Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 9 2009, 05:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatoare Postari: 3,400 Inregistrat pe: 4-June 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 32,302 |
Daca stie cineva vreo prajitura cu spanac (tort de clatite cu spanac, am facut). . . sa-mi dea de veste SUFLEUL CU SPANAC , CIUPERCI si SMANTANA (tava 28 x 20) 2 pungi spanac congelat ( 2x450 gr) 500 gr. ciuperci pleurotus 1 ceapa 300 parmezan ras (2x150 gr) 1 cutie smantana (1x200 gr) 4 oua piper, sare, chili, nucsoara, cimbru/oregano (neaparat), bobite de chimen (destul de multe) Eu pregatesc in wok * Ceapa taiata marunt se « topeste> in putin ulei de masline * Se adauga ciupercile taiate si se lasa la foc mic, acoperite cu capac * Se adauga spanacul congelat (asa cum a fost scos din punga) si se lasa la fiert/decongelat tot acoperit. Ciupercile lasa destula apa asa ca nu se mai adauga apa. * Se stinge focul si se adauga parmezanul ras si mirodeniile * Se bat separat ouale intregi cu smantana si se adauga sare, apoi se rastoarna peste spanac. * In tava unsa, se rastoarna toata aceasta compozitie si se da la cuptor 45 minute la 170 grade (numarul 6 pe aragazul meu minunat romanesc de Satu Mare) In final, arata asa ![]() ![]() -------------------- Rodica
|
|
|
|
May 9 2009, 09:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,404 Inregistrat pe: 29-March 08 Membrul Nr.: 42,358 |
vai rodica ce combinatie nebuna ai facut aici. fix ce imi place mie
-------------------- My stuff...
.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho |
|
|
|
|
|
|
May 11 2009, 08:33 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatoare Postari: 3,400 Inregistrat pe: 4-June 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 32,302 |
Banuiesc ca ai facut-o deja si nu mai ai nevoie de o bucatica de la mine, nu ?
-------------------- Rodica
|
|
|
|
May 11 2009, 03:41 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,404 Inregistrat pe: 29-March 08 Membrul Nr.: 42,358 |
nu, inca nu am facut dar vreau sa o fac saptamana asta ca tare tare imi face cu ochiul
-------------------- My stuff...
.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho |
|
|
|
Feb 9 2010, 12:05 PM
Trimis la
|
|
500 gr (spanac + brocoli) congelate 1 ceapa mica (taiata marunt) 200 gr feta (capra+oaie) rasa pe razatoarea mica 1 cutie "fagaras" (Monor) 70-80 gr. parmezan ras 2 oua batute Piper In spanacul + brocoli decongelate (intr-un vas pe foc) am pus ceapa taiata marunt. Lasat pana a disparut apa. Dat deoparte si adaugat , pe rand, restul. Puse in forme si la cuptor 30 minute Foarte rapid se pregateste Si acum dovezile Scoase din cuptor ![]() - ![]() -------------------- Rodica
|
|
|
|
Feb 9 2010, 02:42 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,743 Inregistrat pe: 5-August 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 33,173 |
Aaaaa, spune-mi, te rog frumos, două chestioare:
- formele alea sînt din ceramică sau din alt material? - le-ai uns/tapetat pe dinăuntru? -------------------- all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done. |
|
|
|
Feb 9 2010, 02:45 PM
Trimis la
|
|
Aaaaa, spune-mi, te rog frumos, două chestioare: - formele alea sînt din ceramică sau din alt material? - le-ai uns/tapetat pe dinăuntru? Raspund repede : - da, din ceramica si sunt grozave - nici macar un strop de unsoare -------------------- Rodica
|
|
|
|
Feb 9 2010, 03:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,743 Inregistrat pe: 5-August 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 33,173 |
M-am îndrăgostit de formele alea... -------------------- all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done. |
|
|
|
Feb 9 2010, 03:36 PM
Trimis la
|
|
Si eu
De cand le-am cumparat le folosesc mereu si la cuptor si la frigider (creme) -------------------- Rodica
|
|
|
|
Feb 9 2010, 07:28 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Members Postari: 195 Inregistrat pe: 31-March 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 50,344 |
Si eu De cand le-am cumparat le folosesc mereu si la cuptor si la frigider (creme) Super ambele retete,poate la primavara le facem si din verdeturi combinate:spanac,stevie,etc. Am luat si eu niste forme din ceramica,nu am incercat inca la cuptor,trebuie luate masuri (sa fie calde,sa le punem in cuptorul rece,etc)? |
|
|
|
Feb 9 2010, 07:37 PM
Trimis la
|
|
Katy, nu necesita nici o pregatire.
Nu le-am uns , nu le-am incalzit inainte , doar le-am umplut si apoi le-am pus in cuptor pe o tavita (ca sa le manevrez mai usor) -------------------- Rodica
|
|
|
|
Feb 11 2010, 11:50 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 465 Inregistrat pe: 1-September 08 De la: Around the world ... Membrul Nr.: 44,924 |
Nu mai mancasem cam de multisor niste spanac asa ca neavand o punga intreaga cu spanac am complectat cu niste brocoli 500 gr (spanac + brocoli) congelate 1 ceapa mica (taiata marunt) 200 gr feta (capra+oaie) rasa pe razatoarea mica 1 cutie "fagaras" (Monor) 70-80 gr. parmezan ras 2 oua batute Piper In spanacul + brocoli decongelate (intr-un vas pe foc) am pus ceapa taiata marunt. Lasat pana a disparut apa. Dat deoparte si adaugat , pe rand, restul. Puse in forme si la cuptor 30 minute Foarte rapid se pregateste Si acum dovezile Scoase din cuptor ![]() - ![]() Clar m-am indragostit -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|
||