Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Apr 11 2008, 02:12 AM
|
|
![]() abcd...urs! Grup: Membri Postari: 4,041 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: ...pana la... Membrul Nr.: 41,425 |
Cara, arata delicios... e usor de facut... cand am vazut sectiunea primu' gand a fost ca arata mult mai bine decat placintelele alea de la mc donald's
-------------------- |
|
|
|
Apr 11 2008, 09:13 AM
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,296 Inregistrat pe: 16-October 06 De la: Bucharest;) Membrul Nr.: 34,403 |
Exact la placintelele de la Mac m-am gandit si eu... Gabi, sunt de post si arata super, eu una sigur le incerc ca sunt mare amatoare de visine.
-------------------- |
|
|
|
Apr 11 2008, 10:11 AM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,371 Inregistrat pe: 24-August 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,515 |
-------------------- ![]() |
|
|
|
Apr 11 2008, 10:20 AM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,538 Inregistrat pe: 6-April 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 42,543 |
Sti ce-mi place ca nu a curs prea tare umplutura desi nu ai impachetat parca marginile. Umplutura nu curge deoarece sosul este legat cu amidon si cu toate astea strudelul este zemos la interior.Capetele le-am presat usor, insa foetajul creste mult la cuptor si acestea se desprind. -------------------- |
|
|
|
Apr 11 2008, 10:23 AM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,368 Inregistrat pe: 4-October 07 De la: Micul Paris Membrul Nr.: 39,074 |
aoleu ce bunatate, vai de kilogramele mele... cat de bine arata umplutura! multumim de reteta
-------------------- Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
![]() |
|
|
|
Apr 11 2008, 10:24 AM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,538 Inregistrat pe: 6-April 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 42,543 |
Exact la placintelele de la Mac m-am gandit si eu... Gabi, sunt de post si arata super, eu una sigur le incerc ca sunt mare amatoare de visine. Si eu sunt mare fan al placintelor de la Mac si tocmai de aceea am incercat aceasta reteta.Sunt delicioase,poti sa le incerci cu incredere! -------------------- |
|
|
|
Apr 11 2008, 10:27 AM
|
|
aoleu ce bunatate, vai de kilogramele mele... cat de bine arata umplutura! multumim de reteta Cu mare dragoste! -------------------- |
|
|
|
Apr 11 2008, 10:31 AM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,371 Inregistrat pe: 24-August 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,515 |
Si eu sunt mare fan al placintelor de la Mac si tocmai de aceea am incercat aceasta reteta.Sunt delicioase,poti sa le incerci cu incredere! Sigur sunt mai bune ca cele de la Mc,multumesc pentru reteta Acest mesaj a fost editat de Carmen L: Apr 11 2008, 01:24 PM -------------------- ![]() |
|
|
|
Apr 11 2008, 10:31 AM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,690 Inregistrat pe: 17-October 07 De la: Romania, in orasul de pe Bega Membrul Nr.: 39,286 |
Arata foarte bine strudelele tale .
Imi ploua ingura Cate bucati ti-au iesit din cele doua foi de placinta? Mersi de reteta. -------------------- Un om deştept rezolvă problema, un om şi mai destept o evită. Albert Einstein |
|
|
|
Apr 11 2008, 11:12 AM
|
|
Arata foarte bine strudelele tale . Imi ploua ingura Cate bucati ti-au iesit din cele doua foi de placinta? Mersi de reteta. Umplutura mi-a ajuns pentru 9 strudele,mai exact o foaie si jumatate; din restul de aluat am facut niste "rasucele"cu zahar.Daca maresti cantitatea de umplutura ar trebui sa ti iasa 12 strudele din cele doua foi. -------------------- |
|
|
|
Apr 11 2008, 03:31 PM
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 152 Inregistrat pe: 31-October 07 De la: Michigan Membrul Nr.: 39,542 |
Visineeeeeeeeeeee.... tre sa fac si eu placintelele,mai ales ca si mie imi plac cele de la McD,visinele ce sa mai zic............
multumeeeesc mult de reteta -------------------- |
|
|
|
Apr 11 2008, 04:19 PM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,909 Inregistrat pe: 27-December 07 De la: Banat Membrul Nr.: 40,594 |
Mmmm... ce bine arata! Si sunt si buneee... visine si foietaj, nu mai e nevoie de chiar nimic!
-------------------- |
|
|
|
Apr 12 2008, 12:31 PM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,690 Inregistrat pe: 17-October 07 De la: Romania, in orasul de pe Bega Membrul Nr.: 39,286 |
Cara, nu m-am putut abtine si am trecut la executarea strudelelor. Miiiiiiiiiinuuuuuuuunaaaaaaaateeeeeee!
Imi plac foarte mult, sunt rapide si gustoase. Le-am facut cu visine din congelator si le-am presarat cu migdale taiate. Si acum dovada: - soase din cuptor: - si pudrate cu zahar: Mii de pupici pentru reteta. -------------------- Un om deştept rezolvă problema, un om şi mai destept o evită. Albert Einstein |
|
|
|
Apr 12 2008, 05:41 PM
|
|
[quote name='ingerasul_Al' post='493273' date='Apr 12 2008, 01:31 PM']Cara, nu m-am putut abtine si am trecut la executarea strudelelor. Miiiiiiiiiinuuuuuuuunaaaaaaaateeeeeee!
Imi plac foarte mult, sunt rapide si gustoase. Le-am facut cu visine din congelator si le-am presarat cu migdale taiate. Si acum dovada... Felicitari! :hello1: Ma bucur ca ti-am trezit interesul si ai trecut rapid la fapte. Ti-au iesit foarte faine. Sunt convinsa ca se pot face si cu alte fructe, respectand pasii de la prepararea fructelor din reteta anterioara (treaba cu amidonul, etc.) Savurare placuta! :-D Acest mesaj a fost editat de Gabi Cara: Apr 12 2008, 05:47 PM -------------------- |
|
|
|
Apr 12 2008, 09:57 PM
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,523 Inregistrat pe: 26-April 06 Membrul Nr.: 31,787 |
Gabi, sunt minunate strudelele tale, nici nu zici ca sunt de post! Felicitari
-------------------- Zambeste, maine va fi mai rau!
|
|
|
|
Apr 13 2008, 12:41 AM
|
|
![]() zen Grup: Membri Postari: 3,295 Inregistrat pe: 13-October 06 De la: Ardeleanca din Reghin,acum in capitala Membrul Nr.: 34,351 |
Eu in loc sa fac nanel,
acum am scos din cuptor acest minunat strudel Pupici pt reteta -------------------- Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
|
|
|
Apr 13 2008, 01:34 AM
|
|
Eu in loc sa fac nanel, acum am scos din cuptor acest minunat strudel Pupici pt reteta Fato, nici eu nu dorm la ora asta barbara si nu pt. ca n-as avea somn, dar si eu mi-am culcat teroristii tarziu si acum pot sa-mi vad linistita de treaba si culmea,...tot cu niste calorele din niscai tarte faine cu fructe, pe care le voi posta maine in imagini de-mi vine sa mananc pozele, nu alta. Eu nu mai am nici un strudel, ca s-au topit, subit, nu stiu de ce ! Or fi fost bune! Tare ma bucur ca ti-au iesit bune Sa nu-ti mai iasa compozitia afara, trebuie doar sa nu le rulezi prea strans, sa aiba loc inauntru, ca la cuptor, compozitia fierbe si altfel, frange strudelul. Pupici pentru o ardeleanca de la o alta ardeleanca. -------------------- |
|
|
|
Sep 4 2008, 04:10 PM
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 17 Inregistrat pe: 18-August 08 De la: Iasi Membrul Nr.: 44,737 |
fara amidon nu se poate?
-------------------- |
|
|
|
Sep 4 2008, 07:58 PM
|
|
Amidonul se foloseste pentru a lega umplutura. Eu nu am facut fara dar cred ca merge , riscand doar sa-ti curga umplutura din strudel.
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|