4 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Concurs "Uratenia din camara"
BIJU
mesaj Apr 13 2006, 12:52 AM
Trimis la #1

Academic Chef

Grup: Membri
Postari: 1,482
Inregistrat pe: 11-March 03
De la: dAu La Kuaie
Membrul Nr.: 6,867

Si pentru ca unii nu au somn, adica eu, m-am gandit sa initiez concursul "Uratenia din camara" unde , cei care vor dori, vor scoate la iveala cea mai urata cratita, tigaie, lingura sau polonic pe care il au in camara - sau pe unde o fi dosit - si o vor face publica noua.

Atentie!! Precizez din start ca este un concurs pentru amuzament, nu dorim sa apara la iveala tigai si cratiti mutilate care sa ne intristeze si sa ne faca sa ne gandim la ce au fost ele odata... laugh.gif

Regulile concursului:

1. Ustensila sa fie in campul muncii neaparat, adica sa presteze inca pentru retetele de pe culinar; mai greu de dovedit, dar ma bazez pe moralitatea voastra icon_smile.gif

2. Trebuie sa apara poza acestei uratenii, si nu oricum, ci pozata din fata, din spate si din lateral - ca la mititica ce mai!

3. Concurentii trebuie sa raspunda la 2 intrebari (raspunsul la intrebari poate influenta votul):

A. Cum de tin o asemenea uratenie in camara, pe langa toate celelalte tigai frumos stralucitoare?
B. Cat mai au de gand sa uzeze aceasta ustensila demna de mila, coapta si rascoapta de flacarile iadului?

Concursul se incheie pe data de 15 aprilie - mai exact nu se mai poate inscrie nimeni dupa ora 22 a Ro - iar pe data de 16 aprilie, prin vot, se va afla posesorul celei mai urate ustensile de bucatarie ce a existat si va exista vreodata pe culinar.ro

Va doresc succes!! Lasati urateniile sa iasa la luminaaaaaaaaa laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
meLuce
mesaj Apr 13 2006, 07:54 AM
Trimis la #2

Producator bilutze marca inregistrata

Postari: 5,264
Inregistrat pe: 19-February 06
De la: Iac-aciulea la beljica
Membrul Nr.: 30,428

QUOTE(BIJU @ Apr 12 2006, 10:52 PM) [snapback]208295[/snapback]

Si pentru ca unii nu au somn, adica eu, m-am gandit sa initiez concursul "Uratenia din camara" unde , cei care vor dori, vor scoate la iveala cea mai urata cratita, tigaie, lingura sau polonic pe care il au in camara - sau pe unde o fi dosit - si o vor face publica noua.

Atentie!! Precizez din start ca este un concurs pentru amuzament, nu dorim sa apara la iveala tigai si cratiti mutilate care sa ne intristeze si sa ne faca sa ne gandim la ce au fost ele odata... laugh.gif

Regulile concursului:

1. Ustensila sa fie in campul muncii neaparat, adica sa presteze inca pentru retetele de pe culinar; mai greu de dovedit, dar ma bazez pe moralitatea voastra icon_smile.gif

2. Trebuie sa apara poza acestei uratenii, si nu oricum, ci pozata din fata, din spate si din lateral - ca la mititica ce mai!

3. Concurentii trebuie sa raspunda la 2 intrebari (raspunsul la intrebari poate influenta votul):

A. Cum de tin o asemenea uratenie in camara, pe langa toate celelalte tigai frumos stralucitoare?
B. Cat mai au de gand sa uzeze aceasta ustensila demna de mila, coapta si rascoapta de flacarile iadului?

Concursul se incheie pe data de 15 aprilie - mai exact nu se mai poate inscrie nimeni dupa ora 22 a Ro - iar pe data de 16 aprilie, prin vot, se va afla posesorul celei mai urate ustensile de bucatarie ce a existat si va exista vreodata pe culinar.ro

Va doresc succes!! Lasati urateniile sa iasa la luminaaaaaaaaa laugh.gif

Excelent concurs laugh.gif laugh.gif poate, imi scot tigaia, pe care o urasc ce urata s-a putut face la "lumina"

--------------------
Fan n_puiu!

+Quote Post
petunie
mesaj Apr 13 2006, 10:47 AM
Trimis la #3

Am buburuza!!!

Postari: 5,929
Inregistrat pe: 15-June 05
De la: Deutschland
Membrul Nr.: 24,853

No bine ca io am aruncat o tigaie,care s-a uratit.

+Quote Post
BIJU
mesaj Apr 13 2006, 10:52 AM
Trimis la #4

Academic Chef

Ce pacat icon_smile.gif . Asta inseamna ca nu prea mai ai sanse de participare; da poate mai gasesti tu ceva p-acolo.

Luciana, de ce numai poate? Da-i o sansa tigaii tale sa se afirme; ce, numai cele cu 90 60 90 sa aiba sansa asta?

Acest mesaj a fost editat de BIJU: Apr 13 2006, 10:55 AM

+Quote Post
BIJU
mesaj Apr 13 2006, 11:35 AM
Trimis la #5

Academic Chef

Tocmai am terminat lunga si obositoarea sedinta foto - de 2 minute- cu tigaia vedeta care se afla in proprietatea-mi. Am tras cateva filme iar la final am avut de luat o foarte grea decizie, nu stiam ce poze sa aleg, pentru ca in toate a iesit extraordinar de bine laugh.gif .

TARAAAAAAAAAAAAAA

Fetelor, baietei, va prezint concurenta cu numarul unu in concurs; se numeste TIGAIA FOSTA TEFLONATA CANDVA si are 8 ani. A ajuns asa din cauza crasei lipse de experienta pe care asa-zisii bucatari o aveau pana sa descopere situl de fata. icon_smile.gif .

In ciuda faptului ca arata cum arata, este cea mai folosita ustensila de gatit pentru ca are vechime si experienta, stie ce gust trebuie sa dea mancarii; la jdemiile de feluri de mancare ce s-au perindat in ea le cunoaste pe toate si da fiecareia aroma speciala.

Tin aceasta uratenie in camara deoarece sunt foarte obisnuita cu ea, imi place sa gatesc in ea, stiu la ce sa ma astept din partea ei si nu vreau sa nenorocesc o alta tigaie teflonata.

Intentionez sa ma folosesc fara rusine de aceasta ustensila pana ii cade coada de tot si nu se mai poate repara.Si poate ca si atunci o sa imi vina o idee, sa fac o improvizatie ca sa mai poata functiona numai ca sa nu mai dau banii pe alta, de zgarcita ce sunt!! icon_biggrin.gif blink.gif

Iar acuma vedeta mea, care sunt sigura ca ma va reprezenta cu fruntea sus: TIGAIA FOSTA TEFLONATA CANDVAAAAAAAAAAAAA

Acest mesaj a fost editat de BIJU: Apr 13 2006, 11:48 AM
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

Imagine Atasata

+Quote Post
BIJU
mesaj Apr 13 2006, 11:40 AM
Trimis la #6

Academic Chef

Asa deci, sunt pozele fata spate ale concurentei, iar acum urmeaza profilul stanga-dreapta

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

Imagine Atasata

+Quote Post
BIJU
mesaj Apr 13 2006, 11:42 AM
Trimis la #7

Academic Chef

Acestea fiind spuse, asteptam celelalte tigai rivale, desi cred ca nu ne poate intrece nimeni ! sac sac sac laugh.gif

Acest mesaj a fost editat de BIJU: Apr 13 2006, 11:50 AM

+Quote Post
MAYA
mesaj Apr 13 2006, 12:06 PM
Trimis la #8

Dulcinea del Toboso

Grup: Membri de onoare
Postari: 23,459
Inregistrat pe: 10-July 02
De la: Germany
Membrul Nr.: 3,966

BIJU,daca te prind cei de la protectia tigailor,te împusca icon_biggrin.gif
Ce ai facut cu amarîta ai de tigaie laugh.gif

--------------------
Maya's World .

+Quote Post
meLuce
mesaj Apr 13 2006, 12:20 PM
Trimis la #9

Biju, pai, a mea, zau ca n-are nici o sansa, a ta e tare icon_rotf.gif Cate razboaie a facut? laugh.gif
Desi a mea n-o intrece clar pe a ta, i-am facut totusi poze
O sa ziceti ca nu fac curat in casa, si tigaile uit sa mi le spal. Total gresit, asta e tigaie, va jur, curata laugh.gif

Fatza... faina, ce sa zic

Acu' priviti-i kuru' laugh.gif

Nu stiu de ce naiba s-a facut asa, si am frecat-o de mi-au iesit okii, cu tot felul de chestii. Nu vrea sa se curete si pace

Acum stanga si dreapta

Dar o folosesc fir-ar ea sa fie, ca ma ajuta mult, noroc ca mai am si altele mai aratoase laugh.gif
Dar Biju, nu ma las pana nu arata si a mea ca a ta icon_rotf.gif
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

--------------------
Fan n_puiu!

+Quote Post
MAYA
mesaj Apr 13 2006, 12:25 PM
Trimis la #10

Dulcinea del Toboso

Aaaaaaaaaaaaaa,Luci..pai a ta e Miss Univers,si mai e si o reclama buna..ia uite ce frumos e teflonul înca icon_smile.gif

--------------------
Maya's World .

+Quote Post
meLuce
mesaj Apr 13 2006, 12:26 PM
Trimis la #11

QUOTE(MAYA @ Apr 13 2006, 10:25 AM) [snapback]208397[/snapback]

Aaaaaaaaaaaaaa,Luci..pai a ta e Miss Univers,si mai e si o reclama buna..ia uite ce frumos e teflonul înca icon_smile.gif

Da, dar cand te gandesti ca nenorocita n-are decat doua luni....

--------------------
Fan n_puiu!

+Quote Post
MAYA
mesaj Apr 13 2006, 12:28 PM
Trimis la #12

Dulcinea del Toboso

QUOTE(Luciana.m @ Apr 13 2006, 12:26 PM) [snapback]208399[/snapback]

Da, dar cand te gandesti ca nenorocita n-are decat doua luni....

icon_rotf.gif ..deci înca are sanse bune sa o ajunga din urma pe a Bijuului icon_biggrin.gif

Pai mai deschidem un concurs de asta anu' viitor icon_biggrin.gif tongue.gif

--------------------
Maya's World .

+Quote Post
meLuce
mesaj Apr 13 2006, 12:29 PM
Trimis la #13

QUOTE(MAYA @ Apr 13 2006, 10:28 AM) [snapback]208401[/snapback]

icon_rotf.gif ..deci înca are sanse bune sa o ajunga din urma pe a Bijuului icon_biggrin.gif

Pai mai deschidem un concurs de asta anu' viitor icon_biggrin.gif tongue.gif

Si cred ca la cum se comporta o sa ajunga repede :lol asa ca...concursul urmator, in vreo 4 luni asa laugh.gif

--------------------
Fan n_puiu!

+Quote Post
BIJU
mesaj Apr 13 2006, 01:54 PM
Trimis la #14

Academic Chef

A sosit si concurenta numaru 2 care nu are nici o sansa pe langa a mea tigaie tongue.gif . Pai dati-va seama fetelor ca daca in doua luni o tigaie s-a putut face asa, cum o sa arate in 8 ani. Nu fiti triste, nu este vina noastra, noi le spalam, le dichisim da e materia proasta, ce sa faci....

Asteptam si alti concurenti; nu se poate sa nu aveti p-acolo o uratenie

+Quote Post
meLuce
mesaj Apr 13 2006, 02:12 PM
Trimis la #15

QUOTE(BIJU @ Apr 13 2006, 11:54 AM) [snapback]208437[/snapback]

A sosit si concurenta numaru 2 care nu are nici o sansa pe langa a mea tigaie tongue.gif . Pai dati-va seama fetelor ca daca in doua luni o tigaie s-a putut face asa, cum o sa arate in 8 ani. Nu fiti triste, nu este vina noastra, noi le spalam, le dichisim da e materia proasta, ce sa faci....

Asteptam si alti concurenti; nu se poate sa nu aveti p-acolo o uratenie

Ideea e ca, mai am si altele care au si doi ani de zile si ai impresia ca-s noi

--------------------
Fan n_puiu!

+Quote Post
Bogdana
mesaj Apr 13 2006, 02:15 PM
Trimis la #16

Master of disaster

Postari: 8,527
Inregistrat pe: 11-November 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 28,786

mi-am pozat ibricul care a fost rosu candva a suferit doua traumatisme, ultimul si cel final care l-a scos din uz, acum doua zile numai ca nu stiu ce naiba are cablul usb-infrared ca nu mai vrea nimic, am reinstalt windozele si acum nu vrea sa se instaleze in nici un chip deci nu pot descarca pozele icon_frown.gif

--------------------
Asa, si?

+Quote Post
ANCUTA
mesaj Apr 13 2006, 03:17 PM
Trimis la #17

Master of disaster

Postari: 2,915
Inregistrat pe: 20-February 02
De la: Arena
Membrul Nr.: 2,380

tre sa caut, dar la ultima mutare am cam aruncat multe relicve, da am una micutza totusi, poate am indur sa o pozez .

--------------------
ANCUTA

+Quote Post
Liliana Neciu
mesaj Apr 13 2006, 04:31 PM
Trimis la #18

Big Chef

Postari: 748
Inregistrat pe: 28-May 05
De la: Gilau (Cluj)
Membrul Nr.: 24,438

La concursul asta particip si eu... cu vasele soacrei mele.... se poate si cu mai multe sau trebuie sa aleg vedeta? laugh.gif revin cu poze dupa ce stiu cate pot pune! wink.gif

--------------------

+Quote Post
BIJU
mesaj Apr 13 2006, 05:26 PM
Trimis la #19

Academic Chef

Draga Liliana alege-o draga pe cea mai urata dintre urate ca nu se poate sa fie doua la fel de urate. De-abia astept sa vad cum arata vasele soacrei icon_smile.gif . Da daca castiga concursu'? Va trebui sa o feliciti...si ce o sa ii spui?? Ca doar nu o sa-i spui ca are cea mai urata tigaie de pe tot mapamondu' ! sau... icon_evil.gif laugh.gif

Bogdanaaaa, nu se poate ca din cauza de Wingoz sa nu poti pune tu pozulina. Fa ceva, ameninta-l ca-l schimbi cu Linu, da-i in cap gaseste tu ceva ca noi vrei sa ti-l vedem .....ibricul bineinteles wink.gif

+Quote Post
BIJU
mesaj Apr 13 2006, 05:27 PM
Trimis la #20

Academic Chef

Ancuta, daca e relicva si mai e si urata pe deasupra aici ii e locul. Bag-o la concurs.

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

4 Pagini V   1 2 3 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 05:09 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
ÃŽnregistrare