![]() ![]() |
Jan 26 2010, 06:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 798 Inregistrat pe: 11-March 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 49,703 |
Ne-am gandit ca ar fi frumos sa incepem anul mai aproape unii de altii si ca acest lucru sa fie posibil, ne-am gandit la o intalnire, care sa fie la Bucuresti, la sfarsitul lunii Februarie, data exacta o vom fixa ulterior. Ceea ce ne dorim sa facem este sa ne vedem, sa schibam impresii, sa barfim, dar in primul rand sa ne cunoastem, sa petrecem timp impreuna si bineinteles sa ne intrecem in ale artei culinare, asta daca va fi posibil. Pentru a pune la punct toate cele necesare vrem sa stim care ar fi doritorii si cati doritori, Adina |
|
|
|
Jan 26 2010, 08:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 421 Inregistrat pe: 9-October 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 54,249 |
Conteaza pe mine
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
Jan 26 2010, 08:53 PM
Trimis la
|
|
![]() Fregmentez hevelenderu' ! Grup: Membri Postari: 5,351 Inregistrat pe: 24-May 07 De la: Braila Membrul Nr.: 37,851 |
-------------------- Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
FAN n_puiu de la GLAVACIOC incoace, inspre zilele noastre si forever! Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!! |
|
|
|
Jan 26 2010, 09:31 PM
Trimis la
|
|
![]() pe aici Grup: Membri Postari: 3,370 Inregistrat pe: 11-March 07 De la: AG-RO Membrul Nr.: 36,900 |
-------------------- fan n_puiu
" Nu cunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea "- Ludwig van Beethoven |
|
|
|
Jan 27 2010, 11:34 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 798 Inregistrat pe: 11-March 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 49,703 |
Asta ne dorim si noi sa stim din timp, si sa ne putem intalni cat mai multi. |
|
|
|
Jan 27 2010, 12:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Vedeta culinara Grup: Membri Postari: 4,583 Inregistrat pe: 27-September 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 17,284 |
Si eu, si eu, asta daca ma primiti in randurile voastre!!!
Ori spun si eu ca Lapusneanu: "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!" -------------------- ![]() |
|
|
|
Jan 27 2010, 12:37 PM
Trimis la
|
|
![]() pe aici Grup: Membri Postari: 3,370 Inregistrat pe: 11-March 07 De la: AG-RO Membrul Nr.: 36,900 |
Si eu, si eu, asta daca ma primiti in randurile voastre!!! Ori spun si eu ca Lapusneanu: "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!" A spus cineva ca nu te primeste? Poate pe mine, mai degraba Dar la fel ca si tine& Lapusneanu, spun: " Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!" -------------------- fan n_puiu
" Nu cunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea "- Ludwig van Beethoven |
|
|
|
Jan 27 2010, 12:52 PM
Trimis la
|
|
toate lumea este binevenita, si va asteptam pe totii cu mare drag.
Asa ca cine se ofera? |
|
|
|
Jan 27 2010, 01:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Culinareasa lunii Postari: 1,092 Inregistrat pe: 10-March 09 De la: curtea de arges Membrul Nr.: 49,678 |
Ciao, Ne-am gandit ca ar fi frumos sa incepem anul mai aproape unii de altii si ca acest lucru sa fie posibil, ne-am gandit la o intalnire, care sa fie la Bucuresti, la sfarsitul lunii Februarie, data exacta o vom fixa ulterior. Ceea ce ne dorim sa facem este sa ne vedem, sa schibam impresii, sa barfim, dar in primul rand sa ne cunoastem, sa petrecem timp impreuna si bineinteles sa ne intrecem in ale artei culinare, asta daca va fi posibil. Pentru a pune la punct toate cele necesare vrem sa stim care ar fi doritorii si cati doritori, Adina as avea nevoie de unele detalii cat lipsesc de acasa? ce trebuie sa am la mine?..... ............ -------------------- mami de fetite si baietei (2+2)
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci. "Nu eşti mai mare atunci când eşti lăudat nici mai mic atunci când eşti criticat; ceea ce eşti înaintea lui Dumnezeu contează şi nimic mai mult." blog |
|
|
|
Jan 27 2010, 01:33 PM
Trimis la
|
|
as avea nevoie de unele detalii cat lipsesc de acasa? ce trebuie sa am la mine?..... buletinul Tinand cont ca noi cele din provincie mai pierdem timp si pe drum, cred ca vom lipsi toata ziua -------------------- fan n_puiu
|
|
|
Jan 27 2010, 03:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Administratori Postari: 745 Inregistrat pe: 31-July 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 44,487 |
He he, toata ziua sigur
Haideti sa fim mai multi, sa ne fie mai interesant, ce ziceti ne strangem vreo 50 macar -------------------- |
|
|
|
Jan 27 2010, 04:13 PM
Trimis la
|
|
![]() TorTareasa in devenire Grup: Membri Postari: 1,115 Inregistrat pe: 21-February 07 Membrul Nr.: 36,630 |
Adinaaa pana in Bucuresti??? Eu as vrea sa va cunosc macar pe oradence
-------------------- |
|
|
|
Jan 27 2010, 04:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Administratori Postari: 745 Inregistrat pe: 31-July 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 44,487 |
Adinaaa pana in Bucuresti??? Eu as vrea sa va cunosc macar pe oradence Ramo asta e ideea, incepem cu Bucuresti, dar pe urma ne intalnim si prin tara. La Oradea e foarte simplu, putem sa ne intalnim si mai repede -------------------- |
|
|
|
Jan 27 2010, 04:25 PM
Trimis la
|
|
![]() TorTareasa in devenire Grup: Membri Postari: 1,115 Inregistrat pe: 21-February 07 Membrul Nr.: 36,630 |
Ramo asta e ideea, incepem cu Bucuresti, dar pe urma ne intalnim si prin tara. La Oradea e foarte simplu, putem sa ne intalnim si mai repede No, asa da ... imi convine -------------------- |
|
|
|
Jan 27 2010, 04:26 PM
Trimis la
|
|
He he, toata ziua sigur Haideti sa fim mai multi, sa ne fie mai interesant, ce ziceti ne strangem vreo 50 macar Cred ca trebuie cautata o locatie pentru atatea persoane -------------------- fan n_puiu
|
|
|
Jan 27 2010, 04:45 PM
Trimis la
|
|
Cred ca trebuie cautata o locatie pentru atatea persoane Pai da, -------------------- |
|
|
|
Jan 27 2010, 05:00 PM
Trimis la
|
|
Intalnirea ne dorim sa aiba loc la un restaurant, si aici ne gandeam ca in functie de posibilitati (adica daca vom avea acces la bucatarie sau nu) sa gatim impreuna, dar daca nu se va putea dorim sa punem la dispozitie cele necesare pentru a avea o intalnire cat mai placuta Dupa cum stiti noi suntem la Oradea si am avea nevoie de ajutorul vostru in a alege o locatie in care sa fie placut si bine, si daca cumva reusiti sa ne oferiti si informatii cu persoana de contact respectiv un numar de telefon ar fi tare bine. Informatiile va rog sa mi le trimiteti printr-un PM pentru a pastra confidentialitatea. De la voi ...ne asteptam sa fiti prezente / prezenti in numar cat mai mare, sa facem o prima intalnire a culinareselor si culinarilor exceptionala si sa ne cunoastem in numar cat mai mare. Asa cum a spus irca mai devreme, dorim sa facem intalniri in toate zonele tarii si ca aceasta este doar prima din sirul ce va urma. |
|
|
|
Jan 27 2010, 10:34 PM
Trimis la
|
|
![]() în_sorită Grup: Moderatori Postari: 3,590 Inregistrat pe: 27-October 06 De la: cit mai la vest Membrul Nr.: 34,588 |
Dupa cum stiti noi suntem la Oradea si ce va impiedica sa faceti pina atunci o intlnire culinara la Oradea? au p-aici nu sint culinari exceptionali? argumente: anul a inceput deja, sintem foarte aproape, adica loco P.S. mi se pare, sau voi mergeti in excursie si nu aveti program? Acest mesaj a fost editat de stormy: Jan 27 2010, 10:36 PM -------------------- |
|
|
|
Jan 27 2010, 11:17 PM
Trimis la
|
|
Ramo asta e ideea, incepem cu Bucuresti, dar pe urma ne intalnim si prin tara. La Oradea e foarte simplu, putem sa ne intalnim si mai repede si ce va impiedica sa faceti pina atunci o intlnire culinara la Oradea? au p-aici nu sint culinari exceptionali? argumente: anul a inceput deja, sintem foarte aproape, adica loco P.S. mi se pare, sau voi mergeti in excursie si nu aveti program? A raspuns irca mai sus Egoisto vrei sa le cunosti pe fete inaintea noastra Fetelor, faceti prima intalnire culinara in Oradea. Stormy, neaparat sa vi cu fotografii si relatari ample de la intalnire(drept pedeapsa) Veniti in martie la Bucuresti, pana atunci se mai incalzeste afara(sper). -------------------- fan n_puiu
|
|
|
Jan 28 2010, 11:27 AM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 7 Inregistrat pe: 14-September 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 45,143 |
buna, astept sa stabiliti data si ora,daca nu lucrez ,vin si eu sa va vad,m-am inspirat mult din retetele voastre si doresc sa va cunosc,va pupacesc mult pe toate ,sunteti minunate
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|