Rugaminte postare la topicul "Ce dulciuri gatim astazi":
Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!
![]() ![]() |
Jun 7 2010, 03:38 PM
Trimis la
|
|
|
bucatar incepator Grup: Membri Postari: 2,277 Inregistrat pe: 27-May 10 De la: oradea Membrul Nr.: 58,475 |
Anna Olson s-a dovedit a fi foarte deschisa, prin urmare a fost de acord cu realizarea unui interviu. O sa va rog sa incepeti voi intrebarile. Sper ca nu ma veti lasa sa pun eu toate intrebarile, chiar ma bazez pe voi Deci, cine incepe? -------------------- |
|
|
|
Jun 7 2010, 05:32 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Culinareasa lunii Postari: 478 Inregistrat pe: 19-April 09 De la: Brasov Membrul Nr.: 50,852 |
Incep eu!
Si exact cand sa adaug raspunsul mi-a mai traznit o intrebare : daca cunoaste vreun desert specific Romaniei (nu neaparat daca stie sa il faca, ci daca a mancat...). Acum... alegeti voi exact cate din intrebarile mele vor ajunge la ea -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Jun 8 2010, 09:27 AM
Trimis la
|
|
|
bucatar incepator Grup: Membri Postari: 2,277 Inregistrat pe: 27-May 10 De la: oradea Membrul Nr.: 58,475 |
Incep eu! Si exact cand sa adaug raspunsul mi-a mai traznit o intrebare : daca cunoaste vreun desert specific Romaniei (nu neaparat daca stie sa il faca, ci daca a mancat...). Acum... alegeti voi exact cate din intrebarile mele vor ajunge la ea IriA draga sunt foarte bune intrebarile tale, deci toate vor ajunge la Anna Olson:) -------------------- |
|
|
|
Jun 8 2010, 11:04 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,293 Inregistrat pe: 9-September 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 45,050 |
Din fericire, nu face numai dulciuri... Eu as intreba-o daca a adunat retetele pe care le prezinta intr-o culegere sau carte de bucate. Si nu ma refer la retetele de "ceva dulce", desi stiu ca suntem in topicul "dulciuri". -------------------- |
|
|
|
Jun 8 2010, 11:12 AM
Trimis la
|
|
|
O ador pe Anna Olson, dar nu prea sunt prietena cu dulciurile. Din fericire, nu face numai dulciuri... Eu as intreba-o daca a adunat retetele pe care le prezinta intr-o culegere sau carte de bucate. Si nu ma refer la retetele de "ceva dulce", desi stiu ca suntem in topicul "dulciuri". Notat! -------------------- |
|
|
|
Jun 8 2010, 11:49 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Culinareasa lunii Postari: 478 Inregistrat pe: 19-April 09 De la: Brasov Membrul Nr.: 50,852 |
IriA draga sunt foarte bune intrebarile tale, deci toate vor ajunge la Anna Olson:) Multumesc! -------------------- |
|
|
|
Jun 8 2010, 01:23 PM
Trimis la
|
|
|
Multumesc! Momentan astept sa mai vina si alte persoane cu intrebari. O sa anunt cand trimit intrebarile -------------------- |
|
|
|
Jun 8 2010, 05:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,293 Inregistrat pe: 9-September 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 45,050 |
Momentan astept sa mai vina si alte persoane cu intrebari. Oare n-ar fi bine sa pui topicul intr-un loc mai vizibil? Eu l-am nimerit absolut din greseala, ca mi-a alunecat mana pe mouse. Altminteri, nu prea intru la "dulciuri" si mi-ar fi parut rau sa nu stiu de el... -------------------- |
|
|
|
Jun 8 2010, 07:27 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 102 Inregistrat pe: 13-November 09 De la: arad Membrul Nr.: 55,226 |
Oare n-ar fi bine sa pui topicul intr-un loc mai vizibil? Eu l-am nimerit absolut din greseala, ca mi-a alunecat mana pe mouse. Altminteri, nu prea intru la "dulciuri" si mi-ar fi parut rau sa nu stiu de el... Wow ce idee interesanta, o urmaresc pe Anna Olson la ambele emisiuni, si la "Ceva dulce" si la "Ceva gustos". As vrea sa stiu daca se pot gasi retetele propuse de ea, undeva in ceva carte aici in Romania, sau cum am putea avea retetele? eu o admir de mult, si mi-ar placea daca as putea avea un autograf de la dansa:) Multumesc am sa revin cu intrebarile...va doresc o seara frumoasa. -------------------- |
|
|
|
Jun 8 2010, 08:34 PM
Trimis la
|
|
![]() The Landlady Grup: Best romantic story teller Postari: 7,090 Inregistrat pe: 16-November 05 De la: Does it matter? Membrul Nr.: 28,886 |
io as dori ca Anna sa-mi recomande o reteta buna de crema de patiserie pt profiteroles, if possible..please?
-------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Jun 8 2010, 09:53 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,616 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
Wow ce idee interesanta, o urmaresc pe Anna Olson la ambele emisiuni, si la "Ceva dulce" si la "Ceva gustos". As vrea sa stiu daca se pot gasi retetele propuse de ea, undeva in ceva carte aici in Romania, sau cum am putea avea retetele? eu o admir de mult, si mi-ar placea daca as putea avea un autograf de la dansa:) Multumesc am sa revin cu intrebarile...va doresc o seara frumoasa. retetele annei olson, sau, ma rog, o parte din ele, le gasesti pe acest site, foodnetwork.ca. vad ca l-au reorganizat, inainte avea mult mai multe retete, acum au ramas doar vreo 400. inainte ea era personaj important pe acest site, acum de-abia, de-abia o gasii. |
|
|
|
Jun 8 2010, 10:00 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,616 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
uite fresh with anna olson cealalta emisiune a ei, du-te la recipes si gasesti retetele din aceasta emisiune
|
|
|
|
Jun 9 2010, 08:48 AM
Trimis la
|
|
|
Oare n-ar fi bine sa pui topicul intr-un loc mai vizibil? Eu l-am nimerit absolut din greseala, ca mi-a alunecat mana pe mouse. Altminteri, nu prea intru la "dulciuri" si mi-ar fi parut rau sa nu stiu de el... Pai o sa te rog sa anunti si tu pe cine cunosti sa vina sa posteze intrebari -------------------- |
|
|
|
Jun 9 2010, 08:50 AM
Trimis la
|
|
|
io as dori ca Anna sa-mi recomande o reteta buna de crema de patiserie pt profiteroles, if possible..please? Intrebam -------------------- |
|
|
|
Jun 9 2010, 08:59 AM
Trimis la
|
|
|
Wow ce idee interesanta, o urmaresc pe Anna Olson la ambele emisiuni, si la "Ceva dulce" si la "Ceva gustos". As vrea sa stiu daca se pot gasi retetele propuse de ea, undeva in ceva carte aici in Romania, sau cum am putea avea retetele? eu o admir de mult, si mi-ar placea daca as putea avea un autograf de la dansa:) Multumesc am sa revin cu intrebarile...va doresc o seara frumoasa. bbenyci multumim de aprecieri -------------------- |
|
|
|
Jun 9 2010, 09:46 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 220 Inregistrat pe: 26-January 10 De la: cluj Membrul Nr.: 56,437 |
bbenyci multumim de aprecieri Vreau prima data sa va felicit pt initiativa si pentru reusita de a obtine un interviu cu Anna Olson, si eu as avea si eu 1 ,2 intrebari..Asadar, ce o inspira in crearea deserturilor si care desertul ce a impresionat-o cel mai mult ? Deocamdata atat |
|
|
|
Jun 9 2010, 11:40 AM
Trimis la
|
|
|
Vreau prima data sa va felicit pt initiativa si pentru reusita de a obtine un interviu cu Anna Olson, si eu as avea si eu 1 ,2 intrebari..Asadar, ce o inspira in crearea deserturilor si care desertul ce a impresionat-o cel mai mult ? Deocamdata atat Multumim! Voi contati foarte mult pentru noi si vrem sa va pregatim cat mai multe surprize si lucruri care sa va fie pe plac Am notat intrebarile -------------------- |
|
|
|
Jun 9 2010, 01:06 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 26 Inregistrat pe: 3-June 10 Membrul Nr.: 58,597 |
As avea si eu o intrebare. Am vazut multe emisiuni cu Anna Olson si mi-a placut. Vreau sa o intreb cum reuseste sa-si mentina silueta, si daca gusta din toate preparatele si nu se ingrasa, tine vreo dieta?apoi doamna chef bucatar mananca mai tarziu mancare care nu e facuta de ea daca i se intampla ca aibe critici sau aprecieri fata de un alt chef celebru sau fata de mancarea cuisine din vreun oras sau o tara anume vizitata de ea.
Acest mesaj a fost editat de Elvira123: Jun 9 2010, 01:07 PM |
|
|
|
Jun 9 2010, 01:14 PM
Trimis la
|
|
|
As avea si eu o intrebare. Am vazut multe emisiuni cu Anna Olson si mi-a placut. Vreau sa o intreb cum reuseste sa-si mentina silueta, si daca gusta din toate preparatele si nu se ingrasa, tine vreo dieta?apoi doamna chef bucatar mananca mai tarziu mancare care nu e facuta de ea daca i se intampla ca aibe critici sau aprecieri fata de un alt chef celebru sau fata de mancarea cuisine din vreun oras sau o tara anume vizitata de ea. Prima intrebare am inteles-o si am notat-o. A doua o sa va rog sa o reformulati Pupici! -------------------- |
|
|
|
Jun 9 2010, 09:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,328 Inregistrat pe: 14-January 04 De la: Mexic Membrul Nr.: 11,099 |
Ah, daca ai stii cat am urmarit-o si am scris retetele ei pe tot ce am avut la mana...ca nu eram pregatita mereu. Eu as intreba-o daca are importanta altitudinea orasului unde traiesti la succesul prajiturilor. Si daca da, care ingrediente trebuiesc adaugate sau reduse. Poate intrebarea mea e neavenita pentru ca e ceva specific doar oraselor cu altitudine mare, cum e Mexicul. Dar eu tare sufar din pricina asta, caci retetele de pe forum nu imi ies intotdeauna.
Si poate cineva ii pune o poza a Kirtosilor nostri, sant atat de originali si gustosi...(stiu, stiu ca sant unguresti...dar...) -------------------- Dupa virtute, veselia e lucrul cel mai indispensabil.
Zilnic ar trebui sa citim o carte buna, sa ascultam o melodie placuta, sa contemplam un tablou frumos si sa rostim cuvinte placute. Goethe ![]() |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|