> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

6 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Bulete de branza, un aperitiv usor de preparat
amalia aa
mesaj Nov 19 2007, 09:57 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,603
Inregistrat pe: 13-August 04
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 16,276



Buna ziua,
am o reteta foarte simpla de aperitiv, nu necesita munca multa si nu da gres wink.gif .
Reteta originala era cu cascaval eu am pus branza de burduf ca asta aveam.
La 500 gr branza ( cascaval)
2 oua
4 linguri faina
1 vf de cutit praf de copt

Se amesteca ingrendientele bine, se formeaza bile de marimea unei cirese mai mari ( se umfla mult in timpul prajitului ) , se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc putin, se scot pe hartie absorbanta, respectiv servetel.
Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
iulisa_dinescu
mesaj Nov 19 2007, 10:05 AM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 122
Inregistrat pe: 5-October 07
De la: ...pe unde vreau...
Membrul Nr.: 39,104



Da,Amalia cred ca e un aperitiv la indemana oricui.Cu siguranta il voi folosi la masa de Craciun!!!Te pup pt reteta!!! floare.gif


--------------------
Imi place omul care ravneste imposibilul!!








http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wsW...;></a>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BD
mesaj Nov 19 2007, 10:06 AM


Master of disaster


Grup: Culinareasa lunii
Postari: 14,857
Inregistrat pe: 28-February 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2,618



wow! sarumana de reteta, e mai usor cand vaz poze. este ca sunt bune si reci?


--------------------
Ale mele


şi când plâng eu râd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Nov 19 2007, 10:09 AM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760




Si mie imi plac tare, ar fi papanasi sarati rolleyes.gif tre sa le fac odata cind o sa fac alte prajeli, mersic.! smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amalia aa
mesaj Nov 19 2007, 10:11 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,603
Inregistrat pe: 13-August 04
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 16,276



QUOTE(BD @ Nov 19 2007, 12:06 PM) *
wow! sarumana de reteta, e mai usor cand vaz poze. este ca sunt bune si reci?


Bine ca mi-ai amintit sa scriu ca atunci cand se scot sunt un pic mai moi, trebuie manevrate cu grija, cand se racesc se intaresc ( asta de la branza) , eu am mancat cateva calde tongue.gif dar sunt mai bune reci . smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SANDI
mesaj Nov 19 2007, 10:12 AM


ETE FLEOSHC!!


Grup: Membri
Postari: 6,948
Inregistrat pe: 1-October 07
De la: din spatiu
Membrul Nr.: 38,987



Ce bune trebuie sa fie!!! Bile de branza, am eu ce am cu bilele..merci de reteta..de Craciun fac un meniu alcatuit numai din bile..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amalia aa
mesaj Nov 19 2007, 10:13 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,603
Inregistrat pe: 13-August 04
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 16,276



QUOTE(Adriana Nicoleta @ Nov 19 2007, 12:09 PM) *
Si mie imi plac tare, ar fi papanasi sarati rolleyes.gif tre sa le fac odata cind o sa fac alte prajeli, mersic.! smile.gif


Cu placere, Adriana, iasa foarte multe si sunt atat bune cat si de efect ! smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amalia aa
mesaj Nov 19 2007, 10:14 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,603
Inregistrat pe: 13-August 04
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 16,276



QUOTE(SANDI @ Nov 19 2007, 12:12 PM) *
Ce bune trebuie sa fie!!! Bile de branza, am eu ce am cu bilele..merci de reteta..de Craciun fac un meniu alcatuit numai din bile..


Mai am o reteta cu bile (din branza) , daca te intereseaza iti scriu smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amalia aa
mesaj Nov 19 2007, 10:16 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,603
Inregistrat pe: 13-August 04
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 16,276



QUOTE(iulisa_dinescu @ Nov 19 2007, 12:05 PM) *
Da,Amalia cred ca e un aperitiv la indemana oricui.Cu siguranta il voi folosi la masa de Craciun!!!Te pup pt reteta!!! floare.gif


pupic.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SANDI
mesaj Nov 19 2007, 10:20 AM


ETE FLEOSHC!!


Grup: Membri
Postari: 6,948
Inregistrat pe: 1-October 07
De la: din spatiu
Membrul Nr.: 38,987



QUOTE(amalia aa @ Nov 19 2007, 10:14 AM) *
Mai am o reteta cu bile (din branza) , daca te intereseaza iti scriu smile.gif


Da, da..scrie tot ce ai cu bile..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amalia aa
mesaj Nov 19 2007, 10:25 AM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,603
Inregistrat pe: 13-August 04
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 16,276



[quote name='SANDI' date='Nov 19 2007, 12:20 PM' post='410751']
Da, da..scrie tot ce ai cu bile..
[/quote

Oki,
500 gr branza de vaca
2-3 catei de usturoi zdrobiti
sare
2-3 linguri de maioneza
cascaval dat prin razatoarea mica

Se amesteca branza de vaca cu sare, usturoi si maioneza cat sa se lege, se fac bile wink.gif care se dau prin cascaval ras. Ca idee , arata ca si rafaelo, reteta o am dint-un numar al revistei "Practic in bucatarie", este super usor de pregatit, cred ca am vazut ceva asemanator pe culi'.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SANDI
mesaj Nov 19 2007, 10:28 AM


ETE FLEOSHC!!


Grup: Membri
Postari: 6,948
Inregistrat pe: 1-October 07
De la: din spatiu
Membrul Nr.: 38,987



aha, merci...s-a notat...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mitze katze
mesaj Nov 19 2007, 11:52 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 235
Inregistrat pe: 20-October 05
De la: Romania, Ploiesti
Membrul Nr.: 28,376



Lipesc si eu aici doua bile.

Una dintre ele e un fel de variatiune a celor cu branza, adica ingredinetele sunt piure din cartofi fierti in coaja, branza rasa (eu o dau pe razatoarea mare, sa se simta mai bine), oua, faina si marar tocat. Tehnologia de fabricatie si prajire este aceeasi.

A doua tot a variatiune, a bilelor din crema de branza numai ca eu le tavalesc prin fulgi de porumb, nu prin cascaval. Familia le zice "zbarlite cu branza". Sunt tare bune dar trebuie facute cu putin inainte de a le aduce la masa pentru ca daca stau mai mult se inmoaie fulgii de porumb si nu mai sunt asa bune. Imi pare rau ca n-am cu ce face poze ca puneam vreo doua de exemplu.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Nov 19 2007, 12:47 PM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



CITAT(amalia aa @ Nov 19 2007, 09:25 AM) *
Ca idee , arata ca si rafaelo, reteta o am dint-un numar al revistei "Practic in bucatarie", este super usor de pregatit, cred ca am vazut ceva asemanator pe culi'.

da, aici sunt bomboane aperitiv
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAYA
mesaj Nov 19 2007, 02:26 PM


Dulcinea del Toboso


Grup: Membri de onoare
Postari: 23,459
Inregistrat pe: 10-July 02
De la: Germany
Membrul Nr.: 3,966



amalia,o reteta super!!!!!!!!!!
merci pupic.gif


--------------------
Maya's World .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amalia aa
mesaj Nov 19 2007, 03:14 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,603
Inregistrat pe: 13-August 04
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 16,276



QUOTE(MAYA @ Nov 19 2007, 04:26 PM) *
amalia,o reteta super!!!!!!!!!!
merci pupic.gif


Cu multa placere ! smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
meLuce
mesaj Nov 19 2007, 07:31 PM


Producator bilutze marca inregistrata


Grup: Membri
Postari: 5,264
Inregistrat pe: 19-February 06
De la: Iac-aciulea la beljica
Membrul Nr.: 30,428



Amalia, e super faina reteta si ff simpla. Eu o fac foarte des, doar ca , pun mai putina faina, si un varf de lingurita de praf de copt, asa ca scap de facutul bilutelor, si ies si un pic mai pufoase. La prajit ma ajut de doua lingurite.
In cazul in care le fac ca si tine, le tavalesc si prin pesmet, Ies mai crocante. Vin cu poze imediat, in varianta mea. Merci ca mi-ai adus aminte de ele. pupic.gif


--------------------
Fan n_puiu!






Go to the top of the page
 
+Quote Post
aliza
mesaj Nov 19 2007, 07:46 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,250
Inregistrat pe: 10-November 05
De la: Bz-Vn
Membrul Nr.: 28,783



Miam miam tongue.gif vreau si euuuuuuuu ce pofta mi-ati facut biggrin.gif
Le fac si eu zilele astea, thx de reteta Amalia floare.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
meLuce
mesaj Nov 19 2007, 07:55 PM


Producator bilutze marca inregistrata


Grup: Membri
Postari: 5,264
Inregistrat pe: 19-February 06
De la: Iac-aciulea la beljica
Membrul Nr.: 30,428



iaca o sectiune.

Imagine Atasata


--------------------
Fan n_puiu!






Go to the top of the page
 
+Quote Post
aliza
mesaj Nov 20 2007, 05:45 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,250
Inregistrat pe: 10-November 05
De la: Bz-Vn
Membrul Nr.: 28,783



Ma duc si io sa le fac, sper sa-mi iasa smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

6 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 21st April 2014 - 11:38 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare