Se fierb putin ciupercile(pana se inmoaie), apoi se toaca marunt sau se dau prin robot. Li se aduga ouale intregi, faina, usturoiul zdrobit, sare, pi
Se fierb putin ciupercile(pana se inmoaie), apoi se toaca marunt sau se dau prin robot. Li se aduga ouale intregi, faina, usturoiul zdrobit, sare, piper dupa gust si putina boia pentru culoare(facultativ). Se omogenizeaza toate si cu o lingura obisnuita se ia din compozitie si se pun gramajoare in uleiul incins. Se aplatizeaza usor cu lingura pentru o prajire uniforma, apoi se intorc pe cealalta parte. Se pot folosi si ciuperci din conserva, dar acestea nu se mai fierb. Usor,gustos si consistent!
Se servesc cu piure de cartofi sau cartofi prajiti si sos de rosii. Pofta buna! Reteta Chiftele de ciuperci a fost propusa de Candy pe forum culinar.ro Alte retete cu ciuperci gasiti aici: Aperitiv Princess , Ciuperci umplute , Oua umplute cu ciuperci .
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii