![]() ![]() |
Nov 1 2007, 04:32 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic chef forever Grup: Membri Postari: 1,469 Inregistrat pe: 22-November 06 De la: California, USA Membrul Nr.: 35,009 |
Rog administratorii sa ma lamureasca, intrucat nu atat ce s-a intamplat in cazul meu particular ma intereseaza, ci cum functioneaza acest sistem de caracterizare. Acest mesaj a fost editat de peruzele: Nov 1 2007, 04:32 AM -------------------- Elena Malec
art stepping stones |
|
|
|
Nov 1 2007, 10:17 AM
Trimis la
|
|
![]() xxxxxxxxxx Grup: Membri de onoare Postari: 2,611 Inregistrat pe: 19-March 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 12,856 |
Este simplu, primesti de la cine vrea sa dea o "caracterizare"(nota) adica poti primi ori o stea, ori 5, iar la final se face o medie.
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
Nov 1 2007, 06:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic chef forever Grup: Membri Postari: 1,469 Inregistrat pe: 22-November 06 De la: California, USA Membrul Nr.: 35,009 |
-------------------- Elena Malec
art stepping stones |
|
|
|
Nov 1 2007, 06:38 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Suspendat Postari: 3,131 Inregistrat pe: 5-December 04 De la: - Membrul Nr.: 19,157 |
Nedumerirea mea este cum din 4 stele(note) au ramas 3. Am avut circa 2 luni 4 stele si ieri am gasit doar 3. Cum se reduc si cine are calitatea sa le reduca numarul? peru de exemplu de la mine primesti 4 stele, de la X sau Y 2. se face media: 4+2=6:2=3 deci dupa ce primesti ratingul meu iti arata ca ai patru stele apoi vine X sau Y si iti da 2 stele asa ca tie mai departe iti apar 3 oricum pe mine nu m-o ratat nimeni.... edit: acuma cate iti arata ca te-am rating si eu, t-am dat 5 stele... Acest mesaj a fost editat de Carmiris: Nov 1 2007, 06:40 PM |
|
|
|
Nov 1 2007, 06:48 PM
Trimis la
|
|
-------------------- Elena Malec
art stepping stones |
|
|
|
Nov 1 2007, 06:49 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Suspendat Postari: 3,131 Inregistrat pe: 5-December 04 De la: - Membrul Nr.: 19,157 |
iti arata 4 dar tu de fapt ai 3,6666666666 stele
|
|
|
|
Nov 7 2007, 12:56 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
cu profund regret vreau sa va anuntz ca doo din cele ciunci stele ale mele , au decedat, sau mi-au fost furate. Daca au dat coltzu', vreau sa tzin un scurt momient de reculegere.....
..... .... gata, ajunge. İn caz ca mi-au fost furate ofer negasitorului recompensa substantiala, si-n caz ca le gasiti io nu mai vreau stele, vreau morcovi ca inainte. Mierci |
|
|
|
Nov 7 2007, 01:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Producator bilutze marca inregistrata Grup: Membri Postari: 5,264 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Iac-aciulea la beljica Membrul Nr.: 30,428 |
cu profund regret vreau sa va anuntz ca doo din cele ciunci stele ale mele , au decedat, sau mi-au fost furate. Daca au dat coltzu', vreau sa tzin un scurt momient de reculegere..... ..... .... gata, ajunge. İn caz ca mi-au fost furate ofer negasitorului recompensa substantiala, si-n caz ca le gasiti io nu mai vreau stele, vreau morcovi ca inainte. Mierci Poca, io le-am cautat dar nu le-am gasit. vreau recompensa -------------------- |
|
|
|
Nov 7 2007, 02:20 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
|
|
|
|
Nov 7 2007, 07:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
chiar asa..cu morcovii,chiar aveam e începe..cu morcovii putem face multe...da cu stele??
Mie mi-a trebuit mult pîna le-am dscoperit!!am vazut ca am ba 5 ba 3,ba 4..deci ce faceti dom'le?? mi le luati,mi le dati..hotarîti-va odata! Odata cu descoperirea setlutelor,m-am uitat la altii cîte au,ce si cum..am vazut ca multi,care nu au,de fapt ar merita multe..dar banuiesc ca,la fel ca mine..multi nici nu le-au observat..sau nu le-au bagat în seama. Vreti stele?..la noapte ma pun si împart cîte 5 ,la totti care-mi ies în cale!! -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Nov 7 2007, 07:25 PM
Trimis la
|
|
generuasa mika !!!!!!
|
|
|
|
Nov 7 2007, 08:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
generuasa mika !!!!!! pai io vreau culinarese frumoase,nu sa faca riduri din cauza ca-si fac griji,gîndindu-se la stele -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Nov 7 2007, 08:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
io nici habar nu am unde ar trebui sa fie stelele, dar nu-mi fac griji. nu scriu aici pentru ca sa obtin stele, ci ca-mi place.
si daca nu merit, of! asta e, ca nici eu n-am indoit blatul din bucatarie cu productii. -------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
Nov 7 2007, 10:00 PM
Trimis la
|
|
io nici habar nu am unde ar trebui sa fie stelele, dar nu-mi fac griji. nu scriu aici pentru ca sa obtin stele, ci ca-mi place. si daca nu merit, of! asta e, ca nici eu n-am indoit blatul din bucatarie cu productii. mai,uite eu am fost la poca,si i-am dat 5 stele!si imediat mac s adau si la cafeluata.Si stiti de ce i le dau? ca nici macar n-o intereseaza,asa vreau io,sa aibe stele,na!! -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Nov 7 2007, 10:01 PM
Trimis la
|
|
mai,uite eu am fost la poca,si i-am dat 5 stele!si imediat mac s adau si la cafeluata.Si stiti de ce i le dau? ca nici macar n-o intereseaza,asa vreau io,sa aibe stele,na!! Cum am promis,cafe,dai de beut.AI primele 5 stele de la mine.Ti le dau ca iubesti felinele ! -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Nov 7 2007, 10:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 963 Inregistrat pe: 9-August 06 De la: California, USA Membrul Nr.: 33,228 |
Despre ce stele vorbiti voi aici?????????? ca imediat vad eu stele verzi... io nu le vad nicaieri... da nu-i bai numa ca eram curioasa si m-am gandit sa intreb inainte sa-mi moara pisica de curiozitate
|
|
|
|
Nov 7 2007, 10:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
dau, dar unde apar stelele alea, in jurul capului daca bei destul? ca eu tot nu stiu unde ar trebui sa fie!
, daca mi-o iesi ceva sa ma uimeasca, va arat si voua!! -------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
Nov 7 2007, 10:09 PM
Trimis la
|
|
Despre ce stele vorbiti voi aici?????????? ca imediat vad eu stele verzi... io nu le vad nicaieri... da nu-i bai numa ca eram curioasa si m-am gandit sa intreb inainte sa-mi moara pisica de curiozitate deci nu mai esti nici tu virgina!m-am bucurat sa fiu prima care-ti da stele,pentru ca le meriti! maria,e vorba despre ratingul de stele de al profil.SI eu nu de mult le-am observat,si acu le împart!! sa aibe toata lumea stele! -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Nov 7 2007, 10:11 PM
Trimis la
|
|
dau, dar unde apar stelele alea, in jurul capului daca bei destul? ca eu tot nu stiu unde ar trebui sa fie! , daca mi-o iesi ceva sa ma uimeasca, va arat si voua!! coffee,pai bei..si daca nu functioneste,dat cu sticla în cap,si vezi sigur stele mai multe decît se pot da la rating Selele,le vezi la profilul tau -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Nov 7 2007, 10:16 PM
Trimis la
|
|
Maya pune stele cu nemiluita, ca le-am gasit, mie mi-e mai drag ca-mi raspunzi tu sau Petunie sau BD sau Droopy, cum era s-o uit pa Shefa( Poca), decat ca vad stele verzi.
-------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|