![]() ![]() |
Nov 13 2008, 11:49 AM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,762 Inregistrat pe: 4-August 08 De la: romania Membrul Nr.: 44,554 |
mersi mult raluca. E notat
|
|
|
|
Nov 14 2008, 02:57 AM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,469 Inregistrat pe: 5-August 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 33,173 |
(Tot la Naturalia am gasit, slava domnului, si sare neiodata... Fara legatura cu monti, dar am simtit nevoia sa specific, ca or mai cauta si altii.) Au acolo si chifle integrale, pentru cele care stau prost cu timpul sau inca n-au dat de cap retetelor de piine. Si un otet balsamic natural, singurul fara caramel sau alte rahaturi pe care l-am gasit in tot Bucurestiul. Pentru fetele care tin Oshawa: aici se gasesc o gramada de boabe - de exemplu: http://www.naturalia.ro/catalog/index.php?...b1566caf84508c2 (se vede ca se poate comanda si online). Nu va recomand sa luati de aici lucruri care se gasesc si in supermarketuri, pentru ca aici sint mult mai scumpe (de pilda, uleiul de orez in supermarketuri e vreo 15 lei, aici e 20-22 de lei). Faina integrala de griu nu cumpar de aici, pentru ca am descoperit ca cea mai buna pentru piine e asta: http://www.naturaland.ro/secundare/faina.html (se gaseste pe la diverse supermarketuri, la Mega Image are intotdeauna). -------------------- all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done. |
|
|
|
May 25 2009, 01:56 PM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,469 Inregistrat pe: 5-August 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 33,173 |
Acuma, daca tot reinviam topicul asta, la sugestia lui 2heng si pentru ca merita
La magazinul Leacul am gasit quinoa si sos de soia organic fara zahar. De asemenea, cascavaluri si brinzeturi bio (stiu ca nu-s ontopic, dar poate intereseaza pe cineva) mai ieftine decit cele de la Naturalia. La foarte multe supermarketuri de cartier am gasit inlocuitori de mezeluri din soia Fito Fitt, care nu contin zahar, amidon si alte porcarii. Salam, parizer, drob de ciuperci etc. Mustar bio fara zahar, fara amidon, fara porcarii - la Mega Image (cum arata vedeti aici, ultimul de pe pagina, in dreapta-jos). -------------------- all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done. |
|
|
|
May 26 2009, 01:04 PM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,762 Inregistrat pe: 4-August 08 De la: romania Membrul Nr.: 44,554 |
|
|
|
|
Aug 28 2009, 10:34 AM
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 525 Inregistrat pe: 2-June 09 Membrul Nr.: 51,940 |
Ce topic interesant !
|
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|