![]() ![]() |
Dec 20 2008, 11:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,416 Inregistrat pe: 29-November 08 Membrul Nr.: 46,808 |
Bineinteles ca n-am vrut. De fapt nici nu-s sigura ca eu l-am inchis, dar fiindca am antecedente, toata lumea presupune ca eu as fi vinovatul si tot fiindca am antecedente, am si recunoscut. Prima oara l-am inchis in frigider. Ei, azi-noapte dupa cum v-am zis (n-am pretentia si sa fi citit cineva) copilul si-a serbat majoratul. Noi ne-am pus telefonul langa noi sa ne sune daca vroia sa venim sa-l luam. N-a vrut. A venit singur. Dar abia dupa ce l-am vazut ca a venit am putut sa adorm cum trebuie. Deci eram ca somnambula cand m-am dus la baie cu motanul dupa mine. Stiu sigur ca a intrat odata cu mine. De iesit... Am aflat abia azi de la copil, care a fost si salvatorul lui Pe mine m-a aranjat azi cu niste gheare bine plasate pe gambe, de unde se vede si faptul ca e razbunator. -------------------- Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar ...
|
|
|
|
Dec 20 2008, 11:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,080 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
Hahaha...si al meu a ramas inchis in baie, dar mai putin, ca l-am auzit vociferand....
mey, chiar in frigi....saracu' motan... -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Dec 21 2008, 12:11 AM
Trimis la
|
|
![]() Mamica de copii "turbo" Grup: Membri Postari: 1,483 Inregistrat pe: 7-October 06 De la: Tg Mures Membrul Nr.: 34,227 |
-------------------- "As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm.(...)Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
G.G. Marquez Bucataria mea Un vot pentru Robert - Click pe Gergely Robert |
|
|
|
Dec 21 2008, 02:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Planetareasa Grup: Membri Postari: 2,410 Inregistrat pe: 4-February 07 De la: Undeva in Africa Membrul Nr.: 36,361 |
Si pe cea mai mica, pisica vreau sa zic, o tot inchid in sertarele de la comoda. Niciodata nu o vad dar ea e mai zgomotoasa Acest mesaj a fost editat de Luanda: Dec 21 2008, 09:42 AM -------------------- |
|
|
|
Dec 21 2008, 02:51 AM
Trimis la
|
|
![]() Senzuala Grup: Membri Postari: 2,018 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
Am tot stat sa ma gandesc, unde sa scriu eu ca am inchis azi noapte motanu-n baie. Bineinteles ca n-am vrut. De fapt nici nu-s sigura ca eu l-am inchis, dar fiindca am antecedente, toata lumea presupune ca eu as fi vinovatul si tot fiindca am antecedente, am si recunoscut. Prima oara l-am inchis in frigider. Ei, azi-noapte dupa cum v-am zis (n-am pretentia si sa fi citit cineva) copilul si-a serbat majoratul. Noi ne-am pus telefonul langa noi sa ne sune daca vroia sa venim sa-l luam. N-a vrut. A venit singur. Dar abia dupa ce l-am vazut ca a venit am putut sa adorm cum trebuie. Deci eram ca somnambula cand m-am dus la baie cu motanul dupa mine. Stiu sigur ca a intrat odata cu mine. De iesit... Am aflat abia azi de la copil, care a fost si salvatorul lui Pe mine m-a aranjat azi cu niste gheare bine plasate pe gambe, de unde se vede si faptul ca e razbunator. Mai stiu eu pe cineva ca si-a pus celularul in congelator (mama -------------------- |
|
|
|
Dec 21 2008, 03:05 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,389 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Germany Membrul Nr.: 34,303 |
Fetelor, voi ce surprize le faceti copilasilor cu Mos Craciun?
Anul acesta la noi va veni Mos Craciun si la oamenii mari |
|
|
|
Dec 21 2008, 03:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,713 Inregistrat pe: 10-August 06 De la: Bucuresti & Timisoara Membrul Nr.: 33,234 |
Noi ne-am luat si impodobit pomul.
|
|
|
|
Dec 21 2008, 10:26 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 31 Inregistrat pe: 21-November 08 Membrul Nr.: 46,622 |
am ajuns si noi astazi acasa (bucuresti --> bacau) ... deja ma apuc de impachetat cadourile ca nu mai am rabdare
nush dak baga cineva asta in seama dar nu aveam cui sa`i mai spun in afara de mother Acest mesaj a fost editat de hello_kitty: Dec 21 2008, 10:28 PM -------------------- |
|
|
|
Dec 22 2008, 08:39 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,713 Inregistrat pe: 10-August 06 De la: Bucuresti & Timisoara Membrul Nr.: 33,234 |
Bravo, kitty! Suna tare draguta ideea si cadoul!
|
|
|
|
Dec 22 2008, 12:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,475 Inregistrat pe: 3-May 08 De la: ses Membrul Nr.: 43,020 |
eu ma gandesc la meniul de sarbatori, inca nu l-am stabilit si nu vreau sa intru in panica.....
-------------------- |
|
|
|
Dec 22 2008, 11:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,416 Inregistrat pe: 29-November 08 Membrul Nr.: 46,808 |
Nu, acum n-am mai varsat-o. V-am zis ca pe 24 am 18 musafiri. Pentru care gatesc eu, evident. Ma-ndoiesc, dar ce nu face omul cand n-are incotro. Azi inca erau instalatori care incercau sa monteze chiuvete, robineti, aragaz, chestii de-astea de-i trebuie omului prin casa. OK, varza n-am pus eu, ca habar n-am, dar a pus tata cu matusa-mea, asa ca tata m-astepta cu o galeata gata pregatita cu vreo 5 verze. Imi pusesem regulamentar masina intr-un sir de alte vreo 10 masini in fata blocului la el. Acum, ce sansa poate sa existe ca o telecomanda de masina sa deschida alta masina decat a mea? Intr-o stare de perfecta concentrare si cu mintea la zeama de varza din galeata, fac eu click pe comanda si ma duc drept spre masina de aceeasi culoare si cu fund asemanator cu al masinii mele si care mai facuse si din becuri blink, blink. Pun galeata in dreapta masinii, pun mana pe clanta si deschid usa. Un tanar domn de pe trotuar ma-ntreaba: " ce faceti doamna?" Eu crezand ca-i vreun vecin prietenos de-al lui tata, dar pe care nu-l recunosc (nu-i recunosc eu pe-ai mei, da' pe-ai lui tata "Bine, bine, dar concret?" "Pai, concret bag varza-n masina" "Dar pe mine m-ati intrebat?" "Sa va-ntreb ce?" "Daca sunt de acord sa-mi bagati varza-n masina" Deci, nu stiu cum am tulit-o cu varza dupa mine, Ca o fi coincidenta si omul apasase in acelasi timp pe comanda lui habar n-am si nici nu mai conteaza. Rezultatele obtinute cu acea varza o sa vi le arat pe topicul meu preferat cu reusite culinare de exceptie. -------------------- Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar ...
|
|
|
|
Dec 22 2008, 11:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 835 Inregistrat pe: 21-November 06 De la: Ardeal Membrul Nr.: 34,997 |
m-ai facut sa rad de una singura (in casa) ca nebunii..., faina faza!
-------------------- dana
|
|
|
|
Dec 22 2008, 11:20 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 31 Inregistrat pe: 21-November 08 Membrul Nr.: 46,622 |
maine fac prajituuuri
-------------------- |
|
|
|
Dec 22 2008, 11:20 PM
Trimis la
|
|
maine fac prajituuuri
-------------------- |
|
|
|
Dec 22 2008, 11:22 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Acum, ce sansa poate sa existe ca o telecomanda de masina sa deschida alta masina decat a mea? Pe vremea cind aveam masina fara telecomanda m-am dus intr-un loc si cind am terminat m-am dus in parcare sa urc in masina. Bag cheia in portiera si invirt, nu se deschide, ma uit in masina cu coada ochiului, aceleasi scaune, aceeasi culoare de masina, aceeasi marca, deci e masina mea, de ce naiba nu se deschide Dar faza cea mai misto i s-a intimplat unei prietene, ploua, shoping extrem simbata dupa-amiaza, intuneric, sotul lasat in masina parcata in al doilea rind, ea termina treburile si se urca in masina, se uita in stinga si vede altul |
|
|
|
Dec 23 2008, 01:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Panfortzescus Grup: Membri Postari: 3,179 Inregistrat pe: 7-September 06 De la: Auckland, Noua Zeelanda Membrul Nr.: 33,665 |
Pe vremea cind aveam masina fara telecomanda m-am dus intr-un loc si cind am terminat m-am dus in parcare sa urc in masina. Bag cheia in portiera si invirt, nu se deschide, ma uit in masina cu coada ochiului, aceleasi scaune, aceeasi culoare de masina, aceeasi marca, deci e masina mea, de ce naiba nu se deschide Dar faza cea mai misto i s-a intimplat unei prietene, ploua, shoping extrem simbata dupa-amiaza, intuneric, sotul lasat in masina parcata in al doilea rind, ea termina treburile si se urca in masina, se uita in stinga si vede altul delir ! aste=s bune ptr ai de stau bine cu inima !~ mistooooooo -------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
Dec 23 2008, 09:37 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,957 Inregistrat pe: 4-December 03 De la: Canada(GTA) Membrul Nr.: 10,401 |
Iar aventurile cu varza murata .... cred ca trebuie sa deschidem o sectiune noua "vasilica" Azi m-am dus si eu la magazinul romanesc sa-mi iau varza comunitara. Ea ma intreaba, unde-ai parcat? Langa cladire, de ce? Vrei sa-ti dau un "raid"? Nu multumesc, am parcat departe dar vreau sa fac miscare. Ma apropii de masina, deschid usa mea si ma izbeste un miros de varza moarta, parca dadusem cep la butoi. Doamne, bine ca a vrut sa faca miscare, altfel cum ii explicam eu ce si de ce am un hoit in masina? |
|
|
|
Dec 23 2008, 10:06 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,876 Inregistrat pe: 3-March 05 Membrul Nr.: 22,015 |
Pe vremea cind aveam masina fara telecomanda m-am dus intr-un loc si cind am terminat m-am dus in parcare sa urc in masina. Bag cheia in portiera si invirt, nu se deschide, ma uit in masina cu coada ochiului, aceleasi scaune, aceeasi culoare de masina, aceeasi marca, deci e masina mea, de ce naiba nu se deschide Dar faza cea mai misto i s-a intimplat unei prietene, ploua, shoping extrem simbata dupa-amiaza, intuneric, sotul lasat in masina parcata in al doilea rind, ea termina treburile si se urca in masina, se uita in stinga si vede altul si mie mi s-a intamplat asta adriana, lucram la palace in bucuresti si am iesit din tura seara, intuneric si ploaie. trebuia sa vina sa ma ia un tip cu care ieseam pt prima oara, am vazut masina albastra, am urcat si asteptam sa plece. cand am intrebat ce face, el a zis bine, zic: da nu mergem? :la care el: unde vrei sa mergem iubita mea? atunci m-am uitat ca m-a frapat familiaritatea lui |
|
|
|
Dec 23 2008, 10:21 AM
Trimis la
|
|
![]() is de-a dreptu' pe langa Grup: Membri Postari: 4,482 Inregistrat pe: 9-February 05 De la: Onesteanca in Toronto Membrul Nr.: 21,207 |
Cu varza am patit-o si eu. Il rog pe colegu' sa ma duca sa iau varza sa am cu ce inveli sarmalele. Fetele de la magazin au pus-o ermetic in 2 pungi. 10 minute de la magazin pana acasa si colegul era sa moara la volan.. da' de ce miroase asa, da ce-i cu ea, da' o maninci, da' de ce maninci asa ceva...deschide gesmurile, murim, ce oribilitate, etc ...
No, am ajuns acasa, am pus verzele la desarat intr-un oloi pe balcon, au inghetat bocna ca is - 30 de grade si le-am adus in casa iar. Iar incepe circul.. Ma mai vedea ca mai furam o frunza de la varza si i se scarbea de mine, eram cea mai dezgustatoare fiinta ca puteam sa maninc asa ceva. Na, asta e, asa am crescut, imi place. -------------------- Nu sufar din cauza nebuniei, profit in fiecare moment de ea. |
|
|
|
Dec 23 2008, 10:38 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,337 Inregistrat pe: 27-December 05 De la: urziceni-ialomita Membrul Nr.: 29,575 |
Cu varza am patit-o si eu. Il rog pe colegu' sa ma duca sa iau varza sa am cu ce inveli sarmalele. Fetele de la magazin au pus-o ermetic in 2 pungi. 10 minute de la magazin pana acasa si colegul era sa moara la volan.. da' de ce miroase asa, da ce-i cu ea, da' o maninci, da' de ce maninci asa ceva...deschide gesmurile, murim, ce oribilitate, etc ... No, am ajuns acasa, am pus verzele la desarat intr-un oloi pe balcon, au inghetat bocna ca is - 30 de grade si le-am adus in casa iar. Iar incepe circul.. Ma mai vedea ca mai furam o frunza de la varza si i se scarbea de mine, eram cea mai dezgustatoare fiinta ca puteam sa maninc asa ceva. Na, asta e, asa am crescut, imi place. Floricico.... pai daca sunt invatati sa manance tot felul de chestii fara gust , fara miros... Si mie imi place varza murata de morrrr..... Mmmmm mai ales salata de varza murata amestecata cu putin ulei si piper....mmmmm..... la cartofi prajiti, la o friptura rumena...... Daca treci cumva pe langa mine si ai avut varza in sacosa..... daca nu mi-ai dat macar o bucatica mica....esti dusmanul meu de moarte. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|