![]() ![]() |
Apr 13 2006, 12:52 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,482 Inregistrat pe: 11-March 03 De la: dAu La Kuaie Membrul Nr.: 6,867 |
Atentie!! Precizez din start ca este un concurs pentru amuzament, nu dorim sa apara la iveala tigai si cratiti mutilate care sa ne intristeze si sa ne faca sa ne gandim la ce au fost ele odata... Regulile concursului: 1. Ustensila sa fie in campul muncii neaparat, adica sa presteze inca pentru retetele de pe culinar; mai greu de dovedit, dar ma bazez pe moralitatea voastra 2. Trebuie sa apara poza acestei uratenii, si nu oricum, ci pozata din fata, din spate si din lateral - ca la mititica ce mai! 3. Concurentii trebuie sa raspunda la 2 intrebari (raspunsul la intrebari poate influenta votul): A. Cum de tin o asemenea uratenie in camara, pe langa toate celelalte tigai frumos stralucitoare? B. Cat mai au de gand sa uzeze aceasta ustensila demna de mila, coapta si rascoapta de flacarile iadului? Concursul se incheie pe data de 15 aprilie - mai exact nu se mai poate inscrie nimeni dupa ora 22 a Ro - iar pe data de 16 aprilie, prin vot, se va afla posesorul celei mai urate ustensile de bucatarie ce a existat si va exista vreodata pe culinar.ro Va doresc succes!! Lasati urateniile sa iasa la luminaaaaaaaaa |
|
|
|
Apr 13 2006, 07:54 AM
Trimis la
|
|
![]() Producator bilutze marca inregistrata Grup: Membri Postari: 5,264 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Iac-aciulea la beljica Membrul Nr.: 30,428 |
QUOTE(BIJU @ Apr 12 2006, 10:52 PM) [snapback]208295[/snapback] Si pentru ca unii nu au somn, adica eu, m-am gandit sa initiez concursul "Uratenia din camara" unde , cei care vor dori, vor scoate la iveala cea mai urata cratita, tigaie, lingura sau polonic pe care il au in camara - sau pe unde o fi dosit - si o vor face publica noua. Atentie!! Precizez din start ca este un concurs pentru amuzament, nu dorim sa apara la iveala tigai si cratiti mutilate care sa ne intristeze si sa ne faca sa ne gandim la ce au fost ele odata... Regulile concursului: 1. Ustensila sa fie in campul muncii neaparat, adica sa presteze inca pentru retetele de pe culinar; mai greu de dovedit, dar ma bazez pe moralitatea voastra 2. Trebuie sa apara poza acestei uratenii, si nu oricum, ci pozata din fata, din spate si din lateral - ca la mititica ce mai! 3. Concurentii trebuie sa raspunda la 2 intrebari (raspunsul la intrebari poate influenta votul): A. Cum de tin o asemenea uratenie in camara, pe langa toate celelalte tigai frumos stralucitoare? B. Cat mai au de gand sa uzeze aceasta ustensila demna de mila, coapta si rascoapta de flacarile iadului? Concursul se incheie pe data de 15 aprilie - mai exact nu se mai poate inscrie nimeni dupa ora 22 a Ro - iar pe data de 16 aprilie, prin vot, se va afla posesorul celei mai urate ustensile de bucatarie ce a existat si va exista vreodata pe culinar.ro Va doresc succes!! Lasati urateniile sa iasa la luminaaaaaaaaa Excelent concurs -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Apr 13 2006, 10:47 AM
Trimis la
|
|
![]() Am buburuza!!! Grup: Membri Postari: 5,929 Inregistrat pe: 15-June 05 De la: Deutschland Membrul Nr.: 24,853 |
No bine ca io am aruncat o tigaie,care s-a uratit.
|
|
|
|
Apr 13 2006, 10:52 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,482 Inregistrat pe: 11-March 03 De la: dAu La Kuaie Membrul Nr.: 6,867 |
Luciana, de ce numai poate? Da-i o sansa tigaii tale sa se afirme; ce, numai cele cu 90 60 90 sa aiba sansa asta? Acest mesaj a fost editat de BIJU: Apr 13 2006, 10:55 AM |
|
|
|
Apr 13 2006, 11:35 AM
Trimis la
|
|
TARAAAAAAAAAAAAAA Fetelor, baietei, va prezint concurenta cu numarul unu in concurs; se numeste TIGAIA FOSTA TEFLONATA CANDVA si are 8 ani. A ajuns asa din cauza crasei lipse de experienta pe care asa-zisii bucatari o aveau pana sa descopere situl de fata. In ciuda faptului ca arata cum arata, este cea mai folosita ustensila de gatit pentru ca are vechime si experienta, stie ce gust trebuie sa dea mancarii; la jdemiile de feluri de mancare ce s-au perindat in ea le cunoaste pe toate si da fiecareia aroma speciala. Tin aceasta uratenie in camara deoarece sunt foarte obisnuita cu ea, imi place sa gatesc in ea, stiu la ce sa ma astept din partea ei si nu vreau sa nenorocesc o alta tigaie teflonata. Intentionez sa ma folosesc fara rusine de aceasta ustensila pana ii cade coada de tot si nu se mai poate repara.Si poate ca si atunci o sa imi vina o idee, sa fac o improvizatie ca sa mai poata functiona numai ca sa nu mai dau banii pe alta, de zgarcita ce sunt!! Iar acuma vedeta mea, care sunt sigura ca ma va reprezenta cu fruntea sus: TIGAIA FOSTA TEFLONATA CANDVAAAAAAAAAAAAA Acest mesaj a fost editat de BIJU: Apr 13 2006, 11:48 AM |
|
|
|
Apr 13 2006, 11:40 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Apr 13 2006, 11:42 AM
Trimis la
|
|
Acestea fiind spuse, asteptam celelalte tigai rivale, desi cred ca nu ne poate intrece nimeni ! sac sac sac
Acest mesaj a fost editat de BIJU: Apr 13 2006, 11:50 AM |
|
|
|
Apr 13 2006, 12:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
BIJU,daca te prind cei de la protectia tigailor,te împusca
Ce ai facut cu amarîta ai de tigaie -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Apr 13 2006, 12:20 PM
Trimis la
|
|
![]() Producator bilutze marca inregistrata Grup: Membri Postari: 5,264 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Iac-aciulea la beljica Membrul Nr.: 30,428 |
Biju, pai, a mea, zau ca n-are nici o sansa, a ta e tare
Desi a mea n-o intrece clar pe a ta, i-am facut totusi poze O sa ziceti ca nu fac curat in casa, si tigaile uit sa mi le spal. Total gresit, asta e tigaie, va jur, curata Fatza... faina, ce sa zic Acu' priviti-i kuru' Nu stiu de ce naiba s-a facut asa, si am frecat-o de mi-au iesit okii, cu tot felul de chestii. Nu vrea sa se curete si pace Acum stanga si dreapta Dar o folosesc fir-ar ea sa fie, ca ma ajuta mult, noroc ca mai am si altele mai aratoase Dar Biju, nu ma las pana nu arata si a mea ca a ta -------------------- |
|
|
|
Apr 13 2006, 12:25 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Aaaaaaaaaaaaaa,Luci..pai a ta e Miss Univers,si mai e si o reclama buna..ia uite ce frumos e teflonul înca
-------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Apr 13 2006, 12:26 PM
Trimis la
|
|
QUOTE(MAYA @ Apr 13 2006, 10:25 AM) [snapback]208397[/snapback] Aaaaaaaaaaaaaa,Luci..pai a ta e Miss Univers,si mai e si o reclama buna..ia uite ce frumos e teflonul înca Da, dar cand te gandesti ca nenorocita n-are decat doua luni.... -------------------- |
|
|
|
Apr 13 2006, 12:28 PM
Trimis la
|
|
QUOTE(Luciana.m @ Apr 13 2006, 12:26 PM) [snapback]208399[/snapback] Da, dar cand te gandesti ca nenorocita n-are decat doua luni.... Pai mai deschidem un concurs de asta anu' viitor -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Apr 13 2006, 12:29 PM
Trimis la
|
|
QUOTE(MAYA @ Apr 13 2006, 10:28 AM) [snapback]208401[/snapback] Pai mai deschidem un concurs de asta anu' viitor Si cred ca la cum se comporta o sa ajunga repede :lol asa ca...concursul urmator, in vreo 4 luni asa -------------------- |
|
|
|
Apr 13 2006, 01:54 PM
Trimis la
|
|
A sosit si concurenta numaru 2 care nu are nici o sansa pe langa a mea tigaie
Asteptam si alti concurenti; nu se poate sa nu aveti p-acolo o uratenie |
|
|
|
Apr 13 2006, 02:12 PM
Trimis la
|
|
QUOTE(BIJU @ Apr 13 2006, 11:54 AM) [snapback]208437[/snapback] A sosit si concurenta numaru 2 care nu are nici o sansa pe langa a mea tigaie Asteptam si alti concurenti; nu se poate sa nu aveti p-acolo o uratenie Ideea e ca, mai am si altele care au si doi ani de zile si ai impresia ca-s noi -------------------- |
|
|
|
Apr 13 2006, 02:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,527 Inregistrat pe: 11-November 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 28,786 |
mi-am pozat ibricul care a fost rosu candva a suferit doua traumatisme, ultimul si cel final care l-a scos din uz, acum doua zile numai ca nu stiu ce naiba are cablul usb-infrared ca nu mai vrea nimic, am reinstalt windozele si acum nu vrea sa se instaleze in nici un chip deci nu pot descarca pozele
-------------------- Asa, si?
![]() |
|
|
|
Apr 13 2006, 03:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,915 Inregistrat pe: 20-February 02 De la: Arena Membrul Nr.: 2,380 |
tre sa caut, dar la ultima mutare am cam aruncat multe relicve, da am una micutza totusi, poate am indur sa o pozez .
-------------------- ANCUTA
|
|
|
|
Apr 13 2006, 04:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 748 Inregistrat pe: 28-May 05 De la: Gilau (Cluj) Membrul Nr.: 24,438 |
La concursul asta particip si eu... cu vasele soacrei mele.... se poate si cu mai multe sau trebuie sa aleg vedeta?
-------------------- |
|
|
|
Apr 13 2006, 05:26 PM
Trimis la
|
|
Draga Liliana alege-o draga pe cea mai urata dintre urate ca nu se poate sa fie doua la fel de urate. De-abia astept sa vad cum arata vasele soacrei
Bogdanaaaa, nu se poate ca din cauza de Wingoz sa nu poti pune tu pozulina. Fa ceva, ameninta-l ca-l schimbi cu Linu, da-i in cap gaseste tu ceva ca noi vrei sa ti-l vedem .....ibricul bineinteles |
|
|
|
Apr 13 2006, 05:27 PM
Trimis la
|
|
Ancuta, daca e relicva si mai e si urata pe deasupra aici ii e locul. Bag-o la concurs.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|