3 Pagini V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Pentru fetele din Grecia, ...sau cele in vacanta acolo
BIJU
mesaj Jul 28 2006, 07:52 PM
Trimis la #1

Academic Chef

Grup: Membri
Postari: 1,482
Inregistrat pe: 11-March 03
De la: dAu La Kuaie
Membrul Nr.: 6,867

Dragele mele, vin la voi cu rugamintea ca, atunci cand aveti drum la farmacie, sa va interesati de un medicament numit MELAOLINE. Este un produs ce se fabrica numai in Grecia si se foloseste pentru vitiligo (o depigmentare ce aparae la nivelul pielii). Din pacate in Ro ajunge la niste preturi colosale -200 de lei noi cutia- si nu ajunge decat pentru o luna. Ma intereseaza costul lui si daca se poate cumpara si fara reteta. Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate!
Go to the top of the page

+Quote Post
BIJU
mesaj Jul 30 2006, 11:24 PM
Trimis la #2

Academic Chef

Incerc sa tin postul sus, poate il vede cineva. icon_smile.gif

+Quote Post
sigma
mesaj Jul 31 2006, 12:44 AM
Trimis la #3

micro Bucatar

Postari: 4
Inregistrat pe: 6-July 06
Membrul Nr.: 32,767

Eu am vazut! icon_smile.gif O sa ma interesez cel tarziu marti! Pentru ce varsta e? rolleyes.gif

+Quote Post
Theodora
mesaj Jul 31 2006, 08:31 AM
Trimis la #4

Doctoră în dezvoltarea infantilă şi în relaţiile umane

Postari: 1,376
Inregistrat pe: 28-December 03
De la: Atena
Membrul Nr.: 10,782

Biju,eu ti-am lasat un mesaj off line pe ym dar se pare ca nu l-ai vazut...ca eu tot asteptam un semn!
Am fost la farmacie si am intrebat,farmacistul mi-a spus sa imi dai NUMELE CHIMIC al medicamentului,nu NUMELE COMERCIAL!
De la tara la tara un medicament circula cu diferite nume comerciale,dar intotdeauna cu acelas nume chimic!
Sper ca m-ai inteles,deci sub MELAOLIN scrie ceva in latina probabil,numel ala il vreau si cu el merg iar la farmacist si imi spune!
Te pup si imi pare rau pt incurcatura cu YM-ul!

--------------------

+Quote Post
BIJU
mesaj Jul 31 2006, 08:39 AM
Trimis la #5

Academic Chef

Fetelor, multumesc!!! Va pun aici o poza a cutiei sa vedeti ca crie si in greceste. Varsta e 29 de ani. Theodora, e ok, intelesesem de la tine ca nu esti intr-o zona comerciala si de aceea am pus aici ca sa vada si alte fete rugamintea. Substanta activa este METHOXSALEN; iata si poza.

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

+Quote Post
sigma
mesaj Aug 1 2006, 10:25 AM
Trimis la #6

micro Bucatar

Biju, sotul meu deja ti-a luat 2 cutii!!! rolleyes.gif Costa in jur de 1 euro si i-a dat fara reteta! Te rog sa imi dai un PM cu adresa ca sa iti trimitem medicamentele! cool.gif Pupici si sanatate multa!

+Quote Post
BIJU
mesaj Aug 1 2006, 02:16 PM
Trimis la #7

Academic Chef

Am scris mai devreme un raspuns dar se pare ca nu a aparut. Sigma, va multumesc muuuuuult de tot icon_smile.gif , vreau sa ma revansez fata de voi. Sunt de-a dreptul socata de diferenta de pret pe care au tupeul s-o ceara aici. Nu imi vine sa cred cat de mult profita de neplacerile omului anumite persoane. Sper ca mesajul pe pm l-ai primit. Daca nu zi-mi sa iti mai trimit unul. Mersi inca o data. icon_cheers.gif

+Quote Post
MAYA
mesaj Aug 1 2006, 02:50 PM
Trimis la #8

Dulcinea del Toboso

Grup: Membri de onoare
Postari: 23,459
Inregistrat pe: 10-July 02
De la: Germany
Membrul Nr.: 3,966

Aici ,MELADININE 50 buc. (1 Tbl. x10 mg Methoxsalen-substanta activa) costa în jur de 50 euro..de ce e în Grecia asa ieftin ?
blink.gif ..si nu se da decît pe reteta(aici) ..

--------------------
Maya's World .

+Quote Post
petunie
mesaj Aug 1 2006, 02:54 PM
Trimis la #9

Am buburuza!!!

Postari: 5,929
Inregistrat pe: 15-June 05
De la: Deutschland
Membrul Nr.: 24,853

(MAYA @ Aug 1 2006, 03:50 PM) [snapback]237940[/snapback]

Aici ,MELADININE 50 buc. (1 Tbl. x10 mg Methoxsalen) costa în jur de 50 euro..de ce e în Grecia asa ieftin ?
blink.gif

...pai cred ca pt ca acolo se fabrica.Nu vezi si aici ce scumpe sunt produsele de la firma Naturana(asta mi-a venit in minte acuma),si in Romania costa foarte putin.?

+Quote Post
sigma
mesaj Aug 1 2006, 03:13 PM
Trimis la #10

micro Bucatar

Nu stiu fetelor sa va spun de ce e asa mare diferenta de pret, dar zic eu ca e prea mare ca sa fie justificata numai prin taxe! unsure.gif Cred ca dorinta unora de a se imbogati peste noapte de pe urma suferintei altora este explicatia?
Ps. Biju, nu vreau sa te revansezi. Nu ai de ce. Deranjul a fost minim, de fapt sotul meu s-a zbatut! icon_smile.gif

+Quote Post
BIJU
mesaj Aug 6 2006, 02:04 AM
Trimis la #11

Academic Chef

Fetelor, oficial tin sa precizez ca am in mana cele doua cutii de Melaoline trimise de Sigma, careia ii multumesc inca o data si va precizez ca e o fata de milioane (cu al ei sot cu tot wink.gif ), iar pe ele scrie clar pretul: 1,93 euro ohmy.gif ! Deci e de-a dreptul dezgustator cum s-a ajuns de la aceasta suma la 2 mil de lei (echivalentul a 55 de euro) pe care ii cer astia aici. Imi dau seama ca vor si pielea de pe tine unii oameni, dar din fericire, ulciorul nu merge de multe ori la apa.

+Quote Post
petunie
mesaj Aug 7 2006, 12:42 PM
Trimis la #12

Am buburuza!!!

(BIJU @ Aug 6 2006, 03:04 AM) [snapback]238858[/snapback]

Fetelor, oficial tin sa precizez ca am in mana cele doua cutii de Melaoline trimise de Sigma, careia ii multumesc inca o data si va precizez ca e o fata de milioane (cu al ei sot cu tot wink.gif ), iar pe ele scrie clar pretul: 1,93 euro ohmy.gif ! Deci e de-a dreptul dezgustator cum s-a ajuns de la aceasta suma la 2 mil de lei (echivalentul a 55 de euro) pe care ii cer astia aici. Imi dau seama ca vor si pielea de pe tine unii oameni, dar din fericire, ulciorul nu merge de multe ori la apa.

De ce nu intrebi de curioasa la farmacia din orasul tau,de ce costa asa mult in Romania?Eu as fi curioasa sa aud ce raspuns mi s-ar da,si cum ar incerca s-o intoarca.

+Quote Post
BIJU
mesaj Aug 9 2006, 10:48 AM
Trimis la #13

Academic Chef

Petunica, aceste medicamente nu se aduc in Romania, cum de altfel nici un medicament pentru vitiligo, din cauza ca nu este o afectiune care sa prezinte importanta majora. De altfel nici medicii nu stiu ce sa iti spuna despre ea si ce tratamente sa iei. Eu cand m-am dus la un dermatolog mi-a zis sa ma duc la psiholog ca poate imi rezolv problema asa (io am ramas afis, ca de la cateva pete trebuie sa ma duc la psiholog huh.gif ). Aceasta fiind realitatea m-am informat pe net si am gasit date despre acest medicament, precum si un nr. de tel la care am sunat si aveau la pretul asta. Era clar ca se face afacere din asta, dar nici chiar in halul asta. Bine c-am fost inspirata si am postat intrebarea aici.

+Quote Post
petunie
mesaj Aug 9 2006, 12:35 PM
Trimis la #14

Am buburuza!!!

(BIJU @ Aug 9 2006, 11:48 AM) [snapback]239534[/snapback]

Petunica, aceste medicamente nu se aduc in Romania, cum de altfel nici un medicament pentru vitiligo, din cauza ca nu este o afectiune care sa prezinte importanta majora. De altfel nici medicii nu stiu ce sa iti spuna despre ea si ce tratamente sa iei. Eu cand m-am dus la un dermatolog mi-a zis sa ma duc la psiholog ca poate imi rezolv problema asa (io am ramas afis, ca de la cateva pete trebuie sa ma duc la psiholog huh.gif ). Aceasta fiind realitatea m-am informat pe net si am gasit date despre acest medicament, precum si un nr. de tel la care am sunat si aveau la pretul asta. Era clar ca se face afacere din asta, dar nici chiar in halul asta. Bine c-am fost inspirata si am postat intrebarea aici.

Asa sta treaba deci.Acu am inteles.ce sa zic,sa te faci bine si sa nu mai ai nevoie.Eu habar n-am cum e cu boala asta,sau ce o fi,dar nu conteaza,sa-ti treaca. icon_smile.gif

+Quote Post
Myky
mesaj Aug 30 2006, 04:31 PM
Trimis la #15

micro Bucatar

Postari: 5
Inregistrat pe: 28-August 06
Membrul Nr.: 33,518

Sigma te rog din suflet sa-mi trimiti si mie cateva cutii cu melaoline pentru sotul meu

+Quote Post
Myky
mesaj Sep 13 2006, 03:03 PM
Trimis la #16

micro Bucatar

SIgma ai primit mesajul meu cu nr. de telefon? S-a intors sotul tau din tara?
Te rog foarte mult sa-mi trimiti 5 cutii cu melaoline, sa ai incredere ca o sa-ti trimit banii si o sa-ti fiu foarte recunoscatoare, nu o sa uit niciodata ca ne-ai ajutat, desi nu ne-ai cunoscut. Voi sunteti singura noastra sansa ca sotul meu sa se vindece de boala asta atat de urata. Va multumesc foarte mult pentru ajutor!

+Quote Post
BIJU
mesaj Sep 17 2006, 07:26 PM
Trimis la #17

Academic Chef

(Myky @ Sep 17 2006, 07:50 PM) [snapback]248775[/snapback]

Voi sunteti singura noastra sansa ca sotul meu sa se vindece de boala asta atat de urata.

Pai de ce e boala asta atat de urata? Viata ta se invarte in jurul unor pete fara pigment? Eu zic ca trebuie sa iti schimbi atitudinea cel putin pentru binele sotului tau, daca nu pentru al amandorura.

+Quote Post
sigma
mesaj Sep 21 2006, 05:22 PM
Trimis la #18

micro Bucatar

Myky, am primit mesajul. Atat eu cat si sotul meu suntem foarte ocupati, si nu dispunem de timpul necesar pentru a ajunge la farmacie sa comandam medicamentul. Daca am spus ca te voi ajuta inseamna ca asa este! Te rog sa ai rabdare! Si cand voi fi in posesia medicamentelor iti trimit un PM. Te rog sa intelegi ca pur si simplu nu avem timp acum.

+Quote Post
Myky
mesaj Sep 24 2006, 07:19 PM
Trimis la #19

micro Bucatar

Sigma, problema e ca am apucat sa cumpar de la tipa din Timisoara cateva cutii de medicamente cu 2.000.000 lei cutia dupa care am vazut discutia voastra pe internet si mi-am dat seama ca am fost inselata. Tratamentul merge bine, dar sotul meu mai are medicamente decat pana pe 10 Octombrie si tratamentul nu poate fi intrerupt. Va multumesc anticipat!!!

+Quote Post
simona mates
mesaj Jun 4 2008, 09:11 PM
Trimis la #20

micro Bucatar

Postari: 12
Inregistrat pe: 4-June 08
Membrul Nr.: 43,572

cine ma poate ajuta si pe mine sa fac rost de MELAOLINE?stiu ca in grecia se fabrica si ar fii mai accesibil.va multumesc si va rog sami raspundeti daca exista cineva care poate sa ma ajute.

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

3 Pagini V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 05:53 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
ÃŽnregistrare