Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Mar 1 2005, 04:52 PM
Trimis la
|
|
![]() (^_^) who cares ? Grup: Members Postari: 9,157 Inregistrat pe: 18-February 05 De la: Missipippi & Missiruppi Membrul Nr.: 21,598 |
Sint "gravid" si nu stiu de ce mi-am adus aminte de budinca facuta de maica-mea, cu oul acela frumos pe deasupra......yummy Ce ziceti? Eu ti-as zice un banc ... Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba: -Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut? -Ceva bijuterii, un televizor si putine economii... -Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit? -Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala... -Bula, DE CE A MURIT? -A fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa aduca niste cartofi, sa facem piure . A cazut pe scari si si-a rupt gatul. -Ce ghinion! Si ce-ati facut? -Budinca de macaroane cu branza. - 300g macaroane (eu am folosit fusilli=spirale) - 300g brinza de "veci" - 4 oua - 2,5dl lapte - 3 linguri de zahar tos - 1 lingurita de zahar vanilat - 1 lingura de stafide - 250g ananas proaspat taiat in bucati mici (puteti folosi si ananas din compot, scurs de zeama) - 1/2 lingurita coaja de lamiie si portocala rase (pentru aroma budincii) - putin unt pentru uns o forma termorezitenta Se fierb macaroanele "al dente" si se scurg de apa. Intr-un castron se amesteca macaroanele cu brinza, stafidele si ananasul, totul distribuindu-se apoi uniform, intr-o forma termorezistenta.
Imagini Atasate
-------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
Mar 1 2005, 05:00 PM
Trimis la
|
|
![]() (^_^) who cares ? Grup: Members Postari: 9,157 Inregistrat pe: 18-February 05 De la: Missipippi & Missiruppi Membrul Nr.: 21,598 |
Ouale, zaharul tos si cel vanilat se dau pe mina unui "bataus" (Ken, Bosch, Braun sau chiar un simplu tel, pe care-l aveti in dotarea bucatariei
Imagini Atasate
-------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
|
|
|
Mar 1 2005, 05:15 PM
Trimis la
|
|
Dupa ce budinca de macaroane cu brinza e gata coapta, se scoate din cuptor si se mai presara putin zahar tos pe deasupra, in functie de gustul fiecaruia.
Succes la preparare si pofta buna!
Imagini Atasate
![]() |
|
|
|
Oct 31 2006, 11:29 PM
Trimis la
|
|
Mai nou am incercat o budinca aperitiv folosind:
- 250 g macaroane - 4 cirnaciori picanti - 9 felii de bacon - 2 dl smintina de frisca - 3 oua - 100 g cascaval ras - 1 lingurita de unt - 1 echalota tocata - 1/2 ardei gras taiat marunt - sare, piper dupa gust - 1 lingura de patrunjel verde tocat Se fierb macaroanele, apoi se amesteca cu patrunjelul, condimentele si sosul preparat din unt, echalota, ardei gras, smintina si cascaval. Intr-o forma lunga (ca cea de piine, ca. 25-28cm) se aseaza de pe o margine pe cealalta feliile de bacon, iar peste acestea se pun cirnaciorii taiati in jumatate pe lung, apoi se pune un strat de macaroane, inca unul de cirnaciori si in final iarasi macaroane. Deasupra budincii se pune o felie de bacon si se toarna ce a iesit din cele 3 oua date pe mina aceluiasi "bataus" Ken (in cazul meu ![]() Cu ajutorul unui cutit glisat intre peretii formei si bacon se desprinde budinca si se rastoarna cu grija pe un platou de servire. ![]() Se lasa putin sa se "aseze", iar dupa vreo 10' budinca aperitiv se taie felii si se serveste simpla sau cu ce doreste fiecare (o salata, legume sot� etc). ![]() Succes si pofta buna ! P.S. Alex, cit de curind vreau sa o incerc si cu carne tocata, in loc de cirnaciori, si brinza feta, in loc de telemea (ca n-am de unde sa o iau). -------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
Nov 1 2006, 07:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Supercalifragilistic!!! Grup: Members Postari: 8,687 Inregistrat pe: 10-August 05 Membrul Nr.: 26,306 |
P.S. Telemea -din aia grasa, de oi- iti trimit eu cu autobuzul de ora doua |
|
|
|
Nov 1 2006, 07:21 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 8,344 Inregistrat pe: 11-November 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 28,786 |
da chiar ca de expozitie arata, mama mi s-a facut o pofta.. si o foame, grozava
-------------------- Asa, si?
![]() |
|
|
|
Nov 1 2006, 02:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,357 Inregistrat pe: 19-March 04 De la: Portugalia/Portocalia Membrul Nr.: 12,877 |
Mersi de retete !
-------------------- |
|
|
|
Nov 1 2006, 06:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 751 Inregistrat pe: 24-October 05 De la: Minneapolis, USA Membrul Nr.: 28,456 |
Eu puneam doar stafide inmuiate in rom (care dau un gust deosebit), nu m-am gandit la ananas.
Mersi de idee! Bambina |
|
|
|
Nov 1 2006, 07:08 PM
Trimis la
|
|
![]() Nevasta lui Lance Grup: Members Postari: 1,909 Inregistrat pe: 20-June 06 De la: There Membrul Nr.: 32,561 |
Merci Dan@, imi surade varianta dulce !!
trebe ca iese taare buna...am sa incerc -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!”
|
|
|
|
Nov 1 2006, 10:03 PM
Trimis la
|
|
Eh, fetelor, acu' dupa ce v-am dat idei si v-am deschis apetitul, e timpul sa va puneti sortuletul in fata, sa va suflecati minecutele si sa treceti la treaba ! Succes, fiindca astept si eu sa maninc din priviri exponatele voastre.
![]() |
|
|
|
Nov 2 2006, 07:19 AM
Trimis la
|
|
![]() Nevasta lui Lance Grup: Members Postari: 1,909 Inregistrat pe: 20-June 06 De la: There Membrul Nr.: 32,561 |
Hmmmm, crezi ca asta o fi buna?
Iti spun eu ca a fost buna, buna, sa ma crezi pe cuvant...! Nu a iesit batzoasa ca o budinca, din cauza ca branza s-a cam topit si a lasat un pic de zeama, da' deloc nu ne-a pasat... Am pus stafide din alea uriase inmuiate in rom si pt ca n-avem ce sa fac cu romul, am bagat si o parte din el in maglavaisul din ou zahar si lapte. Excelenta combinatia cu ananas si stafide...yumm! Asta a fost portia barbatului -o farfurie plina, aproape indesata... -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!”
|
|
|
|
Nov 2 2006, 07:54 AM
Trimis la
|
|
Bravo, Alina, ti-a iesit o budinca supeeeerba !
![]() |
|
|
|
Nov 2 2006, 08:28 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 684 Inregistrat pe: 6-May 04 De la: Iasi (Iasi) Membrul Nr.: 14,023 |
Budinca de macaroane cu brinza o fac si eu la fel,doar cu o singura exceptie:amestec ouale cu brinza,stafidele si aromele,apoi adaug macaroanele fierte.
O mincam si fierbinte ,dar mai ales rece taiata patrate si pudrata cu zahar pudra. Budinca aperitiv este bestiala si trebuie sa o prestez! Ma gindesc acum cu ce sa inlocuiesc cirnaciorii picanti ca sa poate minca si baietii mei ! -------------------- ![]() |
|
|
|
Nov 2 2006, 07:25 PM
Trimis la
|
|
Sa stiti fetele ca ce a mai ramas pe a doua zi s-a intarit, rece poate fi taiata bucatzele.
Ieri am pozat-o si halit-o fierbinte si de aia era gramajoara. Merci Danutza, foarte buna, mai facem... Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Nov 2 2006, 07:29 PM -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!”
|
|
|
|
Nov 2 2006, 07:28 PM
Trimis la
|
|
dublu
Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Nov 2 2006, 07:30 PM -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!”
|
|
|
|
Nov 2 2006, 10:32 PM
Trimis la
|
|
(chrissy @ Nov 2 2006, 08:28 AM) [snapback]263460[/snapback] Budinca de macaroane cu brinza o fac si eu la fel,doar cu o singura exceptie:amestec ouale cu brinza,stafidele si aromele,apoi adaug macaroanele fierte. O mincam si fierbinte ,dar mai ales rece taiata patrate si pudrata cu zahar pudra. Budinca aperitiv este bestiala si trebuie sa o prestez! Ma gindesc acum cu ce sa inlocuiesc cirnaciorii picanti ca sa poate minca si baietii mei ! Chrissy, incearca cu niste crenvursti, parizer sau un alt preparat din carne, ce e pe gustul baietilor tai. -------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
Nov 2 2006, 10:36 PM
Trimis la
|
|
(aLAndala @ Nov 2 2006, 07:25 PM) [snapback]263654[/snapback] Sa stiti fetele ca ce a mai ramas pe a doua zi s-a intarit, rece poate fi taiata bucatzele. Ieri am pozat-o si halit-o fierbinte si de aia era gramajoara. Merci Danutza, foarte buna, mai facem... Cu placere, Alina. Data aviatoare cind faci budinca, incearca in loc de ananas sa pui mango sau nectarine, fiindca iese la fel de buna. -------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
Nov 3 2006, 10:23 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 684 Inregistrat pe: 6-May 04 De la: Iasi (Iasi) Membrul Nr.: 14,023 |
Multumesc Dana!
Am cumparat rulada din piept de pui,pe care o voi aseza feliute peste bacon! Si am niste funditze tricolore,pe care am sa le folosesc in loc de macaroane sper sa iasa la fel de buna ca a ta! -------------------- ![]() |
|
|
|
Nov 5 2006, 09:43 PM
Trimis la
|
|
(chrissy @ Nov 3 2006, 10:23 AM) [snapback]263805[/snapback] Multumesc Dana! Am cumparat rulada din piept de pui,pe care o voi aseza feliute peste bacon! Si am niste funditze tricolore,pe care am sa le folosesc in loc de macaroane sper sa iasa la fel de buna ca a ta! Merci, Chrissy, chiar mi-ai dat o idee tare buna cu pieptul de pui si pastele tricolore. -------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
Nov 5 2006, 09:52 PM
Trimis la
|
|
Alex, cu carne tocata si cu brinza feta (substituenta mea pt. telemea
Poate fi servita direct din forma ... ![]() sau dupa 20' de cind a fost scoasa din cuptor, se rastoarna pe farfurie ... ![]() si-o sectiune pt. Poca, evident !
![]() |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|