![]() ![]() |
Feb 26 2010, 11:58 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,677 Inregistrat pe: 6-November 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 55,043 |
Am fost cu examenele si acum un mare necaz s-a abatut asupra fam mele . Tatal meu a facut duminica noaptea un atac cerebral si e in coma de gradul 4 de luni de la ora 6:00 Eu sunt in stare de soc , nu pot sa.mi revin , inca nu constientiez ca in cateva zile el nu o sa mai fie. Nu exista nici o sansa ne-au zis doctorii E la terapie intensiva . Inima ii mai functioneza si nu il pot deconecta de la aparate , asteapta sa ii cedeze inima. Sunt intr-un stres maxim . Ne pot suna oricand sa ne dea vestea Parca nu sunt impacata , traiesc continuu cu impresia ca medicii nu au facut ce trebuia , m.am certat cu asistentele de la terapie intensiva , nu mai am rabdare cu nimeni De ce mi se intampla asa ceva ? A fost totul atat de brusc . Eu am venit in weekend acasa si cand am plecat duminica seara imi amintesc ca stateam in cumpana daca sa mai plec duminica sau sa plec luni dimineata ..si in final am plecat la 9 seara aproape . El l-a 1:00 a facut atacul cerebral . Noroc ca l-a sunat pe unchiul meu si a venit salvarea! A apucat sa faca asta! L.am vazut tare ciudat weekendul asta si imi tot zicea ca moare ,dar nu l-am luat in serios , chiar glumeam pe seama asta. Cand am plecat mi-a batut in geam la masina sa deschid si m-a intrebat cand ne mai vedem . Ceea ce el nu ma intreaba niciodata ! Nu stiu ce sa mai fac ... Acest mesaj a fost editat de Rubia: Feb 26 2010, 11:58 AM -------------------- " Medicul uman salveaza omul , medicul veterinar salveaza omenirea. "
|
|
|
|
Feb 26 2010, 12:08 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,755 Inregistrat pe: 29-October 05 De la: Netherland Membrul Nr.: 28,549 |
Draga Rubia , nu stiu ce as putea spune ca sa te imbarbatez .Iti doresc sa fi puternica sa poti trece peste greutati , D-zeu sa aiba in paza familia ta , sa va dea la toti putere sa treceti peste aceste momente.Stiu cum este sa pierzi pe cineva drag si mai ales sa stii ca viata lui/ ei e numarata in secunde sau zile.
Te imbratisez cu drag si sper ca D-zeu sa faca o minune in ceea ce priveste viata tatalui tau.Te pup -------------------- lI fall asleep thinking of you.
Dreaming of things i wish were true. As i wake i shed a tear, Cause i awake without you here. Sheherezada for you! BEETJE CHIQUEwww.Beetjechique.nl |
|
|
|
|
|
|
Feb 26 2010, 12:28 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 421 Inregistrat pe: 9-October 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 54,249 |
-------------------- |
|
|
|
Feb 26 2010, 12:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,505 Inregistrat pe: 20-March 06 De la: buzau Membrul Nr.: 30,859 |
Mai ai pe cineva, mama, frati/surori? |
|
|
|
Feb 26 2010, 12:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,257 Inregistrat pe: 21-October 09 Membrul Nr.: 54,502 |
Un gand bun si de la mine! -------------------- |
|
|
|
Feb 26 2010, 12:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,527 Inregistrat pe: 11-November 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 28,786 |
rubia, orice ti-ar spune cineva acum ar fi prea putin ca sa te ajute cumva
dar trebuie sa fii tare! poate cine stie, isi revine, au mai fost cazuri! mergi la el la spital si vorbeste cu el, si spune-i tot ce nu i-ai spus vreodata si ai fi vrut, macar vei fi impacata cu tine din punctul asta de vedere eu nu am avut ocazia Acest mesaj a fost editat de Bogdana: Feb 26 2010, 12:35 PM -------------------- Asa, si?
![]() |
|
|
|
Feb 26 2010, 12:34 PM
Trimis la
|
|
![]() ETE FLEOSHC!! Grup: Membri Postari: 6,945 Inregistrat pe: 1-October 07 De la: din spatiu Membrul Nr.: 38,987 |
Fetelor , nu am mai aparut de mult pe aici . Am fost cu examenele si acum un mare necaz s-a abatut asupra fam mele . Tatal meu a facut duminica noaptea un atac cerebral si e in coma de gradul 4 de luni de la ora 6:00 Eu sunt in stare de soc , nu pot sa.mi revin , inca nu constientiez ca in cateva zile el nu o sa mai fie. Nu exista nici o sansa ne-au zis doctorii E la terapie intensiva . Inima ii mai functioneza si nu il pot deconecta de la aparate , asteapta sa ii cedeze inima. Sunt intr-un stres maxim . Ne pot suna oricand sa ne dea vestea Parca nu sunt impacata , traiesc continuu cu impresia ca medicii nu au facut ce trebuia , m.am certat cu asistentele de la terapie intensiva , nu mai am rabdare cu nimeni De ce mi se intampla asa ceva ? A fost totul atat de brusc . Eu am venit in weekend acasa si cand am plecat duminica seara imi amintesc ca stateam in cumpana daca sa mai plec duminica sau sa plec luni dimineata ..si in final am plecat la 9 seara aproape . El l-a 1:00 a facut atacul cerebral . Noroc ca l-a sunat pe unchiul meu si a venit salvarea! A apucat sa faca asta! L.am vazut tare ciudat weekendul asta si imi tot zicea ca moare ,dar nu l-am luat in serios , chiar glumeam pe seama asta. Cand am plecat mi-a batut in geam la masina sa deschid si m-a intrebat cand ne mai vedem . Ceea ce el nu ma intreaba niciodata ! Nu stiu ce sa mai fac ... Rubia, imi pare rau sa aud ca treci prin aceste momente. Din nefericire in cazurile atacurilor cerebrale, medicii nu prea pot face mare lucru.Nu poti invinui medicii, asa i-a fost sa fie.Consoleaza-te cu ideea ca nu sufera si incearca sa te impaci cu ea.Cred ca este cumplit de greu si iti doresc multa putere sa infrunti zilele care vor urma.Te pup! Acest mesaj a fost editat de SANDI: Feb 26 2010, 12:34 PM |
|
|
|
Feb 26 2010, 12:52 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,285 Inregistrat pe: 5-May 09 De la: pe ici pe colo Membrul Nr.: 51,265 |
TINE TE TARE SI ROAGA TE!!
suntem toate alaturi de tine si mai ales eu caci si la mine va urma MAMA.... Cind prietena mea cea mai buna a facut acel cumplit AVC in urma caruia am si pierdut o M AM DUS LA SPITAL SI AM VORBIT SI I AM SPUS TOT CE NU I SPUSESEM AJUTA MULT ACEST LUCRU SI PE TINE SI PE EL......SPUNE I CIT DE MULT IL IUBESTI SI MOBILIZEAZA L SA SE LUPTE SA VINA PRINTRE NOI CU SPERANTA CA O SA FIE BINE CM Acest mesaj a fost editat de carmaw: Feb 26 2010, 12:57 PM |
|
|
|
Feb 26 2010, 01:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,080 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
Rubia, cuvintele nu pot exprima mereu ceea ce dorim .
Iti doresc multa forta si curaj . -------------------- |
|
|
|
Feb 26 2010, 01:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 171 Inregistrat pe: 25-January 09 De la: prahova Membrul Nr.: 48,405 |
Si eu iti urez multa forta si putere si am sa ma rog si eu la Dumnezeu sa te ajute sa treci peste aceste momente grele!
|
|
|
|
Feb 26 2010, 01:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,677 Inregistrat pe: 6-November 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 55,043 |
Fetelor , nu mai este nici o sansa
A facut atac cerebral vascular hemoragic . Hemoragia este la nivelul intregului creier . Medicii au spus doar : pregatiti-va cu toate cele necesare pt inmormantare. Il tin conectat la aparate de acum 5 zile . Daca i le-ar deconecta a murit. Este in coma profunda , nu aude absolut nimic . Nu mai are simturi absolut deloc . Organele i se distrug incetul cu incetul . Dar inima ii este tare si cand ii va ceda inima se vor decupla si aparatele . Ei nu au dreptul sa i le deconecteze . Nu am putut intra sa-l vad Am stat in usa . Mi s-au inmuiat picioarele si m-au luat ametelile. Nu pot sa vad atatia oameni acolo cum se zbat intre viata si moarte . Ma consolez cu ideea ca nu simte nici o durere . El cerebral e mort . Doar inima ii mai bate. Pulsul ii scade de la o zi la alta . Daca prima zi avea 147 , ieri avea 52 Tresar la fiecare apel , ma gandesc ca e de la spital . Am cerut sa nu treaca prin autopsie dupa deces , dar nu va fi posibil . Ne-am pregatit cu locul in cimitir si hainele pt inmormantare . Eu i le-am ales special pt el Eu simt ca o iau razna . Ieri am dus preotul sa ii citeasca ceva , cat timp e in viata . Am considerat ca asa e cel mai bine . M-am rugat toata noaptea dinainte sa nu moara pana nu duc preotul . Mie mi-a mai ramas mama si cele 2 bunici . Frati nu am ... Mama tatalui are 86 de ani si a trebuit sa o duc sa-l vada . Nu am vrut s-o fac pt ca-i bolnava cu inima si nu vreau sa se intample ceva si cu ea , dar am considerat ca fiind mama e de datoria mea sa-l duc ca sa fie impacata ca l-a vazut . El nici nu e tatal meu biologic . Imi e tata vitreg , dar m-a crescut de la 10 ani si il consider tatal meu . Pt ca pe tatal meu biologic l-am vazut de 4 ori in viata mea si nu a avut nici un gest de tata cand m-a vazut . Eram ca 2 straini. Nu stiu daca o sa rezist E primul deces in familie si a fost si total neasteptat . Il cheama Ionel ( numele de botez ) Va multumesc ca sunteti alaturi de mine! Nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu acum . -------------------- " Medicul uman salveaza omul , medicul veterinar salveaza omenirea. "
|
|
|
|
Feb 26 2010, 01:35 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,285 Inregistrat pe: 5-May 09 De la: pe ici pe colo Membrul Nr.: 51,265 |
sa va ajute dumnezeu!!
|
|
|
|
Feb 26 2010, 01:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 125 Inregistrat pe: 14-February 09 De la: Constanta Membrul Nr.: 49,004 |
Sa gasesti in tine puterea de a trece prin toate incercarile vietii! Doamne ajuta!
|
|
|
|
Feb 26 2010, 02:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,813 Inregistrat pe: 28-July 07 De la: or.Chisinau,Republica Moldova Membrul Nr.: 38,394 |
Rubia acum iti doresc putere si sanatate sa treceti peste asta, TREBUIE sa fii puternica sa treci peste toate .
Ai grija de tine , de mama si bunici ele au nevoie de sustinerea ta. Acest mesaj a fost editat de Edi: Feb 26 2010, 02:38 PM |
|
|
|
Feb 26 2010, 02:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
N-am vrut sa citesc asta, si am rezistat cat am putut! Dar, cum ma vezi, nu am rezistat!
Nici pentru tine care meriti sprijini, nici pentru ai tai, care merita o rugaciune in plus! Fii tare si curajoasa, ca ai tai au nevoie de tine! Eu sunt alaturi de tine! -------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
Feb 26 2010, 03:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
Rubia, incearca sa tii sufletul in mama si bunici si sa te gandesti cu drag la momentele in care ati fost fericiti cu tatal tau astfel vei avea o gandire pozitiva si va fi placut sa te gandesti la el.Multa forta iti doresc.
|
|
|
|
Feb 26 2010, 03:06 PM
Trimis la
|
|
![]() zen Grup: Membri Postari: 3,241 Inregistrat pe: 13-October 06 De la: Ardeleanca din Reghin,acum in capitala Membrul Nr.: 34,351 |
Rubia,ma alatur si eu fetelor care te sustin si incurajeaza,si sunt alaturi de tine
-------------------- Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
|
|
|
Feb 26 2010, 03:11 PM
Trimis la
|
|
![]() abcd...urs! Grup: Membri Postari: 4,041 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: ...pana la... Membrul Nr.: 41,425 |
Rubia, draga mea, sunt langa tine sufleteste si ma rog sa ai putere!
-------------------- |
|
|
|
Feb 26 2010, 03:59 PM
Trimis la
|
|
![]() o mamica fericita Grup: Membri Postari: 2,232 Inregistrat pe: 4-December 07 De la: galati Membrul Nr.: 40,197 |
Rubia,draga mea,fii tare!Inteleg perfect prin ce treci;eu am fost in situatia asta de doua ori,cu ambii parinti,acum aproape 9 ani cu mama si in urma cu sase luni cu tatal meu.
Eu m-am consolat cu gandul ca nu au mai suferit! Ai grija de tine!Ai putere! -------------------- |
|
|
|
Feb 26 2010, 03:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Administratori Postari: 8,001 Inregistrat pe: 7-February 06 De la: cu curca la raze Membrul Nr.: 30,225 |
Rubia, sa-ti dea Dumnezeu putere! Inima mea e alaturi de tine
-------------------- Guvi's
Fan n_puiu Lord, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill because they pushed me too far |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|