Deci pe rand asa:
unu la mana raspund doamnei Adriana:
pe o parte iese sucul si pe o parte ceea ce ar trebui sa fie "cazaturi". Sucul merge la suc, cazaturile (care vor fi nimicite de lama mixerului) la bulion. Care mi s-a spus ca e ketchup dupa gust asa ca viata lunga nu are.
Si da. E posibil singura utilizare a storcatorului.
Bulion si suc de rosii nu fac, ca mi-e lene Cu storcatorul dureaza putin si ai si o mana libera ... pentru spritz
yta, probabil ca depinde de aparat, aveam unul inainte care se comporta ca al tau. l-am dat afara din casa, prostu' naibii

si da, cred ca blender ii zice, brown din ala, face praf tot ce ii iese in cale.
mandananever ever conservant. in primul rand ca sunt pt consum imediat. in al doilea rand ca daca pui pasta in borcane pana aproape de capac cat e fierbinte compozitia si inchizi se face vid fara sa mai videzi. asa fac de ani de zile. fara conservant, fara aspirine. trebuie doar sa fie fierbinte sticlele/borcanele, puse pe ceva metalic (cutit) pt transfer de caldura ca sa nu crape si stranse bine.
Le tin in camara ca tot omu'

nene radu, am zis explicit ca nu am folosit chestia aia speciala pt rosii

MAYA, din ramasite facui bulionul. din ce iese in partea ailalta. numai ca mai bag si brownul sa faca praf semintele si eventualele pielitzi.
oricum e in curs de devorare si apropos, toti cei care au degustat sucul zic ca are gust exact de bloody mary desi nu i-am pus pic de vodka
Acest mesaj a fost editat de BD: Jul 11 2006, 06:54 PM