> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

 
Reply to this topicStart new topic
> Salata in straturi, peste,legume,maioneza
Sarah
mesaj Mar 4 2007, 08:52 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 25
Inregistrat pe: 9-October 06
Membrul Nr.: 34,282



Iata o salata foarte sanatoasa, care se prepara din legume in straturi:
1-2 peste sarat sau afumat,
2-3 cartofi,
2-3 morcovi,
1-2 sfecla rosie,
5 oua,
1 ceapa,
maioneza.
Se fierb cartofii si morcovul impreuna si sfecla rosie aparte, ca sa nu se inroseasca cartofii, se fierb si oule.
Apoi pestele curatit de oase se taie marunt - 1 strat,
Cartofii dati prin razatoare - 2 strat,
Morcovul prin razatoare - 3 strat,
Ceapa taiata marunt (cruda) - 4 strat (la dorinta),
Sfecla rosie prin razatoare - 5 strat,
Oule prin razatoare - 6 strat,
Acoperim totul cu maioneza.
Se infrumuseteaza cu flori taiate din legumele fierte si frunze de patrunjel.
Daca doresti ca maioneza sa fie rosie, schimbam stratul 5 cu 6 si maioneza peste sfecla rosie se inroseste.
Se pune la rece in frigider pe citeva ore.
Si pozele:

Acest mesaj a fost editat de Sarah: Mar 4 2007, 09:19 PM
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lady_butterfly
mesaj Mar 4 2007, 08:58 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 95
Inregistrat pe: 5-January 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 35,872



mmmm...buna-buna salata. Preferata mea! De salata beuf mi s-a cam acrit..nu-mi mai place...De asta nu ma satur niciodata!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAYA
mesaj Mar 4 2007, 09:20 PM


Dulcinea del Toboso


Grup: Membri de onoare
Postari: 23,459
Inregistrat pe: 10-July 02
De la: Germany
Membrul Nr.: 3,966



Sarah,interesanta reteta ta biggrin.gif
Am modificat putin imaginile n mesaj ca deformau putin imaginea.


--------------------
Maya's World .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marina86
mesaj Mar 5 2007, 06:23 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 62
Inregistrat pe: 8-March 06
Membrul Nr.: 30,720




Incearca sa le pui in forma de yena sa vezi straturile ce frumos se aseaza!Eu pun intre straturi maioneza din mustar mai din abundenta eventual subtiata cu maioneza din ou si nu pun oua.Mi s-a parut prea grea,dar acum dupa Pasti merge foarte bine.
Este extraordinara!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
camelia50
mesaj May 4 2007, 07:22 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 88
Inregistrat pe: 1-May 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 37,580



astazi,ca e vineri si zi ...mai scurta,mi-am facut de cap!e a treia mea interventie aici - si inca nu am reusit sa ma identific ca lumea
in fine...
exista o varianta lipoveneasca la aceasta reteta,care se face cu scrumbie sarata(desarata),cartofi si sfecla rosie fierti/fiarta,ceapa si maioneza:un strat de peste,unul de cartofi,maioneza,sfecla rosie,maioneza ceapa,peste,maioneza,etc...
se cheama "siliotca in plapuma" sau cam asa ceva;eu nu sunt lipoveanca,am o prietena ,de la care stiu reteta
FFFF BUNA!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leea
mesaj Dec 19 2011, 07:59 AM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 121
Inregistrat pe: 31-January 07
De la: California
Membrul Nr.: 36,272



Am o intrebare scrumbia sarata trebuie desarata, fiarta sau se foloseste asa cruda? sau ati folosit scrumbie sarata si uscata (deshidratata) nu cruda? unsure.gif


--------------------
YOU...
...have a GREAT Day!!!

Life is Uncertain...Eat Dessert First !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little coffee
mesaj Dec 19 2011, 11:09 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 8,748
Inregistrat pe: 4-March 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 36,797



Uite aici mai multe discutii

Eu as desara scrumbia, poate chiar in lapte. Cred ca daca o fierbi se face praf! Ideea este s-o hidratezi.

Daca e cruda as zice s-o marinezi cateva zile cu sare, piper, otet, dafin, piper, ce-ti mai place tie! O lasi la frigider minim 3 zile.

Eu ti-as recomanda sa incerci cu scrumbie sarata, dupa ce o desarezi nitel, fie si numai cu apa.


--------------------
"Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leea
mesaj Dec 19 2011, 06:01 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 121
Inregistrat pe: 31-January 07
De la: California
Membrul Nr.: 36,272



Multumesc ptr idei. Merg azi la cumparaturi sa vad ce fel de scrumbie gasesc


--------------------
YOU...
...have a GREAT Day!!!

Life is Uncertain...Eat Dessert First !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
little coffee
mesaj Dec 19 2011, 08:26 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 8,748
Inregistrat pe: 4-March 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 36,797



Cu mare placere, o sa-ti placa rezultatul!!


--------------------
"Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stella
mesaj Dec 25 2011, 01:13 AM


Ajutor de bagator de seama


Grup: Membri
Postari: 10,122
Inregistrat pe: 29-January 06
De la: Europa
Membrul Nr.: 30,088



Am facut-o in seara asta...e pe maine la pranz...am lasat sa se imprieteneasca ingredientele


Imagini Atasate
Imagine Atasata Imagine Atasata
 


--------------------
Fan n_puiu for ever


Go to the top of the page
 
+Quote Post
little coffee
mesaj Dec 26 2011, 04:08 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 8,748
Inregistrat pe: 4-March 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 36,797



Sper ca a iesit buuuuna stela!!


--------------------
"Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
Go to the top of the page
 
+Quote Post
InnaD
mesaj Dec 26 2011, 04:29 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 366
Inregistrat pe: 2-December 09
Membrul Nr.: 55,630



Noi o mai numim blana!!!!e foarte buna salata ,poate o fac de revelion tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stella
mesaj Dec 26 2011, 05:36 PM


Ajutor de bagator de seama


Grup: Membri
Postari: 10,122
Inregistrat pe: 29-January 06
De la: Europa
Membrul Nr.: 30,088



Da cafelutzo...musafirii au apreciat-o . eu am *aruncat * si cateva migdale taiate si usor rumenite in tigaie.
data viitoare o fac cu mai mult peste si straturile in rest mai subtiri :)


--------------------
Fan n_puiu for ever


Go to the top of the page
 
+Quote Post
little coffee
mesaj Dec 26 2011, 06:06 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 8,748
Inregistrat pe: 4-March 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 36,797



Nu m-am gandit sa-ti spun ca eu am pus destul de mult peste!


--------------------
"Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 31st August 2014 - 04:13 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare