Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 24 2008, 12:51 PM
Trimis la
|
|||||||||||||||||||
![]() Passion of Cooking Grup: Best romantic story teller Postari: 3,765 Inregistrat pe: 16-November 05 De la: Somewhere Membrul Nr.: 28,886 |
Ingrediente: -150g biscuiti simpli de ciocolata -50 unt, topit Filling/Umplutura: -500g crema de branza (eu am folosit Philadelphia) -2 lingurite extract de vanilie -165g zahar cu granulatie fina -2 oua -1 lingura faina -60g alune pecan, prajite si pisate marunt Butterscotch Topping/Glazura: -75g zahar brun -40g unt -1 lingura smantana groasa/creme freche Modul de preparare: -se incalzeste cuptorul la 140`-150`C -se zdrobesc biscuitii bine iar peste acestia se toarna untul topit; se amesteca bine -se toarna mixtura pe fundul unei tavi/forme cu diametrul de 20cm si se preseaza bine; se da la frigider 30 minute Filling/Umplutura: -intr-un castron se pune crema de branza impreuna cu extractul de vanilie si zaharul -se mixeaza bine pana se obtine o crema moale, fina -se adauga ouale, cate unul pe rand; se bate bine -peste crema obtinuta se adauga faina cernuta si alunele pecan -am incercat sa traduc in romana si mi s-a dat cu numele de arahide ceea ce nu sunt -pun o poza cu alunele pecan sa vada lumea despre ce vorbesc; seamana la miez cu cel al nucilor noastre -compozitia de sus obtinuta se toarna peste blatul de biscuiti + unt -se intinde bine; se da la cuptorul preincalzit timp de 45 minute -era asa de buna ca nu ma mai opream din mancat -dupa cele 45 de minute; se lasa sa se raceasca in cuptor cu usa aragazului intre-deschisa Butterscotch Topping/Glazura: -pe foc, intr-un vas se combina zaharul brun, untul si smantana -se lasa pana se topeste zaharul de tot; se obtine un sirop mai gros -se toarna peste crema de branza racita; se da la frigider pentru cel putin 3 ore sau se lasa peste noapte -a doua zi dupa ce am desprins inelul tavii -servit cu un pahar cu lapte Se topeste in gura, asa-i de buna. Observatii: Tava mea a fost de 23cm deci putea iesi si mai inalta daca foloseam una de 20cm. Din cauza asta am mai facut cativa biscuiti cu unt in plus pentru blat; ma gandeam c-o sa-mi iasa prea subtire din cauza la largimea tavii. Dar a iesit pe placul meu si ca volum si mai ales la gust. -------------------- Bla Bla Bla
|
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
Oct 24 2008, 12:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Passion of Cooking Grup: Best romantic story teller Postari: 3,765 Inregistrat pe: 16-November 05 De la: Somewhere Membrul Nr.: 28,886 |
Am uitat sa mai mentionez ca, glazura se tine foarte bine. Nu este nici tare dar nici nu curge; este perfecta.
-------------------- Bla Bla Bla
|
|
|
|
|
|
|
Oct 24 2008, 02:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 768 Inregistrat pe: 11-November 07 De la: Suedia Membrul Nr.: 39,728 |
Minunat!!! Arata intr-un mare fel. Notat.
-------------------- Maria-Elena
|
|
|
|
Oct 24 2008, 03:40 PM
Trimis la
|
|
Minunat!!! Arata intr-un mare fel. Notat. Shumaila, ma bucur ca-ti place -------------------- Bla Bla Bla
|
|
|
|
Nov 21 2008, 09:47 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Members Postari: 62 Inregistrat pe: 11-April 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 3,203 |
Am dovezi
Imagini Atasate
|
|
|
|
Nov 21 2008, 09:49 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Members Postari: 62 Inregistrat pe: 11-April 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 3,203 |
Asta e cea de-a doua. Nu am sectiuni pentru ca ambele au fost "cadouri".
Stau cam prost la capitolul decorat, dar mai insist.
Imagini Atasate
|
|
|
|
Nov 23 2008, 10:01 PM
Trimis la
|
||||
![]() Master of disaster Grup: Moderatoare Postari: 2,179 Inregistrat pe: 24-October 07 Membrul Nr.: 39,430 |
Rebella, si eu ma bucur foarte mult ca ai postat reteta asta super faina.
De cand ai postat-o i-am tot dat tarcoale, pana la urma m-am hotarat, am facut si eu un mini tort (al meu e de 18 cm diametru'). ![]() la noi a nins toata ziua
Mii de multumiri ptr. reteta! Acest mesaj a fost editat de Mudjahista: Nov 23 2008, 10:02 PM -------------------- MUDJ@HISTA
|
|||
|
|
||||
Nov 24 2008, 10:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,420 Inregistrat pe: 30-March 04 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 13,152 |
-------------------- Cauta o clipa visul iar linistea va fi calauza fericirii! D.W.
|
|
|
|
Nov 26 2008, 05:59 PM
Trimis la
|
|
Este de vis. Am facut-o de 2 ori pana acum. Am dovezi WoW! Valentina, chiar ti-a placut prajitura Ma bucur tare mult c-ai incercat-o. Imi plac detaliile cu ciocolata, parca-s litere chinezesti Felicitari -------------------- Bla Bla Bla
|
|
|
|
Nov 26 2008, 06:06 PM
Trimis la
|
|
Rebella, si eu ma bucur foarte mult ca ai postat reteta asta super faina. De cand ai postat-o i-am tot dat tarcoale, pana la urma m-am hotarat, am facut si eu un mini tort Mii de multumiri ptr. reteta! Oh my God, Mudjahista, e de revista ce-ai facut tu acolo Arata extraordinar de frumos tortul tau. Iar ansamblul de catifea i-a pus capac Felicitari pentru munca depusa; ma bucur tare mult ca ti-a placut. -------------------- Bla Bla Bla
|
|
|
|
Nov 26 2008, 06:11 PM
Trimis la
|
|
Multumesc pentru inspiratie! Te invit la o felie. Foarte buna tarta, exact pe gustul meu. Eu iti multumesc c-ai incercat-o si ma bucur mult ca ti-a fost pe plac. Ti-a iesit super, felicitari. Data viitoare cand o voi mai face-o si eu, esti invitata mea -------------------- Bla Bla Bla
|
|
|
|
Nov 26 2008, 10:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatoare Postari: 2,179 Inregistrat pe: 24-October 07 Membrul Nr.: 39,430 |
Oh my God, Mudjahista, e de revista ce-ai facut tu acolo Arata extraordinar de frumos tortul tau. Iar ansamblul de catifea i-a pus capac Felicitari pentru munca depusa; ma bucur tare mult ca ti-a placut. multumesc frumos ptr. aprecieri. Asa mult ma bucur de reteta asta Rebella!!! -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Nov 27 2008, 12:12 AM
Trimis la
|
|
multumesc frumos ptr. aprecieri. Asa mult ma bucur de reteta asta Rebella!!! Ia sa-mi dai si mie niste lectii de decorat, platesc bine, ca eu sunt anapoda la asa ceva -------------------- Bla Bla Bla
|
|
|
|
Nov 28 2008, 10:01 PM
Trimis la
|
|
Ia sa-mi dai si mie niste lectii de decorat, platesc bine, ca eu sunt anapoda la asa ceva ...nu cred -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Dec 5 2008, 01:05 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 6 Inregistrat pe: 4-December 08 De la: Timisoara Membrul Nr.: 46,938 |
Tortul arata fenomenal si o sa-l incerc in cruand, dar azi am folosit doar glazura pentru niste muffins (reteta de la any_annette) si este extraordinara. Am pus putin rom, ca se simtea putin gustul de unt, si e extraordinra. Si daca glazura e asa de buna, imi imaginez cum iese tortul
|
|
|
|
Dec 5 2008, 11:17 PM
Trimis la
|
|
Tortul arata fenomenal si o sa-l incerc in cruand, dar azi am folosit doar glazura pentru niste muffins (reteta de la any_annette) si este extraordinara. Am pus putin rom, ca se simtea putin gustul de unt, si e extraordinra. Si daca glazura e asa de buna, imi imaginez cum iese tortul Multumesc, Orange Sper sa-l faci, n-o sa regreti. Ma bucur ca ti-a fost de folos ideea cu glazura la muffins-uri, nu e rea deloc -------------------- Bla Bla Bla
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|