2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ingrasa berea?
christina
mesaj Jun 9 2004, 05:40 PM
Trimis la #1

Captain Cook

Grup: Membri
Postari: 394
Inregistrat pe: 9-June 04
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 14,953

Va salut pe toti!
Va rog nu ocoliti intrebarea mea! Spuneti-mi daca vreau sa tin cura de slabire mai pot sa beau bere? Imi place berea foarte mult (beau ocazional), nu suport dulciurile si nici bauturile dulci. Puteti sa-mi dati cateva sfaturi?
Multumesc foarte mult!

--------------------
Ascut cutzitu'
Go to the top of the page

+Quote Post
Deena
mesaj Jun 9 2004, 05:45 PM
Trimis la #2

Master of disaster

Postari: 1,932
Inregistrat pe: 4-April 04
De la: Targoviste (Dambovita)
Membrul Nr.: 13,266

Buna ! Sa stii ca berea ingrasa ceva ........ mai mult decat vinul si mai putin decat tariile (tuica, whiskey etc)..... asa reiese dintr-un tabel cu calorii .....

--------------------
Printesa noastra, Eva Andreea

+Quote Post
christina
mesaj Jun 9 2004, 05:49 PM
Trimis la #3

Captain Cook

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Buna si multumesc pentru raspuns! Stii cumva cu ce aliment ar putea fi comparat? De ex. sa zicem 1/2 de paine, 300 g carne de pui... ?

--------------------
Ascut cutzitu'

+Quote Post
nefer
mesaj Jun 9 2004, 06:28 PM
Trimis la #4

Bucataras

Postari: 160
Inregistrat pe: 2-May 04
De la: Braila (Braila)
Membrul Nr.: 13,941

uhh cam 400 grame carne de vita.Sper sa nu ma insel.dar ingrasa, asa stiam si eu.Ehh bea suc zimbitor

+Quote Post
mimsi
mesaj Jun 9 2004, 08:32 PM
Trimis la #5

Bucataras

Postari: 177
Inregistrat pe: 10-December 02
Membrul Nr.: 5,744

http://www.culturism.ro/alimentatie/calc.php

+Quote Post
christina
mesaj Jun 10 2004, 01:54 PM
Trimis la #6

Captain Cook

Multumesc foarte mult Mimsi!

--------------------
Ascut cutzitu'

+Quote Post
dolo
mesaj Jun 10 2004, 02:09 PM
Trimis la #7

micro Bucatar

Postari: 39
Inregistrat pe: 3-June 04
Membrul Nr.: 14,769

berea ingrasa ingrozitor , cel mai convenabil este vinul alb, dar alcoolul in general trebuie evitat in fazele de slabire. Se poate consuma cu moderatie in faza de mentinere. Pt slabire trebuie consumata doar apa(plata nu carbogazoasa) si ceai neindulcit, strict si fara exceptii....

+Quote Post
christina
mesaj Jun 11 2004, 11:15 AM
Trimis la #8

Captain Cook

Multumesc si... ADIO BERE!!

--------------------
Ascut cutzitu'

+Quote Post
bubulina
mesaj Jun 15 2004, 03:06 PM
Trimis la #9

micro Bucatar

Postari: 33
Inregistrat pe: 10-April 03
Membrul Nr.: 7,315

Si eu am auzit ca berea ingrasa, insa in combinatie cu o mancare buna si plina de calorii. eu beau bere aproape in fiecare seara, ultima masa este cel tarziu la 19.00 si consta intr-o salata mare goala sau cu orez, sau paine neagra uscata si nu m-am ingrasat deloc. Dimpotriva, berea imi taie pofta de rontaiala si am slabit chiar. Am 1,72 m si 56 kg si ma mentin la greutatea asta de cateva luni. In general ma invart in jurul a 58 kg cu scapari de sarbatori sau cand ma apuca crizele de bulimie. Nu fac sport, am o viata SEDENTARA...asta nu inseamna ca nu trebuie sa iau masuri, insa, din experienta mea, tabelele cu calorii sunt o prostie. Conteaza ce mananci, cat si cand manaci.
Pupici!

+Quote Post
Danna
mesaj Jun 16 2004, 08:20 AM
Trimis la #10

Master of disaster

Postari: 1,582
Inregistrat pe: 11-March 03
Membrul Nr.: 6,873

100 ml de bere contine intre 47 - 50 calorii.
Depinde foarte mult si de ce alimente consumi in afara de bere, tinand cont ca si ea la randul ei este considerata tot un aliment.
[addsig]

--------------------
Nu traim pentru a manca, ci mancam pentru a trai.

+Quote Post
christina
mesaj Jun 16 2004, 03:38 PM
Trimis la #11

Captain Cook

Ideea e ca am evitat sa combin berea cu mancarea. Si am observat ca seara, dupa ce mananc o salata, daca beau o bere nu-mi mai este foame. In concluzie inteleg ca nu este un pericol atunci cand vrei sa slabesti sa mai bei o bere (dar nu in combinatie cu mancarea).
Multumesc mult, imi sunteti de un mare ajutor zimbitor. Toate sfaturile voastre le-am luat in seama. Va pup.

--------------------
Ascut cutzitu'

+Quote Post
Deena
mesaj Jun 16 2004, 03:43 PM
Trimis la #12

Master of disaster

Din cate am auzit eu berea ingrasa daca este consumata pe termen lung ....... adica in fiecare zi. deci o bere din cand in cand este ok ....

--------------------

+Quote Post
fata
mesaj Jun 17 2004, 08:22 AM
Trimis la #13

micro Bucatar

Postari: 12
Inregistrat pe: 14-January 02
Membrul Nr.: 1,767

va spun - din proprie experienta - ca berea face burtica. Si mai creaza si dependenta. In cazul meu, am o foame dupa o bere... Iar dupa masa parca ar merge inca o bere...

+Quote Post
Pocahontas
mesaj Jun 19 2004, 12:31 PM
Trimis la #14

in coltzul advers

Grup: Membri de onoare
Postari: 24,480
Inregistrat pe: 6-February 04
De la: stanga la dreapta
Membrul Nr.: 11,709

corect ! berea face burta , si daca e consumata in mod frecvent eu zic ca se ajunge la alcoolism..
[addsig]

+Quote Post
Deena
mesaj Jun 19 2004, 12:59 PM
Trimis la #15

Master of disaster

ASta in primul rand ..... se poate ajunge la dependenta ...

--------------------

+Quote Post
ziziW
mesaj Jun 26 2008, 10:13 AM
Trimis la #16

Big Chef

Postari: 692
Inregistrat pe: 15-October 07
De la: Romanika
Membrul Nr.: 39,260

CITAT(christina @ Jun 9 2004, 06:40 PM) *
Va salut pe toti!
Va rog nu ocoliti intrebarea mea! Spuneti-mi daca vreau sa tin cura de slabire mai pot sa beau bere? Imi place berea foarte mult (beau ocazional), nu suport dulciurile si nici bauturile dulci. Puteti sa-mi dati cateva sfaturi?
Multumesc foarte mult!

Gand la gand cu bucurie, ca si mie imi place, e licoarea mea preferata care ma face fericita sau...beata cum vreti voi si la fel nu suport sucurile sau alte dulciuri .

--------------------

Sei zu den Menschen nett, die du auf dem Weg nach oben triffst, denn wenn du abstürtzt, triffst du sie alle wieder.

+Quote Post
Anomiss
mesaj Jun 26 2008, 12:02 PM
Trimis la #17

Master of disaster

Postari: 4,368
Inregistrat pe: 4-October 07
De la: Micul Paris
Membrul Nr.: 39,074

singura sursa de calorii este alcoolul

"1 E gustoasa, racoritoare, hranitoare si relativ saraca in calorii. Berea nu contine grasimi si zahar. Singura sursa de calorii a berii este alcoolul, care are 7 calorii/g (fata de grasimi, care au 9 calorii/g).
2Berea este o bautura naturala, cu aport mare de vitamine si minerale. Contine cantitati importante de magneziu, seleniu, potasiu, fosfor, biotina si este una dintre cele mai bogate surse de vitamina B.
3 Este o sursa de fibre solubile (rezultate din prelucrarea orzului). Un litru de bere contine aproximativ 20% din cantitatea de fibre recomandata zilnic, iar unele sorturi contin chiar pana la 60%. Acestea ajuta digestia si absorbtia hranei, reducand nivelul de colesterol. Berea nu contine colesterol.
4 Consumul moderat de bere reduce stresul si rata imbolnavirilor de inima."

"O sticla de bere de 500 ml are 225 de Kcalorii, mai putin decat aceeasi cantitate de suc de fructe sau orice bautura racoritoare. Iar in cazul berii fara alcool, aportul caloric este si mai mic (70 Kcalorii/sticla de 1/2 l)."

"Proprietatile nutritive fac din bere una dintre cele mai complete bauturi. Bogata in minerale si vitamine (A, D E, dar mai ales vitaminele din grupa cool.gif, berea are un continut ridicat de acid folic, o substanta esentiala in metabolismul celular, care contribuie la prevenirea anemiei si diminueaza concentratia homocisteinei (considerata un nou factor de risc cardiovascular).
Continutul moderat de alcool (4-5s) creste asa-numitul colesterol bun si actioneaza ca o bariera impotriva colesterolului rau, reducand riscul de infarct si alte boli ale inimii. La femei, intarzie instalarea menopauzei si a efectelor acesteia - osteoporoza."
"In cantitati moderate, berea nu numai ca nu ingrasa, dar chiar te poate ajuta sa-ti pastrezi silueta.
Este diuretica, faciliteaza eliminarea toxinelor si contine fibre solubile, care iti asigura protectie fata de bolile de colon. "
"Motive pentru care bei moderat
1 Alcoolul determina scaderea rapida a nivelului de zahar din sange si stimuleaza apetitul. De asemenea, creeaza dezechilibre energetice (la consumuri mari) si produce senzatia de oboseala.
2 Atunci cand beau, cele mai multe persoane consuma cantitati mari de alimente sarate sau grase, cu nivel ridicat de calorii si colesterol (chipsuri, alune, branzeturi, produse de patiserie, hamburgeri).
3 Alcoolul in exces impiedica si capacitatea organismului de a arde grasimile. In procesul metabolizarii acestuia, ficatul se poate mari si inconjura de grasime - factori care, in timp, determina aparitia unui abdomen "generos", caracteristic marilor bautori de bere.
4 Consumul de alcool provoaca deshidratare si duce la ingerarea de noi cantitati de alcool; in exces, alcoolul impiedica absorbtia vitaminelor"

--------------------
Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!

+Quote Post
any_annette
mesaj Jun 26 2008, 12:05 PM
Trimis la #18

Master of disaster

Postari: 2,641
Inregistrat pe: 29-February 08
De la: Europa
Membrul Nr.: 41,844

Ma duc sa-mi deschid o bere!!!!!!!!!!!

+Quote Post
ziziW
mesaj Jun 26 2008, 12:49 PM
Trimis la #19

Big Chef

Postari: 692
Inregistrat pe: 15-October 07
De la: Romanika
Membrul Nr.: 39,260

Auzi articol:
Berea se prepara din apa, malt, hamei si drojdie, este o bautura naturala, cu o compozitie chimica complexa. Singura sursa importanta de calorii a berii este alcoolul, care metabolizat furnizeaza 7 Kcalorii/g.

Astfel, fiecare sticla de 500 de ml de bere, in functie de % de alcool (au o contributie, dar mica, si restul constituentilor!), aduce un aport suplimentar de 50-300 Kcalorii. Cum pentru un adult normal si sanantos este indicat un consum de 2000-3000 Kcalorii/zi, o sticla de bere nu ar insemna mare lucru. Asadar un mit spulberat!

PS: Practic ne ingrasa altceva. Acest “altceva” este, in functie de individ, unul din factorii urmatori: consumul acesteia seara, consumul mai multor sticle pe zi, consumul concomitent de alimente sarate sau grase, cu nivel ridicat de calorii si colesterol (chipsuri, alune, produse de tip fast food etc), asocierea unui regim de viata sedentar si/sau a unui regim alimentar dezechilibrat, stresul, lipsa practicarii oricarui sport.

--------------------

Sei zu den Menschen nett, die du auf dem Weg nach oben triffst, denn wenn du abstürtzt, triffst du sie alle wieder.

+Quote Post
Otilia
mesaj Jun 26 2008, 12:58 PM
Trimis la #20

Carevasazica...la pensii!

Postari: 2,662
Inregistrat pe: 16-November 02
De la: Printre fiare
Membrul Nr.: 5,451

QUOTE(ziziW @ Jun 26 2008, 02:49 PM) *
PS: Practic ne ingrasa altceva. Acest “altceva” este, in functie de individ, unul din factorii urmatori: consumul acesteia seara, consumul mai multor sticle pe zi, consumul concomitent de alimente sarate sau grase, cu nivel ridicat de calorii si colesterol (chipsuri, alune, produse de tip fast food etc), asocierea unui regim de viata sedentar si/sau a unui regim alimentar dezechilibrat, stresul, lipsa practicarii oricarui sport.

icon_rotf.gif ....

Uuu... daaaa... acel altceva, paraultrarpisicologic si supranatural, pe care mintile noastre de muritori netrebnici n-o sa reuseasca niciodata sa inteleaga....

Nu sunt de acord! cacind io beau mai multe sticle, ma vaz supla... trasa prin inel laugh.gif .... si....

Ce-aveti dom'le cu alunele si chipsele, io-te dom'le tre' sa va luati mereu de alune si chipse.... ce-aveti dom'le cu pensionarii?! tongue.gif

--------------------

Fighting over the internet is like special olympics, no matter if you win, you're still retarded!

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 23rd February 2012 - 02:31 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare