Rugaminte postare la topicul "Ce gatim astazi":
Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!
![]() ![]() |
May 7 2004, 01:30 PM
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
zi-mi ora si astept pe terasa sa imi "arunci" un pic de fructe de mare proaspete.
[addsig] |
|
|
|
| Guest_Anonymous_* |
May 11 2004, 10:14 AM
|
|
Guests |
cu fructe de mare poti prepara paella -- o mincare traditionalå in Spania.
|
|
|
|
May 23 2004, 08:44 PM
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,048 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
Din toate cate am mancat eu (ma refer la cxeea ce vine din mare si ocean
Iar ca peste foarte bun la gust este catfish (imi cer scuze dar nu stiu echivalentul in romana...), dupa aia seabass. O singura data mi s-a intamplat sa refuz o salata de fructe de mare (eu ma innebunesc dupa tot ce vine din apa ) deoarece erau crude toate; inelele de calamar (alta minunatie !!! ) erau atat de grase si uleioase, bleah!! Insa, in principiu, mancarea asta este fff sanatoasa, pacat ca asa de scumpa [addsig] -------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |