![]() ![]() |
Jan 14 2009, 12:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,142 Inregistrat pe: 10-December 07 De la: de pe aici de aproape Membrul Nr.: 40,320 |
Eu sunt indragostita demuzica ei si as vrea sa o mai ascult dar nu am gasit dacat Salcia si Un copil. Mai demult am primit un pm de la cineva care spunea ca o cunoaste dar nu stiu ce am facut si am sters pm.Unde esti cea care mi-ai trimis Pm? |
|
|
|
Jan 14 2009, 03:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 347 Inregistrat pe: 8-March 08 De la: in lume Membrul Nr.: 41,992 |
Cris.....
am mai gasit cateva melodii: Pasari http://www.trilulilu.ro/muxxy_05/68bcf5c1d12e6a Camp fara popas http://www.trilulilu.ro/muxxy_05/eabb62f94e578f Un nume pentru vesnicie, Romania http://www.trilulilu.ro/elenalalla/e08847ecd10193 Esti numai tu http://www.trilulilu.ro/zott/8473aee1cab133 sa nu iutam sa fim copii http://www.trilulilu.ro/TonyciK/d5fc35615a8b46 Ionel http://www.trilulilu.ro/rodika57/ad3fdc14681a72 -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Jan 18 2009, 10:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,142 Inregistrat pe: 10-December 07 De la: de pe aici de aproape Membrul Nr.: 40,320 |
|
|
|
|
May 11 2010, 11:12 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 11-May 10 Membrul Nr.: 58,141 |
Exista cineva care este din Piatra Neamt si o cunoaste pe Angela Ciochina? EU am cunoscut-o personal, insa sunt prea multi ani de atunci.Eu sunt indragostita demuzica ei si as vrea sa o mai ascult dar nu am gasit dacat Salcia si Un copil. Mai demult am primit un pm de la cineva care spunea ca o cunoaste dar nu stiu ce am facut si am sters pm.Unde esti cea care mi-ai trimis Pm? Zic si eu ca si Creanga: am cunoscut-o pe fata popii din Urecheni Neamt si am fost si la parintele acasa, pe cand Angela era in primul an de liceu ! Melodia cea mai draga mie este aici: Da-mi mana, prietene ! |
|
|
|
May 11 2010, 05:47 PM
Trimis la
|
|
EU am cunoscut-o personal, insa sunt prea multi ani de atunci. Zic si eu ca si Creanga: am cunoscut-o pe fata popii din Urecheni Neamt si am fost si la parintele acasa, pe cand Angela era in primul an de liceu ! Melodia cea mai draga mie este aici: Da-mi mana, prietene ! iti multumesc si te pup. acum am descarcat melodiile ei. mi-ai facut ziua mai frumoasa. vocea ei este superba. multumesc marius. |
|
|
|
May 11 2010, 09:37 PM
Trimis la
|
|
![]() Fregmentez hevelenderu' ! Grup: Membri Postari: 5,351 Inregistrat pe: 24-May 07 De la: Braila Membrul Nr.: 37,851 |
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=mu...ved=0CFgQ1QIoAQ gasesti multe melodii dragi
-------------------- Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
FAN n_puiu de la GLAVACIOC incoace, inspre zilele noastre si forever! Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!! |
|
|
|
May 12 2010, 05:32 AM
Trimis la
|
|
le-am descarcat apoi le-am ascultat pana tarziu. multumesc.
|
|
|
|
Jun 19 2010, 09:50 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 9 Inregistrat pe: 19-June 10 Membrul Nr.: 58,802 |
EU am cunoscut-o personal, insa sunt prea multi ani de atunci. Zic si eu ca si Creanga: am cunoscut-o pe fata popii din Urecheni Neamt si am fost si la parintele acasa, pe cand Angela era in primul an de liceu ! Melodia cea mai draga mie este aici: Da-mi mana, prietene ! Daca ai cunoscut-o personal, te rugam sa ne povestesti si noua cate ceva despre ea!! Noi o iubim si am dori sa o cunoastem mai bine! |
|
|
|
Aug 17 2010, 12:24 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 11-May 10 Membrul Nr.: 58,141 |
Daca ai cunoscut-o personal, te rugam sa ne povestesti si noua cate ceva despre ea!! Glumiti!Noi o iubim si am dori sa o cunoastem mai bine! sunt aproape 40 de ani de atunci. Acum si Angela e trecuta de 50 de ani si nu se mai poate spune ca o cunosc. Am foat colegi de liceu, dar nu in acelasi an, ea fiind mai mica. Am activat impreuna in corul de camera al Liceului Petru Rares din Piatra Neamt, si am facut cu aceasta ocazie inregistrari radio. Melodia pe care v-am indicat-o, "Da=mi mana, prietene", daca nu ma inseala memoria, este compozitia ei proprie si este din perioada liceului. Era o fata draguta ( nu frumoasa), foarte amabila, vesela, bine crescuta, sociabila. Nu cred ca pot spune mai mult. Timpul care a urmat si in ce fel a lucrat, deja nu mai stiu. Dar, ca si voi, daca mai stiti ceva, mi-ar placea sa aflu. |
|
|
|
Aug 23 2010, 12:11 PM
Trimis la
|
|
|
O surpriza !
Nu stiu daca ar trebui sa fie placuta sau neplacuta ! Placuta, daca as sti ca melodia "Da-mi mana prietene" a fost preluata si de altii (dar si cu stiinta Angelei). Neplacuta, sa stiu ca m-am inselat eu si Angela a fost cea care a preluat melodia din greceste si poate, doar versurile sa-i apartina ! Cea mai mare surpriza ar fi sa gasesc aici pe cineva care sa faca lumina: Cine e autorul ?! prima parte a videoclipului. |
|
|
|
Aug 24 2010, 01:36 AM
Trimis la
|
|
pentru mine era frumoasa iar vocea ei avea un timbru deosebit. si mi-e dor de anii cand adolescenta eram o asculta cu verisoara mea la picap -sau cum se zicea-
hai la cirese, caruselul, doamne ce frumoase erau. imi placea versul: un tren imblanzit de-o caprioara. am acum melodii de ale ei dar mi-ar place sa stiu mai mult despre ea. |
|
|
|
Sep 4 2010, 08:52 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 9 Inregistrat pe: 19-June 10 Membrul Nr.: 58,802 |
Glumiti! sunt aproape 40 de ani de atunci. Acum si Angela e trecuta de 50 de ani si nu se mai poate spune ca o cunosc. Am foat colegi de liceu, dar nu in acelasi an, ea fiind mai mica. Am activat impreuna in corul de camera al Liceului Petru Rares din Piatra Neamt, si am facut cu aceasta ocazie inregistrari radio. Melodia pe care v-am indicat-o, "Da=mi mana, prietene", daca nu ma inseala memoria, este compozitia ei proprie si este din perioada liceului. Era o fata draguta ( nu frumoasa), foarte amabila, vesela, bine crescuta, sociabila. Nu cred ca pot spune mai mult. Timpul care a urmat si in ce fel a lucrat, deja nu mai stiu. Dar, ca si voi, daca mai stiti ceva, mi-ar placea sa aflu. Multumesc pt raspuns. E interesant ca pe net nu se poate gasi nici o imagine/videoclip cu ea, in afara de aceasta: www.infoarte.ro/siteuri/victor-socaciu/drumuri.htm Acum vreo 2 luni am gasit o mica fotografie pe site-ul scolii din Urecheni ( www.scoalaurecheni.webgarden.ro/ ) dar dupa cateva zile a disparut! Am incercat sa fac rost de o inregistrare de-a sa de la arhiva tvr si sa o postez pe youtube dar cei de acolo sunt niste nesimtiti, nici macar nu mi-au raspuns la mailuri! Incercati si voi, poate sunteti mai norocosi! Nici eu nu am informatii despre ea, daca nu e o coincidenta de nume e posibil sa fi emigrat in Suedia (vezi www.suedia.se/index.php?c=2508 ) |
|
|
|
Sep 4 2010, 09:25 PM
Trimis la
|
|
|
pentru mine era frumoasa iar vocea ei avea un timbru deosebit. si mi-e dor de anii cand adolescenta eram o asculta cu verisoara mea la picap -sau cum se zicea- hai la cirese, caruselul, doamne ce frumoase erau. imi placea versul: un tren imblanzit de-o caprioara. am acum melodii de ale ei dar mi-ar place sa stiu mai mult despre ea. felicitari cris, nu ai gusturi rele! iata o melodie gasita dupa cautari 'la greu' pe google: www.archive.org/details/CatVomFiNoi o alta melodie frumoasa o poti gasi pe site-ul www.titelpopovici.ro/index_ro.html |
|
|
|
Sep 17 2010, 01:00 PM
Trimis la
|
|
|
Glumiti! sunt aproape 40 de ani de atunci. Acum si Angela e trecuta de 50 de ani si nu se mai poate spune ca o cunosc. Am foat colegi de liceu, dar nu in acelasi an, ea fiind mai mica. Am activat impreuna in corul de camera al Liceului Petru Rares din Piatra Neamt, si am facut cu aceasta ocazie inregistrari radio. Melodia pe care v-am indicat-o, "Da=mi mana, prietene", daca nu ma inseala memoria, este compozitia ei proprie si este din perioada liceului. Era o fata draguta ( nu frumoasa), foarte amabila, vesela, bine crescuta, sociabila. Nu cred ca pot spune mai mult. Timpul care a urmat si in ce fel a lucrat, deja nu mai stiu. Dar, ca si voi, daca mai stiti ceva, mi-ar placea sa aflu. www.arhiva.adevarul.ro/stiri/despre/angelaciochina din ce se scrie in articol reiese ca persoana internata e Angela Ciochina interpreta de muzica usoara, nu cea de muzica populara!! |
|
|
|
Sep 17 2010, 08:30 PM
Trimis la
|
|
|
www.arhiva.adevarul.ro/stiri/despre/angelaciochina din ce se scrie in articol reiese ca persoana internata e Angela Ciochina interpreta de muzica usoara, nu cea de muzica populara!! Da. Vesti groaznice ! Va dau linkul cu stirea de pe Antena1: http://observator.a1.ro/eveniment/Angela-C...erie_19483.html |
|
|
|
Sep 18 2010, 09:32 AM
Trimis la
|
|
|
Da. Vesti groaznice ! Va dau linkul cu stirea de pe Antena1: http://observator.a1.ro/eveniment/Angela-C...erie_19483.html sa-i dam o mana de ajutor Angelei! adresa spitalului judetean de urgenta piatra neamt este: bd. traian, nr 1, piatra neamt, tel 0233/219.440; 0233/219.380 |
|
|
|
Sep 24 2010, 09:10 PM
Trimis la
|
|
|
in sfarsit, un videoclip cu Angela Ciochina:
http://www.youtube.com/watch?v=KV5VwT7jKFk |
|
|
|
Sep 24 2010, 09:25 PM
Trimis la
|
|
|
am gresit linkul! adresa corecta este:
Acest mesaj a fost editat de Guvi: Sep 25 2010, 12:41 AM
Motivul editarii: aranjat video
|
|
|
|
Sep 26 2010, 11:00 PM
Trimis la
|
|
|
Acest decor din videoclip m-a dus cu gandul la sora Angelei, Julieta, care era pictorita...
Ce pacat ca toata familia Angelei a plecat dintre noi! |
|
|
|
Sep 26 2010, 11:32 PM
Trimis la
|
|
nu pot sa comentez. nu am ce comenta. doar pot spune ca imi pare rau. multumesc pentru numerele de telefon.
vasile iti multumesc mult. |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|