursul de avataruri. Pentru a va împrospata memoria,fac un C/P cu mici modificari O comisie de maxim 12 persoane va decide care semnatura e cea mai reprezentativa. Asteptam pe acest topic 2 categorii de înscrieri: 1-Pentru participarea personala la concursul de semnaturi. 2-Pentru juriu(max.12) 1. Din acest moment toate (toti) care doresc ca semnatura lor sa participe la concurs, nu mai au voie sa si-o schimbe pina la incheierea concursului, altfel sint descalificate(i). Membrii noi,nu au voie sa participe la concurs.Doar membrii cu cel putin 50 mesaje la activ,au acest drept. 2. Fiecare membru al juriului va alege maxim 10 semnaturi ,care se vor puncta în felul urmator: Locul 1-10 puncte Locul 2- 9 puncte Locul 3- 8 puncte Locul 4- 7 puncte Locul 5- 6 puncte Locul 6- 5 puncte Locul 7- 4 puncte Locul 8- 3 puncte Locul 9- 2 puncte Locul10-1 puncte 3. Dupa exact 48 de ore, juriul isi va scrie aici optiunile. Vom aduna punctele si cine va obtine punctajul maxim va deveni Miss (sau Mr.) "Cea mai tare semnatura" si va primi un premiu pe care inca nu-l dezvaluim. Deci, asteptam inscrieri: Pe locuri...fiti gata..START!!!!!!!!! Eu trec la juriu! -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Mar 28 2006, 11:25 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Juriu:
1-Ancuta 2-Artemis 3-Carmen05 4-CG 5-Francisca 6-Kuky 7-Lau 8-Maya 9-OanaC 10-pesi 11-petunie 12-Rebella Aici lista participantilor: _______________________________________________________________________________ AlinTatoC - _______________________________________________________________________________ bebemik - ________________________________________________________________________________ Bogdana - Lume multa, oameni putini. ________________________________________________________________________________ cumatru' respectiv - lasati dolarii sa vina la mine ________________________________________________________________________________ Dan@ - If you don't know me by now, you will never, never, never know me... ________________________________________________________________________________ danuty - "- Cum putem face imposibilul?" "- Cu entuziasm!" Paulo Coelho-Al 5-lea Munte ________________________________________________________________________________ Edelweiss-Carpe Diem ________________________________________________________________________________ Floricica -Pot rezista la orice, dar nu tentatiei. ( O. Wilde) ________________________________________________________________________________ francezu - ________________________________________________________________________________ Lancelot - Mărite Sf.Antoane, gata totdeauna şi puternic pentru a veni în ajutorul evlavioşilor tăi în nenorocirile lor, ajută-mă în cazul de faţă. ________________________________________________________________________________ Luciana.m - IT'S NICE TO BE IMPORTANT, BUT IT'S MORE IMPORTANT TO BE NICE ________________________________________________________________________________ Minodora -"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends. " Martin Luther King, Jr. ________________________________________________________________________________ selena - ________________________________________________________________________________ stella - L'art culinaire, le seul art qui nourrit son homme ________________________________________________________________________________ Una-"Este o mare greseala sa nu-ti dai seama de propria-ti fericire." (Jaroslav Iwaszkiewicz) ________________________________________________________________________________
Imagini Atasate
-------------------- Maya's World .
|
|
|
|
|
|
|
Mar 28 2006, 11:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Scorpie Sefa Grup: Membri Postari: 2,649 Inregistrat pe: 18-August 04 De la: Germania Membrul Nr.: 16,369 |
Si io tot in juriu, ca tocmai am prins gustul
-------------------- No man ever believes that the Bible means what it says; he is always convinced that it says what he means."
|
|
|
|
Mar 28 2006, 11:41 PM
Trimis la
|
|
![]() mika si rea Grup: Membri Postari: 2,844 Inregistrat pe: 21-December 05 De la: there.... Membrul Nr.: 29,506 |
-------------------- |
|
|
|
Mar 29 2006, 06:35 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 14,978 Inregistrat pe: 27-January 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 11,411 |
Oricum felicitari pentru infiintarea rubricii Jocuri si Concursuri, cred ca o sa fie plina de concursuri in viitor!! |
|
|
|
Mar 29 2006, 07:23 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,527 Inregistrat pe: 11-November 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 28,786 |
m-as concura si eu putin, ca sa mai schimb bancile
-------------------- Asa, si?
![]() |
|
|
|
Mar 29 2006, 07:36 AM
Trimis la
|
|
![]() Producator bilutze marca inregistrata Grup: Membri Postari: 5,264 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Iac-aciulea la beljica Membrul Nr.: 30,428 |
Dragele mele, io m-am ambatzonat sa castig premiu, si nu ma las
-------------------- |
|
|
|
Mar 29 2006, 07:52 AM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,110 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
ne invatam la concursuri ca tiganu' cu scanteia, cum zicea bunica mea.
deci, la concurs!!! -------------------- |
|
|
|
Mar 29 2006, 08:34 AM
Trimis la
|
|
![]() iepure gatit si vinat Grup: Membri Postari: 894 Inregistrat pe: 17-February 06 De la: barad dur Membrul Nr.: 30,391 |
lamuriti-ma si pe mandellu: concursu' e cea mai misto semnatura per se sau cea care reprezinta cel mai bine posesoru'? in primul caz, concursu' nu ma intereseaza. in al doilea, da. si nu ca jurist, ca ma plictiseste calitatea de jude.
-------------------- whatever doesn't kill you ,it's gonna leave a scar
|
|
|
|
Mar 29 2006, 09:26 AM
Trimis la
|
|
![]() xxxxxxxxxx Grup: Membri de onoare Postari: 2,611 Inregistrat pe: 19-March 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 12,856 |
Eu..eu..particip, am cea mai tare semnatura, nimeni nu poate sa ma invinga!!!
-------------------- |
|
|
|
Mar 29 2006, 09:39 AM
Trimis la
|
|
![]() mac mac Grup: Membri Postari: 1,593 Inregistrat pe: 30-January 06 De la: Iasi acum in Würzburg Membrul Nr.: 30,091 |
De data asta am sa intru in juriu ...Am ceva semnaturi care imi plac tare mult .A mea imi pare banala pentru a concura.
-------------------- Viata e ca o floare.La fiecare petala o iluzie,la fiecare spin o realitate...!
|
|
|
|
Mar 29 2006, 10:49 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,685 Inregistrat pe: 30-March 04 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 13,152 |
Doresc sa concurez si sa castig!
-------------------- I'd rather spend my whole life knowing that I'm not perfect, rather
than waste my life trying to be. |
|
|
|
Mar 29 2006, 10:51 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,312 Inregistrat pe: 5-November 01 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 533 |
Ma inscriu si eu in juriu
|
|
|
|
Mar 29 2006, 10:51 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,685 Inregistrat pe: 30-March 04 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 13,152 |
Felicitari pentru initiativa concursurilor !!! I love it!
-------------------- I'd rather spend my whole life knowing that I'm not perfect, rather
than waste my life trying to be. |
|
|
|
Mar 29 2006, 10:54 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 126 Inregistrat pe: 31-January 06 Membrul Nr.: 30,117 |
Ma inscriu ca si concurent.
-------------------- "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor." Eleanor Roosvelt
|
|
|
|
Mar 29 2006, 11:11 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 688 Inregistrat pe: 8-January 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 29,743 |
Tura asta as vrea in juriu daca mai e loc
-------------------- O zi minunata si mult spor in bucatarie !
![]() |
|
|
|
Mar 29 2006, 11:30 AM
Trimis la
|
|
![]() (^_^) who cares ? Grup: Membri Postari: 9,213 Inregistrat pe: 18-February 05 De la: Missipippi & Missiruppi Membrul Nr.: 21,598 |
De buna voie si nesilita de nimeni imi asez semnatura pe bancuta concurentilor ... intre Sf. Anton si dolari...
-------------------- |
|
|
|
Mar 29 2006, 11:31 AM
Trimis la
|
|
![]() Tsuki-Hime Grup: Membri Postari: 762 Inregistrat pe: 16-October 04 De la: Pierduta printre vise... Membrul Nr.: 17,799 |
Ma inscriu si eu cu gandul sa castig .
Bafta tuturor! -------------------- "Se intampla uneori ca doua suflete sa se intalneasca pentru a nu mai forma decat unul singur. Si-atunci depind pentru totdeauna unul de celalalt. Sunt de nedespartit si se vor cauta neincetat, din viata in viata. Daca, in cursul unei existente terestre , o jumatate ar ajunge sa se desparta de cealalta, sa rupa juramantul care le leaga, cele doua suflete s-ar stinge de indata.Unul nu-si poate continua calatoria fara celalalt." (In alta viata - Marc Levy) |
|
|
|
Mar 29 2006, 11:45 AM
Trimis la
|
|
![]() Scorpie Sefa Grup: Membri Postari: 2,649 Inregistrat pe: 18-August 04 De la: Germania Membrul Nr.: 16,369 |
QUOTE(cumatru @ Mar 29 2006, 08:34 AM) [snapback]201759[/snapback] lamuriti-ma si pe mandellu: concursu' e cea mai misto semnatura per se sau cea care reprezinta cel mai bine posesoru'? in primul caz, concursu' nu ma intereseaza. in al doilea, da. si nu ca jurist, ca ma plictiseste calitatea de jude. Nu s-a stabilit nici un criteriu, exact ca si la avataruri. Unii jurati apreciaza mai mult concordanta cu posesorul, altii frumusetea per se . Io zic sa concurezi oricum , ca de pierdut n-ai nimic. Totusi, i-as sfatui pe cei care considera un atu "potrivirea" cu ei insisi, sa dea o oarece explicatie, ca sa nu treaca atu-ul neobservat. Eu personal apreciez asta, asa cum s-a vazut si la concursul de avataruri. -------------------- No man ever believes that the Bible means what it says; he is always convinced that it says what he means."
|
|
|
|
Mar 29 2006, 11:47 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 688 Inregistrat pe: 8-January 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 29,743 |
Multumesc Maya
-------------------- O zi minunata si mult spor in bucatarie !
![]() |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|