![]() ![]() |
Sep 8 2009, 07:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 798 Inregistrat pe: 11-March 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 49,703 |
REGULAMENT CONCURS „PRODUSE DE PANIFICATIE” Slogan: „Căştigă o maşină de făcut pâine” Participanti: orice membru inregistrat pe forumul culinar.ro inainte si dupa data de incepere a concursului. Tema concursului: Se posteaza retete de panificatie facute acasa, ca paine, chifle, cornuri, covrigi, grisine si orice alt produs de panificatie. Reteta trebuie explicata in detaliu, iar fiecare etapa de realizare trebuie exemplificata printr-o fotografie. Nu se admit retete postate deja pe forumul culinar.ro, sunt admise insa retete deja postate care pot servi ca sursa de inspiratie cu conditia sa fie modificate. Castiga concursul: Participantii ale caror retete in urma votarii de catre juriu (criteriile de selectie sunt hotarate de memebrii juriului ) se vor clasifica pe primele 3 locuri. Premii: . 1.Premiul 1: Masina de facut paine, sort culinar, sapca, 2.Premiul 2: sort culinar, sapca culinar, ustensile, dozator de condimente 3.Premiul 3: sort culinar, sapca culinar, ustensile, prosoape de bucatarie culinar. Observatie: Premiile se trimit exclusiv pe teritoriul Romaniei (un eventual cistigator domiciliat in strainatate trebuie sa furnizeze o adresa din Romania la care sa primeasca premiul). Conditii de participare: Reteta postata trebuie sa contina ingrediente, mod de preparare si pozele etapelor acestuia. Acesta este primul pas de validare. Retetele vor fi votate de catre membrii juriului (juriul va fi format din 5 membrii (membrii acestui juriu pot fi moderatori, administratori sau utilizatori ai forumului si supravegheat de catre irca20 si tzunee). Una dintre pozele finale va trebui sa contina OBLIGATORIU, alaturi de paine, un biletel pe care va fi scris: Paine "floare" (de exemplu) executata de Icsulescu pentru concursul culinar.ro "Produse de panificatie", semnatura userului si data din ziua cand a facut poza painii. Postarea unui user va fi inclusa in lista participantilor numai dupa ce un membru al juriului care este si administrator, sau irca si tzunee vor comunica validarea postarii. Fiecare concurent poate sa participe cu mai mult de o reteta, astfel fiecare reteta trebuie sa respecte conditiile de validare trecute in acest regulament. Notarea fiecarei retete se va face individual indiferent daca un concurent a mai postat sau nu si alta reteta. Nu se admit: editarea/modificarea mesajelor cu postarea retetei. Orice clona a unui participant va duce la excluderea clonei si a participantului initial care s-a clonat. Topicuri existente pe forum: va exista un singur topic (adica acest topic) in care vor fi trecute atat postarile fiecarui membru participant la concurs, cat si comentariile. Inceperea concursului: 8 Septembrie 2009, Sfarsitul concursului: 30 Septembrie 2009, ora 24:00 Romaniei. Juriul (in ordine alfabetica): Adriana Nicoleta, iulia13, KikenHana, lauralaurentiu si PaulaM. Membrii juriului nu au voie sa participe la acest concurs, dar ii asteptam sa posteze retete de panificatie facute de ei, daca ei doresc, pentru a ne incanta privirea si papilele gustative. Cu drag, Echipa culinar.ro Participa la concurs urmatoarele retete in ordinea in care au fost validate: 1. PATEURI GOURMET CU PROSCIUTTO de Luciana Lucia 39081 2. PAINE INTEGRALA DE SECARA de Luciana Lucia 39081 3. COVRIGUL URIAS de Bianca-21 4. ROZA CU OREGANO SI PARMEZAN de kismoni 5. RULOURI CU PARMEZAN SI ROZMARIN de mariah 6. CHIFLE CU MIERE SI CEAI VERDE de Luciana Lucia 39081 7. JARDINIERA CU FLORI DE PAINE de Maneki neko 8. BISCUITI CU CARDAMON de Montignac_rules 9. COS CU PAINE de Bianca-21 10. MINI BAGHETE RASUCITE ALB & NEGRU de Luciana Lucia 39081 11. PAINE DE CASA CU SUSAN de miclescumirela 12. PAINICA "FUFENDATA" de atia 13. FAMILIA DE VRABII de DOITILI 14. BREZL, PUPEZE SI ALTELE DIN FAINA INTEGRALA de foxyy 15. PAINE IMPLETITA de miha278 16. CALZONE de sophie 17. PAINE FLOARE de Daneza13 18. RASUCITE CU BRANZA SI OREGANO de Daneza13 19. PAINE EVREIASCA "Challah de Daneza13 20. COLACEI CU MAC de raducristina 21. PAINE FLOAREA SOARELUI de miha278 22. SPIRALE CIOCOLATOASE de Luciana Lucia 39081 23. MELCISORI de Bianca-21 24. CUIBURI CU NUCA SI SCORTISOARA de miha278 25. CHIFLE CHINEZESTI LA ABURI de Montignac_rules 26. PAINE CU SUNCA SI CASCAVAL de raducristina 27. PAINE TRANDAFIR de Bianca-21 28. COSULETE INFLORITE de livia1981 29. PAINE CU BRANZA SI MARAR de raducristina 30. GHEME DULCI CU STAFIDE de raducristina 31. FLOARE DE CAMP de foxyy 32. SFINTISORI (MUCENICI) de foxyy 33. PIINE CU SEMINTE DE CANNABIS de Afrodite 34. TAVA (PLATOU) CU FRUCTE de DOITILI 35. FOUGASSE CU MASLINE de Louisaa 36. PAINE SOARE de foxyy 37. URS DIN CARTOFI de foxyy 38. CORNURI APERITIV CU BERE SI MASLINE de livia1981 39. RULOURI VIETNAMEZE "SLIM" de Montignac_rules 40. COLAC MOLDOVENESC de atia 41. CORNURI FRANZ de Bianca-21 42. MASINA INCARCATA de DOITILI 43. PAINE CU CASCAVAL de miha278 44. RULOURI CU SCORTISOARA de kirioana 45. FRANZELA CU MALAI de raducristina 46. CHIFLE DE CASA CU CAISE USCATE de raducristina 47. RULOURI CU SPANAC de raducristina 48. PIINE "BOB DE GRIU" de Afrodite 49. MELC DE COZONAC CU PRUNE de raducristina 50. PAINE "ORANGE" CU MAC de Luciana Lucia 39081 51. COLACUL CULINAR de Misha. 52. PAINE ALBA DE CASA de Dana Timcu 53. PAINE "SAVOAREA TOAMNEI" de kirioana 54. MELCISORI CU MERE SI VANILIE de Afrodite 55. PAINEA MAIMUTEI de miha278 56. COS CU SURPRIZE de Daneza13 57. CRIZANTEME de Daneza13 58. SPIRALE CU FISTIC de Daneza13 59. CHAUSONS CU BRANZA SI CAPSUNI de Daneza13 60. CRESTATE CU COCOS de Daneza13 61. PAINE CU NUCI, STAFIDE SI SCORTISOARA de Daneza13 62. FARFURIA PAINE de kismoni 63. PAINE "NOROC" de mariette 64. PAIN DE CAMPAGNE RUSTIQUE de Dana Timcu 65. PAINE FLOARE CU FRUCTE de raducristina 66. PAINICA SI FLORICELE CU ARDEI de Dana Timcu 67. CHIFLE "BUBULINA" de mariette 68. MELCISORI CU DIFERITE UMPLUTURI SI GLAZURI de Bianca-21 69. PIINEA „HAI SI GUSTA-MA“ de Afrodite 70. PASCA CU BRANZA DULCE SI STAFIDE de raducristina 71. BROASCA, IEPURELE SI URSUL de DOITILI 72. RULADA de Bianca-21 73. PAINE TRIFOI de foxyy 74. BISCUITI de foxyy 75. CORNULETE BICOLORE de foxyy 76. CORNULETE CU JELEU de foxyy 77. CORNULETE CU NUCI de foxyy 78. CUIBURI CU BRANZA SI FRUCTE de Bianca-21 79. CORNURI CU MAGIUN de foxyy 80. PAINE CROCANTA de adelutza 81. HOT DOG de foxyy 82. VARZAR DIN BIHOR de YOYO 83. PIINEA "DIGESTIVIA" de Afrodite 84. PAINEA PANDA de Leah 85. PAINE CU CEAPA de foxyy 86. TURTE de foxyy 87. PAINE 86 de DOITILI 88. COROA DOCE de CRISTINA :G : 89. MANUNCHI DE GRAU de Bianca-21 90. COVRIGI POLONEZI de radicristina 91. BRIOSE CU RICOTTA SI DULCEATA DE MURE de raducristina 92. COMORI CULINARE de Afrodite 93. COZONAC de foxyy 94. POALE-N Brau de foxyy 95. CORNURI CU GEM de criss_ryu 96. PAINE "FLOAREA DIMINETII" de mariette 97. CHIFLE DULCI CU MERE SI CACAO de Daneza13 98. PASCA DE CIOCOLATA de foxyy 99. PAINE CU CEAPA ROSIE SI MASLINE de Daneza13 100. PAINE CU USTUROI CONFIAT de Daneza13 101. PLACINTA "CULINAR" de DOITILI 102. BRIOSE de foxyy 103. GOGOSI UMPLUTE de foxyy 104. PLACINTA CU AFINE de foxyy 105. TARTE APERITIV CU DOVLECEI de raducristina 106. PAINE CU SECARA, MIERE SI BERE de Dana Timcu 107. COVRIGI de Afrodite
Motivul editarii: Am complectat - concurentii pot sa participe cu mai mult de o reteta la concurs
|
|
|
|
Sep 9 2009, 07:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Nicio miscare?
-------------------- Maya's World .
|
|
|
|
|
|
|
Sep 9 2009, 07:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 7,422 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Suceava Membrul Nr.: 41,047 |
|
|
|
|
Sep 9 2009, 07:57 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 34 Inregistrat pe: 10-February 09 De la: Constanta Membrul Nr.: 48,858 |
trebuie sa postam o singura reteta ? Ma gandesc la vreo 3 retete si nu pot sa ma hotarasc. -------------------- |
|
|
|
Sep 9 2009, 09:39 PM
Trimis la
|
|
![]() By myself Grup: Membri Postari: 3,513 Inregistrat pe: 25-March 07 Membrul Nr.: 37,102 |
Kirioana, trebuie o singura reteta postata, asa ca te sfatuiesc sa o alegi pe cea mai buna -------------------- raluca
Trust no one! ![]() |
|
|
|
Sep 9 2009, 09:59 PM
Trimis la
|
|
![]() x Grup: Membri Postari: 2,451 Inregistrat pe: 3-January 07 De la: x Membrul Nr.: 35,828 |
Si eu sunt de parere cu raluca elena, sa dam o sansa incepatorilor
-------------------- |
|
|
|
Sep 9 2009, 10:02 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,505 Inregistrat pe: 20-March 06 De la: buzau Membrul Nr.: 30,859 |
super concurs, premii motivante, pacat ca nu-i de mine!
succes participantilor! |
|
|
|
Sep 9 2009, 10:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
super concurs, premii motivante, pacat ca nu-i de mine! succes participantilor! De ce nu e de tine? Fac pariu ca de era un concurs cu decorat torturi,eram amîndoua pe baricade Acu serios? De ce nu e de tine?Eu sînt convinsa ca ai putea,dar nu vrei! -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Sep 9 2009, 10:29 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,390 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Germany Membrul Nr.: 34,303 |
Abia acum am vazut concursul. Super fain! O sa particip si eu.
|
|
|
|
Sep 9 2009, 10:47 PM
Trimis la
|
|
Abia acum am vazut concursul. Super fain! O sa particip si eu. Heyy,deja avem primul participant! Bafta,Bia! -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Sep 9 2009, 11:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,390 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Germany Membrul Nr.: 34,303 |
Mersi, dar mai dureaza pana fac...ce fac
|
|
|
|
Sep 10 2009, 12:09 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,688 Inregistrat pe: 8-December 07 De la: italia Membrul Nr.: 40,272 |
stati asa ca vin si eu!! dar tot la sfarsitul concursului!!
bibi ai inteles ideea ca cine participa la sfarsit castiga premiul? -------------------- |
|
|
|
Sep 10 2009, 01:58 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Sep 10 2009, 04:35 AM
Trimis la
|
||
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 973 Inregistrat pe: 20-October 08 De la: pe malul marii... Membrul Nr.: 45,895 |
Eu sint super incintata de acest concurs!!!
Si degeaba o dati pe modestie, sint sigura ca deja va antrenati!!! Asa ca, la treaba fetelor, bagati masina, robotul la treaba, creierii la contributie, si faceti-ne sa simtim mirosul de paine calda si buna!!! Si asa, ca sa va fac putina pofta de o paine buna: sursa imaginii: "L'express" -------------------- |
|
|
|
||
Sep 10 2009, 10:20 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 10-September 09 Membrul Nr.: 53,765 |
Ingrediente:
* 400 gr. faina * 20 gr. drojdie de bere proaspata * 200 ml. lapte caldut * 1 lingurita cu varf de sare * 3-4 linguri ulei masline * susan, mac ... facultativ Preparare: In faina amestecata cu sare, incorporam uleiul si laptele caldut in care am dizolvat drojdia de bere. Amestecam bine si daca ni se pare prea tare aluatul, mai adaugam putin lapte. framantam putin. Mie mi s-a intamplat ca la 200gr. faina am pus 100ml. lapte si era cam tare aluatul. Lasam aluatul deoparte acoperit, circa 40 minute. Formam grisine de grosimea si marimea care ne place. Le punem pe o hartie de cuptor unsa cu ulei, daca vrem presaram susan sau mac si le dam la cuptorul incalzit, temperatura 200�, circa 20 minute. Se poate pune deasupra chiar si rozmarin daca ne place. Ies crocante. Timp Preparare: nementionat Complexitate: redusa ![]() ![]()
|
|
|
|
Sep 10 2009, 10:28 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Minodora, lipseste poza cu biletelul, citeste regulamentul bine.
Si eventual da si un titlu retetei Si aici cine o fi scris-o? http://agendadinico.blogspot.com/2008/04/grissini.html |
|
|
|
Sep 10 2009, 12:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,505 Inregistrat pe: 20-March 06 De la: buzau Membrul Nr.: 30,859 |
De ce nu e de tine? Fac pariu ca de era un concurs cu decorat torturi,eram amîndoua pe baricade Acu serios? De ce nu e de tine?Eu sînt convinsa ca ai putea,dar nu vrei! eu cu cocalitu' nu le am, da' deloc. si nici masina de paine nu-mi iau, am zis! da' dac-as primi una... ps astept concursu' de decorat torturi |
|
|
|
Sep 10 2009, 12:50 PM
Trimis la
|
|
![]() x Grup: Membri Postari: 2,451 Inregistrat pe: 3-January 07 De la: x Membrul Nr.: 35,828 |
eu cu cocalitu' nu le am, da' deloc. si nici masina de paine nu-mi iau, am zis! da' dac-as primi una... ps astept concursu' de decorat torturi De ce, ti-e frica ca n-ai sa te mai desparti de ea cat e ziua de lunga?! -------------------- |
|
|
|
Sep 10 2009, 02:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 86 Inregistrat pe: 10-September 09 De la: prahova Membrul Nr.: 53,769 |
minunat concurs,am timp destul si vad ca avantaj pentru ca cele care fa aluaturi minunate sunt in juriu ,o sa coc ceva pentru acest concurs ,sunt noua pe forum si mi-a facut cu ochiul masina de paine
|
|
|
|
Sep 10 2009, 05:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 103 Inregistrat pe: 6-November 06 De la: Undeva in Timis Membrul Nr.: 34,741 |
la concursul asta ma incumet si eu
si ce daca sunt incepatoare... am ochit deja 2 retete mai trebuie sa ma hotarasc cu care din ele voi participa si mai trebuie sa fac rost si de un aparat foto ca lumea sa pot face poze clare dar pana in weekend le voi rezolva deci o sa vin sigur -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|