4 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tare trist-povestea Mirelei, ...putea fi oricare dintre noi
Noe
mesaj Sep 7 2006, 09:18 PM
Trimis la #1

azi zambesc nemotivat

Grup: Membri de onoare
Postari: 2,076
Inregistrat pe: 13-August 04
De la: Bucharest / dreamworld
Membrul Nr.: 16,283

Dragelor si dragilor, de obicei nu popularizez astfel de cazuri, insa povestea Mirelei e cu atat mai trista cu cat ea este asa de tanara si frumoasa, si isi pastreaza optimismul intr-o situatie in care multi dintre noi am fi distrusi...

Mirela si sotul ei au fost accidentati grav in timp ce se indreptau spre mare, pe motocicleta. Iata cum povesteste persoana care a aflat prima de accidentul ei (pe un alt forum):

"A fost frumos odata....s'a sfarsit..
Parea ca a reusit sa treaca hopul..era fericita ca reusise sa ia licenta cu brio..apoi fericita ca avea cateva zile libere,s'a hotarat sa plece la mare sa uite de tot si de toate....dar ..dar....s'au spulberat toate visele...
S'a intamplat nenorocirea....iubita noastra barbye (edit: Barbye este nick-ul Mirelei pe forumul desprecopii.com)....a avut un accident si a ajuns la spital..cu splina deplasata si fractura de coloana...

am sunat'o azi..era in salvare..urlaaaa de durere..abia am reusit sa'i spun cine sunt.m'a bufnit plansul si incercam sa'mi musc limba sa nu simta ca plang..o imbarbatam..daca pot spune asa ceva..nu reuseam sa'i acopar tipetele de durere..a fost groaaznic..dar i'am promis ca o sun mai pe seara..am sunat'o era bucuroasa ca am sunat'o..i'am spus ca sunt eu cea care o mai sunase si in salvare..nu isi mai amintea..dar i'am explicat..

Mi'a explicat ca are coloana rupta si ca nu'si simte picioarele de loc..splina e deplasata..are dureri cumplite..plangea si imi spunea ..sa ma rog macar sa reuseasca sa mearga..
I'am spus ca o sa ma rog zi si noapte pentru sufletul ei bun..si ca o sa va anunt pe voi fetelor care ati incurajat'o si inainte ..sa nu o lasam..sa luptam pentru ea.Povestea nu se sfarseste aici..... trebuie sa facem ceva sa o ajutam.. e atat de frumosa si tanara...atat de tanara...offff..."

Trec peste detaliile cu cei de pe ambulanta care au cerut 100 euro, respectiv 9 mil pentru a-i transporta pe cei doi de la Medgidia la Bucuresti, trec peste nepasarea cu care este tratata in spital de catre asistente, escarele pe care le-a facut deja dupa numai o saptamana, ...

Ceea ce conteaza este ca Mirela e tanara, optimista, insa are nevoie de tot ajutorul posibil....

Puteti vedea poze din spital cu Mirela AICI si AICI ; sunt triste, stiu, Mirela a slabit enorm de cand e in spital, dar isi pastreaza zambetul pe buze....poate nu isi da seama ce i se intampla, sau poate acesta e modul ei de a arata ca e puternica.

Stiu ca vor exista dintre voi unii care nici macar nu vor citi povestea Mirelei, o oarecare ..o necunoscuta care a avut ghinon; stiu ca vor fi unii care vor vrea sa ajute insa nu vor putea; dar sunt sigura ca vor fi si mai multi care, dupa ce ii vor citi povestea si o vor vedea in poze (sau chiar in realitate, cine e in BUC),
vor dori sa o ajute...cu putin, cu mult, cu oricat.

Postez aici contul surorii ei

BCR - sucursala: agentia Bagdasar,

pt. lei:
RO38RNCB0075058689710001

pt. euro:
RO11RNCB0075058689710002

Contul este pe numele sorei ei, ILAS CRISTINA.

si va rog, daca aveti timp, sa intrati si pe link-urile urmatoare unde deja s-au demarat alte actiuni, pentru Mirela:

Aici, mai multe detalii despre donatii, inclusiv prin pay-pal si alte 'mijloace'

si

Aici, detalii despre evolutia Mirelei, vizitele la spital si rugaciunile pentru ea

Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca pana la capat si va doresc numai bine! floare.gif

--------------------
"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."
Go to the top of the page

+Quote Post
Noe
mesaj Sep 7 2006, 09:19 PM
Trimis la #2

azi zambesc nemotivat

si aici, ce povesteste alt membru DC care a vorbit cu ea:

"Am sunat-o adineaori pe Mirela... M-a impresionat profund... am multe de invatat de la ea. Este un munte de optimism, de credinta, de bunatate. Vorbea cu naturalete, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat...mi-a spus ca nu vrea sa ii supere pe cei din jur, si ca nici nu ii place sa ii vada plangand. Dr-ii i-au spus ca nu va mai putea merge niciodata, sa fie multumita ca traieste, i-au mai spus ca nu poate fi operata (cel putin deocamdata), deoarece impactul respectiv i-a afectat destul de rau plamanul, asa ca o vor pune pe aparat respirator. Mai este de asemenea o problema foarte grava cu splina, care a fost desprinsa...nu stiu, nu ma pricep sa explic in termeni medicali, dar am inteles ca nu e bine deloc.

Accidentul s-a petrecut la Medgidia... o depasire, pe contrasens... un sofer neatent care venea din spatele lor si... au fost proiectati pe partea cealalta a soselei. erau pe motocicleta... Cel care conducea motorul s-a ales cu coaste rupte, fractura de clavicula si traumatism cerebral minor. In schimb, Barbye a platit scump... prea scump.
In timp ce o scoteau de acolo, tensiunea ii scazuse la 4, dar ea era ingrijorata pentru baiatul care conducea, daca este bine. Fara cuvinte...

Are rani pe tot corpul, arsuri pe maini (nu intelegea nici ea de unde, caci nu-si mai amintea nimic). Vin asistentele si o "intorc" la fiecare 2 ore, caci ea nu se poate misca. Are fractura la coloana, practic este rupta in doua, a pierdut si din maduva. In plus, i s-a umflat si piciorul (desi ea nu simte absolut nimic), se pare ca a suferit si alte fracturi, in afara de cele la coloana, asa ca i l-au pus in gips. O doare cand respira, de fapt o doare tot timpul, si totusi vorbeste ca un om care isi doreste cu disperare sa mearga din nou. Spunea ca nu concepe sa nu-si poata castiga painea singura. In timp ce vorbeam, ma intreba mereu daca nu-mi consum prea multi bani cu convorbirea pe mobil. Mi-au dat lacrimile...

Este internata la et. 8, sectia neurochirurgie, salon 806. Am intrebat-o daca o deranjeaza vizitele, mi-a raspuns ca nu-i nici o problema, atat timp cat nu vede pe cineva plangand. E si normal, am inteles-o...

Si, inca ceva... tot vorbind, am aflat ca pe 4 septembrie este ziua ei. Implineste 29 de ani. As vrea mult de tot sa merg sa o vad, am sa fac tot posibilul... daca vin si alte fete, se va bucura, sunt sigura, chiar daca nu va cunoaste...

Iti zic dinainte, la multi ani, Barbye... fie ca visul tau de a merge din nou sa se indeplineasca..."

--------------------

+Quote Post
Noe
mesaj Sep 7 2006, 09:26 PM
Trimis la #3

azi zambesc nemotivat

Maine la 7 dimineata, ora Romaniei, prietenii virtuali ai Mirelei vor spune toti Tatal Nostru pentru ea; maine Mirela intra in operatie

eu una o sa fiu treaza la ora 7 si o sa ma rog pentru ea...

--------------------

+Quote Post
Claudita
mesaj Sep 7 2006, 10:34 PM
Trimis la #4

Captain Cook

Grup: Membri
Postari: 413
Inregistrat pe: 14-March 06
De la: sua
Membrul Nr.: 30,795

DOAMNE-AJUTA!

+Quote Post
Claudita
mesaj Sep 7 2006, 10:38 PM
Trimis la #5

Captain Cook

Postari: 413
Inregistrat pe: 14-March 06
De la: sua
Membrul Nr.: 30,795

care ati folosit Pay-Palul pentru transfer de bani ziceti aici pe scurt ca eu nu am timp de cercetat

eu am paypal pentru ca am mai cumparat de pe Ebay

Doamne ajut-o

+Quote Post
claudia_ash
mesaj Sep 7 2006, 10:43 PM
Trimis la #6

Big Chef

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-January 04
De la: israel
Membrul Nr.: 11,401

icon_frown.gif eusa_pray.gif

--------------------

+Quote Post
Noe
mesaj Sep 7 2006, 10:57 PM
Trimis la #7

azi zambesc nemotivat

fetelor, va multumesc mult ca ati citit...orice gand bun, orice rugaciune ii vor fi de folos Mirelei

cat despre pay-pal eu stiu ca trebuie sa ai un cont la ei, dupa care mergi la Optiunea Send Money si introduci adresa de mail a destinatarului; in cazul Mirelei, banii trimisi prin pay-pal sunt colectati de doi moderatori de pe desprecopii.com : Veve, cu adresa: hippodancer@gmail.com si Oana B cu adresa: ovidiu_m_b@yahoo.com; ele vor avea grija ca banii sa ajunga in posesia Mirelei..Mi se pare destul de usor asa, si imi pare rau ca in RO inca nu e disponibil pay-pal-ul, asa ca ma asteapta niste drumuri pe la banci..

AICI au fost date adresele pentru pay-pal

pupic.gif

--------------------

+Quote Post
Bogdana
mesaj Sep 7 2006, 11:18 PM
Trimis la #8

Master of disaster

Postari: 8,527
Inregistrat pe: 11-November 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 28,786

am sa ma rog si eu dimineata la 7 pentru ea, impreuna cu voi, stiu ca o rugaciune face mult in asemenea situatii, sper sa treaca cu bine peste operatie si Dumnezeu sa o aiba in paza!

--------------------
Asa, si?

+Quote Post
Noe
mesaj Sep 7 2006, 11:29 PM
Trimis la #9

azi zambesc nemotivat

(Bogdana @ Sep 8 2006, 12:18 AM) [snapback]246524[/snapback]

am sa ma rog si eu dimineata la 7 pentru ea, impreuna cu voi, stiu ca o rugaciune face mult in asemenea situatii, sper sa treaca cu bine peste operatie si Dumnezeu sa o aiba in paza!

Bogdana, pupic.gif

--------------------

+Quote Post
bebemik
mesaj Sep 7 2006, 11:34 PM
Trimis la #10

mika si rea

Postari: 2,844
Inregistrat pe: 21-December 05
De la: there....
Membrul Nr.: 29,506

ma alatur si eu......

--------------------

©Kmy

Fan n_puiu!

+Quote Post
Noe
mesaj Sep 7 2006, 11:39 PM
Trimis la #11

azi zambesc nemotivat

(bebemik @ Sep 8 2006, 12:34 AM) [snapback]246529[/snapback]

ma alatur si eu......

pupic.gif

(s-a hotarat ora 7 dimineata, pentru ca la 8 intra in operatie)

--------------------

+Quote Post
apascaritei mari...
mesaj Sep 8 2006, 04:35 AM
Trimis la #12

genuine passion for food

Postari: 950
Inregistrat pe: 27-September 05
De la: Los Angeles
Membrul Nr.: 27,728

Ma bucur ca pe forumul asta mai sint si fete credincioase care cred in puterea rugaciunii. Am vazut-o in poza pe Mirela, tinara si frumoasa. Bine ca m-am uitat la mesajul asta, ma alatur si eu lantului de rugacine.
De o saptamina sint si eu cu mama mea prin spitale, la urgenta si sala de reanimare avind un infarct urit si am simtit umbra mortii, sper din toata inima ca Dumnezeu se indura atit de Mirela cit si de mama mea.
Voi fi acolo alaturi de voi fetelor!!!!!!!!
God Bless All Of You!

--------------------
A good meal ought to begin with hunger.

+Quote Post
Happy.
mesaj Sep 8 2006, 06:24 AM
Trimis la #13

Supercalifragilistic!!!

Postari: 8,845
Inregistrat pe: 10-August 05
Membrul Nr.: 26,306

Azi e cruce rosie in calendar. Sunt convinsa ca Sfanta Fecioara o va ajuta!

--------------------

+Quote Post
Alis
mesaj Sep 8 2006, 06:28 AM
Trimis la #14

Master of disaster

Postari: 2,677
Inregistrat pe: 16-December 03
De la: Israel
Membrul Nr.: 10,626

Doamne ajut-o eusa_pray.gif

--------------------

+Quote Post
IANA
mesaj Sep 8 2006, 07:45 AM
Trimis la #15

Captain Cook

Postari: 232
Inregistrat pe: 26-May 04
De la: Cluj-Napoca (Cluj)
Membrul Nr.: 14,540

Acum am aflat de aceasta tragedie. Sunt alaturi de Mirela cu sufletul si gindul si sper ca operatia se va termina cu bine.
Doamne-ajuta !

+Quote Post
Monika@USA
mesaj Sep 8 2006, 08:11 AM
Trimis la #16

Eye of the Storm

Postari: 837
Inregistrat pe: 19-May 04
De la: Pacific NorthWest USA
Membrul Nr.: 14,337

M-am rugat pentru Mirela, sper ca operatia sa fi reusit, si sa se refaca !!

PS.
Desi nu pot sa nu ma intreb : de ce o opereaza la 1 saptamina (cel putin) de la accident ?
De ce au lasat-o sa slabeasca asa de mult ??? Daca nu se poate hrani de ce nu o hranesc intravenos ?
Ce fel de ingrijire ii acorda de are escare deja ? O repozitioneaza la 2 ore (cel mult) ?

--------------------
Nihil Sine Deo
user posted image

+Quote Post
Noe
mesaj Sep 8 2006, 08:51 AM
Trimis la #17

azi zambesc nemotivat

fetelor, va multumesc mult ca va ganditi la Mirela si va rugati pentru ea!

Monika:o opereaza atat de tarziu pentru ca a avut problema cu un plaman si era riscant sa o opereze imediat; cat despre escare- le-a facut aproape imediat dupa ce au adus-o la Buc pentru ca in ambulanta au tinut-o pe o targa de plastic, cu nimic sub ea...a transpirat si situatia s-a inrautatit in Buc: fetele care au vizitat-o nu prea au vazut asistentele sa o intoarca la 2 ore, asa cum ar trebui, i-au mai dus ele creme, i-au mai facut masaj la maini, etc..dar degeaba daca noaptea e singurica si nu are cine sa se ocupe...

ea se poate hrani, insa nu are deloc pofta de mancare; din cate stiu, a ajuns la 40 de kilograme...

daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitie

in acest moment Mirela este in operatie, au luat-o la 9 fara 10...

Doamne Ajut-o!

P.S. Maria, sanatate multa mamei tale!

--------------------

+Quote Post
stella
mesaj Sep 8 2006, 09:37 AM
Trimis la #18

Ajutor de bagator de seama

Postari: 10,110
Inregistrat pe: 29-January 06
De la: Europa
Membrul Nr.: 30,088

din tot sufletul ii doresc sa se refaca, si poate ca azi fiind mare sarbatoare la ortodoxi, s-o ajute
sf maria.

--------------------
Fan n_puiu for ever

+Quote Post
Noe
mesaj Sep 8 2006, 09:46 AM
Trimis la #19

azi zambesc nemotivat

(stella @ Sep 8 2006, 10:37 AM) [snapback]246604[/snapback]

din tot sufletul ii doresc sa se refaca, si poate ca azi fiind mare sarbatoare la ortodoxi, s-o ajute
sf maria.

stella, pupic.gif

--------------------

+Quote Post
V.LIVIA
mesaj Sep 8 2006, 10:33 AM
Trimis la #20

Academic Chef

Postari: 1,087
Inregistrat pe: 15-June 06
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 32,498

Maria imi doresc ca mama ta sa-si revina.
Pentru Mirela nu pot sa fac decat sa ma rog din tot sufletul ca sa fie bine. Dupa cum au spus si alte fete azi e Sf Marie mica si sper sa-i fie alaturi si sa o ajute.
Astept cu nerabdare vesti bune.
Va pup si ma bucur ca am gasit asa suflete pe culinar. pupic.gif floare.gif

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

4 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 06:13 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare