> 

Rugaminte postare la topicul "Ce gatim astazi":

Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!

58 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Micul dejun, CE NE PLACE..
YASMINE ONE
mesaj Aug 24 2006, 02:49 PM
Trimis la #1

micro Bucatar

Grup: Membri
Postari: 8
Inregistrat pe: 24-August 06
Membrul Nr.: 33,454

laptele ,ceaiul ,cafeaua...... unsure.gif cool.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
cxna
mesaj Aug 24 2006, 02:53 PM
Trimis la #2

Bucataras

Postari: 159
Inregistrat pe: 21-July 06
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 32,985

fulgi cu lapte icon_smile.gif

--------------------

+Quote Post
Carmiris
mesaj Aug 24 2006, 03:14 PM
Trimis la #3

Master of disaster

Grup: Suspendat
Postari: 3,131
Inregistrat pe: 5-December 04
De la: -
Membrul Nr.: 19,157

Interesant mi se pare ca exista mai multe feluri de mic-dejun, bine de stiut in caz ca se face rezervare la un hotel, cu micul dejun in pret. In majoritatea hotelurilor din Europa se serveste - ahaaaa.... mic dejun continental wink.gif ce consista din alimente reci si bauturi calde, diferit este cel american la care si alimentele sunt calde (oua prajite cu sunca de ex.) si sa nu mai vorbim de proverbialul mic dejun englez, cu carnat si fasole...

+Quote Post
YASMINE ONE
mesaj Aug 24 2006, 03:33 PM
Trimis la #4

micro Bucatar

Postari: 8
Inregistrat pe: 24-August 06
Membrul Nr.: 33,454

DA
La micul dejun cred ca este bun: un suc de portocale,cu oua prajite cu cascaval ras . unsure.gif

+Quote Post
Mitu
mesaj Aug 24 2006, 06:30 PM
Trimis la #5

Captain Cook

Postari: 356
Inregistrat pe: 19-August 03
De la: Timisoara (Timisoara)
Membrul Nr.: 8,691

(Carmiris @ Aug 24 2006, 04:14 PM) [snapback]242919[/snapback]

Interesant mi se pare ca exista mai multe feluri de mic-dejun, bine de stiut in caz ca se face rezervare la un hotel, cu micul dejun in pret.

La hotelul unde am stat noi in mini-vacanta de la Viena am avut la micul dejun (bufet suedez): omleta, costita prajita, sunca, salam, cascaval, branza "mucegaita" icon_biggrin.gif , oua fierte,ardei, rosii, castraveti, lapte, compot de ananas, caise, iaurt simplu si cu fructe, creme din branza, fulgi de porumb, seminte de floarea soarelui, dovleac, stafide, dulceturi, ciocolata, o multime de feluri de paine, chifle cu susan, sucuri naturale, cafea, ceai si ....................................................... LUBENITA!
Mi s-a parut foarte diversificat meniul, e drept ca erau multe natii pe acolo si de varste diferite.
Ce m-a mirat a fost ca nu aveau restaurant. Doar bar si sala unde se lua "flustucul" ( icon_biggrin.gif vorba bunica-mii). Scria chiar asa pe usa. Nici urma de restaurant. Oare exista doar micul dejun?

--------------------

+Quote Post
apetito
mesaj Aug 25 2006, 01:03 AM
Trimis la #6

Master of disaster

Postari: 3,555
Inregistrat pe: 22-December 05
De la: De Nederlands
Membrul Nr.: 29,531

cafea, paine neagra unsa cu unt si gem, fructe: kiwi, piersici, pere, iaurt cu fructe
sunt exemple, nu le mananc pe toate odata

--------------------

geniul e ereditar, secretul artei este exercitiul.

+Quote Post
stanutza
mesaj Aug 25 2006, 08:08 AM
Trimis la #7

micro Bucatar

Postari: 47
Inregistrat pe: 20-August 06
Membrul Nr.: 33,385

Acum vara, micul dejun se axeaza pe branzeturi si legume.In rest, oua, sunca presata, unt, dulceta...
Micul dejun este o masa importanta a zilei si ,oricat de dimineata as pleca la serviciu, nu sar peste el niciodata.

+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Aug 25 2006, 12:00 PM
Trimis la #8

.

Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760

(Mitu @ Aug 24 2006, 06:30 PM) [snapback]242962[/snapback]

Ce m-a mirat a fost ca nu aveau restaurant. Doar bar si sala unde se lua "flustucul" ( icon_biggrin.gif vorba bunica-mii). Scria chiar asa pe usa. Nici urma de restaurant. Oare exista doar micul dejun?

Pai da, exista o multime de hoteluri care n-au restaurant mai ales in orase unde omu vine azi si pleaca miine sau poimiine sau unde merg foarte multe persoane pe motiv de serviciu. Si cum la marea majoritate pretul camerei include micul dejun toate au o incapere destinata acesteia mai ales pentru ca in Italia pun fructe din compot, cereale, automate care distribuie cafea americana, ceai, lapte cald sau sucuri, cerele, miere, felii de piine uscate, cornuri, piine si sunca sau cascaval, deci nimic care sa fie gatit si sa necesite o bucatarie.
Hoteluri cu restaurant sunt mai dese in localitatile de mare munte care traiesc din turism si unde omu se duce o saptamina si face acolo pensiune completa.

+Quote Post
Arra
mesaj Aug 25 2006, 12:34 PM
Trimis la #9

Captain Cook

Postari: 386
Inregistrat pe: 25-February 06
De la: Tomb Rider - Lara Croft
Membrul Nr.: 30,526

Eu m-am obisnuit foarte bine cu micul dejun spaniol adika o cafea plus un croissant sau donuts, sau pan de leche - niste painici dulci care se inmoaie in cafea, sau o felie de paine prajita cu marmelada. Tot ce tine de oua prajite ochiuri, beicon, se numeste ori mic dejun englezesc, america, frantuzesc etc. Dar in schimb spaniolilor le place sa mance oua la pranz, mie nu tongue.gif

Deci principalul pt mine cafeluta cu lapte, si o felie de chec de ex. Si pana la 5 cand mananc pranzul rontai fructe.

+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Aug 25 2006, 01:24 PM
Trimis la #10

.

Da, acelasi obicei e si aici, cornetto e cappuccino, clasicul mic dejun italian, la bar in drum spre serviciu icon_smile.gif pentru oamenii muncii...si nu numai.

In cazul nostru o cafea inainte de a iesi, io mai beau dupa aia inca citeva rolleyes.gif cu ceva dulce, biscuit chec tort pandispan tarta, facute de mine. Marco cel mai des maninca un castronel de lapte cu cereale si uneori biscuiti.

Da io n-a trebuit sa ma obisnuiesc cu nimic deosebit ca de cind ma stiu am mincat la micul dejun o cana de lapte cu sau fara cacao si cozonac iar la Bucuresti cafea si tigara laugh.gif

+Quote Post
meLuce
mesaj Aug 25 2006, 01:51 PM
Trimis la #11

Producator bilutze marca inregistrata

Postari: 5,264
Inregistrat pe: 19-February 06
De la: Iac-aciulea la beljica
Membrul Nr.: 30,428

cafea cu lapte, si o tigara, asta e micul meu dejun icon_biggrin.gif

--------------------
Fan n_puiu!

+Quote Post
Camelia Cecilia
mesaj Aug 25 2006, 01:59 PM
Trimis la #12

Captain Cook

Postari: 494
Inregistrat pe: 25-February 02
De la: Romania, Craiova
Membrul Nr.: 2,542

De luni pana vineri - cafea iar sambata si duminica mic dejun in familie:
-fie mamaliguta cu lapte, branza, smantana, iaurt, oua s.a.m.d
-fie ceai, cacao cu lapte cu unt, branza, mezeluri, salata.
In ultimele doua saptamani in concediu la mare am mancat insa covrigi sau suberek cu sana/iaurt/lapte batut.

+Quote Post
stella
mesaj Aug 25 2006, 02:27 PM
Trimis la #13

Ajutor de bagator de seama

Postari: 10,110
Inregistrat pe: 29-January 06
De la: Europa
Membrul Nr.: 30,088

fiicamea cereale cu lapte, sotul nik, ca ia masa de pranz la 11h30 la cantina,iar eu
cafffffffeeeeea muuuulta, un iaurt cu paine, si o fructa.
dumineca in familie, cateodata ou moale fiicamea si eu, si omleta taicasau. paine,unt, miere, telemea, si dulceata la alegere.

--------------------
Fan n_puiu for ever

+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Aug 25 2006, 02:55 PM
Trimis la #14

.

si uite ca tot pozasem intr-o dimineata cind i l-am luat lui Marco croissantul ca sa vedeti cum arata

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

+Quote Post
Dan@
mesaj Aug 27 2006, 11:26 AM
Trimis la #15

(^_^) who cares ?

Postari: 9,213
Inregistrat pe: 18-February 05
De la: Missipippi & Missiruppi
Membrul Nr.: 21,598

In general, la micul dejun servesc o tartina, un fruct si o cafea "Brasero" (de la "Amigo" din RO mi se trage ! tongue.gif ).

Ieri si azi am avut pofta de tartine cu brinzeturi: 2 tipuri de brie, edamer si verisoara (mai)daneza a Camembert-ului, Danablu (o brinza cu "penicilina" laugh.gif ), acompaniate de felii de para, nectarina, miez de nuca si salata verde.

--------------------
excesul zilnic de bere şi petrinjel duce la ficat m'chermla !

+Quote Post
BIJU
mesaj Aug 27 2006, 01:16 PM
Trimis la #16

Academic Chef

Postari: 1,482
Inregistrat pe: 11-March 03
De la: dAu La Kuaie
Membrul Nr.: 6,867

La mic dejun eu servesc cafea si cafea tongue.gif . Duminica in familie, ca majoritatea fetelor de aici vad, iau micul dejun in famile; azi am mancat farfale cu unt si parmezan, iar sotului i-am facut sandwich-uri cu unt, muschi file, castraveti, oua si branza telemea rasa deasupra. tongue.gif

+Quote Post
pinky
mesaj Sep 12 2006, 01:48 PM
Trimis la #17

Bucataras

Postari: 62
Inregistrat pe: 18-December 05
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 29,461

eu mananc la micul dejun ceva rapid si sanatos
o combinatie de fulgi si alte cele pe care le cumpar separat si le amestec intr-un bol mare si din care iau cate putin in fiecare dimineata si torn lapte caldut peste icon_smile.gif
combinatia este: fulgi de ovaz + fulgi de porumb + stafide + migdale zdrobite

bineinteles ca se poate face si alta combinatie; in loc de migdale se pot folosi alune de padure sau chiar seminte de floarea soarelui (nesarate si neprajite), alte fructe uscate sau alte feluri de cereale;
mie-mi plac ovazul si porumbul ca se moaie usor si nu sunt greu de mestecat
se mai poate pune si miere

se pot folosi si fructe proapete; l-am vazut o data pe Jamie Oliver la televizor ca punea si mar verde razuit in compozitia de cereale

+Quote Post
ema27
mesaj Sep 14 2006, 02:41 PM
Trimis la #18

micro Bucatar

Postari: 32
Inregistrat pe: 13-September 06
Membrul Nr.: 33,763

Pe mine m-a dat gata micul dejun vienez si cel bulgaresc (ok, poate la bulgari nu se pune influenta nationala, tinand cont ca eram la mare si cum se stie, i-au cam cumparat nemtii la capitolul litoral), dar dragilor... asa diversitate la micul dejun chiar m-a impresionat. Cel putin la austrieci intr-o saptamana chiar mananci divers. Eu sunt pentru micul dejun consistent cu sunca, lapte, cascaval, branzeturi, rosii, castraveti, etc.

+Quote Post
BD
mesaj Sep 14 2006, 03:19 PM
Trimis la #19

Master of disaster

Grup: Culinareasa lunii
Postari: 14,857
Inregistrat pe: 28-February 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2,618

exemplu de dimineatza asta (nu e in doua dimineti la fel): crenvusti de la angst, zacusca de galbiori, ou ochi

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

--------------------
Ale mele

şi când plâng eu râd

+Quote Post
Camelia Cecilia
mesaj Sep 22 2006, 09:10 AM
Trimis la #20

Captain Cook

Postari: 494
Inregistrat pe: 25-February 02
De la: Romania, Craiova
Membrul Nr.: 2,542

Eu azi mi-am facut o omleta cu ceapa, salam, branza, ciuperci si deasupra i-am trantit cateva felii de rosii si branza topita.

Imagini Atasate
Imagine Atasata

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

58 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags

5 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (5 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 06:00 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare