Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Jun 15 2008, 07:04 PM
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,616 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
|
|
|
|
Jul 26 2008, 07:22 PM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,439 Inregistrat pe: 15-November 06 De la: undeva prin Nord-Vest.. Membrul Nr.: 34,884 |
Sunteti fericiti daca nu trebuie sa faceti. Aici am socotit, ies cel putin la juma de pret daca cumpar fructele. Daca insa le am acasa... Iti dai seama ca nu imi vine sa dau 6 lei (aproape 2 euro) pe un borcanel de 370 g cu gem...Daca e de afine sau mure sau coacaze e si mai scump!!!!
-------------------- |
|
|
|
Jul 13 2009, 03:35 PM
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 13-July 09 De la: Targu-Mures Membrul Nr.: 52,721 |
Acum 3 zile am facut si eu dulceata de zmeura dar reteta clasica fara GELFIX. Sincer, prefer dulceturile naturale, dar la cat de scumpe sunt acum fructele e mai rentabil sa folosesti GELFIX crescand considerabil cantitatea de dulceata obtinuta si pastrarea cat-de-cat a fructulelor intregi. Eu am adaugat la 1 kil de zmeura 1 kg de zahar si zeama de la 1/2 de lamaie sa sa ii mai ia din dulce si a-i da o aroma speciala...A iesit de vis
Ps: daca vreti o dulceata foarte buna si ieftina incercati dulceata de CORCODUSE...Folosind aceeasi reteta iese o dulceata f buna...si corcodusele practic sunt gratis Acest mesaj a fost editat de florin.stan: Jul 13 2009, 03:37 PM |
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |