Rugaminte postare la topicul "Ce gatim astazi":
Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!
![]() ![]() |
| Guest_mona_usa_* |
May 29 2004, 08:49 PM
|
|
Guests |
|
|
|
|
May 31 2004, 10:35 PM
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 162 Inregistrat pe: 21-May 04 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 14,421 |
Eu am gatit pulpe la cuptor si garnitura de legume (un fel de ghiveci calugaresc). Pentru desert am gatit crema de zahar ars.
ieri am gatit paella, reteta data de Dan@ si a iesit super. Maine gatesc "varza ca la cluj" si strudele cu branza. Sunt tare fericita ca am gasit acest site! Toate bune tuturor, -------------------- "Fiecare copil este un artist. Problema este cum sa ramana un artist si dupa ce va creste." - Pablo Picasso
![]() Concurs Scrapbooking - www.ActivitatiCopii.ro |
|
|
|
Jun 2 2004, 08:41 AM
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,049 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
Fetelor am si eu 2 carnaciori proaspeti in frigider; aveti ceva super delicios, dati-mi si mie o reteta , o idee!
[addsig] -------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
Jun 2 2004, 10:00 PM
|
|
|
Membru de onoare Grup: Membri de onoare Postari: 4,367 Inregistrat pe: 15-December 03 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 10,612 |
Eu am facut astazi o reteta cu spanac, branza si cartofi noi de pe culinar http://www.culinar.ro/cautare_rezultat.php?tip=cautare&id_fel=3868&interval=&categ_url=&id_cat=&pages=5&count=1&records=62 si mi-a iesit foarte buna, dar cantitatile mele au fost mai mari(pt o tava yena- cam 2 kg cartofi, 2 kg spanac, cred ca vreo 300 g branza si am facut un strat cartofi, unul spanac, unul branza, ultimul cartofi, am dat la cuptor 40 min, am pus vreo 300 g cascaval ras si am mai dat tava la cuptor vreo 10 min si...excelent) si colac peste pupaza, mi-a adus si barbatul niste pesti si a vrut o saramura pe care am facut-o dar si un fum de-l taiai cu cutitul, incat mi-a fost frica in fiecare minut sa nu apara pompierii, dar noroc cu vecinii ca-s tare cumsecade. Si a si mers una cu alta, iar ca desert ...inghetata cumparata mamica ce atata gateala
[addsig] -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|