> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> PRAJITURA IN CINCI MINUTE, FARA FOC, cu fructe, RACOROASA, de vara.... e 'mortala' :))
Gabriela Carmen
mesaj Apr 30 2007, 08:40 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,280
Inregistrat pe: 30-March 07
De la: Hamburg
Membrul Nr.: 37,164



CE PUTETI GASI AICI: retete de prajituri cu biscuiti, fara foc, gata in citeva minute.

1. PRAJITURA CU BISCUITI si PIERSICI DIN COMPOT- in imagini, pag. 1
2. Prajitura cu biscuiti si crema de caise - fara poze, pag. 1

3. PRAJITURA CU BISCUITI SI CAPSUNI-
in imagini, pag. 1- 2 (sectiunea)
4. Prajitura cu biscuiti si visine din compot- in imagini, pag. 1-2
5. PRAJITURA CU BISCUITI si crema de banane si cacao- in imagini, pag. 2 (adica aici: http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&a...t&p=333574)
6. Prajitura cu biscuiti si crema de banane, decorata cu capsuni- pag. 2


1.

Ieri am facut, SUPER-RAPID, o prajitura care ne-a placut la nebunie.... e usoara (m-am inspirat dintr-o revista, dar am schimbat ingredientele asa ca a iesit varianta 'leicht', daca nu chiar alta prajitura...). Am facut doar patru bucati, voi faceti mai multe. laugh.gif



Prajitura e cu fructe, RACOROASA, de ...vara. Se face in 5-10 minute, FARA FOC, si e 'leicht' (am inlocuit untul cu mascarpone, care are mai putina grasime).

E mai buna a doua zi, dupa ce sta la rece si 'se intrepatrund' bine componentele, se mai insiropeaza...

Cam asa arata, de aproape (apucase sa stea 2-3 ore la rece) :



...am servit-o la cafea:



Imediat adaug aici toate etapele (si la sfirsit si reteta dupa care m-am inspirat).

Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 27 2007, 01:13 AM
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabriela Carmen
mesaj Apr 30 2007, 09:01 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,280
Inregistrat pe: 30-March 07
De la: Hamburg
Membrul Nr.: 37,164



1. PRAJITURA CU BISCUITI si PIERSICI DIN COMPOT


Ingredientele: 16 biscuiti simpli (cite patru pentru fiecare portie de prajitura), lapte pentru insiropat biscuitii, un gem de caise Dit, Mascarpone (nu mult, mai aveam maximum vreo suta de grame), piersici din compot (scurse bine) si pina la 200 de grame de nuci (sau alune) macinate plus citeva stafide (care pot lipsi) si esenta de rom - voi puteti pune aromele preferate.
Am folosit si cocos, putin pentru decor (dar poate lipsi, se poate decora si cu frisca).

- poza cu ingredientele (lipsesc nuca macinata si cocosul):



Am pus intr-un castronel mascarpone si deasupra- peste 100 de grame de nuca macinata (am mai adaugat apoi vreo 50 de grame; cu nuca macinata ingrosam crema pina cind se intareste suficient ca sa o punem peste biscuiti). Am adaugat aici si 2-3 piersici din compot, zdrobite cu furculita:



Am mai adaugat si citeva bucatele de piersici, taiate subtire, ca 'sa se simta' in crema:



Am inmuiat biscuitii in lapte:



....apoi i-am pus pe farfurie si i-am uns cu putin gem de caise. Deasupra am adaugat primul rind de crema, apoi - urmatorul rind de biscuiti inmuiati in lapte, si deasupra lor- iarasi gem, apoi iar crema. La fel am procedat si cu urmatorul strat:



Peste al patrulea rind de biscuiti (ultimul) am pus gem si am presarat putin cocos, iar deasupra am daugat fructe (care au gem pe partea dinspre prajitura ca 'sa se lipeasca' de cocos):



Gata! smile.gif

Se lasa prajitura la rece de pe o zi pe alta sau cite ore aveti rabdare laugh.gif (cu cit sta mai mult, cu atit e mai buna wink.gif ).

Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 25 2007, 02:14 AM
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabriela Carmen
mesaj Apr 30 2007, 09:11 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,280
Inregistrat pe: 30-March 07
De la: Hamburg
Membrul Nr.: 37,164



Eu am taiat-o (in patru!) dupa trei ore, voi o puteti lasa mai mult. Ce a ramas pentru a doua zi dimineata se topea in gura, atit de insiropata si delicioasa era! (din pacate, n-am poze si de dimineata)



Sectiune smile.gif :



Pofta buna!




Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 25 2007, 02:12 AM
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata


Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rym
mesaj Apr 30 2007, 09:21 AM


D.Cantemir


Grup: Moderatori
Postari: 8,769
Inregistrat pe: 13-December 06
De la: israel.
Membrul Nr.: 35,433




Gabriela ,nu stiu ce am sa ma fac...ai inceput sa ne obisnuiesti cu prea multe prajituri usoare,rapide,gustoase,dar ce ma fac eu acum ,pentru ca sunt la cura de slabire!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabriela Carmen
mesaj Apr 30 2007, 09:27 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,280
Inregistrat pe: 30-March 07
De la: Hamburg
Membrul Nr.: 37,164





La prajitura prezentata mai sus NU am pus zahar, fiindca fructele erau dulci si nu a fost nevoie.

Si acum, reteta din revista Practic, din care m-am inspirat:

PRAJITURA CU BISCUITI SI CREMA DE CAISE



Ingrediente:
40 de biscuiti simpli, 2 pahare lapte, jumatate de fiola esenta de rom, 100 gr. unt, 100 grame zahar, 100 grame miez de nuca, un galbenus, un plic de zahar vanilat, 10 caise, un pahar frisca si doua caise pentru ornat.

Freci spuma untul cu zaharul si vanilia, apoi adaugi galbenusul si nucile maruntite (aaa, n-am urmat reteta asta ca eu nu-s de acord cu oua crude prin prajitura smile.gif ).
Adugi in crema caisele (taiate bucatele) impreuna cu esenta de rom si dai crema la rece.

Amesteci laptele cu doua lingurite de zahar (eu n-am pus zahar nici in lapte), inmoi biscuitii si asezi un strat pe platou. Pui patru biscuiti pe latime si 5 pe lungime, scrie in revista. Intinzi apoi o treime din crema si continui sa asezi biscuitii si crema in straturi. Termini cu un strat de biscuiti, dai prajitura la rece.
Se decoreaza cu frisca batuta (intinsa peste prajitura) si bucati de caise.

Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 25 2007, 02:17 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabriela Carmen
mesaj Apr 30 2007, 09:33 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,280
Inregistrat pe: 30-March 07
De la: Hamburg
Membrul Nr.: 37,164



(rym @ Apr 30 2007, 07:21 AM) [snapback]332577[/snapback]

Gabriela ,nu stiu ce am sa ma fac...ai inceput sa ne obisnuiesti cu prea multe prajituri usoare,rapide,gustoase,dar ce ma fac eu acum ,pentru ca sunt la cura de slabire!



...pai..... faci varianta usoara laugh.gif
Stii.... cred ca merge sa pui intre biscuiti un soi de....'crema' facuta numai cu fructe (mai multe) maruntite, rom, praf de biscuiti si de nuca (ca sa reduci total grasimile). Si poti pune si fructe proaspete, nu doar din compot (care sint dulci).
..... asta merge consumata, fiindca are glucide, dupa micul dejun (salata din multe fructe).... si cred eu ca asa macar reduci cit poti 'riscurile' laugh.gif , si-ti faci si pofta smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rym
mesaj Apr 30 2007, 09:41 AM


D.Cantemir


Grup: Moderatori
Postari: 8,769
Inregistrat pe: 13-December 06
De la: israel.
Membrul Nr.: 35,433



Inventiva mai esti....am sa incerc ultima varianta. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aliza
mesaj Apr 30 2007, 09:58 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,250
Inregistrat pe: 10-November 05
De la: Bz-Vn
Membrul Nr.: 28,783



Gabriela imi place si mie prajitura tongue.gif , cea inventata de tine.
Chiar ca inventiva mai esti biggrin.gif , am notat-o.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
petunie
mesaj Apr 30 2007, 11:19 AM


Am buburuza!!!


Grup: Membri
Postari: 5,929
Inregistrat pe: 15-June 05
De la: Deutschland
Membrul Nr.: 24,853



Mmmmmm,buna si pentru copii,daca e fara alcoale si alte cele smile.gif

Retin ideea,ca am si ceva compot,nu stiu caise sau piersici,...numa cheful sa imi vina ca mai am cateva pe lista.Deja asta e a doua reteta de-a ta ce vreau sa o fac saptamana asta,daca ma lasa timpul si copiii

pupic.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
keoke
mesaj Apr 30 2007, 11:22 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 276
Inregistrat pe: 23-March 07
De la: Constanta
Membrul Nr.: 37,079



Aahh ce bine arata! Felicitari Carmen pentru inventivitate!
Trebuie incercata. Nu am mascarpone in casa si nici compot caise...doar niste visine. Sa vadem...cat de curand. Multumesc pt. reteta. e salvata!


--------------------
Carmen
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabriela Carmen
mesaj Apr 30 2007, 01:15 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,280
Inregistrat pe: 30-March 07
De la: Hamburg
Membrul Nr.: 37,164





Rym, abia astept sa-mi spui cum a fost in varianta 'de post'. wink.gif

Aliza, ma bucur ca iti place, cind reusesti sa o faci, te astept cu pozele smile.gif

Petunie, da, si eu cred ca e buna si pentru copii.
Cred ca merge si cu alte fructe, chiar as fi curioasa sa vad (poate azi fac jumatate cu piersici si jumatate cu visine din compot, daca oi avea vreme).

Keoke
, multumesc....pai ma gindesc ca la visine, daca nu ai mascarpone, poate merge crema cu nuci si biscuiti de aici: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14954/http-www-culinar-ro-forum-index-php-showtopic-14954/
...la care sa mai adaugi si fructe zdrobite.
Dar cred ca merita facuta si asa cum am pus reteta, iese crema altfel.

Daca vreti ca prajitura sa stea mai mult, in loc de lapte puteti folosi un sirop facut cu apa fierbinte, zahar, rom si ce esente mai vreti, fiindca laptele fermenteaza.
wink.gif


Multumesc de aprecieri, eh, inventiv poate fi oricine la bucatarie (sigur vi se intimpla de multe ori sa inlocuiti anumite ingrediente care va lipsesc cu ce aveti prin casa, e normal), mai greu e sa te gindesti la un gust- aspect anume si sa-l 'reconstruiesti' .
De exemplu, acum ma gindesc ce desert as putea face cu pepene rosu.
Ceva racoros, de vara, am in minte cam cum sa fie si ce gust, dar nu stiu ce ingrediente sa pun.... ma mai gindesc...... daca o sa depasesc faza de 'proiectare' laugh.gif , si reusesc sa fac ceva de genul asta vreodata, postez smile.gif
...poate gasesc insa o reteta gata facuta, cu pepene rosu.


Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 25 2007, 02:22 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabriela Carmen
mesaj Apr 30 2007, 03:08 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,280
Inregistrat pe: 30-March 07
De la: Hamburg
Membrul Nr.: 37,164



Keoke, apropo de visine: ce buna ar fi fost acum o dulceata de visine in loc de gemul de caise! wink.gif

Inca doua prajituri, pe care le-am facut 'in paralel'. rolleyes.gif

3. PRAJITURA CU BISCUITI SI CAPSUNI
4. Prajitura cu biscuiti si visine din compot


- Ambele sint cu biscuiti iar crema e aproximativ ca la prima prajitura (cea cu piersici pasate si bucatele).

Una dintre ele am pus-o pe un platou dreptunghiular (deci merge si ca tort, daca va place)- in asta am adaugat si visine din compot (capsunile sint doar pentru decor). Crema e la fel, pentru amindoua.

Cea cu visine (de la punctul 4 laugh.gif ) arata asa:



Cealalta prajitura (nr. 3 laugh.gif ) e mai micuta, cu capsune coapte-coapte inauntru:



...le-am pus la frigider, sectiune o sa am mai tirziu.


Si acum, pas cu pas:
Ingredientele (am uitat sa pun gemul de caise). In loc de lapte (nu l-am mai folosit pe cel care apare inpoza), am insiropat cu nectar de caise si portocale... zahar am pus doar un pliculet de zahar vanilat (mergea si fara):



Crema: La 250 de grame mascarpone am pus cam 250 de alune macinate, 100 de grame de nuci maruntite, citeva bucati de nuci (nu le-am mai trecut prin cuptor), piersici dintr-o doza de 800 gr. plus 4 piersici ramase de ieri, citeva stafide plus 13 mililitri de rom (jumatate din sticluta care se vede).
Crema am folosit-o pentru 400 de grame biscuiti (punga din poza) plus inca patru biscuiti.

Cum am facut: peste mascarpone am adaugat praful de alune si o parte din fructe:



Am adaugat in crema nuci maruntite, alune (bucati f. mici):



...apoi stafide si bucati de piersici:



...si in sfirsit nuci, bucati:



Aici am pozat crema, biscuitii la inmuiat si platoul pregatit (cu niste cocos pudrat pe el, sa absoarba eventualul sirop care s-ar scurge din biscuiti) tongue.gif :



Am pus visine, peste doua dintre straturile de crema:



...inconvenientul a fost ca stateau biscuitii cam denivelati deasupra, dar i-am apasat mai bine in crema (iar peste cea iesita in afara, pe margine, am presarat cocos).

Deasupra- fulgi de migdale (dulci) si cocos:



Din crema ramasa (nu prea multa) am mai facut o prajitura (cu baza un patrat de 4 ori 4 biscuiti ). Peste al doilea rind de crema am pus si capsuni taiate:



si a iesit cam asa:



SEctiune- mai tirziu! tongue.gif

Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 27 2007, 12:50 AM
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bolognese di Clu...
mesaj Apr 30 2007, 03:28 PM


Master of disaster
Icoana Grup

Grup: Best romantic story teller
Postari: 2,842
Inregistrat pe: 5-October 04
De la: pe dinafara
Membrul Nr.: 17,498



(am inlocuit untul cu mascarpone, care are mai putina grasime).
Daca vrei sa aiba si mai putina grasime poti sa inlocuiesti mascarpone cu urda(ricotta).
MASCARPONE
100 gr. - Kcal: 453
UNT
100 gr. - Kcal: 758
RICOTTA(URDA)
100 gr. - Kcal: intre 72-271,in functie de laptele folosit,de oaie,sau de vaca.cea "light"are 72 Kcal,de exemplu.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
keoke
mesaj Apr 30 2007, 07:51 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 276
Inregistrat pe: 23-March 07
De la: Constanta
Membrul Nr.: 37,079



Cat de bine arata Carmen tot. Numai ca nu vad executand prea curand. A mea are super crize...ia ma plang dar nu mai pot.
Ca sa ma consolez dau fuga la frigider la un dulce:)


--------------------
Carmen
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabriela Carmen
mesaj Apr 30 2007, 08:35 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,280
Inregistrat pe: 30-March 07
De la: Hamburg
Membrul Nr.: 37,164





Daca vrei sa aiba si mai putina grasime poti sa inlocuiesti mascarpone cu urda(ricotta).

...mersi, nu stiam, sa vad daca aici e... cred ca da, sint multe produse din Italia... smile.gif

Keoke, las' ca trece. Asta-i perioada smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nicoletta
mesaj Apr 30 2007, 09:18 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 523
Inregistrat pe: 19-November 06
De la: ROMANIA
Membrul Nr.: 34,965




Mi-a pierit si somnul cu retetele tale Carmen.
Ce comoara statea dincolo de usa Culinarului! De cand ai venit (e o luna?) ne incanti cu retete simple, rapide, usor de executat si mai ales dietetice. Va place sa mancati sanatos! Felicitari!
O sa fac maine un director special pentru retetele tale salvate!
Ma duc naibii la culcare sa visez fructe si biscuiti!

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabriela Carmen
mesaj Apr 30 2007, 11:16 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,280
Inregistrat pe: 30-March 07
De la: Hamburg
Membrul Nr.: 37,164



Ma duc naibii la culcare sa visez fructe si biscuiti!
[/quote]


M-ai facut sa rid.... da-da, dietetice, cum am servit o portie de praji din aia cu visine (dupa-amiaza, la cafea), mi-am si pus friscaaaaaaaa. A fost bun, dar visinicile o cam luau razna pe acolo (alta data le pasez si le bag in crema). Apropo de visine si capsuni, la astea merge bine frisca, chiar si in crema (nu doar pentru ornat).

Data viitoare pun mai putine nuci macinate si mai mult mascarpone, sa fie crema mai ...spumoasa.
...si poate e mai bine un singur gust de fructe, nu mai multe (adica piersici intr-o praji, capsuni in alta si alta cu visine).

...chiar, cu pepene rosu CE credeti ca ar merge? sa nu fie ceva cu gust pronuntat, vreau un dulce cu pepene...deci sa nu fie alt fruct cu aroma mai pronuntata..... cine imi da vreo sugestie?


Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 27 2007, 12:54 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nasha
mesaj Apr 30 2007, 11:57 PM


Panfortzescus


Grup: Membri
Postari: 3,183
Inregistrat pe: 7-September 06
De la: Auckland, Noua Zeelanda
Membrul Nr.: 33,665



(Gabriela Carmen @ Apr 30 2007, 09:16 PM) [snapback]332852[/snapback]

...chiar, cu pepene rosu ce credeti ca ar merge? sa nu fie ceva cu gust pronuntat, vreau un dulce cu pepene...deci sa nu fie alt fruct cu aroma mai pronuntata..... cine imi da vreo sugestie?


gabriela- albinela... biggrin.gif dupa mine, NU merge cu PEPENE ...nici galben nici rosu ...pen ca pepenele e plin de apa, e zemos, nu are consistenta...si nu merge neam cu brinzica sau friscuta.
.........ce ar merge ar fi putina dulceata de pepene daca, chiar vrei . ( avem niste preteni clujeni care ne-au adus dulceata de pepene .........yummmmmyyy nu mincasem niciodata .......habar nu am cum o fac. blink.gif )


--------------------
Fan n_puiu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gabriela Carmen
mesaj May 1 2007, 12:19 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,280
Inregistrat pe: 30-March 07
De la: Hamburg
Membrul Nr.: 37,164



(Nasha @ Apr 30 2007, 09:57 PM) [snapback]332869[/snapback]

gabriela- albinela... biggrin.gif dupa mine, NU merge cu PEPENE ...nici galben nici rosu ...pen ca pepenele e plin de apa, e zemos, nu are consistenta...si nu merge neam cu brinzica sau friscuta.
.........ce ar merge ar fi putina dulceata de pepene daca, chiar vrei . ( avem niste preteni clujeni care ne-au adus dulceata de pepene .........yummmmmyyy nu mincasem niciodata .......habar nu am cum o fac. blink.gif )



...stai ca nu despre prajitura asta cu pepene e vorba laugh.gif laugh.gif laugh.gif

...am scris mai devreme ca vreau sa gasesc ceva care sa se asorteze cu pepene...apropo de inventii.... da, pepenele nu merge cu brinza sau frisca, stiu... dar vreau sa-mi fac (ca n-am gasit reteta) un desert cu pepene rosu, poate pepene rosu cu piure de alte fructe.

Edit.: intre timp am facut trei retete cu PEPENE ROSU:

1. Tort cu pepene rosu: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/15921/http-www-culinar-ro-forum-index-php-showtopic-15921/
2. Inghetata cu pepene (galben si rosu): http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&a...st&p=351365
3.. Dulce racoros de vara, cu inghetata si pepene: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/15134/http-www-culinar-ro-forum-index-php-showtopic-15134/

....cum e dulceata de pepene? auzisem de ea, vazusem si o reteta, dar n-am facut niciodata... poate in vara asta... e subtire? curge? sau 'legata'?


Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 27 2007, 01:03 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nasha
mesaj May 1 2007, 01:28 AM


Panfortzescus


Grup: Membri
Postari: 3,183
Inregistrat pe: 7-September 06
De la: Auckland, Noua Zeelanda
Membrul Nr.: 33,665



(Gabriela Carmen @ Apr 30 2007, 10:19 PM) [snapback]332873[/snapback]

...stai ca nu despre prajitura asta cu pepene e vorba laugh.gif laugh.gif laugh.gif

...am scris mai devreme ca vreau sa gasesc ceva care sa se asorteze cu pepene...apropo de inventii.... da, pepenele nu merge cu brinza sau frisca, stiu... dar vreau sa-mi fac (ca n-am gasit reteta) un desert cu pepene rosu, poate pepene rosu cu piure de alte fructe.....

....cum e dulceata de pepene? auzisem de ea, vazusem si o reteta, dar n-am facut niciodata... poate in vara asta... e subtire? curge? sau 'legata'?


.. ups...incurcai borcanele , mai albinela-gabriela, am citit din 2 in 3...
...dulceata de pepene , e ciudata la prima mushca, dar e buna,ce sa zic, e dulceata, e legata si simti bucatelele de pepene- ca am impresia ca se face nu cu pulpa aia rosie..ci cu coaja aia din interior/cea verde pina la miezu rosu --- dar nu -s sigura-..dar sa stii ca gustul nu e terminator..ca n-are de unde -de la ghietu pepene..care e bun sa l maninci crud /////nu prelucrat /eventual MURAT = ala da...

..atita doar ...ca zici , vai , am mincat dulceata de pepene ....( e cam fara gust /aroma predominanta )..
...daca pot iti pun aici , varianta clujenilor de dulceata de pepene, ( ca mi dai voie ca e topicu tau_

biggrin.gif )...dar NU curind, ca nu am cum , o sa revin eu.
,...acum m-am facut eu insami curioasa cu dulceata asta de pepene.........



--------------------
Fan n_puiu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 31st October 2014 - 07:28 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare