Rugaminte postare la topicul "Ce dulciuri gatim astazi":
Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!
![]() ![]() |
| Guest_mona_usa_* |
May 31 2004, 09:10 PM
|
|
Guests |
eu azi m-am gindit sa fac(desi e ora 4 pm..)m-am gindit la salmon pe frigarui...reteta lui Dan@(pt ca am prea mult in congelator),cu garnitura de orez cu legume(ready in 5 minute...orezul),si o ciorba de fasole uscata...cu ceapa.
iar ca desert voi faca niste rulouri (pe bota),umplute cu crema de vanilie(data de Mirela), [addsig] |
|
|
|
May 31 2004, 10:48 PM
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,049 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
Mona, de ce nu folosesti vanilie lichida? Vezi ca o gasesti cum se termina cu faina si zaharul, incep decoratii si cremele de prajituri; pe acolo sigur dai de vanilie! De baton nu am vazut in SUA; dar vezi ca pe la sectorul cu mancare poloneza gasesti multe de la doctor Oetker! Mirela, ia vezi cum ii cuceresti tu pe rusii aia si le smulgi reteta si vii si ii dai in gat pe culinar [addsig] -------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
Jun 4 2004, 05:06 PM
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,049 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
Mona, da reteta Adrianei Nico , de rulada cu capsuni ai vazut-o?
Pare delicioasaaaa!!!! Ia poate o faci si ne spui si noua [addsig] -------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
Jun 5 2004, 10:28 AM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,504 Inregistrat pe: 30-December 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6,002 |
QUOTE Pe 2004-05-31 22:10, simona a scris: eu azi m-am gindit sa fac(desi e ora 4 pm..)m-am gindit la salmon pe frigarui...reteta lui Dan@(pt ca am prea mult in congelator),cu garnitura de orez cu legume(ready in 5 minute...orezul),si o ciorba de fasole uscata...cu ceapa. iar ca desert voi faca niste rulouri (pe bota),umplute cu crema de vanilie(data de Mirela), Te rog Spune-mi si mie cum faci rulourile(pe bota) cu crema de Vanilie . Multzumesc Higeia. [addsig] -------------------- "Lumineaza-ti zilele vietii , si nu vor mai fi ceeace sunt" Chateaubriand
Cu bine Higeia [size="5"] http//acasalaIleana/[color="#FF00FF"][/color][size="5"] |
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |