Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Oct 24 2008, 12:51 PM
Trimis la
|
|||||||||||||||||||
![]() The Landlady Grup: Best romantic story teller Postari: 5,224 Inregistrat pe: 16-November 05 De la: Somewhere Membrul Nr.: 28,886 |
Ingrediente: -150g biscuiti simpli de ciocolata -50 unt, topit Filling/Umplutura: -500g crema de branza (eu am folosit Philadelphia) -2 lingurite extract de vanilie -165g zahar cu granulatie fina -2 oua -1 lingura faina -60g alune pecan, prajite si pisate marunt Butterscotch Topping/Glazura: -75g zahar brun -40g unt -1 lingura smantana groasa/creme freche Modul de preparare: -se incalzeste cuptorul la 140`-150`C -se zdrobesc biscuitii bine iar peste acestia se toarna untul topit; se amesteca bine -se toarna mixtura pe fundul unei tavi/forme cu diametrul de 20cm si se preseaza bine; se da la frigider 30 minute Filling/Umplutura: -intr-un castron se pune crema de branza impreuna cu extractul de vanilie si zaharul -se mixeaza bine pana se obtine o crema moale, fina -se adauga ouale, cate unul pe rand; se bate bine -peste crema obtinuta se adauga faina cernuta si alunele pecan -am incercat sa traduc in romana si mi s-a dat cu numele de arahide ceea ce nu sunt -pun o poza cu alunele pecan sa vada lumea despre ce vorbesc; seamana la miez cu cel al nucilor noastre -compozitia de sus obtinuta se toarna peste blatul de biscuiti + unt -se intinde bine; se da la cuptorul preincalzit timp de 45 minute -era asa de buna ca nu ma mai opream din mancat -dupa cele 45 de minute; se lasa sa se raceasca in cuptor cu usa aragazului intre-deschisa Butterscotch Topping/Glazura: -pe foc, intr-un vas se combina zaharul brun, untul si smantana -se lasa pana se topeste zaharul de tot; se obtine un sirop mai gros -se toarna peste crema de branza racita; se da la frigider pentru cel putin 3 ore sau se lasa peste noapte -a doua zi dupa ce am desprins inelul tavii -servit cu un pahar cu lapte Se topeste in gura, asa-i de buna. Observatii: Tava mea a fost de 23cm deci putea iesi si mai inalta daca foloseam una de 20cm. Din cauza asta am mai facut cativa biscuiti cu unt in plus pentru blat; ma gandeam c-o sa-mi iasa prea subtire din cauza la largimea tavii. Dar a iesit pe placul meu si ca volum si mai ales la gust. -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva! Bla Bla Bla
![]() |
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
Oct 24 2008, 12:55 PM
Trimis la
|
|
![]() The Landlady Grup: Best romantic story teller Postari: 5,224 Inregistrat pe: 16-November 05 De la: Somewhere Membrul Nr.: 28,886 |
Am uitat sa mai mentionez ca, glazura se tine foarte bine. Nu este nici tare dar nici nu curge; este perfecta.
-------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva! Bla Bla Bla
![]() |
|
|
|
|
|
|
Oct 24 2008, 02:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 768 Inregistrat pe: 11-November 07 De la: Suedia Membrul Nr.: 39,728 |
Minunat!!! Arata intr-un mare fel. Notat.
-------------------- Maria-Elena
|
|
|
|
Oct 24 2008, 03:40 PM
Trimis la
|
|
Minunat!!! Arata intr-un mare fel. Notat. Shumaila, ma bucur ca-ti place -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva! Bla Bla Bla
![]() |
|
|
|
Nov 21 2008, 09:47 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Members Postari: 62 Inregistrat pe: 11-April 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 3,203 |
Am dovezi
Imagini Atasate
|
|
|
|
Nov 21 2008, 09:49 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Members Postari: 62 Inregistrat pe: 11-April 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 3,203 |
Asta e cea de-a doua. Nu am sectiuni pentru ca ambele au fost "cadouri".
Stau cam prost la capitolul decorat, dar mai insist.
Imagini Atasate
|
|
|
|
Nov 23 2008, 10:01 PM
Trimis la
|
||||
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,179 Inregistrat pe: 24-October 07 Membrul Nr.: 39,430 |
Rebella, si eu ma bucur foarte mult ca ai postat reteta asta super faina.
De cand ai postat-o i-am tot dat tarcoale, pana la urma m-am hotarat, am facut si eu un mini tort (al meu e de 18 cm diametru'). ![]() la noi a nins toata ziua
Mii de multumiri ptr. reteta! Acest mesaj a fost editat de Mudjahista: Nov 23 2008, 10:02 PM -------------------- MUDJ@HISTA
|
|||
|
|
||||
Nov 24 2008, 10:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,425 Inregistrat pe: 30-March 04 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 13,152 |
-------------------- Cauta o clipa visul iar linistea va fi calauza fericirii! D.W.
|
|
|
|
Nov 26 2008, 05:59 PM
Trimis la
|
|
Este de vis. Am facut-o de 2 ori pana acum. Am dovezi WoW! Valentina, chiar ti-a placut prajitura Ma bucur tare mult c-ai incercat-o. Imi plac detaliile cu ciocolata, parca-s litere chinezesti Felicitari -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva! Bla Bla Bla
![]() |
|
|
|
Nov 26 2008, 06:06 PM
Trimis la
|
|
Rebella, si eu ma bucur foarte mult ca ai postat reteta asta super faina. De cand ai postat-o i-am tot dat tarcoale, pana la urma m-am hotarat, am facut si eu un mini tort Mii de multumiri ptr. reteta! Oh my God, Mudjahista, e de revista ce-ai facut tu acolo Arata extraordinar de frumos tortul tau. Iar ansamblul de catifea i-a pus capac Felicitari pentru munca depusa; ma bucur tare mult ca ti-a placut. -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva! Bla Bla Bla
![]() |
|
|
|
Nov 26 2008, 06:11 PM
Trimis la
|
|
Multumesc pentru inspiratie! Te invit la o felie. Foarte buna tarta, exact pe gustul meu. Eu iti multumesc c-ai incercat-o si ma bucur mult ca ti-a fost pe plac. Ti-a iesit super, felicitari. Data viitoare cand o voi mai face-o si eu, esti invitata mea -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva! Bla Bla Bla
![]() |
|
|
|
Nov 26 2008, 10:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,179 Inregistrat pe: 24-October 07 Membrul Nr.: 39,430 |
Oh my God, Mudjahista, e de revista ce-ai facut tu acolo Arata extraordinar de frumos tortul tau. Iar ansamblul de catifea i-a pus capac Felicitari pentru munca depusa; ma bucur tare mult ca ti-a placut. multumesc frumos ptr. aprecieri. Asa mult ma bucur de reteta asta Rebella!!! -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Nov 27 2008, 12:12 AM
Trimis la
|
|
multumesc frumos ptr. aprecieri. Asa mult ma bucur de reteta asta Rebella!!! Ia sa-mi dai si mie niste lectii de decorat, platesc bine, ca eu sunt anapoda la asa ceva -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva! Bla Bla Bla
![]() |
|
|
|
Nov 28 2008, 10:01 PM
Trimis la
|
|
Ia sa-mi dai si mie niste lectii de decorat, platesc bine, ca eu sunt anapoda la asa ceva ...nu cred -------------------- MUDJ@HISTA
|
|
|
|
Dec 5 2008, 01:05 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 6 Inregistrat pe: 4-December 08 De la: Timisoara Membrul Nr.: 46,938 |
Tortul arata fenomenal si o sa-l incerc in cruand, dar azi am folosit doar glazura pentru niste muffins (reteta de la any_annette) si este extraordinara. Am pus putin rom, ca se simtea putin gustul de unt, si e extraordinra. Si daca glazura e asa de buna, imi imaginez cum iese tortul
|
|
|
|
Dec 5 2008, 11:17 PM
Trimis la
|
|
Tortul arata fenomenal si o sa-l incerc in cruand, dar azi am folosit doar glazura pentru niste muffins (reteta de la any_annette) si este extraordinara. Am pus putin rom, ca se simtea putin gustul de unt, si e extraordinra. Si daca glazura e asa de buna, imi imaginez cum iese tortul Multumesc, Orange Sper sa-l faci, n-o sa regreti. Ma bucur ca ti-a fost de folos ideea cu glazura la muffins-uri, nu e rea deloc -------------------- Sa fim oameni macar atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem...altceva! Bla Bla Bla
![]() |
|
|
|
Mar 19 2010, 05:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,425 Inregistrat pe: 30-March 04 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 13,152 |
Rebella, ce mai faci?
Azi fac dinnou tarta asta superba. O recomand calduros e foaaaarte gustoasa, am dat si eu mai departe reteta, cand vreau sa fac ceva special ma intorc la aceasta tarta, maine am musafiri deci e momentul sa ma dau putin mare Multumesc pentru reteta, daca am timp o pozez! -------------------- Cauta o clipa visul iar linistea va fi calauza fericirii! D.W.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|