> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

 
Reply to this topicStart new topic
> mancare de mazare(cu sau fara carne) cu sos de rosii
dariaevelin
mesaj Dec 15 2006, 07:36 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 8
Inregistrat pe: 23-March 06
Membrul Nr.: 31,059



Nu pot sa spun ca sunt un fan al mazarii. Insa gatita in acest fel...gustul e ffff bun. smile.gif
Am scris in titlu' se poate face cu sau fara carne. Aici am facut si prezint varianta fara carne, intrucat aveam friptura langa. Dar,de regula,o fac si cu carne(pui sau vitel)
Se taie o ceapa medie si un catel usturoi,se calesc putin in ulei de masline,pana ce devin transparente.pentru varianta cu carne,acum se pun ,in ulei,si cubuletele de carne de pui sau vitel si se lasa pana prind putina culoare

apoi se pune o sticla de bulion(sau mai mult,in functie de cantitatea de mazare folosita)

se condimenteaza dupa gust

se lasa la fiert 5 minute,apoi se adauga mazarea

se fierbe la foc mic


Noi am servit-o fara prea mare fast cu muraturi (castraveti si ciuperci murate) si carne langa.Daca are carne in copozitie se poate servi doar ca atare



Sper sa va placa,sotul meu m-a rugat sa precizez ca aceasta metoda de preparare a vazut-o in italia si-a adus-o in casa noastra. Pofta buna

Acest mesaj a fost editat de dariaevelin: Dec 15 2006, 07:47 PM
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
s_tana
mesaj Dec 15 2006, 08:55 PM


mami de fluturas


Grup: Membri
Postari: 4,116
Inregistrat pe: 12-July 05
De la: deutschland
Membrul Nr.: 25,609



asa scazuta o fac si eu mazarea.este foarte buna dar de mult nu am mai mancat.
mi-ai facut pofta si saptamana viitoare trec la treaba. rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Chipotle
mesaj Dec 15 2006, 09:22 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 963
Inregistrat pe: 9-August 06
De la: California, USA
Membrul Nr.: 33,228



Tot in genul acesta fac si eu, doar ca mie imi place foarte mult sa adaug cate o conserva de ton in ulei si cimbru din belsug, iar pe langa bulion mai pun si o lingurita de zahar ca sa balansez aciditatea ( probleme de aciditate la mine wink.gif ). Mai ales in zilele de post cand se poate manca peste e super.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 26th November 2014 - 05:42 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare