![]() ![]() |
Mar 1 2009, 07:25 PM
Trimis la
|
|
![]() MINOS D'OROS Grup: Membri Postari: 2,949 Inregistrat pe: 2-February 04 De la: Bucuresti-Italia Membrul Nr.: 11,580 |
Asa ca va astept cu drag sa va expuneti torturile pe aceasta tema aici... Iata tortul meu facut cu ocazia majoratului fiicei mele... ![]() ![]() ![]() ![]()
-------------------- |
|
|
|
Mar 1 2009, 11:18 PM
Trimis la
|
|
![]() abcd...urs! Grup: Membri Postari: 4,041 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: ...pana la... Membrul Nr.: 41,425 |
dora, superb ca intotdeauna! superlativul absolut!
La multi ani fetei tale, mult succes in tot ce face si o viatza plina de bucurii! -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Mar 2 2009, 08:25 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,445 Inregistrat pe: 18-April 07 De la: unde se agata harta-n cui ! Membrul Nr.: 37,433 |
Absolut superb! Impecabil lucrat, am fost atenta la detalii,totul e .. Perfect ! La multi ani fiicei tale ! Ii doresc să aiba parte doar de bucurii si realizari ,sănătate şi-o căruţă de noroc! Buna ideea ta cu acest topic,se pare ca suntem mai multe anul acesta care avem majorate ! |
|
|
|
Mar 2 2009, 04:34 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,874 Inregistrat pe: 14-January 07 De la: focsani Membrul Nr.: 36,023 |
Sa-i dea Dumnezeu numai flori si lumina pe drumul vietii , iar voi sa va bucurati alaturi de ea . Felicitari pentru minunatul si diafanul tort !
Imagini Atasate
-------------------- Carmen Spantu
|
|
|
|
Mar 3 2009, 12:34 PM
Trimis la
|
|
![]() MINOS D'OROS Grup: Membri Postari: 2,949 Inregistrat pe: 2-February 04 De la: Bucuresti-Italia Membrul Nr.: 11,580 |
dora, superb ca intotdeauna! superlativul absolut! La multi ani fetei tale, mult succes in tot ce face si o viatza plina de bucurii! multumesc din suflet draga mea... Absolut superb! Impecabil lucrat, am fost atenta la detalii,totul e .. Perfect ! La multi ani fiicei tale ! Ii doresc să aiba parte doar de bucurii si realizari ,sănătate şi-o căruţă de noroc! Buna ideea ta cu acest topic,se pare ca suntem mai multe anul acesta care avem majorate ! vrabiuto stiu cat esti de atenta la detalii...deci am trecut testul? LA MULTI ANI , domnisoarei tale , Dora ! Sa-i dea Dumnezeu numai flori si lumina pe drumul vietii , iar voi sa va bucurati alaturi de ea . Felicitari pentru minunatul si diafanul tort ! Carmen draga mea multumesc frumos pt urarile adresate fiicei mele...si pentru felicitari... -------------------- |
|
|
|
Mar 3 2009, 03:24 PM
Trimis la
|
|
![]() o mamica fericita Grup: Membri Postari: 2,232 Inregistrat pe: 4-December 07 De la: galati Membrul Nr.: 40,197 |
Dora,superb acest tort,ca de altfel toate ale tale!
La multi ani,majorei tale! -------------------- |
|
|
|
Mar 4 2009, 09:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,145 Inregistrat pe: 29-December 06 De la: Spania Membrul Nr.: 35,731 |
Dora foarte buna idee cu topicul
Am si eu un tort de majorat o sa-l caut sa-l pun aici. -------------------- |
|
|
|
Mar 4 2009, 01:08 PM
Trimis la
|
|
Dora,superb acest tort,ca de altfel toate ale tale! La multi ani,majorei tale! multumesc frumos mimisor...te astept aici cu torturile tale de majorat... Dora foarte buna idee cu topicul Am si eu un tort de majorat o sa-l caut sa-l pun aici. ok moni...pune-l aici draga mea....asa putem sa ne inspiram pt un tort de majorat venind direct la sursa....fara sa mai alergam innebunite prin tot forumul... -------------------- |
|
|
|
Mar 4 2009, 02:46 PM
Trimis la
|
|||
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 817 Inregistrat pe: 23-June 08 De la: onesti Membrul Nr.: 43,887 |
dupa tortul tau dora oricare altul paleste. asa ca imi fac curaj si va arat ce am prestat in urma cu doua saptamini,pentru o prietena de a nepoatei mele .este blat pandispan cu cacao ,crema de ciocolata si mousse de cioco neagra,acoperit cu pasta de zahar si ornamente din pasta de lapte praf.dupa cum vedeti este inspirat din torturile lissei
-------------------- |
||
|
|
|||
Mar 4 2009, 07:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,145 Inregistrat pe: 29-December 06 De la: Spania Membrul Nr.: 35,731 |
DANILELA foarte frumos tort !Felicitari
Unde ai stat ascunsa pana acum ? -------------------- |
|
|
|
Mar 5 2009, 11:31 AM
Trimis la
|
|
DANILELA foarte frumos tort !Felicitari Unde ai stat ascunsa pana acum ? exact Daniela ...unde ai fost pana acum? ...trebuia sa-ti faci curaj sa vii mai devreme printre noi...frumos tortul tau...brava -------------------- |
|
|
|
Mar 5 2009, 05:16 PM
Trimis la
|
|
Am gasit chiar doua torturi pt majorat.
![]() ![]()
Acest mesaj a fost editat de mon@: Mar 25 2009, 11:16 AM -------------------- |
|
|
|
Mar 22 2009, 01:37 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,076 Inregistrat pe: 19-March 08 De la: romania Membrul Nr.: 42,150 |
Tortul ce l-am facut ieri pentru majoratul unui baiat,crema ganache de ciocolata si crema caramel.
Masina e in imbracata in pasta de lapte praf.
-------------------- |
|
|
|
Mar 23 2009, 07:48 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,813 Inregistrat pe: 28-July 07 De la: or.Chisinau,Republica Moldova Membrul Nr.: 38,394 |
foarte frumoase torturi, felicitari din toata inima .... |
|
|
|
Mar 23 2009, 08:07 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 178 Inregistrat pe: 3-January 04 De la: Liban Membrul Nr.: 10,836 |
Tortul ce l-am facut ieri pentru majoratul unui baiat,crema ganache de ciocolata si crema caramel. Masina e in imbracata in pasta de lapte praf. ![]() Lissa,e foarte frumoasa masina ta:-)/Cum ai facut parbrizul,ca si eu am incercat la Beetle sa-l fac din diverse materiale transparente,dar n-am reusit sa stea asa frumos ca al tau.asa ca l-am facut tot din pasta de zahar. Toate torturile sunt minunate,felicitari fetelor! -------------------- |
|
|
|
Mar 23 2009, 10:54 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,076 Inregistrat pe: 19-March 08 De la: romania Membrul Nr.: 42,150 |
foarte frumoase torturi, felicitari din toata inima .... Multumesc frumos Edi. Lissa,e foarte frumoasa masina ta:-)/Cum ai facut parbrizul,ca si eu am incercat la Beetle sa-l fac din diverse materiale transparente,dar n-am reusit sa stea asa frumos ca al tau.asa ca l-am facut tot din pasta de zahar. Toate torturile sunt minunate,felicitari fetelor! Ortansa draga ,am taiat o bucata dintr-un pet ( sticla de plastic de 2l)si merge la fix pt parbriz ca e tare si sta bine.A mea a fost de la apa minerala si era si putin albastruie la culoare . Multumesc pt felicitari. -------------------- |
|
|
|
Mar 23 2009, 12:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 178 Inregistrat pe: 3-January 04 De la: Liban Membrul Nr.: 10,836 |
Lissa,esti tare inventiva.mie nu mi-a dat prin cap,si daca ai stii cat m-am chinuit cu o coperta transparenta
-------------------- |
|
|
|
Apr 12 2009, 07:18 AM
Trimis la
|
||||
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,445 Inregistrat pe: 18-April 07 De la: unde se agata harta-n cui ! Membrul Nr.: 37,433 |
Dupa minunatiile postate de voi,pun si eu tortul facut pentru majoratul fiicei mele,care si l-a sarbatorit cu colegii ceva mai devreme decit ziua ei, din motive de vacanta... Cu familia va fi in ziua de Pasti si sper sa-mi iasa ceva mai bine..Desi am muncit mult la el,desi sunt departe de a fi o profesionista, este de departe unul din cele mai nereusite torturi...Detalii la capitolul gafe...
Deci, asta e.. sarbatorita (cea cu parul lung).. sarbatorita acasa.. cu balonul cu semnaturile colegilor .. |
|||
|
|
||||
Apr 12 2009, 08:20 AM
Trimis la
|
|
![]() Fluturella culinarella Grup: Membri Postari: 3,115 Inregistrat pe: 22-April 08 De la: ...noi Membrul Nr.: 42,835 |
La multi ani domnisoarei majore si frumoase
-------------------- |
|
|
|
Apr 12 2009, 08:34 AM
Trimis la
|
|
![]() o mamica fericita Grup: Membri Postari: 2,232 Inregistrat pe: 4-December 07 De la: galati Membrul Nr.: 40,197 |
Dupa minunatiile postate de voi,pun si eu tortul facut pentru majoratul fiicei mele,care si l-a sarbatorit cu colegii ceva mai devreme decit ziua ei, din motive de vacanta... Vrabiuto,felicitari pt. tort si pt. o domnisoara asa frumoasa! La multi ani! -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 12th February 2012 - 05:25 AM |