Se pune carnea într-o tava. Se curata morcovii, ceapa, usturoiul si se taie bucati/felii. Rosiile, se spala si se taie felii. Toate se adauga în tav
Se pune carnea într-o tava. Se curata morcovii, ceapa, usturoiul si se taie bucati/felii. Rosiile, se spala si se taie felii. Toate se adauga în tava ,pe lînga carne. Verdeturile se pun cu codite. Se toarna un pahar de apa si ceva ulei de masline în tava. Se condimenteaza dupa gust, cu sare, piper si ce alte condimente doriti. Si se da la cuptor. Din cînd în cînd se stropeste friptura cu fondul din tava. Ca sa nu se arda deasupra, puteti acoperi cu folie de aluminiu. Cînd e gata, se scot legumele din tava, împreuna cu zeama de la carne si se fac pireu (macinat/maruntit), ca o pasta. Se pune acest sos într-o tigaie si mai adaugati cîteva (2-3-) linguri de smîntîna subtire si se lasa la fiert cam 1-2 minute.
Se serveste cu sos si cartofi natur,cu patrunjel verde deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii