> 

Rugaminte postare la topicul "Ce dulciuri gatim astazi":

Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!

 
Reply to this topicStart new topic
> placinta de bostan
Lizura
mesaj Oct 15 2006, 07:43 PM


a dancing miracle...


Grup: Membri
Postari: 3,318
Inregistrat pe: 10-January 06
De la: CA
Membrul Nr.: 29,765



Pentru ca mi-e pofta de placinta de bostan vreau sa va intreb daca aveti vreo reteta buna de placinta de bostan romaneasca autentica cu foi si nu americana...


--------------------
If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with. - Michael Jackson-
http://www.mjquotes.com/quotes.htm
Go to the top of the page
 
+Quote Post
yta
mesaj Oct 15 2006, 08:55 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 290
Inregistrat pe: 1-March 06
Membrul Nr.: 30,592



Eu bostanul,dovleacul,il fac cu foaie frageda.Frageda in prima zi ca dupa ,se inmoaie de se topeste in gura...Astfel:1 masura apa ,1 masura ulei(unt,margarina),un praf sare iar faina...cit cuprinde icon_biggrin.gif Foile le intind ajutindu-ma de faina.Se ruleaza.Iese ca un strudel.Si o chestie care imi place...s-o las mai multicel in cuptor sa se rumeneasca bine...dovleacul un pic ars e bestial.Cred ca la placinta de dovleac a Pocai am pus o mostra.

Cred ca ar merge bine si cu foile de placinta ale Teodorei.Mie nu-mi plac la mar si dovleac aluaturile care cresc rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Otti
mesaj Oct 15 2006, 09:05 PM


Otti


Grup: Membri
Postari: 3,662
Inregistrat pe: 12-February 04
De la: Berlin
Membrul Nr.: 11,851



uite aici la postul 43 al lui bijou si pe urmatoarea pagina la postul lui Elaida icon_smile.gif
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...12502&st=40

avea postat si cosmina liana pe undeva dar am uitat la care subiect rolleyes.gif

uite ca am gasit..Poca are o reteta de placinta cu dovleac
http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/8992/http-www-culinar-ro-forum-index-php-showtopic-8992/

Acest mesaj a fost editat de Otti: Oct 15 2006, 09:08 PM


--------------------
��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
Viata-i grea zilele-s putine, daca poti traieste bine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lizura
mesaj Oct 16 2006, 01:02 AM


a dancing miracle...


Grup: Membri
Postari: 3,318
Inregistrat pe: 10-January 06
De la: CA
Membrul Nr.: 29,765




Multumesc!


--------------------
If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with. - Michael Jackson-
http://www.mjquotes.com/quotes.htm
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAYA
mesaj Oct 16 2006, 01:35 AM


Dulcinea del Toboso


Grup: Membri de onoare
Postari: 23,459
Inregistrat pe: 10-July 02
De la: Germany
Membrul Nr.: 3,966



sau asta..

http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&a...st&p=174983


--------------------
Maya's World .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aliza
mesaj Oct 17 2006, 10:31 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,250
Inregistrat pe: 10-November 05
De la: Bz-Vn
Membrul Nr.: 28,783



Eu am o reteta de prajitura de dovleac cu ciocolata si este foarte buna.
Prajitura de dovleac cu ciocolata
125 g unt
2 lingurite coaja rase de portocala
1/2 cana zahar tos
1 ou
1 lingura miere
3/4 cana piure de dovleac
1 1/4 cani faina alba
1 1/4 plicuri praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
2 linguri cacao
1/4 cana suc de portocala
Glazura
1 cana zahar pudra
1 lingura cacao
1 lingurita unt
1 lingura lapte
Se unge o forma pentru prajituri si se tapeteaza cu hartie. Se greseaza hartia. Se bat cu mixerul, intr-un vas micut, untul, coja de portocale si zaharul. Se adauga oul si mierea; se transfera amestecul intr-un vas larg. Urmeaza dovlecul, apoi jumatate din ingredientii uscati si sucul de portocale; in fine, restul ingredientilor uscati si restul de suc. Se toarna compozitia in forma si se coace in cuptor (180 grade) aproximativ 1 ora. Se lasa 5 minute si se rastoarna un gratar pentru a se raci. Se glazureaza.
Glazura de ciocolata: zaharul si cacaua se amesteca impreuna cu untul si laptele, intr-un vas, pe baie de aburi. Se insista pana cand se obtine o compozitie maleabila.
Sper cat de curand sa va arat si poze cu prajitura sa vedeti cum este.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Oct 18 2006, 09:22 AM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



(aliza @ Oct 17 2006, 10:31 PM) [snapback]257880[/snapback]

3/4 cana piure de dovleac

Aliza, piureul de dovleac cum il faci? Coci dovleacul sau il fierbi (simplu, fara zahar?) si pe urma il mixezi?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aliza
mesaj Oct 18 2006, 11:31 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,250
Inregistrat pe: 10-November 05
De la: Bz-Vn
Membrul Nr.: 28,783



Dovleacul il tai bucatele si il fierb fara zahar. Cand s-a fiert il mixez. Asa fac eu piureul de dovleac.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Oct 18 2006, 01:27 PM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



mersi frumos
o incerc icon_smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 3rd September 2014 - 04:07 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare