> 

Rugaminte postare la topicul "Ce dulciuri gatim astazi":

Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!

25 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fursecuri si prajituri pentru Craciun
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:03 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Dedic acest topic lui Mitze Katze pentru interesul aratat retetelor mele de Craciun pupic.gif ...si o invit si pe ea si pe voi toate la o calatorie dulce, ce ne aduce mai aproape Craciunul, cu magia lui... inspiratie placuta! biggrin.gif
Eu am de gand sa fac multe retete de aici, asa ca in momentul in care voi face una, pas cu pas... o veti vedea la "retete in imagini" tongue.gif
Am scanat, sper, bine toate retetele...stiti cum faceti, da?! -dati click pe reteta ca s-o vedeti mai mare... si daca nu deslusiti ceva, va stau la dispozitie!


Sa incepem, ca-s muuuuuulte laugh.gif

Imagine Atasata

Sarutari de caramel cu miere si scortisoara:

-ingrediente pentru cca. 80 de bucati

Pentru blat:
- 250 g. faina
- 150 g. unt
- 100 g. zahar
- 1 galbenus
- 2 plicuri zahar vanilinat
- 2 linguri suc de lamaie
- 1 praf sare

Pentru caramel:
- 100 g. zahar
- 125 ml. frisca
- 75 g. miere
- 1/2 lingurita scortisoara


1. Se framanta un aluat din faina, unt, zahar vanilinat si sare.
Se infasoara in folie si se da la frigider 30 de minute.
Se tapeteaza cu hartie de copt 2 tavi si se incinge cuptorul la 180 grade C.

2. Se mai framanta o data aluatul, se fac cca. 20 de bilute si se aseaza pe tavi.
Cu coada unei linguri se fac gropite in fiecare biluta.
se coc fursecurile cca. 15 minute si se lasa sa se raceasca pe un gratar de bucatarie.

3. Pentru prepararea caramelului, se aseaza zaharul intr-o craticioara si se lasa sa se caramelizeze la foc mijlociu; se adauga frisca, miere si scortisoara.
Se da totul in fiert si se lasa sa fiarba amestecand timp de cca. 5 minute.

4. Crema fluida de caramel se toarna intr-un ibric si de acolo se repartizeaza in mijlocul fursecurilor; se lasa sa se intareasca.


Extra-sfat: Sarutari de fructe
In loc de crema de caramel, in mijlocul fiecarui fursec se aseaza portii mici de jeleuri de fructe, ce se incalzesc in prealabil...


Acest mesaj a fost editat de sava laura: Nov 25 2007, 08:09 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:05 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata



1. Sarutari de portocale:
Ingrediente pentru cca. 60 de bucati

- 80 g. samburi de pin
- 100 g. ciocolata cu lapte
- 150 g. zahar pudra
- 100 g. faina
- 40 g. amidon
- 30 g. coaja de portocala glasata
- 1/2 lingurita coaja de portocala rasa
- 1/4 lingurita cardamom
- 1 varf de cutit nucsoara macinata

Samburii de pin se prajesc intr-o tigaie fara adaos de grasime. Se lasa sa se raceasca.
Se topeste ciocolata in bain-marie si se inglobeaza 25 g. unt; se lasa sa se racoreasca.
Se bate untul ramas si se adauga zaharul pudra; se freaca sub forma de crema.
Se inglobeaza faina, amidonul, coaja de portocala si mirodeniile.
Se framanta aluatul obtinut si se formeaza doua rulouri de cca. 2 cm. diametru. Se taie felii de 2 cm.
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se formeaza bilute din bucatelele de aluat si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc fusecurile la cuptor 15 minute.
Ciocolata topita se incalzeste din nou. Se toarna intr-o punga de plastic si se taie un coltisor; se decoreaza fursecurile.
Se aseaza pe fiecare fursec cate un sambure de pin.


2. Duchesse cu ciocolata:
Ingrediente pentru cca. 60 de bucati

- 50 g. alune pisate
- 2 albusuri
- 100 g. zahar
- 2 plicuri zahar vanilinat
- 1 lingura faina
- 1/4 lingurita scortisoara
- 110 g. ciocolata cu lapte
- 1 lingura cacao

Se prajesc alunele intr-o tigaie, fara adaos de grasime. Se lasa sa se racoreasca.
Cuptorul se incinge la 120 grade C.
Se bate albusul cu zahar tos si zahra vanilinat. Se bate pana ce bezeaua incepe sa straluceasca si sa formeze tepi. Se amesteca alunele cu faina si scortisoara.
Compozitia de bezea se spriteaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se lasa bezelele la cuptor timp de cca. 20 de minute, mai mult sa se usuce decat sa se coaca.
Se topeste ciocolata in bain-marie si se lasa sa se intareasca putin. Pentru a obtine o Duchesse, se unge baza unei bezele cu ciocolata si se aseaza deasupra a doua bezea.
Se procedeaza asa in continuare. Se acopera prajiturelele cu un sablon din carton si se pudreaza cu cacao.




Acest mesaj a fost editat de sava laura: Nov 25 2007, 08:08 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:06 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


1. Crai nou:
Ingrediente pentru 80 de bucati

Aluat:
- 200 g. unt
- 75 g. zahar vanilinat
- 1 ou
- 180 g. faina
- 200 g. migdale macinate
- coaja rasa de la 1 lamaie

In plus:
- 2 plicuri zahar vanilinat
- 20 g. zahar tos
- 125 g. zahar pudra

Se bate untul cu zahar pudra si zahar vanilinat . Se inglobeaza oul si se adauga restul de ingrediente; se framanta.
Pe tava tapetata cu faina se fac rulouri de aluat de 3 cm. diametru. Se infasoara in folie si se dau la rece cca. 60 de minute.
Cuptorul se incinge la 180 grade C. Rulourile se taie felii late de cca. 1 cm; li se da forma de crai nou si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Cornuletele se coc timp de 12 minute. Se amesteca zaharul tos cu zaharul vanilinat si zahar pudra.
Cornuletele fierbinti se tavalesc prin zahar si se lasa sa se raceasca pe un gratar de bucatarie.


Sfat: Inainte de preparare, untul se tine la frigider 2 ore.
Aici aveti o "demonstratie" de cum se pot face cornulete, fara prea mari batai de cap... chiar si pentru un incepator smile.gif




2. Spirale de cocos:
Ingrediente pentru 40 de bucati

Aluat:
- 220 g. faina
- 25 g. cacao
- 150 g. zahar
- 60 g. unt moale
- 1 ou
- 1 lingura lapte
- 1/2 lingurita amoniac alimentar

Umplutura:
- 100 g. crema de branza de vaci
- 60 g. zahar
- 1 plic zahar vanilinat
- 75 g. fulgi de cocos
- 50 g. alune tocate


Se framanta aluatul, se infasoara si se lasa la rece timp de 2 ore. Se amesteca si ingredientele pentru umplutura; se acopera si se lasa la frigider.
Se intinde o foaie de aluat de 20x30 cm. Deasupra se unge umplutura.
Se ruleaza pe latura lunga si rulada se lasa la frigider peste noapte.
Cuptorul se incinge la 190 grade C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Rulada se taie felii groase de 1/2 cm. Se aseaza pe tava si se coc 8-10 minute.
Se lasa sa se racoreasca pe un gratar de bucatarie.
Intr-o cutie etansa se pot pastra pana la 3 saptamani.


Acest mesaj a fost editat de sava laura: Nov 25 2007, 08:02 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:08 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630




Imagine Atasata


1. Nestemate cu alune si portocale:
Ingrediente pentru cca. 80 de bucati

- 2 galbenusuri
- 120 g. zahar
- 1/2 lingurita scortisoara
- 3 picaturi esenta de lamaie
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/4 lingurita coaja de portocala rasa
- sucul si coaja rasa de la 1/2 de lamaie
- 100 g. coaja de citrice glasata si tocata
- 300 g. alune macinate
- 100 g. ciocolata amaruie
- 10 g. unt
- cca. 80 alune de padure

Galbenusurile se bat cu zahar, scortisoara, praf de copt, esenta, coaja de portocala, suc si coaja de lamaie. Se macina coaja de citrice glasata si se inglobeaza in compozitia de galbenusuri cu 250 g. alune macinate. Se infasoara aluatul in folie si se da la frigider 60 de minute.
Ciocolata se topeste in bain-marie si se inglobeaza untul. Se lasa sa se racoreasca.
Cuptorul se incinge la 200 grade C. Restul de alune macinate se presara pe hartie de copt si se intinde deasupra o foaie de aluat. Se taie rotocoale de aluat si se aseaza pe 2 tavi tapetate cu hartie de copt.
In mijlocul fiecarei prajiturele se aseaza cate o aluna de padure. Se coc 10 minute.
Fursecurile trebuie sa ramana moi inauntru. Se scot si se lasa sa se raceasca.



2. Stele albe de bezea cu migdale:
Ingrediente pentru cca. 60 de bucati

- 3 albusuri
- 200 g. zahar
- 400 g. migdale macinate
- 1 1/2 lingurita scortisoara
- 4 picaturi esenta de migdale

Se bate albusul cu zahar pana incepe sa straluceasca si sa se ridice tepi. Se pastreaza din aceasta compozitie 3 linguri pentru decor (la frigider)
In restul de bezea se inglobeaza 350 g. migdale, scortisoara si esenta de migdale. Se da la rece aluatul 3 ore.
Cuptorul se incinge la 150 grade C. Se tapeteaza cu hartie de copt doua tavi. Se presara restul de migdale pe o foaie de hartie de copt si se intinde deasupra o foaie de aluat groasa de 1 cm.
Se decupeaza din ea stelute, cu ajutorul unei forme speciale.
Inainte de a taia urmatoarea steluta, se inmoaie forma in apa si se scurge putin.
Stelutele se aseaza in tavi si se lasa la congelator cca. 15 minute. Se ung in final cu glazura si se coace fiecare tava la cuptor timp de cca. 15 minute.


Acest mesaj a fost editat de sava laura: Dec 1 2007, 09:31 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:09 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


1. Fursecuri cu prune si rom:
-ingrediente pentru cca. 40 de bucati

- 3 oua
- 2 lingurite rom
- 2 lingurite scortisoara
- 1 lingurita praf de cuisoare
- 1 lingurita coaja de lamaie rasa
- 1 praf sare
- 250 g. prune uscate
- 100 g. smochine uscate
- 250 g. faina
- 2 lingurite praf de copt
- 200 ml. frisca

Se incinge cuptorul la 170 grade C.Ouale se bat cu zahar si se adauga rom, scortisoara, praf de cuisoare, coaja de lamaie si sare.Se bate pana se obtine o spuma.
Se taie cubulete prunele si smochinele. Se amesteca faina cu praf de copt si cu fructele taiate cuburi si se inglobeaza in compozitia de oua.Se adauga frisca batuta.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se ia cu lingura o portie de aluat si se aseaza gramajoare pe tava, la distanta de cca. 4 cm. unele de altele.
Se lasa mult spatiu intre ele deoarece fursecurile cresc foarte mult.Se coc la cuptor cca. 15-20 minute, pana ce se rumenesc usor. Se scot apoi din cuptor si se lasa sa se raceasca complet pe un gratar de bucatarie.

Sfat: Se poate varia compozitia fursecurilor:daca nu va plac prunele uscate alegeti portocale glasate.


2. Stelute cu mirodenii si miere:
-ingrediente pentru cca. 60 bucati

- 250 g. faina
- 125 g. unt
- 125 g. zahar
- 100 g. nuci macinate
- 1 ou
- 2 lingurite praf de copt
- 100 ml. miere
- 1 praf sare
- 1 lingurita scortisoara
- cuisoare, coriandru, anason, enibahar

Toate ingredientele se aseaza intr-un castron si cu mixerul se framanta pana ce se obtine un aluat omogen. Se face o bila de aluat si se infasoara in folie. Se lasa sa stea la frigider cca. 2 ore.
In final, aluatul se mai framanta o data si se intinde intre 2 folii transparente o foaie de 2-3 mm grosime.
Se incinge apoi cuptorul la 170 grade C. Se tapeteaza 2 tavi cu hartie de copt.
Cu ajutorul unei forme speciale, de plastic sau metal, se decupeaza stelute din aluat.
Se aseaza pe tavi si se coc la cuptorul preincalzit timp de 12-15 minute.

Sfat: Intr-un cuptor cu flux de aer cald puteti coace concomitent cele doua tavi.
Ele se aseaza pe doua niveluri distantate.
Stelutele vor deveni minunat de crocante daca presarati pe hartia de copt migdale tocate si apoi asezati stelutele de aluat.


3. Braduti ninsi cu zahar:
-ingrediente pentru cca. 50 de bucati

- 175 g. migdale macinate
- 100 g. unt
- 15 g. coaja de lamaie glasata si tocata
- 250 g. zahar pudra
- 2 linguri faina
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 varf de cutit sare de lamaie
- 1 albus

Se prepara mai intai un aluat. Se amesteca migdalele impreuna cu untul, coaja de lamaie, 100 g. zahar pudra, faina si suc de lamaie.
Se infasoara in folie transparenta si se da la congelator timp de cca. 2 ore.
Se tapeteaza cu hartie de copt doua tavi. Intre doua straturi de folie transparenta se intinde o foaie de aluat groasa de 8 mm.
Cu ajutorul unei forme, se taie braduti si se aseaza pe tavi la 1 cm. distanta unii de altii. Se introduc la congelator timp de cca. 30 de minute.
Cuptorul se incinge la 150 grade C.
Inainte de a scoate tavile din congelator, se amesteca 50 g. zahar pudra impreuna cu sare de lamaie. Cu mixerul se bate albusul si se inglobeaza compozitia de zahar pudra.
Tavile cu fursecuri se scot din congelator si se ung bradutii cu un strat de glazura de bezea. Se coc apoi fursecurile la cuptor timp de cca. 15 minute, pana se desprind din tava, uscate fiind.
Apoi se lasa sa se raceasca pe un gratar.


Acest mesaj a fost editat de sava laura: Nov 25 2007, 08:07 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:11 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


1. Steaua cu nuci, clasa intaia:
Ingrediente pentru 16 felii

- 5 oua
- 325 g. zahar
- 150 g. faina
- 100 g. nuci macinate
- 1 lingurita praf de copt - 1 praf sare - 16 jumatati de nuci - 200 g. nuci macinate - 800 ml. frisca - 1 plic zahar vanilinat - 6 linguri lichior de nuci Cuptorul se incinge la 180 grade C. Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 5 linguri de apa fierbinte si cu 150 g. zahar. Se adauga albusurile batute. Se inglobeaza faina amestecata cu nuci macinate, praf de copt si sare. Se aseaza intr-o forma de stea unsa si se coace cca. 30 de minute. Se lasa sa se caramelizeze 175 g. zahar. Se tavalesc inauntru jumatatile de nuci si se lasa sa se usuce. Se amesteca nucile tocate cu restul de caramel si se aseaza pe o hartie de copt. Se lasa sa se raceasca si se sfarama. Se scoate blatul din forma si se taie pe 3 niveluri. Frisca se bate cu zahar vanilinat. Se aseaza intr-un sprit 3 linguri de frisca si se da la frigider. In restul de frisca se inglobeaza zaharul ars cu nuci. Blatul inferior se insiropeaza cu lichior, se aseaza deasupra o treime din cantitatea de crema de frisca apoi al doilea blat, care se insiropeaza cu lichior. Se aseaza deasupra un strat de crema de frisca apoi al treilea blat si restul de crema. Se presara restul de zahar ars si se decoreaza cu frisca si jumatati de nuci.

2. Ochi de tigru:
Ingrediente pentru 48 de bucati

- 300 g. ciocolata cu lapte

- 50 g. ciocolata alba
- 125 g. zahar
- 200 ml. miere
- 90 g. unt

- 20 ml. frisca
- 2 oua

- sucul si coaja de la 1 lamaie
- 2 lingurite scortisoara
- 20 g. cacao
- 100 g. coaja de citrice glasata si tocata
- 50 g. migdale tocate
- 250 g. faina

- 1 praf de copt

- 200 g. gem de caise

- 2 linguri Cointreau -lichior de portocale


Cuptorul se incinge la 175 grade C. Se toaca cele doua ciocolate si se topesc separat in bain-marie. Se lasa sa se raceasca. Se incalzeste, amestecand, mierea cu zahar, 70 g, unt si frisca pana se topeste zaharul, apoi se lasa sa se racesca. Se adauga ouale, sucul si coaja de lamaie, scortisoara, praful de cacao, coaja de citrice glasata, migdalele, faina si praful de copt. Se framanta aluatul. Se unge cu unt o forma de briose si se aseaza inauntru suporturi de hartie. Formele su umplu cu aluat pana la 1/2 cm. sub margine. Prajiturile se coc la cuptor timp de cca. 25-30 de minute. Se lasa apoi sa se racoreasca si se rastoarna. Gemul se da in fiert cu lichiorul de portocale si se trece prin sita. Apoi se ung prajiturile cu el. Se mai topesc inca o data cele doua tipuri de ciocolata. Se ung prajiturelele mai intai cu ciocolata cu lapte si apoi se lasa sa se usuce. Se toarna pe urma ciocolata alba intr-o punga de hartie, se taie un colt si se fac spirale pe prajiturele.


3. Cozonac cu sofran si stafide:
Ingrediente pentru 25 felii
- 500 g. faina
- 1 cub de drojdie (42 g)

- 50 g. zahar
- 250 ml. lapte caldut
- 100 g. coaja de lamaie glasata si tocata

- 1 varf de cutit sofran
- 450 g. stafide

- 350 g. unt topit
- 1 plic zahar vanilinat

- coaja rasa de la 1/2 lamaie

- 1 praf de scortisoara
- 1 praf de sare

- zahar pudra


Se aseaza faina intr-un castron si se face o gropita la mijloc. Se sparge inauntru drojdia si se pregateste maiaua cu 1 lingurita zahar, lapte caldut si faina de pe margini. Se presara deasupra faina si se acopera cu un prosop de bucatarie. Se lasa la caldura, sa creasca, cca. 15 minute.
Sofranul si restul de zahar se dizolva intr-o lingura de apa fierbinte. Se adauga in aluat si se inglobeaza, urmata de coaja de lamaie glasata, stafide, 250 g. unt topit, zahar vanilinat, coaja de lamaie rasa, scortisoara si sare. Se presara pe aluat putina faina si se mai lasa sa creasca acoperit, la caldura, timp de cca. 45 de minute. Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se aseaza aluatul de cozonac intr-o forma unsa si se coace timp de cca. 65 de minute. Dupa primele 45 de minute se unge cu restul de unt topit si se lasa sa se coaca mai departe. Se scoate cozonacul din cuptor si se lasa sa se racoreasca; se desprinde din forma. Apoi se lasa sa se raceasca complet pe un gratar de bucatarie. Se pudreaza cu zahar.

Acest mesaj a fost editat de sava laura: Dec 1 2007, 09:36 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:12 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:28 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:29 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:29 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:31 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:32 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:33 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:33 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:34 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:35 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:37 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:37 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:39 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Nov 1 2007, 08:39 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

25 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 31st October 2014 - 04:57 PM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare