Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Jun 16 2008, 02:35 PM
|
||
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,925 Inregistrat pe: 4-September 07 De la: carolina de nord Membrul Nr.: 38,747 |
Tot aia, aici inca pe foc: am mai pus mararul si apoi...m-au lasat bateriile Asa a facut mama acum citeva zile varza dulce cu pui dar a bagat-o putin la cuptor sa nu fie zeama multa ca numai manca fiimea |
|
|
|
||
Jun 16 2008, 10:37 PM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,179 Inregistrat pe: 24-October 07 Membrul Nr.: 39,430 |
Asa a facut mama acum citeva zile varza dulce cu pui dar a bagat-o putin la cuptor sa nu fie zeama multa ca numai manca fiimea Noua ne place cu un pic de zeama, atat cat lasa varza, apa nu pun deloc. -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Jun 17 2008, 03:44 AM
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,616 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
mudji, aproape la fel fac si eu varza, doar ca nu ma mai stresez cu ceapa. doar pun pasta/bulionul de rosii pentru un minut in ulei, apoi pun varza si carnurile si fierb. fac si dulce, dar de cele mai multe ori acresc cu zeama de corcoduse sau de agurida. marar muuuuuult...
carmiris, pregateste o punguta de alune pentru zilele cind gatesti mincaruri ce-ti fac probleme la stomac. atunci cind incep arsurile, rontai 7-8 alune si iti trece in 2 minute. garantat!!!! |
|
|
|
Jun 17 2008, 09:14 AM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,179 Inregistrat pe: 24-October 07 Membrul Nr.: 39,430 |
mudji, aproape la fel fac si eu varza, doar ca nu ma mai stresez cu ceapa. doar pun pasta/bulionul de rosii pentru un minut in ulei, apoi pun varza si carnurile si fierb. fac si dulce, dar de cele mai multe ori acresc cu zeama de corcoduse sau de agurida. marar muuuuuult... carmiris, pregateste o punguta de alune pentru zilele cind gatesti mincaruri ce-ti fac probleme la stomac. atunci cind incep arsurile, rontai 7-8 alune si iti trece in 2 minute. garantat!!!! O fac foarte des ptr. ca ne place, dar cu zeama de corcoduse sau de agurida inca n-am incercat da' nici n-am auzit. Daaa, neaparat marar muuuult! N-avem probleme cu stomacul dar merita retinuta ideea cu rontaitul alunelor -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Jun 17 2008, 11:09 AM
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,616 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
O fac foarte des ptr. ca ne place, dar cu zeama de corcoduse sau de agurida inca n-am incercat da' nici n-am auzit. Daaa, neaparat marar muuuult! N-avem probleme cu stomacul dar merita retinuta ideea cu rontaitul alunelor daca ar fi dupa fiica-mea, eu as face in fiecare saptamina din intimplare am descoperit treaba cu alunele, asta-toamna si la mine si la chris functioneaza perfect. |
|
|
|
Jun 17 2008, 02:06 PM
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,824 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: A cote de la vache qui rit :) Membrul Nr.: 28,785 |
merge varza cu pui?
n-am mancat niciodata dar ar fi o idee sa fac azi, ca am niste piept si .. sa vedem ce iese -------------------- |
|
|
|
Jun 17 2008, 02:41 PM
|
|
daca ar fi dupa fiica-mea, eu as face in fiecare saptamina din intimplare am descoperit treaba cu alunele, asta-toamna si la mine si la chris functioneaza perfect. Ok Jenny, multumesc frumos ptr. raspuns si idee merge varza cu pui? n-am mancat niciodata dar ar fi o idee sa fac azi, ca am niste piept si .. sa vedem ce iese Merge cu pui, si inca cum Adina incearca, tie poate o sa-ti placa doar cu piept de pui. Totusi, cu pieptul de pui mai bine-ai face snitzel Si asta e o idee daca ai ramas in pana de idei. Sa ne spui cum ti-a iesit varza cu piept de pui, asta daca totusi te hotarasti s-o faci. -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Jun 17 2008, 02:58 PM
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 85 Inregistrat pe: 4-October 04 De la: around Membrul Nr.: 17,482 |
|
|
|
|
Jun 17 2008, 03:05 PM
|
|
Am facut si eu azi .Desi sceptica deoarece n-am mancat niciodata pui cu varza, rezultatul a fost delicios!!!!!! Multumesc pentru reteta (Incerc sa atasez o foto, desi habar nu am cum, sper sa reusesc) Ma bucur ca ti-a placut, multumesc si eu ca ai incercat reteta. Acest mesaj a fost editat de Mudjahista: Jun 17 2008, 03:05 PM -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|