> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

 
Reply to this topicStart new topic
> Spaghete cu sos de rosii si carne tocata
Mari-Ana
mesaj Jan 12 2006, 03:52 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,044
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Canada
Membrul Nr.: 5,749



Mi-a trebuit ceva timp pina sa gasesc formula pe care Vlad s-o manince, imi zicea ca numai aia de la restaurant stiu sa faca spaghete bune.

- 1 lb(450 gr) spaghete
- o lingura ulei de masline
- 500 gr carne de vita tocata
- 1 ceapa mijlocie
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita de oregano uscat
- 75 ml vin alb sec
- rosii tocate (nu stiu cum sa le zic, in engl. le zice "crushed")la o conserva de 800 ml
- parmezan
- sare, piper, ardei iute (am uitat sa le pun in poza, dar apar pe parcurs)
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Mari
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mari-Ana
mesaj Jan 12 2006, 03:57 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,044
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Canada
Membrul Nr.: 5,749



Ceapa tocata se pune la calit cu o lingura de ulei, oregano, ardei iute si o lingurita de sare.
Dupa ce s-a calit, am adaugat usturoiul pisat
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Mari
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mari-Ana
mesaj Jan 12 2006, 04:19 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,044
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Canada
Membrul Nr.: 5,749



Se invirte de citeva ori cu lingura dupa care se aduga vinul. Poza e cam in ceata din cauza aburilor.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Mari
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mari-Ana
mesaj Jan 12 2006, 04:23 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,044
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Canada
Membrul Nr.: 5,749




invirtim pina cind lichidul scade si alcoolul se evapora, sa arate asa:
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Mari
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mari-Ana
mesaj Jan 12 2006, 04:26 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,044
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Canada
Membrul Nr.: 5,749



adaugam carnea tocata
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Mari
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mari-Ana
mesaj Jan 12 2006, 04:31 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,044
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Canada
Membrul Nr.: 5,749



O prajim un pic, apoi adugam rosiile tocate, si asa arata consistenta conservei de rosii "crushed".
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Mari
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mari-Ana
mesaj Jan 12 2006, 04:37 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,044
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Canada
Membrul Nr.: 5,749



O mai tin la foc mic 20-30 min. La sfirsit adaug un virf de cutit de piper si potrivesc de sare.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Mari
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mari-Ana
mesaj Jan 12 2006, 04:41 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,044
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Canada
Membrul Nr.: 5,749



ardei iute am pus cam un virf de la ardeiul asta uscat(recolta proprie icon_smile.gif )
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

 

Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------
Mari
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mari-Ana
mesaj Jan 12 2006, 04:44 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,044
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Canada
Membrul Nr.: 5,749



Intre timp se fierb spaghetele, pe care le amestec cu sosul de carne in cratita. Parmezanul il razuiesc dupa ce am pus la fiecare-n farfurie.


--------------------
Mari
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oanaC
mesaj Jan 12 2006, 07:40 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,312
Inregistrat pe: 5-November 01
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 533



Data viitoare am sa pun si eu vinul la ceapa ; eu il pun mereu dupa ce adaug carnea.
Mama dar ce randament ai zilele astea icon_smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mari-Ana
mesaj Jan 13 2006, 04:32 AM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,044
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Canada
Membrul Nr.: 5,749



icon_smile.gif se trage si de la faptul ca am si eu acum un aparat mai pamintean , nu ca cel dinainte(care ne-a fost sterpelit) ultra sofisticat.

Oana sa-mi spui daca e vreo diferenta la gust, cind o sa experimentezi sa pui vinul la ceapa.
Punind la ceapa e bine si pt. ca vad cu ochii mei cind se evapora alcoolul, sa n-am constiinta incarcata ca dau vin copiilor.


--------------------
Mari
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Jan 13 2006, 09:09 AM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



Socrella mai bine nici că se putea.
Bravissima!
pupic.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mari-Ana
mesaj Jan 13 2006, 02:44 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,044
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Canada
Membrul Nr.: 5,749



happy3.gif poate-mi pui o pila la Marco icon_razz.gif


--------------------
Mari
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Jan 13 2006, 03:50 PM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



Păi io pun că pe mine Soficic m-o cucerit deja dar el zice că nu l intereseaza "le femmine" şi că e prea mică!
icon_rotf.gif
Şi io i zic las' că mai trec cţiva ani şi ai să vezi ce o să-ţi schimbi părerea.

abia acu vazui uleiul Bertolli care e si aici
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nicole c
mesaj Jan 13 2006, 03:53 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 645
Inregistrat pe: 21-October 05
De la: it
Membrul Nr.: 28,416



QUOTE
el zice că nu l intereseaza "le femmine"
laughing4.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
s_tana
mesaj May 1 2006, 07:38 PM


mami de fluturas


Grup: Membri
Postari: 4,116
Inregistrat pe: 12-July 05
De la: deutschland
Membrul Nr.: 25,609



Mari-Ana am facut in seara asta pentru prima oara spaghetele cu carne tocata in care am pus si vin.adevarul este ca le da un gust putin diferit,dar imi place.n-am mai apucat sa le fac poza ca aveam bateriile descarcate si dupa ce ne-am intors de prin plimbari ne era foame rau.
oricum de acum inainte numai asa le voi face.
mersi de idee!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dreamboy
mesaj Oct 21 2010, 09:50 AM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 4
Inregistrat pe: 19-October 10
Membrul Nr.: 61,017



Mari-Ana am folosit reteta ta pt spaghete cu carne si vreau sa iti spun ca au iesit extraordinar d bine :) am avut si o invitata care nu prea mananca carne de vita dar nu s-a putut abtine :) a iesit mai bun decat la restaurant :) din pacate nu am facut poze nu aveam aparatu la indemana dar a iesit exact ca in pozele tale :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 19th April 2014 - 04:34 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare