Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Jun 15 2008, 02:28 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 697 Inregistrat pe: 27-December 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 35,706 |
Vinetele astea le comandam des la o firma care livreaza acasa mancare chinezeasca si imi plac mult de tot. Am facut rost de retata si le-am prestat. Tare bune au fost! 500 gr. vinete ulei pentru prajit 5 catei de usturoi ardei iute 10 ml. sos de soia 30 ml. vin alb demisec 80 ml. zeama de oase de pui/porc/vita 1 lingurita amidon Mod de preparare: Se curata vinetele de coaja si se taie felii subtiri in diagonala. ![]() Se prajesc in baie de ulei usor, cat sa nu se intareasca. ![]() Se scot cu sita si se pun intr-o tigaie/oala fara ulei. Se prajesc putin (2-3 minute) impreuna cu usturoiul taiat felii si ardeiul iute dupa gust. Eu am pus multa iutzica fiindca gustul meu zice ca vrea picaaaaaaant de tot. ![]() Se adauga sosul de soia, vinul alb si supa de oase si se lasa totul la fiert inca vreao 3 minute. Se adauga amidonul dizolvat in putina apa calda pentru fixarea gustului in vinete. ![]() ![]() Se serveste cu orez fiert. -------------------- (\__/)
(+'.'+) <(Mwahahaha!!!) (")_(") This is Bunny. Copy and paste Bunny into your signature to help him gain world domination! |
|
|
|
Jun 15 2008, 02:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 697 Inregistrat pe: 27-December 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 35,706 |
Ingrediente: Vinetele astea le comandam des la o firma care livreaza acasa mancare chinezeasca si imi plac mult de tot. Am facut rost de retata si le-am prestat. Tare bune au fost! 500 gr. vinete ulei pentru prajit 5 catei de usturoi ardei iute 10 ml. sos de soia 30 ml. vin alb demisec 80 ml. zeama de oase de pui/porc/vita 1 lingurita amidon Mod de preparare: Se curata vinetele de coaja si se taie felii subtiri in diagonala. Se prajesc in baie de ulei usor, cat sa nu se intareasca. Se scot cu sita si se pun intr-o tigaie/oala fara ulei. Se prajesc putin (2-3 minute) impreuna cu usturoiul taiat felii si ardeiul iute dupa gust. Eu am pus multa iutzica fiindca gustul meu zice ca vrea picaaaaaaant de tot. Se adauga sosul de soia, vinul alb si supa de oase si se lasa totul la fiert inca vreao 3 minute. Se adauga amidonul dizolvat in putina apa calda pentru fixarea gustului in vinete. Se serveste cu orez fiert. Dupa ce ca am postat de doua ori, am mai pus si poza unei felii de pizza din greseala. Ma poate ajuta cineva, va rog sa-mi stearga p[oza cu pizza si unul dintre posturi? Multumesc si imi cer scuze. -------------------- (\__/)
(+'.'+) <(Mwahahaha!!!) (")_(") This is Bunny. Copy and paste Bunny into your signature to help him gain world domination! |
|
|
|
|
|
|
Jun 15 2008, 03:01 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membrii de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Jun 15 2008, 05:36 PM
Trimis la
|
|
-------------------- (\__/)
|
|
|
Jun 15 2008, 08:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membrii de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Le voi face negresit,si de pe acum mor dupa ele!!!! Merci de reteta!! -------------------- |
|
|
|
Jun 15 2008, 08:45 PM
Trimis la
|
|
Maneki,pisicoanta mea,ti-am bagat imaginile între "pasii textului" si am salivat din abundenta! Le voi face negresit,si de pe acum mor dupa ele!!!! Merci de reteta!! Maya, esti o draguta! Multumesc mult, eu nu stiu sa fac treaba asta cu intercalatul imaginilor intre poze, o sa invat eu odata! Pana una, alta, ma bucur tare ca-ti plac. Poti sa pui vinetele pe hartie absorbanta daca ti se par prea uleioase, mie imi plac asa, ca asa sunt la chinezi! -------------------- (\__/)
|
|
|
Jun 16 2008, 12:09 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 8,344 Inregistrat pe: 11-November 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 28,786 |
si eu, si eu o sa le incerc numai sa apara vinetele in piata
-------------------- Asa, si?
![]() |
|
|
|
Jun 16 2008, 09:29 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,179 Inregistrat pe: 24-October 07 Membrul Nr.: 39,430 |
Multumesc ptr. reteta Maneki
Ma duc sa cumpar vinete -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Jun 16 2008, 11:02 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,179 Inregistrat pe: 24-October 07 Membrul Nr.: 39,430 |
...si le-am facut. Foaarte bune Maneki!
![]() ![]() Multumesc inca o data! -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Jun 17 2008, 11:09 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 685 Inregistrat pe: 8-April 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 42,589 |
wow, ce am salivat! Sigur incerc si eu! Merci de reteta!
-------------------- |
|
|
|
Jun 17 2008, 07:41 PM
Trimis la
|
|
...si le-am facut. Foaarte bune Maneki! Multumesc inca o data! Uaau! Chiar le-ai facut! -------------------- (\__/)
|
|
|
Jun 19 2008, 07:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membrii de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Eu am facut-o de trei ori.Cei care nu ati facut-o,daca nu o faceti,nici nu stiti ce pierdeti.
Pentru mine,aceasta reteta, va ramîne deep in love..forever!!! Este pur si simplu un orgasm papilar!! O sa revin si cu poze! Maneki,o s-o pun si pe blogul meu ,în etape. Eu le-am scaldat în ulei de arahide. ![]() ![]() Cu orez,cupa mica. ![]() Astea ..asa goale,cupa mare
-------------------- |
|
|
|
Jun 19 2008, 08:16 PM
Trimis la
|
|
Eu am facut-o de trei ori.Cei care nu ati facut-o,daca nu o faceti,nici nu stiti ce pierdeti. Pentru mine,aceasta reteta, va ramîne deep in love..forever!!! Este pur si simplu un orgasm papilar!! O sa revin si cu poze! Maneki,o s-o pun si pe blogul meu ,în etape. Eu le-am scaldat în ulei de arahide. Aceste cuvinte ma bucura adanc Foarte bine arata si la gust imi imaginez cum sunt...mmmmmm. Salivez cand ma gandesc. Ia sa le fac si eu iar. -------------------- (\__/)
|
|
|
Jun 20 2008, 09:48 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membrii de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Cei care nu ati facut-o,daca nu o faceti,nici nu stiti ce pierdeti. Pai dupa asa o declaratie io nu pot sa nu le fac mintenas Se scot cu sita si se pun intr-o tigaie/oala fara ulei. Se prajesc putin (2-3 minute) impreuna cu usturoiul taiat felii si ardeiul iute dupa gust. Deci dupa ce le-ai prajit in ulei le pui intr-alta tigaie fara nimic si aprinzi focul si le lasi 2-3 minute? |
|
|
|
Jun 20 2008, 03:15 PM
Trimis la
|
|
Uaau! Chiar le-ai facut! Multumesc frumos Azi iar le fac atat de mult imi plac -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Jun 20 2008, 03:16 PM
Trimis la
|
|
Maya, super si pozele astea!
-------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Jun 20 2008, 04:32 PM
Trimis la
|
|
|
Eu am cumparat vinetele
|
|
|
|
Jun 20 2008, 06:40 PM
Trimis la
|
|
Pai dupa asa o declaratie io nu pot sa nu le fac mintenas Deci dupa ce le-ai prajit in ulei le pui intr-alta tigaie fara nimic si aprinzi focul si le lasi 2-3 minute? Iarta-ma, Adriana, intru numai seara pe Culi. Da, le pui intr-o alta tigaie fara nimic, fiindca ele lasa si suc dar absorb si destul de mult ulei si chiar nu mai ai nevoie de altceva. Si in plus vei pune si vinul si sosul de soia, deci va fi suficient de mult lichid. -------------------- (\__/)
|
|
|
Jun 20 2008, 08:09 PM
Trimis la
|
|
|
Iarta-ma, Adriana, intru numai seara pe Culi. Da, le pui intr-o alta tigaie fara nimic, fiindca ele lasa si suc dar absorb si destul de mult ulei si chiar nu mai ai nevoie de altceva. Si in plus vei pune si vinul si sosul de soia, deci va fi suficient de mult lichid. Ok, mersi frumos, nu-i nici o graba, stai linisitita. Le-am luat numai azi, am weekend dublu asa ca am toata vremea sa le fac |
|
|
|
Jun 21 2008, 10:49 AM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Members Postari: 62 Inregistrat pe: 11-April 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 3,203 |
Draga Maneki neko,
Pot spune ca am avut parte de un moment de exceptie si orgasm culinar. Si nu sunt singura, pentru ca am avut musafiri la masa, asa ca ... iti suntem recunoscatori. Nu imi vine sa cred ca vinetele mele au fost mai apreciate decat cele din restaurantele chinezesti. Au fost mai mult decat perfecte. M-au facut sa umblu noaptea in frigider, sa le simt gustul.. Eu am avut sosul de soia dulceag si mai gros, si pot sa spun ca au mers perfect, iar ardeiul iute pe care l-am pus si-a pierdut iuteala pe drum, dar m-a salvat uleiul meu picant, de care nu ma despart. Atentie, creeaza dependenta!
Imagini Atasate
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |