Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
May 9 2009, 05:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatoare Postari: 4,813 Inregistrat pe: 4-June 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 32,302 |
Daca stie cineva vreo prajitura cu spanac (tort de clatite cu spanac, am facut). . . sa-mi dea de veste SUFLEUL CU SPANAC , CIUPERCI si SMANTANA (tava 28 x 20) 2 pungi spanac congelat ( 2x450 gr) 500 gr. ciuperci pleurotus 1 ceapa 300 parmezan ras (2x150 gr) 1 cutie smantana (1x200 gr) 4 oua piper, sare, chili, nucsoara, cimbru/oregano (neaparat), bobite de chimen (destul de multe) Eu pregatesc in wok * Ceapa taiata marunt se « topeste> in putin ulei de masline * Se adauga ciupercile taiate si se lasa la foc mic, acoperite cu capac * Se adauga spanacul congelat (asa cum a fost scos din punga) si se lasa la fiert/decongelat tot acoperit. Ciupercile lasa destula apa asa ca nu se mai adauga apa. * Se stinge focul si se adauga parmezanul ras si mirodeniile * Se bat separat ouale intregi cu smantana si se adauga sare, apoi se rastoarna peste spanac. * In tava unsa, se rastoarna toata aceasta compozitie si se da la cuptor 45 minute la 170 grade (numarul 6 pe aragazul meu minunat romanesc de Satu Mare) In final, arata asa ![]() ![]() |
|
|
|
May 9 2009, 09:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,419 Inregistrat pe: 29-March 08 Membrul Nr.: 42,358 |
vai rodica ce combinatie nebuna ai facut aici. fix ce imi place mie
-------------------- Happybags-gentute unicate, handmade
.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho |
|
|
|
|
|
|
May 11 2009, 08:33 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatoare Postari: 4,813 Inregistrat pe: 4-June 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 32,302 |
Banuiesc ca ai facut-o deja si nu mai ai nevoie de o bucatica de la mine, nu ?
|
|
|
|
May 11 2009, 03:41 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,419 Inregistrat pe: 29-March 08 Membrul Nr.: 42,358 |
nu, inca nu am facut dar vreau sa o fac saptamana asta ca tare tare imi face cu ochiul
-------------------- Happybags-gentute unicate, handmade
.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho |
|
|
|
Feb 9 2010, 12:05 PM
Trimis la
|
|
500 gr (spanac + brocoli) congelate 1 ceapa mica (taiata marunt) 200 gr feta (capra+oaie) rasa pe razatoarea mica 1 cutie "fagaras" (Monor) 70-80 gr. parmezan ras 2 oua batute Piper In spanacul + brocoli decongelate (intr-un vas pe foc) am pus ceapa taiata marunt. Lasat pana a disparut apa. Dat deoparte si adaugat , pe rand, restul. Puse in forme si la cuptor 30 minute Foarte rapid se pregateste Si acum dovezile Scoase din cuptor ![]() - ![]() |
|
|
|
Feb 9 2010, 02:42 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,912 Inregistrat pe: 5-August 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 33,173 |
Aaaaa, spune-mi, te rog frumos, două chestioare:
- formele alea sînt din ceramică sau din alt material? - le-ai uns/tapetat pe dinăuntru? -------------------- all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done. |
|
|
|
Feb 9 2010, 02:45 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2010, 03:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,912 Inregistrat pe: 5-August 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 33,173 |
M-am îndrăgostit de formele alea... -------------------- all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done. |
|
|
|
Feb 9 2010, 03:36 PM
Trimis la
|
|
Si eu
De cand le-am cumparat le folosesc mereu si la cuptor si la frigider (creme) |
|
|
|
Feb 9 2010, 07:28 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Members Postari: 195 Inregistrat pe: 31-March 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 50,344 |
Si eu De cand le-am cumparat le folosesc mereu si la cuptor si la frigider (creme) Super ambele retete,poate la primavara le facem si din verdeturi combinate:spanac,stevie,etc. Am luat si eu niste forme din ceramica,nu am incercat inca la cuptor,trebuie luate masuri (sa fie calde,sa le punem in cuptorul rece,etc)? |
|
|
|
Feb 9 2010, 07:37 PM
Trimis la
|
|
Katy, nu necesita nici o pregatire.
Nu le-am uns , nu le-am incalzit inainte , doar le-am umplut si apoi le-am pus in cuptor pe o tavita (ca sa le manevrez mai usor) |
|
|
|
Feb 11 2010, 11:50 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 522 Inregistrat pe: 1-September 08 De la: Around the world ... Membrul Nr.: 44,924 |
Nu mai mancasem cam de multisor niste spanac asa ca neavand o punga intreaga cu spanac am complectat cu niste brocoli 500 gr (spanac + brocoli) congelate 1 ceapa mica (taiata marunt) 200 gr feta (capra+oaie) rasa pe razatoarea mica 1 cutie "fagaras" (Monor) 70-80 gr. parmezan ras 2 oua batute Piper In spanacul + brocoli decongelate (intr-un vas pe foc) am pus ceapa taiata marunt. Lasat pana a disparut apa. Dat deoparte si adaugat , pe rand, restul. Puse in forme si la cuptor 30 minute Foarte rapid se pregateste Si acum dovezile Scoase din cuptor ![]() - ![]() Clar m-am indragostit -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|
||