![]() ![]() |
Mar 7 2006, 03:52 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 7-March 06 Membrul Nr.: 30,699 |
|
|
|
|
Mar 7 2006, 10:30 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
vai ce groaznic ! imi inchipui cum tre' sa te simtzi
eu am gasit o data in mancarea de la un restaurant, intr-o kiftea cu sos, o bucata din unghia de la un inelar , iar alta data am gasit intr-o pizza 4 fire de par, care s-au dovedit a fi cazute dintr-o spranceana . tre' sa fim atentzi. |
|
|
|
|
|
|
Mar 7 2006, 10:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Am buburuza!!! Grup: Membri Postari: 5,929 Inregistrat pe: 15-June 05 De la: Deutschland Membrul Nr.: 24,853 |
wow,trebuia sa faci o poza...asa era mai usor pt cele care doresc sa slabeasca...
...e jale cu serviciile astea... |
|
|
|
Mar 7 2006, 10:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Am buburuza!!! Grup: Membri Postari: 5,929 Inregistrat pe: 15-June 05 De la: Deutschland Membrul Nr.: 24,853 |
|
|
|
|
Mar 7 2006, 10:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Producator bilutze marca inregistrata Grup: Membri Postari: 5,264 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Iac-aciulea la beljica Membrul Nr.: 30,428 |
Stiu ca sunt off topic si imi cer scuze, insa vreau in cateva cuvinte sa va povestesc o chestie Am vazut (acu' cativa ani) niste cercei intr-un magazin, super frumosi. Argint suflati cu aur. Adica suflati cu...caca, ca s-au inverzit cand am ajuns acasa si i-am pus in ureche.Nu era aur, era tombac!Am plecat cu ei spre magazin dar inainte , am intrat intr-o bijuterie si i-am explicat lu' nenea ala despre ce e vorba.Mi-a facut una bucata hartiutza cu faptul ca i-a verificat, stampila, alea alea. M-am dus frumusel la OPC si am facut reclamatie. Apoi cu inspectorul , m-am dus la magazin. I-am spus vanzatoarei ca am luat mai devreme cerceii..bla bla si ea, nu ca sunt din aur si nu stiu ce. Apoi, inspectorul, care statea mai deoparte si baga totul la cutiuta, i-a cerut certificatul de autenticitate al produsului. CE E ALA???????? CU CE SE MANANCA EL???????? Ideea e ca, trebuie sa avem grija PESTE TOT si sa cerem noi in cazul asta, certificat de autenticitate. Asa ca, atentie mare!!! Va pupic! -------------------- |
|
|
|
Mar 8 2006, 01:23 AM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
QUOTE(petunie @ Mar 7 2006, 11:33 AM) [snapback]195435[/snapback] Poca,de unde stii ca era unghia de la inelar? dupa consistenta , desigur |
|
|
|
Mar 8 2006, 11:12 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri de onoare Postari: 147 Inregistrat pe: 2-December 01 De la: John Nash: Do you see those people on my left side too? Or it's just my imagination... (Russel Crowe in A Beautiful Mind) Membrul Nr.: 5 |
QUOTE(gabriel d 32949 @ Mar 7 2006, 05:52 PM) [snapback]195211[/snapback] Cu parere de rau trebuie sa anunt ca una dintre companiile mele preferate pentru comenzi la domiciliu m-a dezamagit iremediabil. Acum tin sa-i avertizeze si pe altii, fara a incerca sa-i si influentez (oare?). Asadar, ultima comanda primita de la "Hai La Masa" a inclus, gratuit, si una bucata mare de par amestecat cu scame, praf si resturi de hartie, ceva in genul ghemotoacelor care se strang pe furtunul de la aspirator... Intrucit restaurantul mentionat a fost vreme de peste 2 ani furnizor si in Culinar.ro tin sa intervin. Unul din motivele pentru care am intrerupt colaborarea cu CSC, proprietarul marcilor WuXing, Hai La Masa si Pizza Bumerang a fost tocmai calitatea scazuta a produselor si serviciilor oferite, precum si nivelul sub orice critica al relatiilor si atentiei fata de client. In urma acestei decizii am hotarit sa "scanam" foarte atent toti furnizorii si pot sa va asigur ca in acest moment, furnizorii prezenti in Culinar.ro se ridica la standarde normale de calitate. Am fi dorit sa fie "cele mai inalte standarde de calitate" dar, in acest context, un standard normal de calitate ni se pare o realizare in sine. In curind, pe Culinar.ro o sa apara noi metode de plata precum si o organizare mai clara a furnizorilor de servicii in domeniul gastronomic. Multumesc inca o data pentru atentionare si invit pe oricine mai are asemenea "descoperiri" neplacute sa le faca publice in acest loc. Dragos Roua, CEO Mirabilis Media -------------------- |
|
|
|
Mar 8 2006, 05:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,915 Inregistrat pe: 20-February 02 De la: Arena Membrul Nr.: 2,380 |
QUOTE(petunie @ Mar 8 2006, 12:31 AM) [snapback]195431[/snapback] wow,trebuia sa faci o poza...asa era mai usor pt cele care doresc sa slabeasca... ...e jale cu serviciile astea... Punct ochit , punct lovit. mie fara poza imi e absolut suficient., traiasca cura de slabire ! nu puteati si voi astepta pina miine cu subiectul ß ca eu am vrut sa ies deseara cu sotul si copiii la restaurant , si zau ca prefer "fresch air" acuma.Cred ca voi sarbatori 8martie servind petale de flori. E mai intelept !!!! -------------------- ANCUTA
|
|
|
|
Mar 8 2006, 05:59 PM
Trimis la
|
|
![]() VIP Member Grup: Best romantic story teller Postari: 7,090 Inregistrat pe: 16-November 05 De la: Does it matter? Membrul Nr.: 28,886 |
Bunica mea, prima data in viata ei cand a avut si ea ocazia sa guste salam, a gasit intr-o felie din acesta, o bucatica de piele de culoare inchisa si cu un fir de par lung atarnat din ea ... ea a zis ca-i de cal
Asa ca atentie la orice -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva!
![]() |
|
|
|
Mar 8 2006, 06:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Producator bilutze marca inregistrata Grup: Membri Postari: 5,264 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Iac-aciulea la beljica Membrul Nr.: 30,428 |
Am avut o experienta neplacuta cu o nesuferita de chelnerita care NU A VRUT sa ne schimbe tacamurile care aveau inca urma uscate de mancare!!!! I-am spus ca daca nu le schimba, lasam totul pe masa , plecam si n-are decat sa le plateasca ea, talamba naibii. Si, pana la urma asa am facut, ca stea ca o vaka proasta si se uita ranjind la noi.Poate a fost mai bine ca n-am mancat, caci, daca tacamurile aratau asa, imi inchipui ce-o fi fost in bucataria restaurantului, si cine stie peste ce surprize surprize dadeam in mancare....
-------------------- |
|
|
|
Mar 8 2006, 06:09 PM
Trimis la
|
|
Nu-mi place sa fac scandal, atata timp cat exista posibilitatea de a rezolva amiabil. Insa, pe jivina aia, chiar ca imi venea s-o dau cu dintzii de bordura
-------------------- |
|
|
|
Mar 10 2006, 08:22 AM
Trimis la
|
|
![]() is de-a dreptu' pe langa Grup: Membri Postari: 4,483 Inregistrat pe: 9-February 05 De la: Onesteanca in Toronto Membrul Nr.: 21,207 |
Dragos,nu sunt in Bucuresti, deci nu comand mancare de la aceste firme, dar daca tot le-ai "scanat" nu ar fi bine sa mentionezi lucrul asta pe prima pagina a site-ului, sa apara sub titlul "probate si apreciate" sau altceva? Aceasta a fost doar o sugestie.
-------------------- Nu sufar din cauza nebuniei, profit in fiecare moment de ea. |
|
|
|
Dec 15 2007, 05:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,690 Inregistrat pe: 6-November 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 55,043 |
NU cred ca am mancat de mai mult de 2 ori intr-un restaurant.
Am o groaza de ele.Cand ma pun la masa imi imaginez fel si fel de ipostaze de prin bucatarie. De exemplu,se scobeste bucataru in x,y loc,se scarpina mai nu stiu unde si apoi cu mana pe mancarea mea pfuaaa Imi mai imaginez si cum o fi prin bucatarie,daca e curatenie,etc Prefer sa mananc din mancarea pe care stiu eu cum am preparat-o.Sa stiu eu ce am pus in ea si ca am facut-o in curatenie.Asa am pofta ! La restaurant,nema,parca imi sta in gat,cat o fi de buna. Pizza am mancat mai des,comandata la domiciliu.N-am avut nici un eveniment neplacut,dar pe viitor cine stie. -------------------- " Medicul uman salveaza omul , medicul veterinar salveaza omenirea. "
|
|
|
|
Dec 16 2007, 04:03 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 384 Inregistrat pe: 31-August 06 Membrul Nr.: 33,587 |
NU cred ca am mancat de mai mult de 2 ori intr-un restaurant. Am o groaza de ele.Cand ma pun la masa imi imaginez fel si fel de ipostaze de prin bucatarie. De exemplu,se scobeste bucataru in x,y loc,se scarpina mai nu stiu unde si apoi cu mana pe mancarea mea pfuaaa Imi mai imaginez si cum o fi prin bucatarie,daca e curatenie,etc Prefer sa mananc din mancarea pe care stiu eu cum am preparat-o.Sa stiu eu ce am pus in ea si ca am facut-o in curatenie.Asa am pofta ! La restaurant,nema,parca imi sta in gat,cat o fi de buna. Pizza am mancat mai des,comandata la domiciliu.N-am avut nici un eveniment neplacut,dar pe viitor cine stie. Daca stai cu temeri d-astea nu mai calci in veci intr-un restaurant. Ce faci daca conjunctura te face sa ajungi acolo ?stai si te uiti la ceilalti cum mananca si tu tarai de un suc imbuteliat ca deh in ala nu s-a spalat bucatarul?! -------------------- super girls don't cry
|
|
|
|
Dec 16 2007, 10:13 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,690 Inregistrat pe: 6-November 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 55,043 |
Daca stai cu temeri d-astea nu mai calci in veci intr-un restaurant. Ce faci daca conjunctura te face sa ajungi acolo ?stai si te uiti la ceilalti cum mananca si tu tarai de un suc imbuteliat ca deh in ala nu s-a spalat bucatarul?! Nu chiar.Probabil voi merge doar in restaurante unde preturile sunt piperate,cu gandul ca,raportul calitate-pret nu ma va dezamagi -------------------- " Medicul uman salveaza omul , medicul veterinar salveaza omenirea. "
|
|
|
|
Jan 17 2008, 06:34 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 17-January 08 Membrul Nr.: 40,988 |
Cu parere de rau trebuie sa anunt ca una dintre companiile mele preferate pentru comenzi la domiciliu m-a dezamagit iremediabil. Acum tin sa-i avertizeze si pe altii, fara a incerca sa-i si influentez (oare?). Asadar, ultima comanda primita de la "Hai La Masa" a inclus, gratuit, si una bucata mare de par amestecat cu scame, praf si resturi de hartie, ceva in genul ghemotoacelor care se strang pe furtunul de la aspirator. Recunosc ca demersul meu de a reclama fapta s-a soldat cu restituirea banilor, dar oare cati bani sunt necesari pentru a sterge din memorie sentimentul pe care il ai simtind asa ceva in gura? Din pacate, replica functionarei de la ghiseu m-a facut sa inteleg ca nu exista sanse de remediere: "Imi pare rau dar avem 400 de clienti pe zi!" Daca tinem cont si de faptul ca, acum 2-3 ani, la Wu Xing (apartine de aceeasi firma) a gasit OPC-ul mancare stricata si soareci pe mesele din bucatarie, lucrurile sunt mai clare. Eu unul voi trece o vreme pe sandvich-uri la pachet. incearca alta firma de livrari la domiciliu.eu unul comand in fiecare zi la servici de la un fast food din apropiere "La Matache"-mancarea este buna si nu cred ca vei avea vreodata surpriza sa gasesti in mancare asa ceva.Am fost si la magazinul lor sa-mi fac o parere si totul arata foarte bine. incearca-l !!!! |
|
|
|
Jan 17 2008, 12:10 PM
Trimis la
|
|
incearca alta firma de livrari la domiciliu.eu unul comand in fiecare zi la servici de la un fast food din apropiere "La Matache"-mancarea este buna si nu cred ca vei avea vreodata surpriza sa gasesti in mancare asa ceva.Am fost si la magazinul lor sa-mi fac o parere si totul arata foarte bine. incearca-l !!!! lucrezi acolo, nu? |
|
|
|
Jan 17 2008, 01:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
-------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Jan 17 2008, 09:43 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Apr 7 2008, 02:23 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 7-April 08 Membrul Nr.: 42,563 |
Intrucit restaurantul mentionat a fost vreme de peste 2 ani furnizor si in Culinar.ro tin sa intervin. Unul din motivele pentru care am intrerupt colaborarea cu CSC, proprietarul marcilor WuXing, Hai La Masa si Pizza Bumerang a fost tocmai calitatea scazuta a produselor si serviciilor oferite, precum si nivelul sub orice critica al relatiilor si atentiei fata de client. In urma acestei decizii am hotarit sa "scanam" foarte atent toti furnizorii si pot sa va asigur ca in acest moment, furnizorii prezenti in Culinar.ro se ridica la standarde normale de calitate. Am fi dorit sa fie "cele mai inalte standarde de calitate" dar, in acest context, un standard normal de calitate ni se pare o realizare in sine. In curind, pe Culinar.ro o sa apara noi metode de plata precum si o organizare mai clara a furnizorilor de servicii in domeniul gastronomic. Multumesc inca o data pentru atentionare si invit pe oricine mai are asemenea "descoperiri" neplacute sa le faca publice in acest loc. Dragos Roua, CEO Mirabilis Media Buna ziua! Chiar astazi s-a intamplat sa am parte de un eveniment nu tocmai placut in ce priveste "comanda la domiciliu"... Prietena mea a comandat de mancare de la restaurantul libanez Coltul Verde din Bucuresti Mall, care din cate stiam pana acum, se bucura de o imagine foarte buna, de restaurant serios, chiar ireprosabil... Dati-mi voie sa spun ca nu totul este adevarat... Dupa ce a asteptat mai mult de o ora si un sfert sa ajunga comanda (de la Mall Vitan la Junior... adica la maxim 20-25 de minute distanta in conditiile unui trafic f aglomerat), dupa ce a achitat mancarea, si-a dat seama ca din punga lipseau cateva portii din ce au comandat prin telefon... Cand a suntat la restaurant sa faca sesizarea, i s-a raspuns foarte senin ca "dureaza prea mult sa se faca mancarurile respective si sa le trimitem, asa ca mai bine va dam banii inapoi"... Acest lucru mie personal mi se pare de o nesimtire iesita din comun pentru un restaurant care se vrea a fi select. In privinta mancarii nu as putea sa am vreun repros... este jos palaria.. insa indolenta de care au dat dovada astazi cei care se ocupa de comenzi mi se pare fara nici o exagerare, de cea mai joasa spetza.. Imi pare sa o spun, dar pentru mine acest restaurant este in momentul de fata mai prost decat orice restaurant fara pretentii (de genul celor in care pe nota de plata apar lucruri bagate din burta, sau in care chelnerii sunt nepoliticosi, ori plictisiti cand vin sa faca servirea)... Sper sa nu aveti parte de asemenea experiente, in special in locuri care stiti (sau va ganditi) ca asa ceva este aproape imposibil de intalnit. Va doresc o zi placuta! |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|