> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Joffre
natasha
mesaj Jul 17 2007, 07:11 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 607
Inregistrat pe: 22-March 07
De la: Belgrad
Membrul Nr.: 37,062



25 buc Langues des chats

-95g zahar pudra(se poate si tos)
-120g faina
-120ml frisca lichida
-3 albusuri
-25g zahar pentru albus


Crema ganaj

200g frisca lichida
200g ciocolata
esenta rom

Decor

200g ciocolata
putin ulei

Limbi de pisica

95g zahar se amesteca cu 120ml frisca lichida pina se topeste zaharul
Imagine Atasata


Imagine Atasata

apoi se amesteca faina pina se omogenizeaza

Imagine Atasata


Imagine Atasata

Intre timp se bat 3 albusuri cu 25g zahar pina se topeste apoi se amesteca cu compozitia de mai sus


Imagine Atasata


Imagine Atasata

Se toarna pe hirtie de copt ca niste nasturi cu diametru cam 2 cm
se coace la 200grade

Imagine Atasata


Imagine Atasata


Crema ganaj

frisca si ciocolata se amesteca se pune pe foc se incalzeste pina aproape de fierbere
se lasa la racit(in frigider)
cind sa racit se mixeaza pina se deschide la culoare si i-si mareste volumul

Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata

se adauga romul
Nastureii se intorc si cu duiul se toarna crema inalta cam de 4-5 cm.(se taie cu cutitul sa se desprinda)
se pune alt nasturel deasupa

Imagine Atasata


Imagine Atasata

se lasa la frigider sa se raceasca bine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
natasha
mesaj Jul 17 2007, 07:15 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 607
Inregistrat pe: 22-March 07
De la: Belgrad
Membrul Nr.: 37,062



Cind sa intarit crema bine se topeste ciocolata care se subtiaza cu putin ulei(sa nu fie fierbinte)si se glaseaza prajitura.
Imagine Atasata

Asa arata.

Imagine Atasata


Imagine Atasata

sectiune

Imagine Atasata
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulinuta
mesaj Jul 17 2007, 07:21 PM


Mami de Rege si Printz!


Grup: Membri
Postari: 4,330
Inregistrat pe: 10-January 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 20,159



Si de astea ce sa zic...Mor aici de pofta!

Bravos!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cristina
mesaj Jul 17 2007, 07:30 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,128
Inregistrat pe: 20-March 02
Membrul Nr.: 2,886




Vorba Adrianei " aduceti sarurile" doamne imi ploua in gura le-am salvat natasha
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aliza
mesaj Jul 17 2007, 07:34 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,250
Inregistrat pe: 10-November 05
De la: Bz-Vn
Membrul Nr.: 28,783



Hai cu astea mai dat gata.
Eu nu mai pot de pofta tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
imra
mesaj Jul 17 2007, 09:45 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,022
Inregistrat pe: 16-April 07
Membrul Nr.: 37,411



Arata de nota 10. Am notat reteta.


--------------------
Stelutza
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jenny_kap
mesaj Jul 17 2007, 10:28 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 3,616
Inregistrat pe: 25-September 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 27,762



maaaaammmaaaaaaaa, arata ca cele din cofetarii, dar sigur sint mai bune. mi-e pofta de ele blob6.gif

Acest mesaj a fost editat de jenny_kap: Jul 17 2007, 10:30 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bratiluca
mesaj Jul 17 2007, 10:47 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,201
Inregistrat pe: 15-January 07
Membrul Nr.: 36,041



Heeeeeeeeeeeelp! Ce faci, Natasa? Vrei sa ma nenorocesti cu totul? Nota cea mai mare pentru tine.


--------------------
Fan n_puiu!

I like Peanut's ma-sa!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Francisca
mesaj Jul 17 2007, 10:56 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,540
Inregistrat pe: 21-September 05
De la: Scandinavia
Membrul Nr.: 27,586



Ma ucizi cu prajitura asta!!!! Era una dintre favoritele mele, acasa. Si celelalte 2 preferinte erau mascota (cred ca are aceeasi creme ganash inauntru) si africana (tot janash intre bezele, cred).
E demential Jofre-ul, arata ca la cofetarie! Dar cum le-ai pus sa se usuce? Pe-o parte cu biscuit?


--------------------


Member of n_puiu Fan Club!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Jul 17 2007, 10:57 PM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



Natasha pupic.gif ce bine ca te-ai inscris pe culinar!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
natasha
mesaj Jul 17 2007, 11:09 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 607
Inregistrat pe: 22-March 07
De la: Belgrad
Membrul Nr.: 37,062



va multumesc la toate pupic.gif
Francisca la ce te referi?cum sa se usuce?nu se usuca se pune doar la frigider sa se intareasca(vezi ca este si mascota pe undeva )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nasha
mesaj Jul 18 2007, 03:29 AM


Panfortzescus


Grup: Membri
Postari: 3,183
Inregistrat pe: 7-September 06
De la: Auckland, Noua Zeelanda
Membrul Nr.: 33,665



..damn..ce vis frumos: se facea ca mincam jofrele tale natasha ...si erau dementiale ... dry.gif tre sa inchid calculatorul acum, ca doar am mincat destul. huh.gif


--------------------
Fan n_puiu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CristinaK
mesaj Jul 19 2007, 09:10 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,896
Inregistrat pe: 29-February 04
De la: Saitama-Japonia (Focsani)
Membrul Nr.: 12,323



Nu mai tin eu minte cum aratau cele de cofetarie, dar nici nu mai conteaza tongue.gif fiindca acestea arata delicios de... ciocolatoase rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Corinnel
mesaj Jul 22 2007, 06:14 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 335
Inregistrat pe: 7-March 05
De la: Israel
Membrul Nr.: 22,162



Natasha, mi-au placut f. mult prajiturelele tale si le-am incercat ieri. Unica problema a fost ca ciocolata pentru glazura nu mi-a ramas. De frica ca n-o sa am ce sa mai pozez si sa ciocolatez wink.gif am pozat repede. Si pe buna dreptate, ca s-au topit urgent citeva pina am pozat biggrin.gif. Sa vedem daca mai apuc sa am pe ce sa pun glazura pina ajung acasa azi rolleyes.gif




Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata


Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
natasha
mesaj Jul 22 2007, 01:24 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 607
Inregistrat pe: 22-March 07
De la: Belgrad
Membrul Nr.: 37,062



Corinnel arata foarte bine dar de ce nu ti-a ajuns ciocolata nu ai oprit pt.decor?
Da trebuie lasate citeva ore la frigider pina se intaresc bine inainte de a le glasa dar oricum ma bucur ca v a placut. pupic.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Corinnel
mesaj Jul 23 2007, 10:50 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 335
Inregistrat pe: 7-March 05
De la: Israel
Membrul Nr.: 22,162



smile.gif Am fost sigura ca am ciocolata acasa, dar m-am inselat. Oricum n-a mai ramas ce sa glasez... Daca o sa am vreme, o sa fac azi o noua tura.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sava laura
mesaj Jul 25 2007, 11:13 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,200
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: acasa
Membrul Nr.: 630



Natasha draga... si astea-s mortale!!! ohmy.gif
Vai de capu' meu laugh.gif laugh.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kate
mesaj May 1 2008, 11:44 PM


*********


Grup: Membri
Postari: 1,954
Inregistrat pe: 13-April 08
Membrul Nr.: 42,669



Pentru crema ganaj:
ciocolata se pune rasa, bucatele sau lichefiata? Sau intreaga, ca n-are importanta si se topeste in timp util?
Inca ceva:dupa ce le glazurezi, cum le iei si cum le asezi (ca sa nu strici glazura)?


--------------------
Question: What would it be like to feel no envy, jealousy, regret, guilt, shame, blame, or hatred?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
natasha
mesaj May 2 2008, 10:02 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 607
Inregistrat pe: 22-March 07
De la: Belgrad
Membrul Nr.: 37,062



CITAT(Strugurel @ May 1 2008, 11:44 PM) *
Pentru crema ganaj:
ciocolata se pune rasa, bucatele sau lichefiata? Sau intreaga, ca n-are importanta si se topeste in timp util?
Inca ceva:dupa ce le glazurezi, cum le iei si cum le asezi (ca sa nu strici glazura)?

Scuze acum am vazut.Ciocolata o bun rupta in bucati(se topeste oricum) iar dupa ce le glazurez am o sirma care o folosesc la bomboane dar te poti folosi de furculita9cioco. fiind moale locul unde pui furculita se va acoperi)
sper sa-ti fie de folos
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kate
mesaj May 2 2008, 02:27 PM


*********


Grup: Membri
Postari: 1,954
Inregistrat pe: 13-April 08
Membrul Nr.: 42,669



CITAT(natasha @ May 2 2008, 10:02 AM) *
sper sa-ti fie de folos


Si eu sper! Multumesc de raspuns.


--------------------
Question: What would it be like to feel no envy, jealousy, regret, guilt, shame, blame, or hatred?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 26th October 2014 - 09:40 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare