![]() ![]() |
Jun 29 2010, 06:59 AM
Trimis la
|
|
![]() is de-a dreptu' pe langa Grup: Membri Postari: 4,482 Inregistrat pe: 9-February 05 De la: Onesteanca in Toronto Membrul Nr.: 21,207 |
Va rog sa rectificati, si sa va certeti scuze tuturor Annelor. Nu e nimeni obligat sa citeasca jde pagini de scandal, ca sa vada ca e vorba de o alta Anne si ca toata lumea e ok, sanatoasa, nu s-a intamplat nimic. Acum o jelim pe Rodika, eu chiar am crezut ca i s-a intamplat ceva Annei pe care o stiu eu. Si nu mai jeliti daca nu e cazul, sa va fie rusine! Va rog sa remediati incurcatura. -------------------- Nu sufar din cauza nebuniei, profit in fiecare moment de ea. |
|
|
|
Jun 29 2010, 09:38 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,909 Inregistrat pe: 27-December 07 De la: Banat Membrul Nr.: 40,594 |
La subforumul arene romane a aparut un topic in care "jelim dupa Anne". Eu sincer am crezut ca i s-a intamplat ceva Anne-i mele, n-am stiut ca e rost de scandal si ca e vorba de o alta Anne ca nu ati specificat si am luat-o pe Julia la 13-14 ca de ce a deschis asa topic cu asa titlu despre Anne pe care o stiu eu. Sunt zeci de Anne pe culinar. ro. Araia a mea nici n-a mai aparut, n-are legatura cu Anne a voasta. Va rog sa rectificati, si sa va certeti scuze tuturor Annelor. Nu e nimeni obligat sa citeasca jde pagini de scandal, ca sa vada ca e vorba de o alta Anne si ca toata lumea e ok, sanatoasa, nu s-a intamplat nimic. Acum o jelim pe Rodika, eu chiar am crezut ca i s-a intamplat ceva Annei pe care o stiu eu. Si nu mai jeliti daca nu e cazul, sa va fie rusine! Va rog sa remediati incurcatura. Floricica, rusine nu mi-a fost, probabil sunt ceva mai groasa la obraz -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Jun 29 2010, 10:25 AM
Trimis la
|
|
|
bucatar incepator Grup: Membri Postari: 2,277 Inregistrat pe: 27-May 10 De la: oradea Membrul Nr.: 58,475 |
La subforumul arene romane a aparut un topic in care "jelim dupa Anne". Eu sincer am crezut ca i s-a intamplat ceva Anne-i mele, n-am stiut ca e rost de scandal si ca e vorba de o alta Anne ca nu ati specificat si am luat-o pe Julia la 13-14 ca de ce a deschis asa topic cu asa titlu despre Anne pe care o stiu eu. Sunt zeci de Anne pe culinar. ro. Araia a mea nici n-a mai aparut, n-are legatura cu Anne a voasta. Va rog sa rectificati, si sa va certeti scuze tuturor Annelor. Nu e nimeni obligat sa citeasca jde pagini de scandal, ca sa vada ca e vorba de o alta Anne si ca toata lumea e ok, sanatoasa, nu s-a intamplat nimic. Acum o jelim pe Rodika, eu chiar am crezut ca i s-a intamplat ceva Annei pe care o stiu eu. Si nu mai jeliti daca nu e cazul, sa va fie rusine! Va rog sa remediati incurcatura. Buna Floricica Nimeni nu este obligat sa citeasca topicul de la Arene, si totusi tu ai venit aici sa ne "bati obrazul". Denumirea topicului este cat se poate de sugestiva. Din primele randuri se subintelege "jelirea" apoi se pulseaza: Jelim plecarea unei minti stralucitoare, jelim si nu doar jelesc (te asigur) lipsa elegantei si stilului inalt si indelung slefuit Se pare ca ai uitat si tu ca membrii sunt oaspeti, nu gazde. Ca sa intelegi mai bine iti pun si un citat din Regulament Forumul culinar.ro este un site privat. Orice utilizator care alege sa se alature acestei comunitati o face in calitate de oaspete, nu de gazda. Ca sa tinem cont de o sugestie, parere, s.a.m.d nu este nevoie de o abordare sau de un ton pe care tu l-ai folosit! Asta tot ca regula generala! -------------------- |
|
|
|
Jun 29 2010, 03:40 PM
Trimis la
|
|
![]() is de-a dreptu' pe langa Grup: Membri Postari: 4,482 Inregistrat pe: 9-February 05 De la: Onesteanca in Toronto Membrul Nr.: 21,207 |
-------------------- Nu sufar din cauza nebuniei, profit in fiecare moment de ea. |
|
|
|
Jun 29 2010, 04:19 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 48 Inregistrat pe: 23-November 07 Membrul Nr.: 39,968 |
Ma gandesc ca topicurile deschise impotriva regulamentului pot fi inchise pur si simplu fara nici un fel de explicatii in forum. S-ar scuti multi nervi. Si ai vostri si ai celor celorlati useri. E doar parerea unui user a carui singura contributie e ca atunci cand ajunge in fata unui calculator mai intai deschide Culinarul. Scuze daca am deranjat pe cineva. Acest mesaj a fost editat de Ika: Jun 29 2010, 04:20 PM |
|
|
|
Jun 30 2010, 11:51 AM
Trimis la
|
|
|
bucatar incepator Grup: Membri Postari: 2,277 Inregistrat pe: 27-May 10 De la: oradea Membrul Nr.: 58,475 |
elisha25, tocmai pentru ca ne aflam pe un site privat, care are un regulament, nu inteleg de ce naiba nu va comportati ca atare si nu aplicati regulamentul ala care spune destul de clar, cred eu, ca nu se accepta mesajele vulgare sau care jignesc ceilalti membri, iar cine are ceva nelamuriri sa se lamureasca printr-un PM adresat moderatorilor sau adminilor. Ma gandesc ca topicurile deschise impotriva regulamentului pot fi inchise pur si simplu fara nici un fel de explicatii in forum. S-ar scuti multi nervi. Si ai vostri si ai celor celorlati useri. E doar parerea unui user a carui singura contributie e ca atunci cand ajunge in fata unui calculator mai intai deschide Culinarul. Scuze daca am deranjat pe cineva. Ika te-a jignit alt membru culinar? Daca da, poti folosi butonul Report iar noi cu siguranta vom interveni! Cand se genereaza un conflict, PRIMA data dam avertismente apoi daca se agraveaza situatia suspendam contul persoanei care a jignit. Desigur ca in situatii extreme putem suspenda un cont fara explicatii. In legatura cu topicurile. Nu stiu la care faci tu referire astfel incat sa fie inchise sau sterse. Inca un lucru, pe care l-am mai mentionat: ca sa tinem/tin cont de o intrebare sau sugestie nu este nevoie de formulari de genul: "de ce naiba nu va comportati ca atare" ! -------------------- |
|
|
|
Jun 30 2010, 12:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,047 Inregistrat pe: 2-March 10 De la: Zalau Membrul Nr.: 57,082 |
Ika te-a jignit alt membru culinar? Daca da, poti folosi butonul Report iar noi cu siguranta vom interveni! Cand se genereaza un conflict, PRIMA data dam avertismente apoi daca se agraveaza situatia suspendam contul persoanei care a jignit. Desigur ca in situatii extreme putem suspenda un cont fara explicatii. In legatura cu topicurile. Nu stiu la care faci tu referire astfel incat sa fie inchise sau sterse. Inca un lucru, pe care l-am mai mentionat: ca sa tinem/tin cont de o intrebare sau sugestie nu este nevoie de formulari de genul: "de ce naiba nu va comportati ca atare" ! Draga mea elisha, eu cred ca Ika voia sa zica, ca atat vreme cat ne aflam pe un site privat si in momentul in care ne-am facut cont pe acest site am fost de acord cu termenii si conditiile puse de voi si ca nu ar trebui sa permiteti nici unui mebru sa va trateze sau sa va vorbeasca urat. Iar regulamentul este destul de clar si trebuie aplicat ca atare. Sunt de acord cu Ikea in cazul anumitelor topicuri in care disuctia degenereaza, acestea ar trebui sa fie inchise din start fara prea multe explicatii. Pentru ca mai nou se dramatizeaza anumite discutii, si se deschid n'spe' topicuri pe aceasi tema sau persoana, unde, dramatizarea continua la infinit. Parerea mea e ca voi administratorii si moderatoarele faceti o treaba foarte buna, incearcand sa aplanati mai intai situatia, vorbind frumos si explicand dece si cum, dar ajungeti sa fiti atacate la persoana sau sa fiti facute crizate sau stresate si mai stii Dumnezeu cum. Parerea mea e ca nu se merita stresul si nervii depusi in multe din cazuri, ci sa aplicati regulamentul. Sper ca nu am suparat pe nimeni cu aceasta postare. Sa aveti o zii frumoasa. -------------------- atmosfera e ciudata, cand bei numa' apa plata!! |
|
|
|
Jun 30 2010, 01:01 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 48 Inregistrat pe: 23-November 07 Membrul Nr.: 39,968 |
Multumesc, Irenke. Exact asta am vrut sa spun.
elisha25, imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva. |
|
|
|
Jun 30 2010, 01:17 PM
Trimis la
|
|
|
Draga mea elisha, eu cred ca Ika voia sa zica, ca atat vreme cat ne aflam pe un site privat si in momentul in care ne-am facut cont pe acest site am fost de acord cu termenii si conditiile puse de voi si ca nu ar trebui sa permiteti nici unui mebru sa va trateze sau sa va vorbeasca urat. Iar regulamentul este destul de clar si trebuie aplicat ca atare. Sunt de acord cu Ikea in cazul anumitelor topicuri in care disuctia degenereaza, acestea ar trebui sa fie inchise din start fara prea multe explicatii. Pentru ca mai nou se dramatizeaza anumite discutii, si se deschid n'spe' topicuri pe aceasi tema sau persoana, unde, dramatizarea continua la infinit. Parerea mea e ca voi administratorii si moderatoarele faceti o treaba foarte buna, incearcand sa aplanati mai intai situatia, vorbind frumos si explicand dece si cum, dar ajungeti sa fiti atacate la persoana sau sa fiti facute crizate sau stresate si mai stii Dumnezeu cum. Parerea mea e ca nu se merita stresul si nervii depusi in multe din cazuri, ci sa aplicati regulamentul. Sper ca nu am suparat pe nimeni cu aceasta postare. Sa aveti o zii frumoasa. Buna Irenke Sunt de acord cu tine si o sa tin cont de sugestiile facute. Multumesc -------------------- |
|
|
|
Jun 30 2010, 01:20 PM
Trimis la
|
|
|
Multumesc, Irenke. Exact asta am vrut sa spun. elisha25, imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva. Nu m-ai deranjat cu nimic -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|