> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

4 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tort de mere cu nuci si zahar ars, reteta de tort cu mere si nuci in imagini
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:10 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Asa ca sa va tenteze, ca dureaza pana ajungem la final :)

Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Adevarata varsta se socoteste in anii pe care nu i-ai trait degeaba.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:12 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Tort de mere cu nuci si zahar ars



Ingrediente
400 g zahar (200g pentru zahar ars si 200g pentru blat)
120 g faina
3 oua
700 g mare (9 bucati)
1 pahar de nuci
4 linguru de sirop din dulceata de visine
50 g unt
4 linguri zahar
1 pahar apa
esenta de vanilie


Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:13 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Se pune zaharul pe foc.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:13 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490




Se amesteca in permanenta.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:14 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Cand e gata zaharul ars tapetam cu el bine vasul si il lasam deoparte.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:14 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Intre timp curatam merele de coaja si le scoatem mijlocul. Le-am scufundata intr-un vas cu zeama de lamaie.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:15 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Pastram cojile pentru ca le vom folosi mai tarziu.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:15 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Eu am pus robotelul la treaba. Asa ca am pus 200g zahar cu trei oua.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:25 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Cand creste de 4 ori volumul initial aduagam faina foarte usor amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:26 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Siropul de la dulceata se amesteca cu nucile (jumatate din cantitate trebuie macinata cealalata doar tiata cu cutitul).
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:27 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Cantitatea acestui amestec depinde de cat de mare e gaura din mijlocul marului, Deoarece aceasta trebuie umpluta foarte bine altfel intra aluatul.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:27 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Vasul cu zahar ars e uns cu 50 g unt
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:28 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Apoi se aseaza in el merele umplute cu amestecul de nuca
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:30 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Se toarna aluatul si se pune la cuptor
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:31 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Pana cand tortul e la cuptor facem un sirop din 4 linguri de zahar, un pahar de apa si cojile de la mere
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:31 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Se pune siropul intr-un vas si se lasa la racit.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:32 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Se verifica cu scobioarea cand e copt tortul.
Scos din cuptor
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:33 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Se lasa foarte putin asa apoi se desprinde cu mana blatul pe margine apoi se rastoarna pe farfurie.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:34 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Cand se raceste se toarna siropul
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Micu Livia
mesaj Oct 2 2005, 02:35 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,338
Inregistrat pe: 16-February 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 21,490



Tortul desfigurat icon_lol.gif
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

4 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 30th August 2014 - 08:10 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare