Rugaminte postare la topicul "Ce gatim astazi":
Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!
![]() ![]() |
Aug 24 2006, 02:49 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 8 Inregistrat pe: 24-August 06 Membrul Nr.: 33,454 |
|
|
|
|
Aug 24 2006, 02:53 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 159 Inregistrat pe: 21-July 06 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 32,985 |
fulgi cu lapte
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
Aug 24 2006, 03:14 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Suspendat Postari: 3,131 Inregistrat pe: 5-December 04 De la: - Membrul Nr.: 19,157 |
Interesant mi se pare ca exista mai multe feluri de mic-dejun, bine de stiut in caz ca se face rezervare la un hotel, cu micul dejun in pret. In majoritatea hotelurilor din Europa se serveste - ahaaaa.... mic dejun continental
|
|
|
|
Aug 24 2006, 03:33 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 8 Inregistrat pe: 24-August 06 Membrul Nr.: 33,454 |
La micul dejun cred ca este bun: un suc de portocale,cu oua prajite cu cascaval ras . |
|
|
|
Aug 24 2006, 06:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 356 Inregistrat pe: 19-August 03 De la: Timisoara (Timisoara) Membrul Nr.: 8,691 |
(Carmiris @ Aug 24 2006, 04:14 PM) [snapback]242919[/snapback] Interesant mi se pare ca exista mai multe feluri de mic-dejun, bine de stiut in caz ca se face rezervare la un hotel, cu micul dejun in pret. La hotelul unde am stat noi in mini-vacanta de la Viena am avut la micul dejun (bufet suedez): omleta, costita prajita, sunca, salam, cascaval, branza "mucegaita" Mi s-a parut foarte diversificat meniul, e drept ca erau multe natii pe acolo si de varste diferite. Ce m-a mirat a fost ca nu aveau restaurant. Doar bar si sala unde se lua "flustucul" ( -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aug 25 2006, 01:03 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,555 Inregistrat pe: 22-December 05 De la: De Nederlands Membrul Nr.: 29,531 |
cafea, paine neagra unsa cu unt si gem, fructe: kiwi, piersici, pere, iaurt cu fructe
sunt exemple, nu le mananc pe toate odata -------------------- |
|
|
|
Aug 25 2006, 08:08 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 47 Inregistrat pe: 20-August 06 Membrul Nr.: 33,385 |
Acum vara, micul dejun se axeaza pe branzeturi si legume.In rest, oua, sunca presata, unt, dulceta...
Micul dejun este o masa importanta a zilei si ,oricat de dimineata as pleca la serviciu, nu sar peste el niciodata. |
|
|
|
Aug 25 2006, 12:00 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
(Mitu @ Aug 24 2006, 06:30 PM) [snapback]242962[/snapback] Ce m-a mirat a fost ca nu aveau restaurant. Doar bar si sala unde se lua "flustucul" ( Pai da, exista o multime de hoteluri care n-au restaurant mai ales in orase unde omu vine azi si pleaca miine sau poimiine sau unde merg foarte multe persoane pe motiv de serviciu. Si cum la marea majoritate pretul camerei include micul dejun toate au o incapere destinata acesteia mai ales pentru ca in Italia pun fructe din compot, cereale, automate care distribuie cafea americana, ceai, lapte cald sau sucuri, cerele, miere, felii de piine uscate, cornuri, piine si sunca sau cascaval, deci nimic care sa fie gatit si sa necesite o bucatarie. Hoteluri cu restaurant sunt mai dese in localitatile de mare munte care traiesc din turism si unde omu se duce o saptamina si face acolo pensiune completa. |
|
|
|
Aug 25 2006, 12:34 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 386 Inregistrat pe: 25-February 06 De la: Tomb Rider - Lara Croft Membrul Nr.: 30,526 |
Eu m-am obisnuit foarte bine cu micul dejun spaniol adika o cafea plus un croissant sau donuts, sau pan de leche - niste painici dulci care se inmoaie in cafea, sau o felie de paine prajita cu marmelada. Tot ce tine de oua prajite ochiuri, beicon, se numeste ori mic dejun englezesc, america, frantuzesc etc. Dar in schimb spaniolilor le place sa mance oua la pranz, mie nu
Deci principalul pt mine cafeluta cu lapte, si o felie de chec de ex. Si pana la 5 cand mananc pranzul rontai fructe. |
|
|
|
Aug 25 2006, 01:24 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Da, acelasi obicei e si aici, cornetto e cappuccino, clasicul mic dejun italian, la bar in drum spre serviciu
In cazul nostru o cafea inainte de a iesi, io mai beau dupa aia inca citeva Da io n-a trebuit sa ma obisnuiesc cu nimic deosebit ca de cind ma stiu am mincat la micul dejun o cana de lapte cu sau fara cacao si cozonac iar la Bucuresti cafea si tigara |
|
|
|
Aug 25 2006, 01:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Producator bilutze marca inregistrata Grup: Membri Postari: 5,264 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Iac-aciulea la beljica Membrul Nr.: 30,428 |
cafea cu lapte, si o tigara, asta e micul meu dejun
-------------------- |
|
|
|
Aug 25 2006, 01:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 494 Inregistrat pe: 25-February 02 De la: Romania, Craiova Membrul Nr.: 2,542 |
De luni pana vineri - cafea iar sambata si duminica mic dejun in familie:
-fie mamaliguta cu lapte, branza, smantana, iaurt, oua s.a.m.d -fie ceai, cacao cu lapte cu unt, branza, mezeluri, salata. In ultimele doua saptamani in concediu la mare am mancat insa covrigi sau suberek cu sana/iaurt/lapte batut. |
|
|
|
Aug 25 2006, 02:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,110 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
fiicamea cereale cu lapte, sotul nik, ca ia masa de pranz la 11h30 la cantina,iar eu
cafffffffeeeeea muuuulta, un iaurt cu paine, si o fructa. dumineca in familie, cateodata ou moale fiicamea si eu, si omleta taicasau. paine,unt, miere, telemea, si dulceata la alegere. -------------------- |
|
|
|
Aug 25 2006, 02:55 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
Aug 27 2006, 11:26 AM
Trimis la
|
|
![]() (^_^) who cares ? Grup: Membri Postari: 9,213 Inregistrat pe: 18-February 05 De la: Missipippi & Missiruppi Membrul Nr.: 21,598 |
In general, la micul dejun servesc o tartina, un fruct si o cafea "Brasero" (de la "Amigo" din RO mi se trage !
Ieri si azi am avut pofta de tartine cu brinzeturi: 2 tipuri de brie, edamer si verisoara (mai)daneza a Camembert-ului, Danablu (o brinza cu "penicilina" ![]()
-------------------- |
|
|
|
Aug 27 2006, 01:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,482 Inregistrat pe: 11-March 03 De la: dAu La Kuaie Membrul Nr.: 6,867 |
La mic dejun eu servesc cafea si cafea
|
|
|
|
Sep 12 2006, 01:48 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 62 Inregistrat pe: 18-December 05 De la: Cluj-Napoca Membrul Nr.: 29,461 |
eu mananc la micul dejun ceva rapid si sanatos
o combinatie de fulgi si alte cele pe care le cumpar separat si le amestec intr-un bol mare si din care iau cate putin in fiecare dimineata si torn lapte caldut peste combinatia este: fulgi de ovaz + fulgi de porumb + stafide + migdale zdrobite bineinteles ca se poate face si alta combinatie; in loc de migdale se pot folosi alune de padure sau chiar seminte de floarea soarelui (nesarate si neprajite), alte fructe uscate sau alte feluri de cereale; mie-mi plac ovazul si porumbul ca se moaie usor si nu sunt greu de mestecat se mai poate pune si miere se pot folosi si fructe proapete; l-am vazut o data pe Jamie Oliver la televizor ca punea si mar verde razuit in compozitia de cereale |
|
|
|
Sep 14 2006, 02:41 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 32 Inregistrat pe: 13-September 06 Membrul Nr.: 33,763 |
Pe mine m-a dat gata micul dejun vienez si cel bulgaresc (ok, poate la bulgari nu se pune influenta nationala, tinand cont ca eram la mare si cum se stie, i-au cam cumparat nemtii la capitolul litoral), dar dragilor... asa diversitate la micul dejun chiar m-a impresionat. Cel putin la austrieci intr-o saptamana chiar mananci divers. Eu sunt pentru micul dejun consistent cu sunca, lapte, cascaval, branzeturi, rosii, castraveti, etc.
|
|
|
|
Sep 14 2006, 03:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
exemplu de dimineatza asta (nu e in doua dimineti la fel): crenvusti de la angst, zacusca de galbiori, ou ochi
-------------------- |
|
|
|
Sep 22 2006, 09:10 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 494 Inregistrat pe: 25-February 02 De la: Romania, Craiova Membrul Nr.: 2,542 |
Eu azi mi-am facut o omleta cu ceapa, salam, branza, ciuperci si deasupra i-am trantit cateva felii de rosii si branza topita.
Imagini Atasate
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|